Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Varna
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА- Hug
Бъди пич бе как така ще се страхуваш. На мене ми се наложи да ми вадят здрав зъб, пък мъдреците тях не усетих буквално как ми ги изкараха. Но пък големи болки бе, подува се мястото и не ще да избие. Ама предпочитах да ида и да се свършва. А като ми вадеха тоя здравия зъб, бебето на 2 годинки и със мене във кабинета. Докаго доктора бие упойките и малкия като хукна  из останалите кабинети, доктора хвърли спринцовката и хукна да го търси да не стане някой сакатлък, че не всички кабинети бяха със персонал. И да не пипне малкия нещо и да счупи. Нямаше и сестра. По едно време пристига и един студентин да се учи на мане, и той хукна.  Joy И досега са ми пред очите.. Връщат се доктора, студентина и малчото и доктора любезнУ пита, дали студентчето може да присъства на операцията. Ма как да откажеш на такива хора бееее Joy Да сЪ учи да сполучи казах. Де ли е докторче сега това момче.
ВЕРИ Hug
Бравос на тебе, ти може би си от тия хора на които манджите им се получават от първия път. newsm10 Аз съм също от тия късметлийки, въпреки, че не обичам да готвя, ама това и друг път съм го казвала smile3521 Да пожелая, товоето момче скоро да стане помощнтик- капитан newsm10
МАРКЕ Hug
Душе, ти си like a stone като чета как пишеш, че моряка заминал и у вас е матриархат Hug Нашия котаран преди 10 дена му шатнаха ваксината, някаква нова за много болести и разбира се за много пари Joy Лек рейс на твоето морячИ и Свети Никола навсякъде със техния кораб да е thumbsup
Дай, Боже на всички моряци така да е!!!
Благодаря и за обяда, уфатна булка си ти, та си успяла и за нас да помислиш Hug

# 541
ами, май няма да я бъде работата с помощник-капитана  поне на този етап
от техникума са казали, 4е няма да има прием тази година, а той така се беше въодушевил....Писнало му е от некъдърни началници. Аз винаги съм си мислила,че готвенето не ми се отдава и че е супер сложна процедура, но май ми хареса, или по-скоро ми достави удоволствие, защото знам за кого готвя.   chef

# 542
ами, май няма да я бъде работата с помощник-капитана  поне на този етап
от техникума са казали, 4е няма да има прием тази година, а той така се беше въодушевил....Писнало му е от некъдърни началници. Аз винаги съм си мислила,че готвенето не ми се отдава и че е супер сложна процедура, но май ми хареса, или по-скоро ми достави удоволствие, защото знам за кого готвя.   chef

здравейте милички Simple Smile
ама, сама ли, ще ме оставите тази вечер?
Very Irresistible и аз, бях така, преди да се омъжа, нищо ама нищо абсолютно не можех да готвя, само някой и друг кекс за десерт можех да приготвям, ама като се омъжих, не че ми доставя супер удоволствие да бъркам манджи, ама пък все пак го правя с желание, пък и на мъжо много му се услаждат и всеки път ми казва: че не може да повярва, че аз, не съм можела да готвя  Joy
Хайде идвайте вече, не ме оставяйте самичка  Rolling Eyes

# 543
  • Бургас
Здравейте мацки и мацоран

Да се отчета и аз че отдавна не съм се разписвала.
Днес с бебо обиколихме магазините и той се сдоби с нови дрешки за Никулден,Коледа и Нова година newsm44
нашия татко се обажда от време на време, кофти му е сега че на празниците няма да си е тук.
Не само на него му е кофти ама няма как smile3518
Днес времето тук много топло беше та за това се спукахме да обикаляме с бебо.
Angel^wings не се притеснявай то със упойката не боли, ама после като мине упойката си вземи някакво обезболяващо.Аз сега като родих и моя докато си беше вкъщи ходих си оправих всичките зъби,че бяха много кариесите. EmbarassedВсички пломби ги направих с упойка, последните даже не искаше да ме хване упойката.
Ами това от мен.

Хубава вечер

# 544
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ Компаниятаааааа Hug
Ко праЙтИ бееееей Hug Hug Hug newsm47 Аз преди час се върнах от тренировки. Докато си разтоваря сака, докато си сложих, хавлията да се изуши, да изкарам изпотения екип и докато си поговорих със мойтУ мъж който ми се обади то стана един час. А, дааа сложих си и половин чаша червено вино и то станало 9 часа и гледам тука мацуранките плЯчкатИ за компанояяя. Тука съъъъъъъъъъъъъъъъъъм HugБ
Божееей, като Принцеси сте си живели като малки. Що го казва това кака ви Делта. Защото не сте можели да готвите беее, готвили са мамите ви, да са ви живи и здрави. Аз за ко мряза да готвя, че майта мЪ пУдгони да готвя на 7 годинки Weary
Лучке, лучкеее- тъй сестро по празниците, тъпо и кофти аз никога не съм ги обичала. Ама майната му. Нашите празници са когато нашите момчета са тука. Докато ги няма ко да праЙм ще я карамИ на матриархат както каза МаркетУ HugТая гушка е за тебе Марке newsm47
ДЕЗДЕМОНКЕ-
де си бе newsm78 аз съм тука ама тебе те няма. Де си хукнала, кой път си заФаналЪ newsm78
ВЕРИ- задочно не може ли твоето момче да запише Морското бе Душко?
Дружина- наздраве за тези които са във морето

# 545
  • Brokenpromiseland
Ох, премеждието мина.
Операция не ми се размина, тъй като зъба едва се беше показал, но поне очакванията да ми къртят и челюста отпадна.
Биха ми два пъти упойка,че  първата не ме хвана нацяло и така за има няма 10-ина мин ме оправиха, че и ме зашиха...обаче сега.....иде ми да вия от болка..
Взех си обезболяващи, ама те не помагат на 100%..
Утре съм на контролен, а аз едва си отварям устата - да не говорим, че удоволствие да сложа в устата си четка няма да имам и  Embarassed Sick
 Crazy Не искам да съм на мястото на зъболекаря... Whistling

# 546
Добър вечер компаниика, как сте? АЗ днес приключих с даскалото до април месец, минаха най-накрая изпитите, днеска пак 6 имам  да се гордеете с мен  newsm47.
Като казахте празници и аз се натъжих, моя мъж иска да заминава средата на декември, а аз не съм му се нарадвала още заради това учение и не го пускам, поне на Коледа и НГ да е тука че после сумати й празници изтърва. Моя РД, свети Валентин, 8 март, РД на детенце, неговия и въобщеееееееее........разбирате ме.  Weary

Бихте ли ми обяснили, че незная какво означава "весели очички" като кажете питах моя мъж той започна да се смее и каза вас да питам  Embarassed и аз това правя.

Делтичка ти какво тренираш мила, може ида си казавала но аз не съм видяла. Аз по едно време започнах да ходя на фитнес 3 месеца, супер се чувствах, ама мъжо беше тука и гледаше малката като го няма немога да ходя Cry и седя дебеличка newsm62

Hug на всички и спокойни сънища.

# 547
  • Varna
Лукрецийка-
 Hug Весели ти очички казвам аз когато мъжовете наближава да се връщат. А аз съм във спортна зала и там разни гимнастики и танци има. Фитнеса не е за мене, много мускул прави а аз имам достатъчно. Ходя там за кеф, не за отслабване. Просто от дете съм по залите.
А ти отново си нашата гордост. Как да не ти се радва човек Hug  bouquet А ти колко още празници ще изтървеш мило, още колко сълзи ще пролееш, ама като си ги обичаме момчетата как да не се оженим за тях. Поне знаем, че сме обичани коети си е голям късмет. Така ни е било писано, да чакаме, да плачем и да обичаме. Със сигурност обичаме щом плачем. Иначе няма как да е. И как болиии, нали.....Но се стягаме колкото и да ни боли и изпращаме и като вземе да се връщат и си пожелаваме- Весели ти очички smile3521
А твоя като те обича ще те обича и дебеличка. Аз съм била дебеличка за малко, и пак ме е обичал. Така, че да не ти пука. Ти като се поддържаш и да си пухкавка пак ще си красива.
Малко тъжно писах, исках да ти дам кураж но така се получи. Надявам се ме разбрала и съм ти дала поне мъничко кураж Hug

# 548
  • Варна
Добро утро, девойки!

Едно кафенце за истинско събуждане. Това отваря очите от раз, особено нас, дето не сме виждали мъж скоро. Laughing

Ангелски крилца, малко е неприятна процедурата, но ще мине. Ако не ти помагат другите обезболяващи, вземи си аулин, много бързо действа. Навремето и аз ходих за ми цепят мъдреца, че не излизаше.

Лукреце, пак ни разби с тези шестици! Поздравления!  bouquet  Сега малко почивка до април. "Весели очички" се казва, когато се завърне милото. Очите ти греят от любов и щастие, имат един особен блясък.

Делти, и аз от рано се научих да готвя, но бях по-голяма 13-14г. и като се ожених /26/ не ми беше никакъв проблем да готвя, да поддържам къщата, да шия, кърпя дупки, да правя всичко, което се изиска от една жена. Сега искам да науча дъщеря ми на много неща, за да и е лесно един ден, но не се спуска хич. Сегашните тинейджърки нищо не могат, те не се навеждат обувките си да лъснат като излизат, а аз искам да може да си зашие копчето, примерно.
Ох, по тая тема мога да говоря много.

Дездемонче, при желание всичко се постига. Намисли си манджа и пробвай. Ако първия път не стане, при втория ще се получи.
На един мъж не му трябва много, да му сложиш , да му вдигнеш, да е изпран и изгладен.

Пак не можах да ви изброя всичките  Hug , но отивам да събуждам децата.

Лек и спокоен ден!

# 549
  • Варна
Добро утро поспаланки и поспаланко,,          ,Хайде и закуската от мене  ,Да ви е сладко, Angel^wings и аз водя моята щерка на зъболекар,Счупи и се един кътник от постоянните две седмици и слагаха лекарство да умъртвяват нервите ама то горкото си умираше от болка,Както не може да пие лекарства и в понеделник я заведох пак и казах да и бият упойка и да я оправят че направо с баща и се побъркахме да я гледаме да плаче от болки,Как мразя зъболекарите,Малкия пък ще ходим на лекар че се разкашля сега беснее с кучето,Направо сме картинка,На всичко отгоре разбрах ,че моят мъж на 31 декември ще бъде нощна,Представяте ли си,Толкова години го няма по празниците и тази година пак,Хайде спорен ден ви желая и да сте здрави Hug

# 550
  • Brokenpromiseland
tutune, защо след като детето не може да пие лекарства не са махнали направо нервите.Чувам, че напоследък все повече не отхвърля третирането с арсен (май беше).Направо бият упойка, вадят нерва и запечатват после.
Аз вчера на това много се радвах, че доктора каза "ще ти бия колкото упойки трябва само и само да не те боли въобще"...и така си беше.
Вечерта беше доста тежко обаче, главата ми "тук, ама я няма", детето с неговите неотложни нужди, болки...пих аналгин, след 2 часа нимезил...и съм спала като къпана.
Днес нищо не съм пила, а грам болка няма. Само неприятното усещане на кръв в устата...много гадно  Sick

Лукреция, браво!  bouquet Дано имате възможност, мъжа ти още малко да потърпи тук на сушата.

Моят мъж снощи ме изненада, че може да се върне до 3-4 дни..Замисляли кораба да заминава към Бразилия, ако това стане ще им правят смени в Мароко.
Не бързам да се радвам, че да не ми висне накрая носа  Whistling

Илиева, бива ли така..от рано сутринта... Laughing Embarassed..

# 551
  • Варна
Angel^wings честно да ти кажа не зная,Зъболекарката каза ,че за нея било по добре да я карали лека-полека ама много я боля и аз я грабнах право в кабинета и наредих набързо да слага упойка да маха нервите и да ми оправя детето че  #2gunfire,Тя ме видя че бях напушена и двете с дъщеря ми недоспали и се развихри,Сега е с лекарство защото каналите били възпалени ,Утре сме пак,Досега е ходила на зъбар само да и дръпнат някой млечен зъб и този път и дойде много ,Дано не се е стресирала,Както и да е ,Моя приятелка и тя тези дни ходи да и махат оперативно мъдрец и си е голяма мъка,Да се оправяш,Нещата седят така че ни до лекар да опираш ни до зъболекар,Вчера  една учителка е харесала дъщеря ми и още 2 момичета като най- високи от класа и изобщо за възрастта си да играят баскетбол,И днес ги завела в спортна зала да гледат надявам се да и хареса че нали спорта е здраве,Айде че пак се разбъбрих,  bouquet  bouquet

# 552
оф, аз пак се намърдах тука ама, вас пък ви няма сега?
много хубави напитки сте сложили бе, ама аз пих вече кафето, ще се дрогирам, ако пия, още едно  hahaha
И кви са тези проблеми с тези зъби, ужас като чуя зъбар и бягам надалеко  Joy

# 553
Привет момичета, Hug Hug Hug
Като ви слушам с тия мъдреци направо изпитвам истински ужас! Моите никнат от няколко год и като започнат да пробиват... мъки големи ooooh! дори преди един от държавните ми изпити такава гнойна торбичка бяха сътворили, че не ми се мисли, но аз предпочетох изпита и адреналинът си свърши работата!
tutune, дъщеря ти е мъжко момиче щом е издържала на такива нечовешки болки!  bouquet
Angel^wings, хубаво е че си попаднала на печен зъболекар! Желая ти бързо възстановяване, както и скоро да се гушкате с мъжа ти! Heart Eyes
Илиева, това еротично кафенце действо доста ефектно, като се има предвид, че някои от нас ще видят мъжете си чак след Великден! Crazy
 Lykrecia, ти си нашата гордост! Браво за успеха, желая ти само такива хубави оценки да имаш!Не се сърди на мъжа ти, че иска да тръгне по-рано, може би се страхува, че след празниците всички ще искат да се качват и тогава ще е по-трудно и бавно качването, но все пак вие си знаете!  bouquet
Very Irresistible, извинявай за въпроса/малко съм невежа в това отношение/, но помощник-капитан не стават ли само моряци завършили ВВМУ и МЕИ Варна или бъркам?!  newsm78 Embarassed

# 554
  • Варна
Тутуне, дано бързо да митат проблемите със зъбките на щерката и лекарката да не я мъчи много.
Ангелски крилца, то толкова е, една нощ и после всичко е ОК.
Киарче, и ние ще се видим на пролет.

Аз съм единствената луда, която обича да ходи на зъболекар. Това за мен е първа грижа и там пари не жаля. Като се усмихна се виждат всичките, та за това трябва да са в идеален вид. Научих и децата си да ходят на зъболекар, тръгнали сме от 4 годишни да оправяме малки кариеси по млечните зъби, за да не стават по-сериозни проблеми. Най-редовно им правя проверка на зъбите. Ако някой се оплаче- на зъболекар.
На Миша в първи клас сложихме шини, преди това рязаха ципата на горната устна, махнаха част от месцето на горния венец, за да се съберат предни 2 зъба. Сега има перфектна усмивка. И малките са за шина, но чакам да пораснат някои зъби. Хич няма да ги бавя. Искам като пораснат децата, да имат самочувствие и с удоволствие да се усмихват. Това е визитната им картичка.
Ако един родител има такива навици, ще създаде и у децата си такива.
Всеки път като се върне моряка, го натирвам на зъболекар първо. В морето зъболекар няма. Зъбите трябва де се гледат.
Много се чудя на някои хора, дават пари за какви ли не глупости, неща които нямат крещяща нужда сега, а не си оправят зъбите.
Страх, глупости, за мен е немарливост. Визирам мои познати.

Мали пак се олях, пуснете ли тема и айде и аз.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 16:24 от Илиева

Общи условия

Активация на акаунт