Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 479
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам такъв тип кристали. Доволна съм, икономични са, спомням си, че ги купих през лятото. Препоръчвам! Peace

# 496
Ех момичета,сноще сънувах, че косата ми пада,ама направо с шепите я махах от главата си,ужасен кошмар беше.Много съм щастлива,че е било сънн  Heart Eyes
Целувки

# 497
  • В полите на Пирин планина
Аз кристали не ползвам, но много харесвам продуктите на SAPHIR, които също се внасят от Кристиан оф рома груп, както Алфапарф  Peace - ползвам един спрей за възстановяване и течен фиксатор.

котенце десси-г  - ползвала съм продукти Orzene - шампоан и балсам, но с бадемов екстракт за къдрава коса и много ми харесаха - правят косата лесна за оформяне и приятна на допир, а не лигаво мека.

# 498
Аз кристали не ползвам, но много харесвам продуктите на SAPHIR, които също се внасят от Кристиан оф рома груп, както Алфапарф  Peace - ползвам един спрей за възстановяване и течен фиксатор.

котенце десси-г  - ползвала съм продукти Orzene - шампоан и балсам, но с бадемов екстракт за къдрава коса и много ми харесаха - правят косата лесна за оформяне и приятна на допир, а не лигаво мека.

Кажи моля те малко повече за този течен  фиксатор че ми стана интересно Simple Smile

# 499
amra много ми допада, защото е по-малко лепкав от всички подобни, които съм ползвала до момента. Косата стои естетсвено на вид след него, дори и на допир е мека. Не става заплетена и помътняла като след пяна за коса, например. Цената му е 10-11 лева, а е доста икономичен - ползвам го поне месец почти ежедневно. Краищата ми не се изсушават, както от пяната за коса. Ползвам вече 3-та опаковка и мнението се потвърждава. Къдриците стават много хубави и тряйни. После ще сложа снимка, като си отида у нас.

Да похваля и балсам-муса на Нивеа - новия за обем. http://www.nivea.bg/products/show/31099

# 500
amra много ми допада, защото е по-малко лепкав от всички подобни, които съм ползвала до момента. Косата стои естетсвено на вид след него, дори и на допир е мека. Не става заплетена и помътняла като след пяна за коса, например. Цената му е 10-11 лева, а е доста икономичен - ползвам го поне месец почти ежедневно. Краищата ми не се изсушават, както от пяната за коса. Ползвам вече 3-та опаковка и мнението се потвърждава. Къдриците стават много хубави и тряйни. После ще сложа снимка, като си отида у нас.

Да похваля и балсам-муса на Нивеа - новия за обем. http://www.nivea.bg/products/show/31099
Много благодаря за подробния отговор Hug Много съм заинтересована, понеже от пяната и аз не съм доволна като цяло. А как точно се казва, за да знам какво да търся?

# 501
Ето го: http://www.saphir.it/tocco-finale.php?categoria=nomousse

# 502

имаше тема преди за продуктите за обем на Нивея - новата серия и още 1 и доколкото си спомням  много ги оплюха момичетата там Rolling Eyes аз си взех, пяната от новата серия (Волюм Сензейшън) ама не ми хареса, обем не придава иначе като обикновенна пяна става Simple Smile може ли да кажеш дали това  наистина предава обем Blush

# 503
ужасна е цялата серия  newsm11

# 504

къде го има това? в обикновенните парфьомерии ли?
аз преди време си бях търсила олиото за коса на saphir, но така и не можах да го намеря..

# 505
  • до една звездичка
ужасна е цялата серия  newsm11
Ей, аз тъкмо се бях наканила следващата ми пяна да е на Нивеа и май ще ме разколебаете. Thinking

# 506
А за Taft на Schwarzkopf какво мислите? Аз рядко ползвам, но за заглаждане на буйните ми коси става. После обаче малко ме сърби главата.

# 507
Ми аз от новата серия на Нивеа съм горе-долу доволна... смисъл нямам оплаквания, но не мисля че придават кой знае колко обем.. Поне не ми правят косата кофти:) иии установих, че в момента като си сложа всъщност обем може и да нямам, но на другата сутрин като стана косата ми е бухнала до тавана Laughing днеска бритончето ми седешебуквално нагоре под 45 градуса!! Laughing

А иначе някой наистина може ли да каже хубава пяна за обем? и лак някакъв:) и освен да са за обем и ако държат здраво прекрасно ще е, защото мойта коса много бързо пада, от нищо не стои!! Cry

# 508
Здравейте момичета  Hug
Какво ви е мнението за продуктите за коса на  ДМ? Аз гледах спрей за обем на Балея, както и някаква серия Trend it up, пак на Балеа - серум за изправяне и мус за къдрици. Описанията им звучат добре, цените са ниски, но дали вършат работа?

# 509
Здравейте момичета  Hug
Какво ви е мнението за продуктите за коса на  ДМ? Аз гледах спрей за обем на Балея, както и някаква серия Trend it up, пак на Балеа - серум за изправяне и мус за къдрици. Описанията им звучат добре, цените са ниски, но дали вършат работа?
   Пробвала съм един шампоан-мирише на праскова-добър е Peace Взех си и един балсам за суха и изтощена коса, обаче той ми идва малко слабичък. Споделете и за другите им продукти, защото цените верно са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт