Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 487
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
моя грешка , май май уморена съм била тази вечер  Embarassed, поите извинения, май имам нужда от очила  Shocked ..сорру за спама

# 481
косата ми пак започнала да цъфти много, аз ползвам преса постоянно и е от това в петък ще ходя да ме подстрижат и се чудя каква готова маска да си купя....и сега гледах тази  http://beautycosmetic.biz/lorys-lorys-ovlajnyavashta-maska-kosa- … arlic-p-3816.html или  кажете вие някоя хубава, от която сте доволни..

Да ти кажа и аз преди всеки ден включвах пресата и тъъъкмо да ми порастне косата-айде на пострижка,защото мноого изгаряше.От 2-3 години ползвам преса 4-5 пъти годишно,подстригвам я даже сама на 2 месеца по 1 пръст /защото ми се свиди повече/ и си расте бързо.Защо не намалиш използването на преса??Мисля,че ще ти се отрази мнооого добре  Peace

не мога..  Cry косата ми е късичка и чуплива и се чупи много гадно, никаква форма няма........ и кажете някой хубави кристали за коса
Моята коса пък е къдрава /само че едри къдрици/ и ако не сложа пяна и не изсуша със сешоар седи  #Crazy  Имах много голямо желание да си мажа косата със масло от пшеничен зародиш и го пробвах. Косата седи невероятно, все едно си сложила много скъпи кристали, но на мен ми миришат изключително много гадно и след 2-3 нанасяне не издържах на миризмата и спрях да слагам. След като пробвах няколко вида кристали, установих че Sery най-добре се отразяват на косата ми. Наскоро си купих някакви Jam Y - Young, но на мен лично не ми харесват особено. Пробвай няколко вида и виж с кои косата ти седи най-добре  Wink

За днес съм решила да си направя маска с авокадо, портокалов сок, стимулант на Икаров, Деавид и една лъжичка алкохол. Резултата винаги ми харесва. Мисля скоро да започна пак тривитаминола, че отдавна не съм го ползвала  Simple Smile

# 482
Аз от известно време ползвам тези http://4.bp.blogspot.com/_wc0nkTlY5hU/SoARHS6smXI/AAAAAAAAAYE/KG … kristali+seri.JPG
 и съм много доволна,но вече са към привършване и се чудя дали да пробвам други..  Thinking

# 483
Момичета, хвърлила съм око на тези продукти. Преди време имаше един баласм с бира на Елнеда, не знам дали сте го ползвали. Беше страхотен, но вече не се внася и сега като видях тази серия продукти с бира и много им се двоумя. Някоя ползвала ли ги е? Не са скъпи, ама тя и бирата не е скъпа........
http://beautycosmetic.biz/sarantis-orzene-beer-zashtiten-shampoa … -kosa-p-3973.html

# 484
Аз от известно време ползвам тези http://4.bp.blogspot.com/_wc0nkTlY5hU/SoARHS6smXI/AAAAAAAAAYE/KG … kristali+seri.JPG
 и съм много доволна,но вече са към привършване и се чудя дали да пробвам други..  Thinking
По колко слагаш от кристалите? Аз слагам по 2 капчици, понеже са мазни и иначе ако сложа повече ми се сплесква косата.

# 485
Ами само веднъж го натискам и то си пуска по мъничко  Grinning Но едва ми стига за краищата  и не ми се е случвало да се сплескат,по-скоро не ми стига като количество.Доста време ме изкара де,от началото на лятото /ако не се лъжа/  newsm78

# 486
аз натискам 2 пъти че ми е по гъста косата Simple Smile но не и повече че става мазна косата Naughty

# 487
KaTy_BaBy и аз съм страшно доволна от тези кристали  Grinning

# 488
аз натискам 2 пъти че ми е по гъста косата Simple Smile но не и повече че става мазна косата Naughty
И аз така правя Simple Smile

# 489
4ernokoska май май пак ще си взема такива  Grinning не ми се рискува сякаш,освен ако някой не е мноого доволен от определени

# 490
  • в.преслав
За кристалите аз съм за тези на Алфапарф от диамантената серия.Бях ги взела за 20лв.,но ми отидаха за повече от година ползване.Миришат страхотно и краищата стават супер с тях.Показаните на Сери ги ползваше моя приятелка,която е със супер гъста и суха коса и мога също да потвърдя,че са хубави.
  Но да не забравяме,че всяка коса е индивидуална и трябва винаги да караме на принципа  проба-грешка.
  За протокола-днеска се постригах,боядисах се и си начупих косата с дифузер.Чакам сега да ми донесат тривито и аз ще го почвам.Мисля сега да направя тотална почивка една седмица,че да не ми падне толкова бързо боята.Замислям се дали и аз да не почна да се мажа със себорал,че хем имам косопад,хем пък и тук таме по главата си имам някакви пъпки,да видим как ще ми се отрази? newsm78

# 491
здравейте
може ли да препоръчате някой шампоан срещу косопад, до 20 лева  Sad Peace

# 492
Аз за кристалите съм чела най-много добри мнения за тези на Алфапарф с ленено семе и за диамантената серия наистина. Чудя се с лененито семе ли да си взема или диамантената серия като ми свършат мойте, което обаче няма да е скоро като гледам Laughing нямат свършване! Каква е разликата м/у лененото семе и диамантената серия?

# 493
Искам и аз да пробвам кристалите на Алфапарф, но в града в който живея ги няма  Sad  Иначе съм чела някъде, че и тези на Кристиан оф Рома Груп са много хубави, но и тях ги няма тук  Crossing Arms

# 494
здравейте
може ли да препоръчате някой шампоан срещу косопад, до 20 лева  Sad Peace

Pregain  Peace   sled 4 izmivaniq s nego kosopada namalq zna4itelno  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт