Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 585
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
не си спомням, но мисля че не съм го ползвала а само знам, че е доста рядък и неикономичен, но пък щадящ  Peace може би Краси го бе ползвала (такъв спомен имам)

# 136
не мога да кажа сто процента  Peace но ти препоръчвам Санита и Живита на Червения площад до бившия ирландски клуб  Peace предполагам там ще има на бройка;   bouquet
Благодаря,ще проверя,Живита по реда на магазините за gsm-и ли се пада?

# 137
да, там се пада  Peace

# 138
bega4ki_, каква боя ползваш? Синьо-черен ли цветът? Изглежда много добре  Crazy

# 139
  • Бургас
Да,аз го полвам в момента.Наистина е рядък,но се пени.Измива добре. Peace

Момичета,някоя ползвала ли е шампоана на Биодерма без слес,който е показан на първа страница от темата?
Тъй като си мия косата през ден искам да е по щадящ шампоана.

# 140
# 141
  • В полите на Пирин планина
Здравейте,
искам да попитам за мнение относно един такъв серум за коса - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=818448&cat=fav
Моята е доста чуплива и се записах в обявата за жълтия( тоест този за къдрава коса).Обаче сега почнах да се замислям да ли няма д ми умазнява косата.Преди имах един крем за лесно разресване от Ейвън с банан - е вярно, че наистина лесно я сресвах, но пък бързо се умазняваше.Пък и аз веднага след баня ползвам редица гелове и пяни за коса и си мисля че то няма да има ефект като в/у серума веднага сложа всички тези продуукти  ooooh!
Ще бъда много благодарна на този , който ми реши проблема за тази вечер, защото съм подготвиила още един  Laughing

Според мен би трябвало да се откажеш от ползването на един стилизиращ продукт, когато добавиш нов, за да не се получи утежняване на косата  newsm78 Точно такъв серум не съм ползвала, но ползвам друг - на SAPHIR, който е с подобно действие - за подържане на косата. Доколкото разбрах от линка ти този спрей има и стилизиращ ефект.

# 142
  • Mонтана
bega4ki_, каква боя ползваш? Синьо-черен ли цветът? Изглежда много добре  Crazy
черна само си е лонда колор,от както се помня все нея ползвам и съм си доволна.

# 143
Kloie i Касиопея,благодаря ви момичета за отговорите Hug
Kloie,косата си как я чувстваш,дава ли обем,сплесква ли се ,наелектризирва ли се?

# 144
Момичета, в аптеките продава ли се минерално масло и колко струва?
Прочетох, че ако се намаже косата с него и престои 20-25 мин и се отмие със шампоан, къната от косата в голяма степен падала?  Praynig

# 145
Момичета,извинявам се предварително,че задавам въпроса си тук,но не намерих по подходяща тема.
Въпросът ми е следният:Дълго време бях да кичури и сега се бодисвам с боя,но кичурите продълцават да избиват.Чух някъде,че да не избиват първо косата се боядисвала само с боя без окислител.Стои се определено време,измива се и после пак слагаш боя с коислителя обаче.
Дали е вярно това нещо?
Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите!!!

# 146
Момичета, помагайте - направо ще остана без коса! Имате ли впечатления от ампулите на Виши - Деркос? Купих си фитовал - таблетки - имам чувството, че още по-зле стана, пия ги вече почти месец Sad. В нас теракота е бял - по цял ден залягам и си събирам косите, много съм се притеснила!

# 147
  • Пловдив
Момичета днес ходих да си взема второ шише тривитаминол. Човека от аптеката пак ми разви една теория, че трябвало в чист вид да го мажа. То затова било на маслена основа, че да прониква по-добре и не трябвало да слагам други неща от сорта на мас, разните му там масла и т.н  newsm78

# 148
ох и моята коса не спира да капе, но се надявам с сезона да мине. Вчера да се похваля си купих нов шампоан на The Body Shop овлажняващ без SLES и paraben free и съм много доволна.

# 149
yolimadi   аз също имам такъв проблем с кичурите.Не съм чувала за това "двойно" боядисване.Единствения начин да махнем русите кичури е да се подстрижем късо или да чакаме малко по малко да ги изхвърлим чрез подстригването.Ако някой знае друг метод нека да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт