Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Лошото е че доскоро имаше сигнал, а сега вече не!

# 511
  • Brokenpromiseland
Уф, кофти така.
Ние си имаме система и всеки ден си прозвъняваме поне да си знаем, че сме добре.
Понякога разговорите и СМС-ите са много скъпи за ежедневно писане, но тази техника е безотказна.
Поне даваш признаци на живот.
Пусни съобщение някакво, за да може при най-малкият обхват да го получи и да разбереш, че е на линия, за да звъниш.

# 512
Писах съобщения, когато беше още в обхват, но не се обади. После излезе от обхват, сега го набрах имаше за малко.

# 513
Момичета, свързахме се. newsm10 Всяко нещо си има обяснение-нещата не били точно като по картата, която аз гледам били навътре в морето и до тази вечер нямало обхват и когато му звъннах за н-ти път тогава и той разбра, че вече е в обхват. И слава богу всичко е наред!Благодаря ви , че толкова бързо се отзовахте и ме подкрепихте! newsm51

# 514
  • Brokenpromiseland
Хубаво е когато всяко нещо има благополучен край.. Flutter
Такъв е моряшкият живот..... Blush

# 515
Айде добро утро момичета и момче.За ранобудните кат мене по една закусчица то аз станах в 5 и 30 забърках палачинките та викам да почерпя 

# 516

И за всеки по-кафетце към палачинките Wink
_KIARA_ , поздравления, в повечето случаи нищо сериозно няма, но и аз се шашкам като не мога да се свържа и какви ли не мисли ми минават през главата. Такива ме си ...
Хубав ден и спорна седмица на всички!

# 517
е тва е от снощи нали ви казах че ще го щракна .И моя мъж сега има обхват чакам го да пише смсче че да му звънна.Сега са престигнали на пристанището в мароко Laughing

# 518
КИАРА и аз като теб се шашкам и казвам нещо не е наред има обхват ,а не ми вдига.Причините винаги са две 1.Обхват дошъл,но той има работа не стои с телефон в ръка да гледа  и 2. толкова е скъпо ,че нарочно не вдига. Споко.Разбирам те напълно обаче,така се побърквам и така ми работи въображението думи нямам.Дездемона не живея в Младост,но работя в МЦСанита ,ако много ти е кофти може да наминаваш да си говорим .Делти много ме изкефи къде прати Менда Стоянова,тя и другата експертка Даниела Петрова ли беше и тя е за там.Едната пита те плащат ли си храната ,а другата коза пита ,а спането?Хубав ден момичета и момче

# 519
  • Варна
Добро утро и от мен!

Благодаря за кафенцето и палачинките. Днес какво става, толкова много ранобудни мами и кафето направили и палачинките забъркали. И една слънчево време се задава.

Дездемонче, и аз съм в Младост, но в карето до Мебелна палата.

Киарче, радвам се, че сте се чули с любимия. Ще има такива моменти на липса на обхват. Няма да се тревожиш, ще се обади.
При нас уговорката е като влезе в обхват, независимо колко е часът, той да пуска SMS да знам, че добре.
Вече 2 седмици стана от както е заминал, писал ми точно 2 пъти. Сега е в Тунис и SMS били много скъпи, а за разговори да не говорим. Като мръднат към Гибралтар ще се чуем.

Круелче, най-често е точно това. Мъжът ми си държи телефона в каютата, аз дрънча като луда.

Лили, каква е тази вкусотия? Прилича ми на пържоли с някаква поливка.

Мим, честито ти нова придобивка. Да ти служи вярно и само вкусни неща да ти готви.

Да събуждам вече малките, че имат да пишат. Голямото вече скочи, че ще отива на урок.

Лека и приятна нова седмица. Много слънце, усмивки и само хубави новини.

# 520
Еййййй големи кокошки тез бе тряа им малко скубане

# 521
Илиева да пръжолки ала Лили Laughing са това.имах гости снощи и пак се развилнях у куфнята Laughing.и все ми се чудят познати как съм намирала време за всичко -ми така кат искаш нещо го правиш .Лек и успешен ден на всички мацки а и мацуран Embarassed Joy

# 522
Добро утро момичета. Многооооооо сте писали не мога да ви изчета. Доста нерви изхабихме с моя мъж като прочетохме изказванията на " висше поставените", ама Делтичкс добре ги нареди, но каква ли полза доакто си ги пишем само тука нищо няма да стане. Представяте ли си ако се съберем всички моряшки съпругии нададем глас какво ще стане, е стига да има кой да ни чуе.

Лека и спорна седмица на всички.  Hug

# 523
  • Brokenpromiseland
Лилиян, моя мъж две седмици вече е на рейд в Мароко... Laughing

# 524
  • Varna
Ха Добър ден на Моряшката дружинка Hug
КРУЕЛЧЕ- Hug
Даниелка, ще я пратим да чисти сантините и да я питаме когато има caffee time дали си е платила каЙветУ. Обаче вече едва ли има време за кафе тайм. Много са малко морячетата на кораба, че да могат да починат за 10 мин.
Ами ние може и нищо да можем да направим като си говорим тука по проблемите на нашите мъже ама поне освобождаваме отрицателна енергия. И не мислете, че не ни четат. Не, че нещо евентуално ще променят де. Ама нека се видят колко са компетентни и да не мислят, че народа яде доматите със колчетата.
Много сте писали беееееееее, ама многооо. Не мога да ви позная. А Киарчето пак е оревала орталъка Joy Киарчеее, ще те командироваме на кораба да жЮвеЙш. Добре, че не си живяла по мойто време когато дори обикновенни телефони нямаха всички хора. Още пък ние които живеехме по квартирите. Таз още по рядко да ти предложат квартира със телефон.. Някъде 90-те години във квартира имах телефон smile3521 Стига сте се шашкали беее. Тъкмо вчера си мислех, че момичетата са станали по курназ пък то...... newsm78
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА- Hug
така ми се ходи във Марокооо. Сега има една офертичка за там и вашите както стоят толкова дълго, като нищо мога да ги намеря там ако реша да ида. Абе нека си стоят на рейде. То сега времето там не е лошо. Тъкмо няма да го мислиш за това thumbsup
МиМ-  Hug
честита печица, да си я ползваш със кеф newsm10
ИЛИЕВА Hug

ЛУКРЕЦИЙКА- Hug
то като гледам който е издигнал глас и за каквото  и да е, май никой не чува- Направо горе са ни чул, ни видял.
ЛИЛЧЕ Hug
Благодаря за палачинките Hug

Общи условия

Активация на акаунт