Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
Гледам зъбарската тема сте метнали Joy
ИЛИЕВААА-
не си сама и аз съм от тези които не ги е бъзе от зъболекари. Моя доФтУр кЪт мЪ види и ме пита ядасан какво пак сЪ мъкна . Научих и детенце да оди без страх. Ама мъжооо така се страхуваааа, ,сраааам. И съм късметлийка, че зъболекаря ми е във съседния блок. Както се казва по терлички си отивам.  И да ти кажа мацка за това пусто готвене и шетане. Ти да не мислиш, че на мене 7 годишно момиченце ми се е искало да готвя и да шетам на тия години. Ами не ми се е, исках и да си играя, ама нямах много време за това. Той затова моя мъж като знае за детството ми и за юношеството ми казва, че съм си била една съвременна Пепеляшка. Не го карай насила детенцето си да върши толкова домакинска работа, ще я намрази да знаеш. Нека да почуства желание. Аз що мразя да готвя, ама като е нещо насила как да обичаш......
ТУТУН-
твоето детенце наистина герой, но не разберам защо така са го мъчили детето. Отдавна зъби се лекуват със упойка. Милото ти детенце, спомням си навремето как без упойка ни оправяха кариесите. Направо си беше инквизиця. Дано по скоро се оправи детенце!!! И дано не се е стресирало, че незнам как ще иска да ходи на зъболекар

# 556
Здравейте на всички.Токова кусно нещо е поръчката на големите за вечеря..Вие нямате ли си друга работа да говорите за зъболекари?Ходя там редовно,но ми е гадно.Имам гадни спомени от ученическиоте си години.Лукреция-пак 6-ци.Браво.За празниците не се коси.Ние пранува ме и Коледи и Нови Години редовно без таткото.Големите казват"Без татко е гадно,но е весело когато се прибере".Аз най-редовно си купувам подаръци за празниците когато моя го няма.И винаги мъжът ми си харесва подаръците който ми е подарил.Такава ни е съдбата.Такива "пили морски вода"мъже сме си хареса ли.Лека вечер и по-леко с винцето.

# 557
ох най-после се появихте? къде бяхте бе хора? Сношщи влизам тука - никой .. няма жива душа, седях, седях ама никой, днеска пък какви сармички сте сложили, пък аз, на диета  Outta Joint и ни сарми, ни вино  #Crazy
Ма то имам нужда, нали трябва да освободя малко място и за коледа, че то там все тъпчем  Joy

# 558
 desdemona , на каква диета си?

# 559
  • Бургас
Добър вечер

Брее гледам новините и нищо хубаво не чувам.Лукойл дигал горивата.От догодина вдигат данъците.Водата щяла да поскъпва.
Май по добре да не гледа човек новините.
Ам нашто Лили май си има мъж  Thinking Thinking
Днес не я виждам нито в скайп нито тук.
Айде лека вечер от мен

# 560
Добър вечер дами! Благодаря на всички за приветствията старая се да не засрамвам моряшките съпруги за това се старая толкова с много с учението  Simple Smile smile3529

Делтичка аз все гледам сама да си давам кураж, защото нали нзаеш другите колкото и да ти приказват сама като не се вземеш в ръце не се получават нещата. Но моята дъщеря не ме остава да скучая и да мисля много много за мъката че татко и е далеч, е вечер като си легна ми е тежко че не е до мен да ме прегърне и да ми каже че ме обича  smile3518.  Такъв е живота пък и аз сама си го избрах, никой не ме е карал насила и не съжалявам и за минута че съм си го избрала  txtloves

А за празниците............... всички си го знем как е!

Приятна вереч на всички.  love001

# 561
desdemona , на каква диета си?

на моя си, измислена  Joy
но пък дава резултат. Ям сутрин плодове, наобяд салати и месо -пилешко и вечер салати или пак плодове или изобщо не ям. То, май по-добре да не ям изобщо .... hahaha

# 562
ей, дами пак се скрихте ?

# 563
  • Varna
Дездемонче Hug
аз съм тука HugМного хубава диета е това, при това здравословна и не си гладна. А аз сутрин ако не омаам някой кроасан на Лагард няма да съм кака ти Делта smile3538 А вечер е добре или рано да се хапва или хич ама може ако ти пристърже много поне едно парченце кашкавал да хапнеш. Това за големите гладници.
ЛУКРЕЦИЯ-
абе хубаво е, че си даваш кураж ама е хубаво да имаш и бойни дружки които знаеш, че ти мислят доброто и ти стискат палци. А за детенце да ти кажа пък какво правеше тате му като заминаваше на рейс . Беше някъде на 3 годинки, даже нямаше толкова, гледа как приготвяме багажа и когато трагваше вече баща му търсим ключа за вратата. А то детенце го скрило. И като го намерим и се хвърля на вратата и се лепва със разперени ръчички и реве и вика- Тати, недей, тати недей.....и сълзичките му текат от тия големи черни очи....мамка му разстроих ви ама и аз се разстроих. Е тогава имаме нужда от верни другарки. И имах да ви кажа. Знаеха кога заминава моя и идваха да се подкрепяме взаимно, всички бяха съпруги на колеги на моя мъж. Добре, че поне тогава ги имах. След това ко стана незнам, промениха се хората. Но се радвам, че самите те казват, че аз и съпругът ми не сме се променили а сме си останали същите като едно време...
Момичета не ми е тъжно а що говоря така newsm78 я да мЪ стреснете малкУ fight и да не вЪ разстройвЪм Wink

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 21:10 от DELTA_DELTA

# 564
Привет на всички!
Новак съм в темичката,но да се представя!
Живея във Варна,мъжът ми е моряк и имам едно прекрасно момченце,което на 13 декември става на 1 годинка!
Ще ви прочета,за да видя какво се разисква тука и надявам се ще си споделяме занапред!  bouquet

# 565
Привет на всички!
Новак съм в темичката,но да се представя!
Живея във Варна,мъжът ми е моряк и имам едно прекрасно момченце,което на 13 декември става на 1 годинка!
Ще ви прочета,за да видя какво се разисква тука и надявам се ще си споделяме занапред!  bouquet

siseto84 , здравей и добре дошла сред нас Simple Smile)
За протокола, и аз, съм отскоро тука Simple Smile)
Ох Делта, ако знаеш само и аз, как обичам да си похапвам  Peace, мъжо като е тука, съм голям гладник, ама нали сега съм в любовна мъка  bouquet, та не ми се яде ... ама чак на мен не ми се вярва  newsm78

# 566
DELTA_DELTA , много тъжно, направо се разплаках ... Cry Cry Cry
siseto84, welcome Hug
desdemona , хубаво е това, че си си измислила твоя диета, може би така ще имаш възможно най-голям ефект. Peace

# 567
оф божкееее, трябва да си купувам вече и аз, гуарана  ooooh!
Делта, като разправяш сега, как правело твойто дети, като малко, малееей  Embarassed, чак са засрамих, щото аз, това го направих ,ама сега, кат изпращах мъжо на рейс  Sick
Срам голям Embarassed

# 568
  • Varna
СИСЕТО Hug
ДОБРЕ ДОШЛА wavey значи скоро ще черпиш за детенце. Тука сме се наредили една тумба булки и внимавай какво ще ни черпиш smile3521 Чакай да ти дам и едно пантофки за Добре дошла, да не кажеш, че не сме гостоприемни
КИАРЧЕ Hug
направо съм за пердах аз дето така ви разстроих smile3538
ДЕЗДЕМОНЧЕЕЕ Hug
ми бичкаш си го бе, немой сЪ зЪсрамвЪ толкУз. Аз от времИ на времИ нали вЪ сритвам да не рИветИ пУ многУ Hug Ама по добре от лИбоФФ да рИвем, нали smile3521 С гуараната ко праЙш?
Момичета на която не съм дала пантофки да свирка, щото немой така да ОдитИ боси и после мъжовете да се сърдят, че сте настинали Hug Hug Hug Hug

# 569
DELTA_DELTA , разстроих се, да, но това е истината. Cry Представям си ти как си се чувствала при това положение! Hug И точно затова си мисля, че не е редно да си затваряме очите пред глупостите на правителството, защото моряшкото семейство преминава през толкова драми и страдания и мисля, че е редно да напишем протестно писмо до въпросната комисия отговаряща за финансите! Peace

Общи условия

Активация на акаунт