Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 87 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Измива меко,много съм доволна.Но за изтощени коси едва ли ще направи много.

# 301
Подстригах се днес. Взеха ми около 2-3 см. отвсякъде, отиде ми растежа за три месеца Tired
В маската този път сложих и хума, а не бях слагала досега.
Все още косата ми е мокра, но ми изглежда ужасно заплетена, ще видим утре какво се е получило.

И на мен ми се заплита от хумата косата, но като изсъхне е със страхотен обем  Heart Eyes

Момичета, някоя от вас ползвала ли е жълтия Елсев? За първи път го използвам и косата ми стана страшно лъскава, но за сметка на това ужасно сплескана, направо кошмар  Tired  Моля ви, ако някой е ползвал да сподели, чудя се как е възможно?  Thinking

# 302
Аз съм с жълтия Елсев, имам и балсам с цимент.
Измива добре, косата блести.
Недостатък: по- бързо ми се омазнява.
Ефектът, който рекламата претендира, че има, не съм го видяла.

# 303
4ernokoska аз за маската не мога да ти помогна много, не знам момичетата с какво я правят, но понеже много обичам да похапвам авокадо да ти кажа какво съм открила - тези с кафевите кори са страхотни, узрели и мекички - дори мазнеят сякаш (което ми се струва супер щото ще действа като масло ще омекотява), а тези със зелените са степчиви, твърди, трудно си ги мачкам за някви пюренца - абе не са готови...
Според мен нормално е да ползваш узрелите, кафеви, най-вероятно съдържат повече полезни вещества, а и наистина са по-мазнички и по-лесни ще ги намачкаш - по-удобно ще ти е! ии по-скоро не съди по кората - пипни ги, ако е узряло хубаво е мекичко и можеш да го натиснеш с пръст, а ако не - седи твърдо като камък. Дано съм ти помогнала:)
Тия "умници" от Пикадили поддържат някакви минусови температури при плодовете и аз се опитах да видя авокадото какво е, но то толкова се беше смръзнало /направо замръзнало/, че не можах да преценя узряло ли е или е развалено  newsm78  Утре или за миенето на косата в неделя ще отскоча да взема едно такова кафяво и ще пробвам. До сега съм взимала само зелени авокада и бяха толкова твърди и неподатливи на намачкване, че използвах пасатора за да ги смачкам. И явно понеже не са били узрели не ставаше гладка каша от зелените авокада, а някаква много странна консистенция на бучки  Shocked  която после едвам си я измивах от косата  Confused  Мерси страшно много за бързия отговор   bouquet

Момичета, някоя от вас ползвала ли е жълтия Елсев? За първи път го използвам и косата ми стана страшно лъскава, но за сметка на това ужасно сплескана, направо кошмар  Tired  Моля ви, ако някой е ползвал да сподели, чудя се как е възможно?  Thinking
Жълтата серия на Елсев са два вида - този с оранжевия надпис е с омега-серамид вътре, а по-новия с червен надпис е с цимент-серамид. Аз лично съм по-доволна от първия - с оранжев надпис /омега-серамид/, от този с червения надпис останах страшно недоволна, а отгоре на всичко си бях взела и термо мляко от същата тази серия  Shocked  Леле не можех да си бръкна в косата  Confused  А колко ужасно изглеждаше  Sad

# 304
Elizabeth_ и при мен по-бързо се омазнява, още на втория ден ми е мазна в корените, затова започнах да прилагам номера, на който ме научи Лекси - измивам първия път с обикновен шампоан, а втория път с Елсев, но сега пък остава проблема със сплескването  Crazy
Със сигурност няма да повторя  Peace

# 305
4ernokoska - точно за това ти говорех, че са твърди неузрели ии ще са ти трудни за мачкане, а от меките кафевите става страхотна каша ( дори само с пръсти като ги стиснеш се размацват Laughing)

А аз искам да ви попитам, преди две седмици правих промоция в ДМ (дрогери маркт на стамболийски) и едва си седях на мястото да работя, има толкова много неща - адски разсейващо е! Щеше ми се да си купя половината магазин!! Някой използвал ли е на техните марки - Балеа и Алверде(май беше другата) шампоаните? Всички ги купуваха и казваха, че били много доволни.. а на Балеа шампоаните са големи разфасовки - 1.79лв... Възможно ли е да са свестни?

Иначе аз си взеха пак на Балеа паня за обем  иии някаква много лепкава гадна за пипане и нанасяне е, но пък като се направих сутринта и се напръсках с малко лак, до вечерта не мръднаха много хубави къдрички и страхотен обем наистина! а и тя е безумно евтина - 250мл 3лева, а другите марки са по 125мл на двойни цени едва ли не.

# 306
И аз да се запиша..отдавна не съм писала в темата,но вече ще се опитам  да съм по-редовна Hug
Направих си маската с тривито в неделя,след двумесечна почивка, и косичката ми беше много хубава Heart Eyes,дори без да я суша с сешоар..
за жълтия Елсев наистина по-бързо се омазнява косата,но това и му е целта на този шампоан,тъй като е за суха и изтощена коса.Може да го палзвате примерно веднъж на 2 седмици,защото си е силничък Peace

# 307
Аз в момента ползвам на Алверде шампоана с маслина и не мога да скрия радостта и вълнението си откога не съм си намирала шампоан, който толкова да ми хареса!  Peace

# 308
  • Пловдив
Препоръчайте ми хубав шампоан и балсам за дългата ми коса. Много съм доволна от розовия елсев, но т.к прекалено много години го ползвам вече не ми се отразява така добре на косата. Гледах в златната рибка, но дали техните шампоани няма да омазняват косата ми?  newsm78 Тя не ми е суха в корените. Някой може ли да изкаже мнение относно  професионалните шампоани на Лореал? Аз съм много доволна от Маската абсолют рипеър, която ползвам като балсам и от самия балсам абсолют рипеър и възнамерявам да си взема серума за връхчета от същата серия. Но никога не съм си пробвала от техните шампоани. Искам косата да ми се разресва лесно и да се заплита по-малко. Предложете ми нещо подходящо.
  bouquet

# 309
В момента ползвам ш-на от серията Форс Вектор http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=139&products_id=808
Това,което забелязвам е, че не омазнява, придава блясък и жизненост...и имам чувството,че заздравява и укрепва наистина косата.Косата ми е нормална(нито мазна,нито суха), с дължина до раменете, поради което я изправям често. В последно време дори не слагам никаква маска от бързане, а само кристали и въпреки това я усещам хидратирана(преди ползвах кристалите с друг ш-н). Честно казано отдавна избягвам да си купувам масова козметика(тази която можеш да си вземеш и в хранителен магазин). Ползвала съм досега REF, Options, Wella,но за първи път ползвам козметика за коса от този клас и се надявам да не преувеличавам заради това Simple Smile Успех с избора, дано съм помогнала Simple Smile Аз сега се чудя с какви маска, кристали и продукт за изправяне да се снабдч от марката. Ще ви почета и ще реша  book  Peace

# 310
  • Mонтана
Препоръчайте ми хубав шампоан и балсам за дългата ми коса. Много съм доволна от розовия елсев, но т.к прекалено много години го ползвам вече не ми се отразява така добре на косата. Гледах в златната рибка, но дали техните шампоани няма да омазняват косата ми?  newsm78 Тя не ми е суха в корените. Някой може ли да изкаже мнение относно  професионалните шампоани на Лореал? Аз съм много доволна от Маската абсолют рипеър, която ползвам като балсам и от самия балсам абсолют рипеър и възнамерявам да си взема серума за връхчета от същата серия. Но никога не съм си пробвала от техните шампоани. Искам косата да ми се разресва лесно и да се заплита по-малко. Предложете ми нещо подходящо.
  bouquet
аз бих ти предложила да пробваш новият    аз ползвах розовия елсев и сега съм на този и съм страшно доволна.

# 311
  bouquet
  От Loreal professionnel съм много доволна от шампоана за боядисана коса Vitamino color. Придава невероятен блясък на косата, измива нежно без да премива косата. Косата след миене с него има форма някакси, а не стои като перушина, както с повечето шампоани от масовата козметика. Ползвах и шампоана от серията за много изтощени коси Абсолют рипер, но ми беше много силен, косата ми се сплескваше от него и не си я усещах добре измита, а някак замазана. Според мен той би бил подходящ за наистина много сухи коси, докато моята е мазна в корените и затова за мен не беше подходящ.

# 312
  • Пловдив
Много ви благодаря момичета за предложенията  Hug

the_invisible   аз съм ползвала маска от серията Форс Вектор, но изобщо не ми хареса. Бих останала много доволна от шампоан и балсам, които правят косата ми мека и лесна за разресване и помагат да не ми се оплита.   bouquet

bega4ki  аз ги гледах в магазина от тази марка, но имат само шампоан и балсам без отмиване ако не се лъжа  newsm78 Днес пак ще ги видя.   bouquet

amra и аз си мисля че абсолют рипеъра ще ми дойде силен и ще ми омазнява косата. Тя не ми суха в корените, а по скоро в краищата и дължината като цяло. Моята коса е къносвана, ще погледна това, което ми предложи.    bouquet

# 313
Видяхте ли в метро на последната страница май на лореал професионалните шампоан и маска сякаш мярнах.

# 314
dani & ela    Другия вариант е Intense repair за сухи коси, но незнам дали няма да ти е силен, него не съм го пробвала http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=95&products_id=338 Има сега гледам и едни нови серии Loreal professionnel  са пуснали Serie nature се казват и ето така изглеждат - шампоана от тази серия пише, че е без сулфати   Някой има ли вече впечатления от тях?

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:41 от amra

Общи условия

Активация на акаунт