ИЛИЕВААА-
не си сама и аз съм от тези които не ги е бъзе от зъболекари. Моя доФтУр кЪт мЪ види и ме пита ядасан какво пак сЪ мъкна . Научих и детенце да оди без страх. Ама мъжооо така се страхуваааа, ,сраааам. И съм късметлийка, че зъболекаря ми е във съседния блок. Както се казва по терлички си отивам. И да ти кажа мацка за това пусто готвене и шетане. Ти да не мислиш, че на мене 7 годишно момиченце ми се е искало да готвя и да шетам на тия години. Ами не ми се е, исках и да си играя, ама нямах много време за това. Той затова моя мъж като знае за детството ми и за юношеството ми казва, че съм си била една съвременна Пепеляшка. Не го карай насила детенцето си да върши толкова домакинска работа, ще я намрази да знаеш. Нека да почуства желание. Аз що мразя да готвя, ама като е нещо насила как да обичаш......
ТУТУН-
твоето детенце наистина герой, но не разберам защо така са го мъчили детето. Отдавна зъби се лекуват със упойка. Милото ти детенце, спомням си навремето как без упойка ни оправяха кариесите. Направо си беше инквизиця. Дано по скоро се оправи детенце!!! И дано не се е стресирало, че незнам как ще иска да ходи на зъболекар
.Вие нямате ли си друга работа да говорите за зъболекари?Ходя там редовно,но ми е гадно.Имам гадни спомени от ученическиоте си години.Лукреция-пак 6-ци.Браво.За празниците не се коси.Ние пранува ме и Коледи и Нови Години редовно без таткото.Големите казват"Без татко е гадно,но е весело когато се прибере".Аз най-редовно си купувам подаръци за празниците когато моя го няма.И винаги мъжът ми си харесва подаръците който ми е подарил.Такава ни е съдбата.Такива "пили морски вода"мъже сме си хареса ли.Лека вечер и по-леко с винцето.
и ни сарми, ни вино 
. Такъв е живота пък и аз сама си го избрах, никой не ме е карал насила и не съжалявам и за минута че съм си го избрала 

А вечер е добре или рано да се хапва или хич ама може ако ти пристърже много поне едно парченце кашкавал да хапнеш. Това за големите гладници.
я да мЪ стреснете малкУ
и да не вЪ разстройвЪм
, мъжо като е тука, съм голям гладник, ама нали сега съм в любовна мъка

значи скоро ще черпиш за детенце. Тука сме се наредили една тумба булки и внимавай какво ще ни черпиш
Чакай да ти дам и едно пантофки за Добре дошла, да не кажеш, че не сме гостоприемни