Плуване за деца - къде в София?

• 296 151
  • 829
  •   1
Отговори
# 615
Проверих какви са възможностите за плуване за деца през пролетната ваканция в закрития басеин на Спортен комплекс Диана. Един юнак, който се представи за треньор ми обясни, че за деца с треньор за 4 дни картата е 60 лв. т.е. по 15 лв. за 45 минути. И разбрах, че приказките как се правило всичко за да спортуват децата е един фалш. Навсякаде гледат на децата като на пачка с пари.

# 616
Здравейте,
Моят хубавец от 4 годишен плува на Диана, мога само да похваля първоначалната му учителка Тони, страхотна е за малки деца, знам че в момента води вечерни групи от 17,00 и от 18,00, пон-пет(питайте на входа за нея).
С две ръце ще похваля и школата на ЦСКА която също плува на Диана, отлични треньори, отлично успяват да мотивират децата, за пример младежа става в 7,00ч. сам, дори и през ваканциите, за да ходи на тренировка.
https://www.facebook.com/Swimming-Club-CSKA-132377056828006/?fref=ts

# 617
  • София
Не можах да видя коментари за басейна на МБАЛ СВ. София, някой може ли да помогне?

# 618
Ако става дума за болницата на Мазнейкова, впечатленията ми са много добри. Видях деца, които изглеждаха доста малки и плуваха много добре. Заведох и моите деца, но понеже сина ми ходи и на джудо и му дойде много натоварването, се отказа засега.

# 619
  • София
Благодаря за инфото, да там , утре  смятам и аз да ги заведа  там. Дано не се откажат, защото едното ми дете ходи на художествена също

# 620
  • sofia
Самоцитирам се. Програмата трябваше да започне миналата седмица, но...не започна. Детето беше много разочаровано...Обещаха, когато има нова дата, да звъннат...

# 621
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!
През гсм ми е трудно да търся, но се интересувам от басейните на Българско школо, на ТУ и евентуално Диана за сина ми. Искам да тренира усилено с тренер. На 12 и половина е. Трябва да развием гръден кош и перки за мацките Simple Smile
Мерси.

# 622
Шани, аз съм плувала доста време и няколко съотборника имат клубове. Последно за 2 от тях чувам доста добри коментари, а и ФБ е пълен със снимки на успели "техни" деца.

Единият клуб е Спринт, но не знам къде тренират, а другият е Георги Палазов, той мисля беше на басейна на ТУ, любимия ми басейн да си призная.

На Диана тренират ЦСКА и други школи, можеш да се поинтересуваш за конкретен треньор дали води индивидуално или дали имат група, която е на нивото на сина ти и да го пускаш... Да ти кажа в група е по-готино, когато си тийн, покрай тренировката се и подкачаш с този онзи Simple Smile

# 623
Ако имате интерес за спорта Скокове във вода и плуване препоръчвам треньор Георги Стефанов при интерес давам кординати.Тренира деца за начално обучение и е изключително контактен и внимателен със всяко едно дете,индивидуален и отличен педагог. Най-доброто за децата му е това,че не допуска повече от 8деца в група.

# 624
Ако имате интерес за спорта Скокове във вода и плуване препоръчвам треньор Георги Стефанов при интерес давам кординати.Тренира деца за начално обучение и е изключително контактен и внимателен със всяко едно дете,индивидуален и отличен педагог. Най-доброто за децата му е това,че не допуска повече от 8деца в група.
Къде има скокове във вода?

# 625
Ако имате интерес казах,че мога да ви дам кординати.За София.

# 626
Ако имате интерес казах,че мога да ви дам кординати.За София.
Знам един виц, но няма да ви го кажа. Анонимен народ и неговите големи тайни.  Outta Joint

При последното ни плуване в басейн заедно с дребната установих, че вече има нов най-бавен плувец в нашето семейство. Аз. И на дължини издържа много повече от мен, а тренировките все така са си й в "бебешкия" басейн на Спортната палата. Не че не ги пускат за по малко и в състезателния. От следващата година вече си заяви желанието да я запишем за тренировки в него въпреки, че щяло да й бъде мъчно за госпожата.
П.П. От няколко седмици стана голям почитател на WOW. Най-любимата част от играта е да потопи компютърните си геройчета в някоя вода и да им проверява възможностите за издръжливост. А по време на битка, ако пък й се появи водичка на екрана - забравя и за батали, и за всичко останало и се пльосва във водата. Както преди една година ме убеждаваше - животът ми е вода. И някои нейни агрегатни състояния. Simple Smile 

# 627
  • София
Не знам дали някой е споменал басейна на "Хенри Форд" в "Захарна фабрика".
Със свободен достъп за външни лица е (не е само за учениците в училището);
има треньори и цените са съвсем поносими.
Карта за 12 посещения е 21 лв., отделно се плаща за треньор по 3 лв. на посещение.
Как се поддържа басейна? От кой треньор сте доволни, имате ли координати?  Simple Smile

# 628
Къде в София има занимания по плуване за бебета и каква е цената? Ако някой има запознат, нека сподели. Благодаря.

# 629
А да сте попадали на сравнително топъл басейн? Дъщеря ми ходи в големия в Спартак и през цялото време й тракат зъбите от студ.

Общи условия

Активация на акаунт