Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 474
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета.
Казаха ми в маската с чесън че вместо него може да се слага този дето е на прах и имало същия ефект и не миришело толкова.Вие как мислите дали е така?

# 511
  • Благоевград
Да ви кажа откровено, при мен безотказно действат маслата. Правя всяка седмица маска от 8 вида масла, а може и повече да бяха - бадемово, жожоба, авокадо, прасковено, от гоздови семена, пшенично, карите, кокосово и за разкош добавям и едно масло на Hamam, което го дават и за масаж, и за коса, но е с арган и за това му се нахвърлих като го видях в магазина. Смесвам ги, леко ги затоплям и мажа обилно. Седя докато не ми писне и после се мия с бебешки сапун или шампоан два пъти, слагам балсам и съм готова. А напоследък и един спрей за разресване и нещо като кристали на Лореал ползвам. А иначе не мога да си представя да си измия косата и да не сложа някаква готова маска за няколко минути, вместо балсам.  И така... глезене яко, но косата ми е 60 см, а нямам един цъфнал косъм. И расте като за световно.

# 512
elikain-"И така... глезене яко", много си права тук Simple Smile задължително маска всяка седмица(домашна маска)

# 513
# 514
  • В полите на Пирин планина

Аз си го купувам или от една парфюмерия или от фризьорката ми.

За балсам-муса на Нивея ще кажа, че на мен ми харесва доста, сравнено с други пяни за коса, защото точно на пяна прилича  newsm78 Иначе спреят за обем Root Lifter е гаден и ми омазнява и слепва косата, вместо да й придава обем, а беше към 8 лева ...

За попиталите за пяна за коса ще кажа, че продуктът от линка по-горе върши такава работа като пяната, а е много по-добър от всякакви пяни, които съм ползвала, вкл. и професинална на Вела.

За маските и редовното им правене подкрепям с две ръце  Heart Eyes , но моята коса е изключително тънка и мека и много бързо губи вид, смачква се, хвърчи в различни посоки и без някакъв стилизант не мога да я приведа във вид.

# 515
здравейте
може ли да препоръчате някой шампоан срещу косопад, до 20 лева  Sad Peace

Pregain  Peace   sled 4 izmivaniq s nego kosopada namalq zna4itelno  Peace 

Може ли снимка на този шампоан? Ходих до няколко аптеки, но го нямаха. После видях в нета, че не се намирал често, но даже и снимка не можах да намеря.  Confused Peace

# 516
Замислям се дали и аз да не почна да се мажа със себорал,че хем имам косопад,хем пък и тук таме по главата си имам някакви пъпки,да видим как ще ми се отрази? newsm78

И аз мислех да си го взема, за да пробвам, но в сайта на Фрамар има доста шокиращи коментари: http://www.framar.bg/seboral-forte-125-ml.-pid18003349.html  и ме хвана шубето newsm78

# 517
Да ви кажа откровено, при мен безотказно действат маслата. Правя всяка седмица маска от 8 вида масла, а може и повече да бяха - бадемово, жожоба, авокадо, прасковено, от гоздови семена, пшенично, карите, кокосово...
 И така... глезене яко, но косата ми е 60 см, а нямам един цъфнал косъм. И расте като за световно.
И аз така, само че мисля да си взема и рициново масло.Слагам също хума, ракия и тривитаминол.
Преди да започна с маската, си подстригах краищата, а сега отново е нацъфтяла Confused Подрязваш ли я?
 Но определено маслата  се отразяват добре Peace
Имам и купешка маска за коса, също добре ми действа.

# 518
За косопада защо не пробвате с  Davines. Ползвала съм го преди време и останах много доволна . Даже сега си взех ампули за косопада и шампоан само че за пърхот , защото имам проблеми в момента .
Ето  го за косопад

http://www.ukhairdressers.com/store/images/DavinesNTechESVAShampoo.jpg

# 519
  • София
Здравейте момичета, навъртат ми се едни сушени листа от Малина (пият се при простуда и грип), дали биха имали някакво приложение за косата  newsm78 , както и зеления чай ( пак на сушени листа-не готовите пакетчета)

# 520
  • ямбол
Замислям се дали и аз да не почна да се мажа със себорал,че хем имам косопад,хем пък и тук таме по главата си имам някакви пъпки,да видим как ще ми се отрази? newsm78

И аз мислех да си го взема, за да пробвам, но в сайта на Фрамар има доста шокиращи коментари: http://www.framar.bg/seboral-forte-125-ml.-pid18003349.html  и ме хвана шубето newsm78
Преди десет дена си  купих  себорал форте  по препоръка от този форум от кварталната аптека за 1.70лв еми доволна съм косопадът ми спря имах и пърхот той също значително намаля

# 521
здравейте
може ли да препоръчате някой шампоан срещу косопад, до 20 лева  Sad Peace

Pregain  Peace   sled 4 izmivaniq s nego kosopada namalq zna4itelno  Peace  

Може ли снимка на този шампоан? Ходих до няколко аптеки, но го нямаха. После видях в нета, че не се намирал често, но даже и снимка не можах да намеря.  Confused Peace

Етоима го и на първа страница на темата - http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/5744/2/Pregaine_Cl … r_Gel_Shampoo.jpg    - Четох добри отзиви тук и реших да го пробвам. След първото измиване имаше ефект  Peace  Аз редувам едно измиване с негокогато съм сислагала само масла и едно измиване с друг шампоанкогато съм слагала маска  Rolling Eyes  за 4 измивания ефекта е невероятен  Peace  за моята коса

# 522
Lady Brinne, ще си взема следващият път като ми свърши шампоана, за да ги побвам... Благодаря ти за отговора!!!

# 523
Аааа момичета нищо не ми помага за този цъфтеж! #Cussing out Подстригах,слагам масло и ето мина 1 седмица и пак е цъфнала като за световно. Cry

# 524
може би ползваш много агресивни препарати Simple Smile дай и малко ПЪЛНА ПОЧИВКА

Общи условия

Активация на акаунт