Бъди пич бе как така ще се страхуваш. На мене ми се наложи да ми вадят здрав зъб, пък мъдреците тях не усетих буквално как ми ги изкараха. Но пък големи болки бе, подува се мястото и не ще да избие. Ама предпочитах да ида и да се свършва. А като ми вадеха тоя здравия зъб, бебето на 2 годинки и със мене във кабинета. Докаго доктора бие упойките и малкия като хукна из останалите кабинети, доктора хвърли спринцовката и хукна да го търси да не стане някой сакатлък, че не всички кабинети бяха със персонал. И да не пипне малкия нещо и да счупи. Нямаше и сестра. По едно време пристига и един студентин да се учи на мане, и той хукна.
И досега са ми пред очите.. Връщат се доктора, студентина и малчото и доктора любезнУ пита, дали студентчето може да присъства на операцията. Ма как да откажеш на такива хора бееее
Да сЪ учи да сполучи казах. Де ли е докторче сега това момче.ВЕРИ

Бравос на тебе, ти може би си от тия хора на които манджите им се получават от първия път.
Аз съм също от тия късметлийки, въпреки, че не обичам да готвя, ама това и друг път съм го казвала
Да пожелая, товоето момче скоро да стане помощнтик- капитан 
МАРКЕ

Душе, ти си like a stone като чета как пишеш, че моряка заминал и у вас е матриархат
Нашия котаран преди 10 дена му шатнаха ваксината, някаква нова за много болести и разбира се за много пари
Лек рейс на твоето морячИ и Свети Никола навсякъде със техния кораб да е Дай, Боже на всички моряци така да е!!!
Благодаря и за обяда, уфатна булка си ти, та си успяла и за нас да помислиш

Аз преди час се върнах от тренировки. Докато си разтоваря сака, докато си сложих, хавлията да се изуши, да изкарам изпотения екип и докато си поговорих със мойтУ мъж който ми се обади то стана един час. А, дааа сложих си и половин чаша червено вино и то станало 9 часа и гледам тука мацуранките плЯчкатИ за компанояяя. Тука съъъъъъъъъъъъъъъъъъм 
аз съм тука ама тебе те няма. Де си хукнала, кой път си заФаналЪ

Не искам да съм на мястото на зъболекаря...
и седя дебеличка 
А ти колко още празници ще изтървеш мило, още колко сълзи ще пролееш, ама като си ги обичаме момчетата как да не се оженим за тях. Поне знаем, че сме обичани коети си е голям късмет. Така ни е било писано, да чакаме, да плачем и да обичаме. Със сигурност обичаме щом плачем. Иначе няма как да е. И как болиии, нали.....Но се стягаме колкото и да ни боли и изпращаме и като вземе да се връщат и си пожелаваме- Весели ти очички
,Хайде и закуската от мене
,Да ви е сладко,
,Тя ме видя че бях напушена и двете с дъщеря ми недоспали и се развихри,Сега е с лекарство защото каналите били възпалени ,Утре сме пак,Досега е ходила на зъбар само да и дръпнат някой млечен зъб и този път и дойде много ,Дано не се е стресирала,Както и да е ,Моя приятелка и тя тези дни ходи да и махат оперативно мъдрец и си е голяма мъка,Да се оправяш,Нещата седят така че ни до лекар да опираш ни до зъболекар,Вчера една учителка е харесала дъщеря ми и още 2 момичета като най- високи от класа и изобщо за възрастта си да играят баскетбол,И днес ги завела в спортна зала да гледат надявам се да и хареса че нали спорта е здраве,Айде че пак се разбъбрих, 
дори преди един от държавните ми изпити такава гнойна торбичка бяха сътворили, че не ми се мисли, но аз предпочетох изпита и адреналинът си свърши работата!