Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 568
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от нас Hug Това пролетно време е супер за разходки, днес направо не ни се прибираше.

Делта благодаря ти за предложението, много мило от твоя страна, но ми е неудобно да ангажиран някои с моето дете. Ще чакам мъжо като се появи и ще отида.

Lykrecia за фирмата не мога да ти кажа, но разбирам че и в другите фирми чакат да се качат защото и те са по спрели корабите и тези които плават екипажа си кара пълен рейс, и сега смени се очаквали по коледа и нова година. Това го знам от една мама която чакат и те......сега се замислям дали и те не са в тази фирма да чакат. Каза ми тя името, но аз Rolling Eyes ако се видя с нея в събота ще я питам и ако е тази ще ти пиша.
Но да те попитам какви са тези договори пак 6 +1 нали се отказаха от тях и минаха на 4 +2?!?!Сега пак ли са решили да са 6 +1?!? И коледни от БМФ-ли ще има newsm78 Ще се радвам ако ме информираш, да информирам и аз мъжо какво го чака тук като доиде  Simple Smile

liliqn Браво на момчето расте, и аз мразя ваксините но няма как.....А ти внимавай с батковците  Flutter  Grinning

# 436
Появявам се и аз след като стократно прави опити да ви изчета.Ама работата си е работа и трябва да се върши.
Danu-Ani аз съм луда на темата диети .Бях писала по горе че ще си умра гладна и дебела.Преди 6 години свалих 60 кг. от тогава не съм на себе си като вдигна някой друг килограм.Но и това моето- маняшкото не е работа да ти кажа.
Лиле ,навремето умирах от кеф като ми кажеха ,че сме пораснали на консултациите.Но относно ваксините ,сина ми ревеше и аз със него два пъти повече.Много ме беше жал.От тук нататък това ви е работата да растете.
Луки ти направо си отличничка ,бе братче!Въобще не трябва да се къхариш.Много лесно изкарваш хубавите оценки, да няма някой засукан доцент а ?/майтап си правя незнам дали носиш,но ми прости ако е обратно/.
Илиева кво става с тебе бе душко моя?Минаха хиляда години без визуален контакт .Трябва да помислим по въпроса.
Делти къде си душице.Ей страхотни снимчици слагаш ,пусто не се научих да ги слагам.
Айде тръгвам за у нас,лека и спокойна ви вечер.До утре.

# 437
За да са здрави са им нужни ваксинките Simple SmileИ батковците си отидоха ма кво да ви кажа....свалячи Joy.Кви ли приказки не изприказваха ...но майтап да става.Абе хора аз искам да съм пълничка вие да слабеете newsm78.За коледни сте писали  Praynig дай боже на всички ни newsm44

# 438
Мили мой как сте? Днеска съм много изумена Делти не е писла има отсъствие днес   Laughing

Хайде и днеска 5 на тази оценка съм доволна, защото си мислех че нищо не зная. Аз се карах защото  уча а не преписвам, а пък другите и буква не са прочели  и имат 6, но както казва мъжа ми в живота няма преписване, а знания. Дари нося мила на майтап ама засукания професор ще е утре по мениджмънт, да знаеш само каква е симпатяга, пък и ме заглежда  Laughing ама аз съм си маркирана вече newsm62.
Колкото за коледните това са все още слухове, но се надявам да не останат само такива, че така добре ще ни дойдат за семейния бюджет smile3521

Спокойна и приятна вечер.  Hug

# 439
Lykrecia сигурно си споменала, но аз съм нова тук Embarassed и да попитам какво учиш и къде?

darito_71 шом обичаш диетите за теб е Вега теста, да си поддържаш формата без да гладуваш и да изпадаш в паника с кг, майка ми така се поддържа вече година и няма проблем не гладува просто яде това което и се позволява а то не е малко.

liliqn съгласна съм за ваксините. Макар че съм чувала много теории, че детето без ваксина пак изграждало имунитет и незнам си какво и това от вирусоложка завършила в Русия но..... всеки си решава. Аз съм за ваксините., но не всичките нека бъдат с мярка.

# 440
  • Varna
Тука съм бе newsm68
Ама нека да видите ко ми е кофти като не пишете. И аз днеска се тръшнах и казах, няма да им пиша аз на тези мУмичИта Hug
Ама сте писали днескааааа, сладурки такиваааа  bouquet
АНИ-
не се притеснявай.Аз и на Лили бях предложила ако е на зор да ми се обажда когато има проблем и трябва бебо да го оставя за малко на някой. Не съм го предложила за да правя впечатление или от куртоазия. Предлагам го защото аз нямах на кого да се опра, вярвай ми наистина нямах никойййй. И знам какво е. Но пък ти може и да се притесняваш да ме оставиш със малкото. Не се познаваме, незнаеш какъв човек съм и ще си напълно права, ама напълно!!!
ДАРЕВА-
давай душе да записваме час на Вегата и аз сЪ помотвам от края на лятото и добре, че Ани ми напомни вчера.Аз ще искам защото на мене ми е необходимо и заради бъбреците.
ЛУКРЕЦИЙКА-
Машалла Душе пак си отличничка. Петичката си е за мене отлична оценка, плюс това не си преписвала. Умното ни момиченце ти беее  bouquet И все така да си взимаш изпитите Душе newsm10
ЛИЛЕ-
ми как да не е дългучко малчото би. Ами ти беше със мерки и височина на маЛикенка. То бая маЛикенки ще ти завидят на височината newsm10
Хайде по един коктейл Русалчо и Русалки newsm10

ДАРЕ- трябва да ти покажа как става поставянето на картинки, защото не мога да обяснявам много, много. Ама да видим как ще стане.

# 441
  • Varna
Ха добър ви ден, че то ДобрЮутрутУ, мина отдавна
Хади че е caffee time  Да виЙ сладкУ newsm47

# 442
Ехаааааааааа... добро утро...  Hug

# 443
  • Варна
Аз пък тъкмо съм на зелен чай Simple Smile

# 444
Привет на милите ми дружки и дружко.
Нали Мъжете Не Плачат друже наш ,много си кратък в постовете си.Предизвикваш интереса ни като нещо по различно при нас.Пиши повечко бе човек.И аз съм се занимавала навремето с музика и сега като се съберем в кръчмата на един авер ,който също е музикант обикновенно на някоя друга ракия микрофона е мой.Не че нещо остана от оня глас който беше навремето/лиричен сопран/след пушенето на близо 2 кут.цигари дневно ,ама грача там зааради доброто старо минало.
Danu-Ani ,чувала съм за тези тестове.Но защо съм си мислила ,че бяха доста по скъпички от тази цена която посочваш.Казвай бързо ,че да ходим с Делтушката .Наистина това качване на кантара всяка божа сутрин и тормоза който изживявам е равен на пълно психясване.То не беше Пиер Дюкан ,то не бяха разделни простотии ,не беше д-р Емилова и какво ли още не.Но стига с тия диети.
Луки знаех си ,че нещо има.Майтапя се нека да минават изпитите .

# 445
  • Brokenpromiseland
Момичета разбрахте ли, че ДОД на моряците вече  е 1% от заплатата.
Незнам обаче дали в тази сметка няма да влязат командировъчните.  newsm78

# 446
Записче  Hug

# 447
  • Varna
Нищо не съм разбрала аз newsm78
И дали е истина Ангелски крилца? А за командировъчните доколкото знам, не им се начисляват отчисления. Ама на нашите моряци може де им измислят специален закон да им взимат данъци върху командировъчни. Не се учудвам ама въобще!!!

# 448
  • Brokenpromiseland
Делта, чуваше се отдавна това нещо, но едва отскоро е прието.
На кораба на мъжа ми са получили телекс, което фактически го прави съвсем реално.
Това си е наш БГ закон. Лошото (както се чува) е, че от Нова Година всички от БМФ ще преминат в Нептун менинг. Заплатата по време на рейс, ще е само валута (в долари), чува се че осигуровки няма да има, а рейсовете ще са 6+1 (вероятно само за изп.състав).
По време на почивка - 3 месеца ще вземат някаква БГ-заплата.
Разбира се това за сега е само слух, данъка обаче е 100% факт..

# 449
  • Varna
Ангелси крилца- Hug
Това за Нептун менинг се знаеше отдавна. За заплащането и то се знаеше и вече се прилага-даже и брат ми подписа новия договор. Но сега разбрах, че за 3 месеца ще се дава някаква българска заплата.
По едно каЙве да успокоим малко топката!!!

Общи условия

Активация на акаунт