Плуване за деца - къде в София?

• 296 151
  • 829
  •   1
Отговори
# 630
А да сте попадали на сравнително топъл басейн? Дъщеря ми ходи в големия в Спартак и през цялото време й тракат зъбите от студ.

Силвър сити, но и там от време на време е по-студен. Дъщеря ми там ходи при определен треньор. И в бившия Принцес е сравнително добре.

# 631
Благодаря!
Ще пробваме Силвър сити. А може ли да ми препоръчаш треньор?
Не целя постижения, а по-скоро човек, който не се кара много и постепенно увеличава тренировките.

# 632
Благодаря!
Не целя постижения, а по-скоро човек, който не се кара много и постепенно увеличава тренировките.

За треньор мога да препоръчам Руслан Русев. Сравнително топъл е басейна в Силвър сити, но е по-топъл в Рамада (Принцес). Водата е около 30 градуса, много е приятна. Този треньор е и на двата басейна.

За плуване на бебета в басейн Спарк в София парк комплекса съм водила малката. Там сме ходили при Деница, но басейна нещо беше хладен и накрая се отказахме. Сега сигурно е по-добре, уж тогава имаше проблем, ама доста дълго се проточи...

# 633
Благодаря!

При Руслан ходим. Усмихнат приятен млад мъж. Детето много напредна при него. За 2 месеца махна помощни средства и направи два стила. Съобразява се и с характеровите особености. Не се кара. Моята я оставя накрая малко да поиграе за да има мотив да тренира. Но тя си е такава.
Можеш да му обясниш какъв е характера на детето за да се стиковате по-лесно. При нас основното беше да не и пуска гювеч и да държи на работата.

# 634
Много благодаря! Търся точно треньор, който да се съобрази с характера й Simple Smile

# 635
Благодаря!

При Руслан ходим. Усмихнат приятен млад мъж. Детето много напредна при него. За 2 месеца махна помощни средства и направи два стила. Съобразява се и с характеровите особености. Не се кара. Моята я оставя накрая малко да поиграе за да има мотив да тренира. Но тя си е такава.
Можеш да му обясниш какъв е характера на детето за да се стиковате по-лесно. При нас основното беше да не и пуска гювеч и да държи на работата.

И аз да похваля Руслан. Дъщеря ми тренира при него повече от 1 година. Има голям напредък, вече плува 3 стила и участва в състезания. Много добре работи той с деца и умее да ги мотивира.  В Силвър сити ли ходите? Ние - в "Рамада". Водата е 30 градуса целогодишно. И преди съм споделяла, мисля, басейнът на Виктория Спа в хотел "Рамада" е отличен!

# 636
Благодаря!

И аз да похваля Руслан. Дъщеря ми тренира при него повече от 1 година. Има голям напредък, вече плува 3 стила и участва в състезания. Много добре работи той с деца и умее да ги мотивира.  В Силвър сити ли ходите? Ние - в "Рамада". Водата е 30 градуса целогодишно. И преди съм споделяла, мисля, басейнът на Виктория Спа в хотел "Рамада" е отличен!

Как става записването при Руслан в хотел Рамада?

# 637
Звъните му и се уговаряте. Той работи за себе си, има собствен спортен клуб: http://gladius.bg/
Не му знам графикът в детайли, но сега през лятото в "Рамада" има групови занимания с деца от 10 ч. в понеделник и сряда, (и петък мисля). Индивидуални тренировки също има, вкл. от 18 ч. в работен ден, също в неделя - всичко подлежи на договорка с него. 

# 638
  • Sofia
Имате ли отзиви за температурата на басейна в Ориндж в Парадайс

# 639
  • София
Имате ли отзиви за температурата на басейна в Ориндж в Парадайс
За точни градуси не съм се заглеждала, защото никога не е била студена. За мен в София няма по-добър от този басейн.

# 640
  • Sofia
Моето дете е много зиморничаво и плува само през лятото с много добри треньори в Енерджи но дойде ли есен й става много студено...Затова питам Как са температурите там...

# 641
  • София
Моето дете е много зиморничаво и плува само през лятото с много добри треньори в Енерджи но дойде ли есен й става много студено...Затова питам Как са температурите там...
С предварителна уговорка допускат /без такса посещение/ да разгледате целият център.
Отидете един път и преценете сами за себе си, устройва ли Ви температурата на водата.

# 642
  • София
А ако просто отидем да поплуваме трябва ли предварителен час? Има ли някъде публикувани работно време и цени, защото явно аз не откривам. Става въпрос за Ориндж в Парадайс

# 643
  • София
А ако просто отидем да поплуваме трябва ли предварителен час? Има ли някъде публикувани работно време и цени, защото явно аз не откривам. Става въпрос за Ориндж в Парадайс
Плуването е само с карта. С цел да се ограничат, единичните посещения са на безумна цена. Ориндж център работи на клубен принцип.

# 644
  • София
Интересно решение, но добре това им е политиката. Аз обаче не бих рискувала без да съм опитала да купя клубна карта за четири човека, надали ще ми излезе по-евтино. Доколкото разбирам има вариант за единично посещение, имате ли представа каква е цената тогава и дали е нужна допълнителна уговорка.
Какви са условията на клубните карти или откъде може да се получи подобна информация, само на място ли ?

Общи условия

Активация на акаунт