Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Добър вечер, Дами!

Streq, да ти е живо и здраво синчето, голям да порастне, да ви слуша (но не прекалено много Simple Smile ), да ви радва и да ви прави да се гордеете с него!

Лукреция, на теб честити петички и шестички и все така напред!

Very Irresistible, Аз пък, точно защото исках да мина по-лесно, исках да се махна от нашата катедра (Финанси и кредит). Записах специалност, която нямаше нищо общо, но.... не се сформира група. И докато се чудя какво да избера, взех че пак се набутах при нашите. Ще се гледаме още година и половина.

Дездемона, мойто мъж е към Промар. Ако имаш някакви питания, може и на лични.

Нали Мъжете Не Плачат, свириш или пееш? Simple Smile Какъв стил? На какъв инструмент?

А на останалите русалки - хубава вечер ви пожелавам!   bouquet

# 406
Аз забравих да ви почерпя момичета голяма грешка от моя страна  Embarassed сега ще се отсрамя че утре пак да ми стискате палци имам изпит по ЗБУТ или преведено Здравословни и Безопастни условия на труд  newsm78 .

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН  на малкия - голям мъж, да е жив и здрав и голям късметлия!!!.
а това за майчето  Hug.

# 407
Благодаря на всички за пожеланията! И понеже днес делничен ден, училище, работа, та тържество, торта ще са в неделя  Tada.
Делта, аз като мързелувах в Родопите имах време за писане, ама сега, работа, деца, МЪЖ....Обещавам,че по-често ще се отчитам.
Дездемона, искренно желая да се сдобиете с жадуваната рожба. Добре е, че все пак имате индикации за ин витро. Стискам палци!
Лукреция, и изпит по ЗБУТ ли вече има в ИУ. А аз го учих в движение, като приеха закона. Браво на теб за изпитите! Ама в тази професия, човек се учи постоянно. Все четеш и четеш, иначе не става.
Нали мъжете не плачат, знаем, че не си моряк, ама в морска тема си, всички сме морски.  newsm10

# 408
Streq аз не уча в ИУ, уча в пловдив в колеж Омега - предприемачество и мениджмънт във фризьорството и козметиката  Simple Smile ще ставам фризьорка, козметичка или най-добре управител на SPA или  Beuty centar  4470.
Aз имам 1 год изкарана в свободния във варна Счетоводтство и контрол и реших че не е за мен  Embarassed

# 409
  • Варна
Добро утро !!!  
Успешен ден и много усмивки! Hug Hug Hug

# 410
Момичета здравейте!Аз уикенда пак брисах по БГ та затова имам отсъствие.Честито на студентката,на детенцето което навършило 7.Да са живи и здрави.Аз понеже много ви бъркам,все пак съм нова имате ли нещо против да се представим .Делта има едно пораснало момченце,Илиева е с близнаци другите неразбрах.Хубав ден на всички

# 411
  • Varna
РУСАЛКИТЕЕЕ, РУСАЛЧИИИИ Hug

МАМА СИЛВИАНА-
закуската ти е страОтнаааа, многоУУУУУУУУУ.  newsm10 И благодаряяяяяяяяяяяя  bouquet
ЛУКРЕЦИЯ- направо нИ сЪ назлЪндисвай и ставай Шефка са СПА- друго си е да си имаш дружка шефка на СПА!!! Ще видиш как ще ти стискат и останалите палци да си имамИ такъв човек thumbsup Много късмет и наистина да имаш шанса за това newsm10
КРУЕЛКА-
времето като е такова прекрасно, мъжО като е тука, няма такова нЯщУ като стоене у дома. Моя ако беше тука щяхмИ да избрисамИ цялата Българийка. Така че Убавичко сте направили, само ни пиши де си ходила да сЪ радвамИ и ниЙ newsm44
Ааааа, Стрейкееее, хванах тееее. Каза, че имаж и МЪЖ. МойтУ мъж като е тука, ми пУмага и мога да си влизам да си бъбротя със вас винаги. Как така ще ни се измъкваш по тънката лайснаааа Peace
Нали Мъжете Не Плачате нищо, че от време на време се мяташ на корабче. Ти си моряче-музикантче.  МалкУ по лека прУфесия а и който пее зло не мисли. Ти си ни тука за талисманец  bouquet Що пък да нямаме и фенове във Моряшката, няма лошо аз например ще се радвам smile3521
Да започнем денят със усмивка

# 412
Добро утро Нептунки  Laughing

И аз да благодаря за щедрата закусчица, лигавник трябва да си сложа че като я гледам и ми потичат ..... newsm62
Делтичка златни ти уста мила и аз за това се моля че хич не ми се заминава с коси и триъгълници, но ще поживеем и ще видим, другия вариант е да си отворя едно салонче и по знам че вие ще сте ми сигурна клиантела  smile3521.
И аз много обичам да обикаляме с мъжленце като е тука ама на скимна ми да уча сега и съм все тука ж тъпия пловдив и даже не можахме да се видим като хората smile3518 и пак стана време за заминаване че тоя път няма да го има 6 месеца и съм болна от сега ама ще го приживея няма как.
 newsm51 спорен ден.

# 413
Добро утро...  Hug

Ами фен съм ви, да...

scorpita , дрънкам на китара и грача колкото мога... ей такива неща...

В момента обаче се радвам на слънчицето дето се е усмихнало навън...

Хубав ден на всички...

# 414
Само пътюм да ви поздравя .Много работа, но поне ви чета мили дружки и аверче.Лек и слънчев ден !

# 415
  • Varna
Хайде на обядаааааааааааааааааааа Hug
Сложих бирка, че то времетУ за нея е направУ smile3521
ЛУКРЕЦИЯ Hug Споко бе, сега учиш ама после ще ти е добре със образование. Знам, че ти е трудно а и това, че момчетата ги няма по половин година си е направо кошмар. Но ти използвай докато го няма да зубкаш. Колко време имаш още със това даскало. А и Пловдив УбаФ град .  Ама виж ти нЯщУ не го долюбваш newsm78
Здрасти Дареееееее wavey
ЛЕНОЧКЕ Hug
ти пак зачезна на някъде newsm78ама мисля аз, че обикаляш около канелката май smile3521 Много не ти е до нас като си имаш такъв ангажимент smile3534 Ми покани ни деее, ние няма да дойдем със празни ръце и обещавам няма да изпием вскичкУтУ винУ newsm47

# 416
  • Варна
Здравейте, мацки!

Три дни не съм се вясвала, не мога да ви изчета, а аз не съм се спряла де. Много сте продуктивни.

Стреч, честито ти рожденик!  Да ти е жив и здрав порасналия Митко. Много да ви слуша и много радост да ви носи и успехи в училище.

Това е за теб:

Това е Лукреция нашата гордост:

Браво, за усилията и отличните резултати. Учи, мила и заради нас, дето пропуснахме този момент навремето.

Дездемонче, прегръщам те и се моля с две ръце  Praynig това, което сте предприели да има резултат още първия път и да ви се сбъдне мечта. От такава мечта по-голяма няма. Желая ви успех и ще стискам палци.  Hug

Делти, страшен обяд си спретнала, както съм зверски гладна. Върнах се току що и хвърлих торбите и заръфах компа, че не бях писала.

Ние сме добре. Сутрин учим- те пишат и трият, аз викам и нареждам, след обед реанимирам по улиците. Та да ви каза за последната си придобивка на далавера.
Метро има промоция, ако занесеш стар тиган ,независимо как изглежда и от какъв материал е, ти правят 30% отстъпка като купиш нов. Имах 2 грозни тигана, които занесох и си взех тиган 25см за палачинки и тиган с по-висок борд 28см. Със отстъпката за 2-та тигана, новите ми излязоха общо 35лв. Тиганите са на Тефал. Промоцията е до 02.12. Много съм доволна.

Времето ми пак не стигна, а и от дечурлигата вечер не мога да се вредя.
Бягам да прибирам учениците.

Лека и спокойна вечер!

# 417
  • Varna
ИЛИЕВЧЕЕЕ Hug
направо си ударила джакпота Душеее. И моля те не ги Фали мацуранките, че са продуктивни, че пак ще спрат да пишат и аз трябва да ги сритвам нановооооо. Дечурлигата поне слушат ли те като учите заедно. Аз голям късмет и от към дете изкарах. Сам се справяше, хич не обичаше да му вися на главата. Затова съчувствам на майките които учат със дечурлигата. Почти всичките ми познати учеха така със децата си. Явно така им се е налагало. Важното Илиевче, да те слушат и няма да ти идва толкова нанагорно със ученето.

# 418
Дездемона много хубаво сте решили,стискам палци мила.Аз на времето родих първото си дете без проблеми ,но после решихме второ е не става и нестава.То опити процедури кой каквото ми каже правех,физиотерапия,алое мускулно,някакви бабешки рецепти ,не и не.Всъщност два пъти става и после падат.След последната загуба 3 год.нищо ,но аз просто си промених мисленето.Успокоих се някакси и насочих усилия в работата.Когато най малко очаквах стана  ,никакво пазене до последно на работа.Всичко мина без проблеми ..Бъди спокойна и уверена в добрия изход.

# 419
Със всичко е така Simple Smile Всичко ни е в главата. Промениш ли си мисленето, успокоиш ли се нещата става. Малко е трудничко да не мислиш за проблем, когато имаш такъв, но с воля и позитивизъм се получава Wink

Общи условия

Активация на акаунт