Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 444
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Използвам шампоан Шаума за тънка коса,балсам в момента някакъв на Пантен амино ес май беше точно за накъсване,пяна Тафт за обем и сешоар,без сешоар не мога ако пропусна настивам? Rolling Eyes

# 526
Аааа момичета нищо не ми помага за този цъфтеж! #Cussing out Подстригах,слагам масло и ето мина 1 седмица и пак е цъфнала като за световно. Cry

Гориш ли я с нещо???/преса,маша и т.н./

# 527
# 528
kiticat моя приятелка имаше същия проблем с цъфтенето на косата. Тя си смени кристалите за коса с по-силни и също така си взе дървена четка, на която не само дръжката е дървена, а и решещите "пръчици" са дървени и са с топчета на края. Дали от това или от нещо друго, но косата й определено се пооправи  Wink 

# 529
И аз много искам да си взема хубава дървена четка за коса с дървена дръжка (основа) и дървени бодлички, но все не мога да намеря такава, която да може и да се мие Confused Купих си преди време такава изцяло дървена четка и като я измих с вода и сапун, за да я почистя, дървото и се развали. Стана нещо като разръфано от едната страна и аз престанах да я ползвам, понеже се притеснявах, че там, където е повредена може да започне да къса косата като се реша. Кажете тези от вас, които са си взели дървени четки, откъде сте ги взели и как не се развалят като ги миете и почиствате? Само да добавя, че искам да е само  дървена  четката, да не е от косъм.

# 530
Starlight,би ли споделила кое на ДМ за коса ти е харесало и каква му е цената?
Да споделя-пробвах новата маска на Гарниер с трите масла-не е лоша,но честно казано на тази цена всички продукти ми иглеждат едни и същи,има само по-лоши.Пробвах и балсама на Регал с козе мляко-и той така,не е лош,хубав е  Simple Smile
Искам да питам нещо за римувъра-искам да падне боята и да остане естествения ми цвят.Възможно ли е това или ще ми я обезцвети?

# 531
УУУ искам бързо бързо да се похваля! Току що си измих косата след като я бях държала два дни вързана защото беше ужасяващо мазна и си виках леле сега ще стане цяла къща в косми като я пусна. а след цяло къпане на решетчицата се събраха 7 косъма! Измих банята три пъти, защото вярвях, че се крият някъде, но няма! Явно най-накрая съм го преборила косопада Hug Е честно от домашни маски и грижи се вижда ефекта!
Иначе и онзи ден ми я поскъсиха може от това да е.. Приятелката ми ме прецака от  завист Grinning понеже се пострига късо и само седеше и разправяше - абе ей тука още малко и земете, ама ей такава прическа... и накрая като погледнах Cry 10тина см и повече си бяха тръгнали Cry Но пък сега е много хубава и лесна за оформяне признавам! Ще пусна снимки като мога Grinning

# 532
  • София
a kолко често миете косите, момичета?
тук в Сф е много змаърсена средата и през ден се налага да мия за да е чиста..... в провинцията като съм един ден повече се задържа чиста.

и друго, нещо не ме кефи Глис Кюр с балсама , който пуснаха на промоция на цена само за шампуто...моят е жълт, против цъвтеж, но нещо не ми я прави бухнала...ще сменям с нещо за обем, но какво да е то? моля препоръчайте щампоан или друг продукт, а също и за къдрици стилизант, от който сте доволни!! след раждането ми се поизправи косата, а бях с хубаво спиралки преди..... / сега с еналага да намачкам с дифузер и да оформя с нещо допълнително и пак взе да пада...../

# 533
Lexie, това /в средата/ и това /второто и третото/ гледах, цената на продукта за обем беше 4 лв, а на муса и на продукта за изправяна - не повече от 5-6 лв. Имаш ли впечатления?

# 534
Ами,не,нямам,надявах се ти да имаш  Simple Smile Но в скоро време ще пробвам нещо на Балеа,че отдавна се каня.

# 535
Е момичета намазах си косата със зехтин и после я измих,сега е супер. Simple Smile

# 536
Здравейте момичета  wavey
Да ви кажа честно, много съм боса по отношение на поддръжката на косата. Никога до сега не съм имала проблеми и съответно не съм обръщала сериозно внимание. Преди около година и половина започнах да се боядисвам. Преси, маши и подобни не ползвам. Проблемите ми започнаха тази есен. Почна да пада. То е нормално, от сезона, ама моето в момента е бая обилно. Прочетох за маската с тривитаминол и в момента съм намацана  Crazy Като изключим, че оплесках цялата къща, мисля се справих добре. Не знаех дали трябва цялата коса да се маже, или само корените, но натрих хубаво корените и след това я разресах. Не ми стигна съвсем до края, но както и да е. Идеята ми е утре да се боядисам, но ми щукна нещо, че може и да е вредно да се боядисва веднага. Маската я направих с тривитаминол, олио, оцет, ракия, мед и жълтък. Бихте ли ми дали съвет, дали да се боядисвам, или да изчакам известно време?

# 537
Здравейте момичета  wavey
Да ви кажа честно, много съм боса по отношение на поддръжката на косата. Никога до сега не съм имала проблеми и съответно не съм обръщала сериозно внимание. Преди около година и половина започнах да се боядисвам. Преси, маши и подобни не ползвам. Проблемите ми започнаха тази есен. Почна да пада. То е нормално, от сезона, ама моето в момента е бая обилно. Прочетох за маската с тривитаминол и в момента съм намацана  Crazy Като изключим, че оплесках цялата къща, мисля се справих добре. Не знаех дали трябва цялата коса да се маже, или само корените, но натрих хубаво корените и след това я разресах. Не ми стигна съвсем до края, но както и да е. Идеята ми е утре да се боядисам, но ми щукна нещо, че може и да е вредно да се боядисва веднага. Маската я направих с тривитаминол, олио, оцет, ракия, мед и жълтък. Бихте ли ми дали съвет, дали да се боядисвам, или да изчакам известно време?

Олио ли??? И не прекалявай с това натриване в корените,че да не стане беля..

# 538
Пак съм объркала явно  Tired

# 539
  • до една звездичка
... И не прекалявай с това натриване в корените,че да не стане беля..

Защо? Тази маска не се ли втрива в корените?

Общи условия

Активация на акаунт