Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 87 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
4ernokoska - точно за това ти говорех, че са твърди неузрели ии ще са ти трудни за мачкане, а от меките кафевите става страхотна каша ( дори само с пръсти като ги стиснеш се размацват Laughing)

А аз искам да ви попитам, преди две седмици правих промоция в ДМ (дрогери маркт на стамболийски) и едва си седях на мястото да работя, има толкова много неща - адски разсейващо е! Щеше ми се да си купя половината магазин!! Някой използвал ли е на техните марки - Балеа и Алверде(май беше другата) шампоаните? Всички ги купуваха и казваха, че били много доволни.. а на Балеа шампоаните са големи разфасовки - 1.79лв... Възможно ли е да са свестни?

Е явно ще пробвам с кафявите авокада /така или иначе зелени в Пикадили няма  Grinning/ и после ще кажа резултата. А за продуктите на ДМ - страшно много мои познати и колежки си накупиха и след 2-3 измивани ги изхвърлиха  Confused  Ти си прецени дали да си вземеш, само внимавай да не си прецакаш косата  Wink

# 316
Kryptonite , аз от марката Balea съм си взимала шампоан, балсам и маски ... общото ми впечатление е, че са изключително силно парфюмирани - това ми направи най-силно впечатление. В началото ги харесах горе-долу, но вече не ги ползвам, мисля че за 2лв едва ли са много качествени. Все пак зависи с какво ги сравняваш, може би не отстъпват на нивеа, шаума или елсев, но аз реших, че е по-добре да заложа на качествени шампоани и вече избягвам такива експерименти. Иначе, и аз се подлъгах от разнообразието  и големия избор от продукти, но не мисля че като цяло това е достатъчно....

# 317
  • Пловдив
amra отново ти благодаря за предложенията  Hug
Аз също мисля, че може би шампоана от серията Intense repair  ще ми дойде силен. Балсамчето мисля, че би ми харесало макар да не съм го пробвала. И аз видях, че имат нови продукти, но не съм пробвала нищо от тях. В най-скоро време ще си взема серума Абсолют рипеър /ако не се лъжа мисля, че ти ми каза, че е добро/. Чакам да ми превърши течния блясък HIGH TECH, който не ми хареса /макар че в магазина ми го прихвалиха много/
  bouquet

# 318
Здравейте момичета, едва вчера намерих време да си направя маска и тя беше следната: зехтин+оцет в количества 1:1. Първо загрях леко зехтина и после добавих и оцета. Разбърках хубаво и се получи бяла непрозрачна течност, която нанесох на косата, разресах и постоях 30 минутки, защото нямах повече време. Измиването го направих естествено първо с балсам и после шампоан и пак балсам. Косата ми е много жива на пипане, има обем и изглежда много добре... Определено съм доволна от тази комбинация /като нямам какво друго да сложа...  Tired Tired Tired/

# 319
  • град-държава
Моля някой да сподели мнение за маската Phytocitrus, също така дали става за всекидневна употреба тъй като на листовката това е спестено...Благодаря предварително.

# 320
Моля някой да сподели мнение за маската Phytocitrus, също така дали става за всекидневна употреба тъй като на листовката това е спестено...Благодаря предварително.
Аз имам и не ми допада за моята коса, прави ми блясък и ми прецаква обема, аз съм с тънка и рядка коса. Ако я искаш може да ми пишеш, 1/3 май само съм ползвала.

# 321
  • град-държава
Аз съм си я купила вече,просто още не съм я ползвала  Simple Smile ,имам дълга, дебела и обемна коса,която мия почти всекидневно понеже скалпа ми е мазен,взех си маската малко на сляпо тъй като ползвам шампоан Phytogenium за честа употреба и съм страшно доволна,да не казвам,че това е най-добрия шампоан,който съм ползвала...от дългото използване на професионалната серия на Лореал си докарах невероятно мазно лющене и сърбеж на скалпа и приключих с тях,но в листовката на маската на  Phyto подробно е описан състава и т.н.,но честотата на ползване и подробно описание на ефекта е спестен, та исках да разбера какво да очаквам  Simple Smile

# 322
Здравейте,красавици  Hug искам да ви попитам за мнението ви по следния въпрос... какво схте стане ако използвам само тривитаминол без останалите съставки за маска...яйце,зехтин и т.н. тъй като нямам никакво време на последък и си мислих дали преди баня да не си намажа косата само с тривитаминол да се овия с шапка,кърпа и не постоя 1-2 часа...както правя със стимуланта на Икаров  newsm78 сропед мен няма с какво да ми навреди  Rolling Eyes Благодаря ви предварително дами :* :* :*

# 323
  • София
Е поне един жълтък за разкош сложи. Иначе и аз не добавям нищо повече  Peace

# 324
И има ли ефект... предполагам да...макар и да се използва самостоятелно Confused

# 325
  • София
Има има, расте ми нова коса  Peace Е, вярно не е изведнъж избуяла, но определено и фризьорката, и приятелите, забелязват, че има подобрение. А и вече не е така хвърчаша на различни посоки, както беше едно време. Сега съм на втора опаковка от тривитаминола, след 1,5 - 2 месеца почивка Wink

# 326
  • Sofia
Видяхте ли в метро на последната страница май на лореал професионалните шампоан и маска сякаш мярнах.

има ли го в интернет каталога? нещо неможах да го намеря

# 327
  • София
Има го, сега го разглеждам. ТРябва да имаш карта обаче, да въведеш клиентския си номер и ще ти даде да го разглеждаш. Има на Лореал Интенс Рипеър (оффф, изчезна ми латиницата от компютъра..... ) 500мл шампоан - 26,39 лв и маска от серията 200 мл - 27,59 лв - цените с ДДС казвам. Промоцията е от вчера до 2-ри декември

# 328
amra отново ти благодаря за предложенията  Hug
Аз също мисля, че може би шампоана от серията Intense repair  ще ми дойде силен. Балсамчето мисля, че би ми харесало макар да не съм го пробвала. И аз видях, че имат нови продукти, но не съм пробвала нищо от тях. В най-скоро време ще си взема серума Абсолют рипеър /ако не се лъжа мисля, че ти ми каза, че е добро/. Чакам да ми превърши течния блясък HIGH TECH, който не ми хареса /макар че в магазина ми го прихвалиха много/
  bouquet

Няма защо Hug

# 329
  • София
здравейте момичета,
много отдавна си търся хубав балсам който не оставя крайщата сухи като слама,но и такъв който помага хубаво за разресване на косата.Косата ми е много гъста и дебела и повечето балсами като си ги сложа на косата ми седят някак сухи,не се разресвам добре.
Иначе ако мога да съм полезна на тези които имат мазни корени,ползвайте шампоан за честа употреба,а не такъв за мазна коса.Повечето такива изсушават скалпа и спомагат за по честото омазняване.Аз ползвам на Каритес и съм очарована от ефекта,хем косата не ми се омазнява често,хем е страшно пухкава и блестяща.
Аааа имам още един въпрос вредно ли е според вас косата да се мие два пъти?

Общи условия

Активация на акаунт