Тайната на дългата и здрава коса - 75

• 86 370
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Защо с новата тема не пуснем 1 анкета за това кой кога си мие косата Rolling Eyes сега като чета последните мнения, в които споделихте кога си миете косата ми стана изключително интересно Blush за анкетата имам в предвид нещо от сорта на:
-веднага щом се омазни я мия
-щом се омазни я връзвам и я мия на следващия ден
-не допускам да се омазни
примерно Rolling Eyes

иначе, аз съм с дълга къдрава коса, следователно и много суха,  мия я 2 пъти в седмицата, не знам кога се омазнява, т.к. преди да я измия не виждам никъде да се е омазнила, по-скоро я мия 2 пъти, т.к. така съм свикнала иначе сигурно ще остане и по-дълго време суха

# 601
Аз подкрепям за анкетата Grinning

# 602
  • до една звездичка
Защо с новата тема не пуснем 1 анкета за това кой кога си мие косата Rolling Eyes

Не се засягай, но резултатите в тази анкета едва ли ще са от изключителна важност при вземането на решение. Laughing ooooh!
Не мога да си представя че някой, случайно надникнал в темата ще промени драстично навиците си на миене, защото видиш ли, тук примерно 75% от пишещите си мият косата всеки ден. Rolling Eyes
Всеки си мие косата тогава, когато прецени, че има нужда.
За мен това е все едно да питаш: колко често се къпете? Laughing

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:52 от ٠•● Dega ●•٠

# 603
  • Пловдив
Jani_  на мен като цяло серията с пчелното млечице на Лореал не ми хареса. Пробвах няколко пъти, но не останах доволна /майчето пак намаза/  Wink
Относно Гарниер, наскоро си взех доста неща с тази марка, вкл. шампоан, балсам и маска за коса. Останах много приятно изненадана. От доста време не бях правила сполучлива покупка. Доста скептична бях като си ги купувах, но все пак са на достъпна цена и нямаше да съжалявам толкова много, ако не ми бяха харесали.
Пробвай и дано останеш доволна  Hug

# 604
оо и аз не съм доволна от лореал и пчелното им млечице  #2gunfire даже така им се дразня на рекламата за нищо не стават

# 605
  • В полите на Пирин планина
Аз също харесвам Гарние Фруктис - конкретно шампоана Long&Strong и Instant Melting Mask.

Лореал с пчелно млечице прави косата ми много лигава и трудна за оформяне - не е моят шампоан. предполагам би бил подходящ за наистина суха коса Sunglasses

# 606
Момичета, чудя се между маската на Гарние едноминутната и маската на Елсев с пчелно млечице. И за двете има добри отзиви, някой може ли да сравни двете?  Flutter

Сори са спама , но се опитвам да ти пратя лично , но лимита ти е изчерпан , моля те прочисти си личните  Peace

# 607
Аз пък си спомням, че имахме анкета за честота на миене на косата.
От маската с пчелно млечице на Лореал съм страшно довлна пък аз.

# 608
предложете някой шампоан за мазни корени и сухи краища Wink

# 609
Мия я два пъти седмично, сега от Елсев с цимент (шампоан и балсам), много бързо се омазнява. Моята коса обаче принципно е суха и си издържаше спокойно и на режима, при който я миех веднъж на седмица. Аз също считам, че е грозна гледка жена със мазни, сплъстени коси Sick Познавам една такава.
предложете някой шампоан за мазни корени и сухи краища Wink
На Клоран, разбира се.

# 610
Понеже преди няколко страници се обсъждаха пяни лакове и тн - да се похваля че си открих най-прекрасната пяна - на тафт зеленичката за обем!  Grinning Аз попринцип като се къдря с маша мажа кичура с паня го сресвам и го навивам на машата ии накрая като се накъдря цялата ако има нужда някъде донамачквам и пръскам лак. Ами вчера като се накъдрих косата ми стана на уникални супер хубави и оформени къдръци, освен това страшно мекичка, успявах да прокарам без никакви проблеми пръсти и косата ми седеше... абе като естествено къдрава мека яка пухкава коса! Laughing Друг път изглеждат сплъстени кичурчетата и никакъв шанс да се прокара пръст! Цяла вечер не паднаха къдричките без почти никакъв лак този път, все още ми седят и до сега, освен тва сутринта като станах се сресах без проблем и като бонус - косата ми все още е толкова обемна и бухнала колкото никога не е била досега! Абе страшно доволна съм Grinning

# 611
Искам само да вмъкна нещо за тривитаминола, че май при мен има странични ефекти, но не съм убедена и исках да се консултирам с момичетата, които са го използвали.

Аз някъде 6-7 пъти се мазах със следната маска - 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. оцет, 1 с.л. ракия

Ефектът на косата няма да го коментирам, просто страхотен! Спря ми косопад и всичко, блясък, плътност, прекрасно!

Само че забелязах, че в периода, в който се мажех с маската ми се появиха много ситни пъпчици безцветни по челото, а и сега 2 седмици след като вече не си слагам маска още ги имам. А даже в пубертета никога не съм имала толкова пъпки и изобщо незнам от какво друго може да са ми се появили, тъй като никакви драстични промени в начина си на живот не съм имала.

Та исках да ви питам някоя от вас дали е наблюдавала подобни резултати върху себе си? Че ми се иска да си продължа маската...ама тея пъпкии  ooooh!

# 612
ivelin4ozz  аз същи правя маската с тривитаминол и както никога до сега ми се появиха пъпчици по челото, а никога досега не съм имала. Просто си го отдавам на цикъла или на някакви хормонални промени, не мисля че ще е от маската.

# 613
Цитат
На Клоран, разбира се.
кой на клоран аз използвам на клоран с хинин и въобще не ми харесва една твърда става косата. моля те предложи някой друг
KRYPTONITE дай смимка да те видим

# 614
Цитат
На Клоран, разбира се.
кой на клоран аз използвам на клоран с хинин и въобще не ми харесва една твърда става косата. моля те предложи някой друг

Точно този с хинина мислех да си взема, но щом прави твърда косата май ще се откажа. И на мен ще ми е полезно някой да предложи хубав шампоан за коса на Клоран. Моята коса е нормална нито е суха, нито бърза се омазнява. Мия я 2-3 пъти седмично. Кой шампоан  на Клоран прави косата мекичка и лесна за разресване.
Ето какво правя за косата си в момента: маска с тривит., отмивам с обикновен бебешки шамп (тео бебе за 1,60) - 2 пъти и трети път с Фитовал - кафявия, непременно суша със сешоар като слагам и Хот крем на Лореал. В резултат на това косата ми е мекичка и с блясък. Единстения минус е че откато слагам маската косата се омазнява малко по-бързо, но не ми е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт