Плуване за деца - къде в София?

• 296 190
  • 829
  •   1
Отговори
# 600
Със сигурност плуването се отразява положително на белите дробове и цялостното укрепване на организма. Аз също имам дъщеря, която правеше чести бронхити, а имам и личен опит за себе си като дете. Няколко деца, включително с астма, съм водила на плуване от много малки и на всички се вижда положителна промяна.

# 601
  • Paradise
Не знам дали някой е споменал басейна на "Хенри Форд" в "Захарна фабрика".
Със свободен достъп за външни лица е (не е само за учениците в училището);
има треньори и цените са съвсем поносими.
Карта за 12 посещения е 21 лв., отделно се плаща за треньор по 3 лв. на посещение.

# 602

Да, той е. Басейнът е част от СПА центъра Виктория. Има треньори, които са към спа-то/хотела, има и други като нашия, които не са на щат там, но ползват басейна за тренировки. Нашият треньор си има собствен клуб за плувни спортове, Гладиус : www.gladius.bg. Други треньори и клубове, които тренират там, не познавам. Може да се обърнеш директно към Виктория Спа.

Благодаря за информацията. Вие доволни ли сте от школата? Басейнът предполагам е чист и поддържан?

Изключително сме доволни от треньора по плуване Руслан, има страхотен подход към децата, обожават го и това е начинът да ги мотивирам да изпълняват и някои неприятни за тях ангажименти. Водата е топла и чиста. Преди да тръгнат в хотел "Рамада" проверявах  в " Хенри Форд", но там ме отрязаха за деца под 7 годинки, имало изрична заповед на директора на училището.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 11:01 от vi6ka

# 603
Здравейте мамита! Мога да споделя за треньор по скокове във вода и плуване. Много съм доволна най-вече защото групите са с по 7/8 деца и им се обръща доста внимание. Всички деца са си приятели и ходят с голямо желание. Треньорът се казва Георги Стефанов тренират на Дианабад, лятото на Спартак. Наблягат и на обща физическа подготовка в зала по гимнастика. Ако някой прояви интерес пишете ми лично за контакт.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 15:48 от Stefani.n.v

# 604
  • София
Привет,

Някой има ли отзиви за басейна в 145 СОУ в Младост 1А?

# 605
  • София
Elyah какво точно те интересува, мога да разпитам децата?
Аз лично не съм го виждала басейна. Децата последно се оплакаха, че им било студено, докато по-предният път пък , че било много топло. Като цяло мрънкат, но това е защото много не им се ходи. Те са през почивката им по обяд и затова не желаят да ходят, тъй като губят от времето за игра с приятелчетата им. Малката беше доволна от посещението вчера, но основно заради това, че учителите са я похвалили и помолили да показва нещо. Големите споделят, че повече викат техните учители, които са към училището, но за учениците е почти безплатно, а и не ми се налага да ги водя и затова засега ходят.
Доколкото знам басейна е по-малък като размери от този в Българското школо, отново по техни коментари и че дължините ги правят много бързо, но им дават повече за сметка на това.

# 606
  • София
Това беше подробно описание, благодаря за което Simple Smile Синът е на 6,5 и не уви там, та по скоро като  за външни деца ме интересува на кого да звънна и как може да го посещава.

МЕрси

# 607
  • София
Elyah миналата година 145-то беше включено в програмата на министерството за развитието на спорта и плуването. Програма "Научи се да плуваш". Сега за 2016 г още не откривам подобна одобрена програма, но ето информация от предната година -
20   09-00-582/ 12.02.15   "Сдружение клуб плувни спортове - Витоша"   1-048-045   София   София   Пл.басейн 145 СОУ "Симеон Радев"- ж.к. Младост 1;    Пл.басейн "Диана"- ул. "Н. Габровски" №1   01.04.-20.07.15   0885 910 113   

Може да следиш от тази страница за повече информация  - http://mpes.government.bg/Pages/Programmes/default.aspx

# 608
  • София
Благодаря много. Разгледах този линк подробно, обаче аз ли не вдявам или те са си .... "сложно написани", ама не видях никъде конкретно инфо за спортни центрове, училища или нещо подобно конкретно където да търся. Има уж програма за 2016.  newsm78

# 609
  • София
Така от този линк примерно -
http://mpes.government.bg/Pages/Programmes/Default.aspx?evntid=QbiH7H7fuOU%3d
"Спорт за децата в свободното време "2016
Избираш - Информация и телефони за контакт за одобрените проекти на спортни клубове по програма "Спорт за децата в свободното време" за 2016 г.
Натискаш го и ще ти се свали някъде на компютъра или долу в браузъра екселски документ, който е като табличка с информация за одобрените клубове, контакти, телефони и тн.
Плуване няма, явно ще бъде изнесено в другата програма. Ние вече втора година примерно ходим на кънки по тези програми и съм много доволна. За езда не успяхме да се запишем.

За програмите - Програма "Научи се да плуваш" 2016 г. и Програма „Развитие на спорта на учащите" за 2016г. може би все още няма качена информация, принципно сега началото на годината се качват новите одобрени клубове за текущата календарна година.

# 610
Aila, благодаря за полезната информация!

Свалих си този екселски документ, директно на телефоните на клуба ли се обаждаш, за да се запишете?

# 611
  • София
Да, досега обаче само на 2-3 различни клуба за кънки на лед съм звъняла, нямам опит с останалите.

# 612
# 613
  • София
Ами то много хубаво ама в часовете от 9 до 12 са на училище. :-/

# 614
  • София
Ами то много хубаво ама в часовете от 9 до 12 са на училище. :-/
Ако си се насочила  точно към Спартак, най-добре се обадете и питайте, миналите години поне имаше и във вечерните часове възможност, по време на тренировките на децата от водната топка, също имаше и събота сутрин.
http://waterpolo.sclevski.bg/index.php/8-obshti/18-%D0%B1%D0%B5% … %D0%B0%D1%88.html това беше миналогодишния график.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 15:18 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт