Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Добър ден и от мен!

Делта вчера ми се стори, че видях една дама в червено с червена коса /поне така виждам от снимката /в нашия квартал на Дубровник - ти ли беше? Simple Smile Rolling Eyes

_KIARA_ като чета как твоята карта лъже, разбирам че не само аз съм излъгана чат-пат, но пак добре че всичко се е подредило че в такива моменти и аз лудвам много бързо и започвам да се филмирам с каквили не жанрове.....луда работа.

Я споделете някаква рецепта за Никулов ден newsm78 днес отивам да видя за шарани  Laughing как звучи само..... Ние нямаме именник, но за здравето на тати, ще наготвя  и ще поканя приятелки.

Приятен и усмихнат ден на всички  bouquet и лека празнична седмица Simple Smile

# 526
  • Brokenpromiseland
Аз не съм много по рецептите - най-обичам пържената рибка  Crazy, но миналата година освен нея бях отрупала масата с морска храна - миди,скариди, калмари,хайвер и т.н.
Предпочитам рибата да е по-евтина, но да има разнообразие.
А Никулден си е празник на всички именници и рибари/моряци/хора , чиято работа е свързана с морето.

П.С. Много се ядосах - вижте:  http://ikonomika.org/?p=3201

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:36 от Angel^wings

# 527
здравейте на всички  Simple Smile
днес ми е прекрасен деня
след малко посрещам моряка и от два дни сън не спя  Joy
снощи се вихрих в кухнята и направх парвия боб и първата мусака в живота си  Joy
какво ли не прави любовта с хората -от мен готвачка се опитва да направи  Joy

# 528
  • Varna
АНИ Hug
На Дубровник, Душе нямам какво да правя. От години не съм минавала от там. А и от четвъртъка стоя у дома и си лекувам крака, че от тия дупки тука във малките улички на центруту, може да станеш инвалид. 10 години се опазих, ама във четвъртъка така се нахендрих във една дупка. Гледам да се лекувам, а и си изтървам тренировките.
Шаран за Никулден правихме само два пъти през живота си. Веднъж докато бяхме все още на квартира и втория път преди 10 години като си направихме дома. Предпочитам друга рибка, със която не се играе. Във всяка морска къща трябва да има рибка за Никулден. А ние правихме освен това и освещаването на апартамента ни точно тогава. Като ще е гарга да е рошава. Та така, де отсвирила съм го шарана, въпреки, че това трябва да се готви. Предпочитам бяло филе рибка и там вече голяма ипровизация става. Аз винаги импровизирам, че и става беее. Всичко се омахва, хем гостите не са по рибката Joy
Шарана иначе го готвех със много орехи и пресен лук и от двете по много. Пълнен. И една голяма шепа -лИбоФФФ newsm47
Оооо, Very9
ти жива ли си бе. Joy  Ама е хубава да си споделеш радостта а smile3503
Аз обаче няма да ви кажа кога се прибира бате, че пак ще ми дрънкате за земетресения. Не можахте да измислите нещо по съвременно Joy(
Хайде сега бъзикайте Very-то newsm47 А лИбУФта може да те научи да правиш всичко бе. Опитай и едно ТерамисУ, не е голяма философия smile3503
Аз, имам поръчка за лозови сърмички. Ама нали старите моряци това
 ядат я. Smile
И веселити очички Very luvbed 1dating newsm76

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:49 от DELTA_DELTA

# 529
мерси, делта  Hug

За заметресенията е ясно, но предвид, че в блока ни има още три моряшки семейства силно подозирам, че блока ни е много стабилно построен  Joy
Мислех го тирамисуто   chef , една приятелка ми каза, че е лесно. Ще се пробвам, и двамата много го обичамеИначе аз съм жива, хвърлям по едно око тук, но хем ме мързи да пиша, хем съм седнала над едни курсови работи... Налрая ще си ги дръпна от нета, ще ги пипна тук и там и няма да се разправям повече.
лек ден на всички  Hug

# 530
ох, бързам и аз, да пиша и представятели си от работа (имам обхват - благодаря ти - на системният администратор)  Peace
Абе мацки, кви земетресения недейте тъй, аз каквато съм пъзла ще спя пред блока ако изобщо вляза отново у дома ... много ме е страх ... виж ти, колко хорица намерих в квартала Simple Smile) ще ви посетя аз, да се познаваме Simple Smile)
Снощи, да ви призная не съм мигнала (свекито гледа деца и мене не можа да ме гледа) ама днеска я чакам, че снощи от всеки шум се будех, почти не съм спала ... все ми се причуваше шум, и разни там неща ... и момичета с този бгномер, направо съм супер ... дано и впоследствие да има връзка, дано, дано, дано ... Друго си е като му чуя гласчето, ама въпреки всичко много ми липсва, мъката ми е голяма, самотно си е ...
хайде поздрави довечера пак ще пиша

# 531
  • Varna
VERY-
да ти кажа и при нас сме няколко моряшки семейства.. Мисля, че 5 във нашия вход и във другия 1. Обаче не се събираме. По едно време се събирахме със едното, че мъжете ни заедно завършвали. Но заради булката във това семейство не се виждаме. Мъжо много свестен ама тя да ме прости Господ  не, че е лоша, нищо лошо не е направила но е от тия хора които само интерес търсят. Ако може да те използва, няма да ти излезе от къщата. Така беше във началото, даже не се съобразяваше какво време е. Моя обича да поспива след обяда. Но няма ли файда от тебе тая буля само те поздравява и то на тъгъдъг, че недай Боже да се спреш да поговориш със нея. После съпругът и ни каза, че тя затова нямала дори близки познати, заради това си държание. И не съжалявам де. Езък, че мъжът ми и мъжът и много се разбират и ако искат да се съберат по мъжки, оная се сърди и човека не смее да дойде у нас.  По скоро съм се събирала на кафе със доста по младичките от мене, но тогава децата им малки бяха. Сега са ученици и майките бягат със тях да ги водят на училище на спорт и на езици. Нямат време милите, като ги гледам как препускат.
Дездемонка май не разбра за какво земетресение иде реч и по добре, че аз това сравнение го мразя както знаете. Но тази сутрин във Варна е имало сутринта земетресение наистина 3 цяло и нещо е било. Аз съм спяла по това време.
VERY-оправяй курсовите работи. Докога трябва да ги правиш? Хайда да свършват, че поне за съпруга си време да имаш thumbsup
Хайде на кафенцето

# 532
  • Варна
Делта, хич не е било 3 и нещо ами 4,3. Дано няма повече, че нещо се пораздвижи напоследък. Сори за спама, момичета, ама да уточня  Mr. Green

# 533
  • Варна
Пу първа със закуската!

Добро утро на всички. Лек и успешен ден ви пожелавам!

# 534
здравейте Simple Smile) взимам си, май съм и първа Simple Smile)
хубав ден ви желая Simple Smile)

# 535
Здравейте,
Делта и ние не се събираме с моряшките семейства в блока. На здравей, здрасти сме и чат-пат по някоя друга приказка, но да ти кажа това ми стига Simple Smile) курсовите трябва да се предадат до Коледа, решила съм да ги дърпам от нета за по-лесно и без това сега съм много развълнувана да правя сериозни неща. А й приятеля ми е решил да с квалифицира за помощник-капитан и ей сега замина в ТКК да пита за подробностите, та може би двамата ще учим  Peace
А да се похваля - в неделя правих първия си боб и първата си мусака в живота (мисля, 4е не съм казвала, ако се повтарям ще ме извините  Blush), ама съм много горда от себе си. Изчетох форумите с обяснения и се пробвах. За мое най-голямо учудване стана   chef и най-важното моряка го хареса, че даже тази сутрин закусва боб в гювеч по между другото  Joy
Лека работа и лек ден на всички  Simple Smile

# 536
здравейте и от мен .аз имам едно питане леко встрани от темата тук,искам програмка за мишката на компа да ми излиза да речем с някво  животинче т.е.показалец ли се казва н  а мишката да се радва габриел.лек ден и от мен

# 537
Добър ден на всички.Нещо леко за обяд.Ние вчера вечерта изпратих ме моряка и сега е матриархат.Честита придобивка на Мим.С здраве да я ползва и само вкусни неща да прави.Вери-приятно теглене на курсовите работи и да стане тоя помощник-капитан най-скоро.Отивам да си вода котето"компютъджийче"на вет за ваксина и паспорт.Лек ден на всички.

# 538
Лилиан-мила смяната на курсора на мишката е лесно.Отиди на"старт меню","контролен панел",натисни иконата на мишката 2 пъти бързо.,ще излезе прозорец,натисни "pointers",.Ще можеш да си избереш от там как да изглежда курсорът ти.Ако имаш питане пак ще помагам.

# 539
  • Brokenpromiseland
Момичета, стискайте днес палци за мен.
Ще ходя да си вадя първият зъб - за мой "голям" късмет е полупоказал се  мъдрец, възможно е да се стигне и до хирургична намеса. Tired
Бъз ме е като никой друг път...и ми иде да избягам - та да не се върна.
Само че не мога  Confused

Общи условия

Активация на акаунт