Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Varna
Гледам ви мързи да пляснИтИ една закуска, барем newsm78
Хайде аз да сложа обяда. Еййй, мързеливи жени беееее Laughing
Хайде на Адана кебаба
И ви сритвам открито, дааааааааааааааа smile3521

# 421
Ех, Делта твоите обяди не са за моята диета Simple Smile  ама щом си казала да си взема и аз Simple Smile

И да ви питам къде гледате вие разписанието на БМФ, защото аз където гледам дават, че мъжа ми е в Англия, а той от два дни вече не е там...........явно нещо грешно гледам newsm78 или те неискат да кажат къде е той - крият го Laughing

# 422
  • Варна
Дани, сега сведението са го направили доста шибано, без извинение.
Като влезеш тук: http://www.navbul.com/ кликваш върху Линкс и после където пише Сведение и си го теглиш, за да го отвориш и да видиш къде се намира кораба. Ще си го теглиш всеки път като искаш да видиш. Много тъпо, но това е от БМФ.

Можеш да следиш и тук:    http://www.marinetraffic.com/ais/datasheet.aspx?datasource=SHIPS … =A&level0=200
Пишеш името на кораба и после Сърч. Ако кораба липсва, значи е излязъл от системата на сайта.
Дано ти свършат работа. Пиши, дали намери кораба. Ако имаш проблем, казвай.

Ако някой знае новата парола на Виктория да праща на лични, чакам с нетърпение.

# 423
Илиева Благодаря Hug на второто излезе вярно, както каза тои Laughing на БМФ и аз там гледам ме лъжат тука два дни Grinning искат да си мисля че е там, а той да си доиде у нас сигурно Laughing Flutter

# 424
Здавейте Шехерезади, как сте?

Аз да ви се отчета пак за изпитите  Grinning  имам две 5-ки, на една не бях съгласна и ходих да се карам с даскала, той се съгласи с мен че съм за 6 ама било късно не можел да поправя във протокола оценка. На вас вече ще ви се счупат палците от стискане ама утре пак имам изпит по Ел.техника  newsm78.

Дани - Ани кажи мила каква ти е диетката че имам още 10 кг да сваля от бремеността и немога нали съм калпазанка и качих 30 кг, за 20-то нямах проблем ама тези 10  ме мъчат.
  love001 на всички.

# 425
 Здравейте и от мен  Hug.Аз не мога да намеря за смолян нищо ,някой ще помогне ли и аз да го водя моя мъж накъде е .

# 426
Здравейте дами(господина липсва и става по-лесно).Аз рапортувам- визата от хАмериканското посолство е на лице,още не съм си изпратила моряка,но съм в бойна готовност.Днес си пих "розовото"хапче по заръка на голямото дзвер,че съм на род.среща на малката и след това на неговата.Да не съм припаднела от хубавите неща дето ще ли да ми кажат Laughing Laughing Laughing.Беше заплашен татко му да ходи на неговата,но пак се отърва-тати прави зъби и не може да отиде.Делти,не ме ритай открито-два дни стискам палци на Лукреция да си вземе изпита и не моам нищо да свърша.Яденето не наготвено,къщата неизчистена,дечурлигата-гладни,боси и голи-мама на нокти и  стиска палци.Бре,бре,бре а тя  като една скрита лимонка- 6,6,6,5 и милата се кара за оценки.Ма можели така-аз съ вайкам-знаели,незнаели,да й се падне лесно.А то какво-всичко си знае,само паниката й голяма.Моля официално -не ме паникьосвайте така,имам слаби сърцепляс и нерви.Ай де сега чао че трябва да ходя на среща с учителското съсловие.

# 427
Lykrecia аз си налагам хранителен режим или по скоро ограничителен и много движение. Плодове, сокове и леки храни.
На сега съм решила да отида на Вега тест, чакам мъжа ми да си доиде да гледа малчо и аз отивам. До тогава обаче просто се органичавам в яденето и повече движение.

# 428
  • Varna
АНИ Hug
А кажи Душе във Варната има ли го тоя Вега-тест, че аз от лятото се озъртам да видя. Благодаря ти предварителнУ  bouquet
Извинявай, туко що го открих.

# 429
Чудесно щом си го открила къде е, само да ти кажа обади се по рано защото за 2 седмици на пред нямало часове. А иначе има криза, но явно 80 лв не са много пари за много хора. Това че няма часове ме лиши от шанса да отида миналата седмица имах кои да гледа малкия...но нестана.

# 430
  • Varna
Запиши си час и ме викай да гледам бебо. Само да не е вторника и четвъртака следобяд.
Да ще запиша час, аз огледах там каквото са написали.

# 431
Ха привет на всички, днеска май аз първа ще сложа кафенцето че Делтичка да не ни мъмри после пак  Laughing , ето го кафенцето с десертче и много любов от мен.

Ейййй, marka_74 много съм тии благодарна че стискаш палци за мен и че ме развесели така, седя си сама аз пред компа и се хиля като луда newsm62 newsm62, но имах нужда малко че от тея изпити ми грамна главата, ама нали съм будала, всички преписват само аз уча..... #Cussing out

Аз да питам нещо серизоно сега, моят мъж иска да напуска БМФ и да отива да бачка в Алианц менинг, знаете ли нещо повече за фирмата? Разбрахме че условията били по-добри отколкото в БМФ, сега нали ще подписват новите договори 6+1 и $-ва заплата. Благодаря предварително. О и да ви зарадвам май тази година ще има коледни  newsm44
Слънчев ден на всички

# 432
Ехаааааааааааа, кафенце...  Party

Добро утро момичета и усмихнат ден...  Hug  bouquet

# 433
Добро утро момичета и момче.М благодаря и за кафенце и за десертче.Само да ви кажа ,че днес със децата съм по лекари пак.Малкия на ваксини че май и 2ве ще бъдат и на консултация а каката за бележка за градината .Оправи се бързо тоя път тя.после ще пиша как са минали нещата.И колко е пораснал Данчо.Сега се сещам ,че днес и профилактика на климатика и правят .Леле и там пари ши вземат .

# 434
Тук съм пак Hug .ОХмина боцкането много ми е жал кат сме на ваксини .То ги боли ooooh! .Иначе пораснали сме и на тегло и на см ,че и дългучко ще е .Аз пак ще ставам ,че идват батковците за климатика Laughing smile3503

Общи условия

Активация на акаунт