Това пролетно време е супер за разходки, днес направо не ни се прибираше. Делта благодаря ти за предложението, много мило от твоя страна, но ми е неудобно да ангажиран някои с моето дете. Ще чакам мъжо като се появи и ще отида.
Lykrecia за фирмата не мога да ти кажа, но разбирам че и в другите фирми чакат да се качат защото и те са по спрели корабите и тези които плават екипажа си кара пълен рейс, и сега смени се очаквали по коледа и нова година. Това го знам от една мама която чакат и те......сега се замислям дали и те не са в тази фирма да чакат. Каза ми тя името, но аз
Но да те попитам какви са тези договори пак 6 +1 нали се отказаха от тях и минаха на 4 +2?!?!Сега пак ли са решили да са 6 +1?!? И коледни от БМФ-ли ще има
Ще се радвам ако ме информираш, да информирам и аз мъжо какво го чака тук като доиде
liliqn Браво на момчето расте, и аз мразя ваксините но няма как.....А ти внимавай с батковците
.Кви ли приказки не изприказваха ...но майтап да става.Абе хора аз искам да съм пълничка вие да слабеете
дай боже на всички ни
.

Да виЙ сладкУ