Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 548
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!

Много пишете, много нещо ....човек не смогва да ви изчете.

_KIARA_ аз също съм за такова писмо. Днес и по БТВ като ги гледах моряците Sad....и после някакви си смотаняци се карат и протестират срещу репортажа за Слънчев бяг....глупаци. Защо тогава ние да мълчим за нашите мъже?

Ето кои /ВАС/ ще викам следващия път, когато татито заминава - ще пиша тук обява зов за подкрепа. Сега малкия не разбира още макар че го търсеше първите дни, и една вечер като каза на Венелин Петков от БТВ - тати, тати .....и аз като ревнах и като го запрегръщах.....той милия оприличи него на тати. Явно му липсва. Той сега не разбирам мойте сълзи, но още малко и ще започне да разбира и тогава как ще го преживявам не знам..... Когато само аз си знам е различно, но когато и детето вземе да разбира повече ще ми тежи още повече липсата му.
desdemona не е ли много драстична твоята диета - поне плодове хапвай през деня между храненията. Ще се гътнеш, недей така драстично да гладуваш.

siseto84 ДОБРЕ ДОШЛА! Ще се радвам да се запознаем Simple Smile

Спокойна вечер на всички силни жени Hug Hug Hug

# 571
АЙДЕ добра вечер и от мен.Лъчка тука съм не си е дошъл още мъжо ми.Аз се вихрих днес в един друг форум с една фермичка Joy .Копая садя торя бера изобщо изморих се от земеделие днес Joy Joy Joy Забавно е де.леле много сте писали.Добре дошла на Сиското .На зъболекар си е за страх да ви кажа,но е нужно.Каке тъжна е историята ти но пусти гаден живот и пари трябват за децата ни,за да имат всичко от което имат нужда.Аз няма да забравя мин. зима Габи видяла в магазина ягоди ама те на нищо не бият ,но детето каза 'искам мамо'.Е то иска ама мама кат нямаше пари да ги купи и се успокоявах с това че са гадни.Така че ...ко да казвам всички тука знаем кое как е . Hug Hug Hug за всички и лека нощ от мен

# 572
момичета не само ни четат ,но и ни копират .ето днес какво прочетох в Народно дело               
Плащат ли си моряците храната на кораба?
„Не, нито спането“, отговаря експерт, преди да гласуват за данъка върху труда на плаващите
Плащат ли си моряците храната на кораба?
„Плащат ли си българските моряци храната на кораба?“ „Не. Нито спането.“ Това не е виц, а извадка от стенограмата на заседанието на комисията по бюджет и финанси, на която бе взето решение плаващите да бъдат обложени с данък.
Любопитното питане е на председателя на комисията и депутат от ГЕРБ Менда Стоянова, а още по-куриозният отговор е на Даниела Влъчкова, експерт в дирекция „Данъчна политика” във финансовото министерство. Стенограма от заседанието е публикувана във форума на сайта airgroup2000.com.
По думите на зам.-министъра на финансите Владислав Горанов „Има дълъг спор между това, дали морякът на кораба е на работата си, или е в командировка. Оттам идва и опитът на плаващите под български флаг да облекчат облагането, считайки, че те са под формата на командировка.“ Какво още са си бъбрили депутатите, преди да приемат предложението за налога, и за колко време ще важи законът, четете в „Народно дело“.
02.12.2009
Народно дело
Позоваването е задължително.
 Мнения по темата (10)
 петър
 02.12.2009 - 21:38    до всички които плюят г-жа Стоянова Тя просто пита,защото да питам и аз това командировъчни ли са или заплата
 някой
 02.12.2009 - 16:36    О,Мендо.пак се изсра на метеното.
 данъкоплатец
 02.12.2009 - 15:55    тая жена няма ли най-накрая правилно да изговори думата"БЮДЖЕТ",а не "бюжет",след като е такъв изявен финансист и е спастрила пари за 6 апартамента ДА ПООПРАВИ ФРОНТА НА ЗЪБИТЕ СИ ,ЧЕ СЕ ИЗЛАГА....
 Компетентен
 02.12.2009 - 15:43    За да говориш за морски бизнес се изисква компетентност!Това е международен бизнес от много години!Международните морски синдикати са подписали с Международната организация на труда,заедно с правителствата серия от Международни морски конвенции,които са приети и от България много отдавна т.е.задължителни за всички правителства и работодатели!По силата на тези конвенции на моряците се предоставят безплатно: кабина,постелки/чаршафи и,одела,възглавници/,прясна вода за пиене,баня,тоалетна,храна,перилни препарати,приготовляване и сервиране на храна,кафе,топли напитки,работно и специално облекло транспорт от и до кораба и др.подобни!Умните хора са го измислили!При комунизмът и тоталитарната държава ни лъжеха и го изчисляваха като заплата,както и ,че корабът е място за почивка!Менда явно е комунистически възпитаник,както и много други като нея!Сегашните синдикати на Кр.Вълчев и Велков са продажници,макар да знаят тези неща!Моряци,опомнете се и си и изберете други водачи!Тези са се корумпирали и ояли!Досега всички нови правителства докато се научат са предприемали такива мероприятия,но после са се свивали!Дерзайте!Долу Вълчев и Велков!
 ЕЖК
 02.12.2009 - 15:17    Ами тази Менда да я пpатим на един pейс за 6 месеца без да види бpяг и да поpаботи с моpяците Да видим тогава каква песен ще запее Сpамота - какви хоpа ще ни упpавляват Боже,боже,опази ни мъжете от тази напаст.А защо не се поpазpовят да видят как се пpодаде БМФлно май не им стиска
 BMF
 02.12.2009 - 14:30    Това ми прилича на трик,който ще обслужи синдикално-Доневски интереси.За незнаещите звучи долу-горе така:Дайте всички кораби да изнесем извън България.Менда ли е или е Мента,но някой си я ползва много подло!Данчо Симеонов си трае,работата като,че ли е дълбоко режисирана.Пък и по Нова ТВ,Маргарита Михнева каза как е купено БМФ.Ако има и разработка на ДАНС нещата не са много удобни,затова дайте да вдигнем шум,пък да отклоним вниманието от разследването!?
 горски
 02.12.2009 - 13:17    Предлагам морските на кораба ,освен храната и спането ,да плащат за вода ,канал и електроенергия .Също така да заплащат за амортизацията на кораба (все пак те го използват ) . Да им се сложи и данък каюта(сгради) ,като 1 м.кв за каюта да се равни на 10 м.кв жилищна площ на сушата . Така ще има поне малко справедливост и утеха за нас горските .И накрая ,но не на последно място, да им се направят удръжки за това ,че ходят безплатно на екскурзия .Тъй де.
 chuklev
 02.12.2009 - 13:00    bate bojko,kakvi sa tezi pederastini be.ot kade gi dokara tezi humneta. zatova li vi izbrahme.svilene i atanasov vie zasto malchite be
 Варненец
 02.12.2009 - 11:40    СМЕШНО и в същото време е ПЛАЧЕВНО във Варна. Безработица и навалица пред борото по труда, пред НОИ. И се тухкат управляващите що стана так.ЖАЛКО, че с морските въпроси трябва да се занимават ХОРА-УПРАВЛЯВАЩИ И БИЗНЕСМЕНИ, които само лятото си топят телата на черноморското и други морски и океански брегове.
 Мендофоб
 02.12.2009 - 11:22    Сега вземете и откъснете хляба от устата на моряците, може да си нямаме Бастилия, която да съборим, за да построим гилотина, но все пак не разчитайте много на това. По-здрав за всички менди в политиката н  #2gunfire #2gunfire :2gunfi                                                надявам се гласността да даде добри резултати

# 573
  • Варна
Добре дошла на Сисето, добър вечер на останалите руслаки.

Абе къде ни изчезна мъжа? Не се е включвал, да не би да го уплашихме?  bye

Аз пак съм в еуфория, преди малко се чухме с Милото, цялата умора от деня ми мина.  Two Hearts

# 574
Рачева браво душата ,пак четох, ядосвах се ,но и се посмях с коментарите относно храната и спането на кораба.Сисито добре дошла!Относно зъболекара на детето, аз лично го подготвих предварително,че това е феята на зъбките как Чук и Пук рушат зъбките,феята освен че ги оправя оставя подаръци на децата и бля бля...Отиваме на часа си и излиза една грамада, детето ме гледа и пита това ли е феята? Аз кво да кажа викам да ,ами що е такава грамадна ами казвам грамадните феи оставят големи подаръци после,та така ходим на зъболекар с мисълта за подарък и поне с мойте деца се получава.Подкупни като баща си,на него му пусни сутрин и после пере даже.Хайде хубав ден от мен

# 575
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮ Тайфатааааа Hug
РАЧЕВА- Hug
Благодарско за поста. Аз казах на едно от момичетата, че тука ни четат, така че не си чешем езиците само и се ерчим. Нито се правим на важни. Не напразно и аз пратих Мендето дори за малко на едно рейсче да види за какво иде реч. Както виждам и други хора са говорили като вас и мене същите неща за морския труд.
Хайде сега да сложа да се назакусите а аз да бягам да купя рибка, че Никулден иде, момичетаааа. Да направим по една хубава софра за нашите момчета, пък и за късмет и щастливо завръщане на всички морячета. Ние сме се едно.

Лек и спорен мили, мъжки момичета Hug Hug Hug Hug Hug

# 576
Привет на всички!
Благодаря ви от сърце за топлото посрещане!!! Hug
DELTA_DELTA благодарско за кафето и закуската!
По въпроса за данъците не искам да започвам да говоря по тази тема,че вчера набрах здраво във фейсбука и после 2 часа бях супер нервна!Егати държавата,егати чудото!!!
Лек и спорен ден на всички!!!

# 577
добър ви ден от мен  Wink
Малей Делта ти от тия ли, кроасана махаш сутрин  Peace
Ужас аз, от тях тъй като гледам мога да ометя една тава  Joy
Рачева относно статията, ами нямам думи, като спат като на хотел по тия кораби, поне и нас да взимат та да не стим тука сами, пък и доколкото знам, вкусно готвят там, та нали и храната да си плащат, пък като сме двама, може и намаление да ни направят  #Crazy или нещо от типа "ол инклузив" .... нямам думи просто.
Ама отде ги вземате тез картинки бре? Аз, така и разбрах как и откъде, ма и тука на работа едва ли, ще мога и нещо да кача, то пак като имам връзка с вас ... /благодаря ти ... не на вас дами на системният ни оператор   bouquet/ за тоз дар дет ми го отпусна тази седмица Simple Smile)
ох улях се аз, ама вас пак ви няма ... ей не се находихте бре ....  Joy

# 578
  • Brokenpromiseland
Хе-хе.
Вие се радвайте ако не ги  накарат пътните да си плащат. А ма-ха, обикалят земята без пари... Laughing Laughing Laughing
И то един от хората (коментатори) хубаво си каза - да вземат и наем на каютите+данък сгради да плащат.. hahaha
Момичета, само не се сърдете на airgroup2000, не са откраднали нищо. Изрично е посочено там от къде е взето материалчето.
А подобни неща не трябва да се крият, а да се разпространяват, за да не се измикват уважаемите управници по терлички.
Който си цапа - да си мете, който не може да работи качествено-да си ходи.
Ако все пак за вас цитата е проблем, можем да оправим нещата.
Моята новина е, че на в неделя мъжо си идва...
Почнала съм сега да уреждам документи по колата и разни други бюрокращини, че да "полегне на готово"....както се казва - част от съпруго-моряшкия живот.

# 579
Здравейте мимичета, как сте днес?
Аз от сабахлянка се мъча да ви пиша, но все ми дава грешка в системата или нещо от сорта беше.
Делти успя да ме разплачеш сутринта рано рано като прочетох твоя синковец какво е правил и при мисълта че и мен това ме чака ми настръхва косъма, но днес няма да си говорим за такива неща че ми писна да плача и да съм тъжна. От мислки  че мъжленце ще заминава и не мога да му се порадвам loveuuu
 А за поста мисля да не давам коментар че и на тази тема достатъчно нерви изхабихме, докато го четях не знаех да се смея ли да плача ли  newsm09.
Приятен следобяд. Kissing Heart

# 580
  • Varna
ANGEL WINGS
не съм видяла някое момиче да е сърдито на airgroup2000. Че там пишат наши момчета бе. Момчета и туктаме момичета които пишете там едно голямо гуууш Hug И колкото повече се пише толкова по добре. И що, нека ни цитират и те. За мене специално ще е гордост да ме цитират!!!
РАЧЕВА-
пак ти благодаря за поста. Много се смях сутринта на умньовците които седнали да бистрят морския бизнес и какво смятат да предприемат. Нали сме АврУпейски съюз бе, що не прилагат клаузите за морския бизнес както във белите страни а тръгнали да си почесват.....главитИ докато уж мислят.
ДЕЗДЕМОНЧЕЕЕЙ Laughing
точно от тези кроасанчики маам сутрин и кЪк да им УткжЪ нИнааам smile3538 Само когато наближи да се връща БаткУ от емоции от адреналина докато чакам не им посягам. То тогава не посягам на никаква манджа. Нахранена съм от адреналин и очакване Joy
Малейй, ЛУКРЕЦИКЧЕ-
оляла съм се значи сутринта аз newsm78 Абе предположих, че ще насълзя някоя мека душичка. Прости ми, мила Praynig Praynig Praynig Ще се старая да дрънкам мойтИ майтапи тогава  bouquet
КРУЕЛКА-
абе имате си фея-великан а Joy
Хайде, дружина да уважим комшийското каЙве, че дойде кафянУ времИ smile3503

# 581
ей мацки  Crazy довечера ще има ли, някоя тука на пост? Да не ма оставите сама пак кат кукувица  Joy

# 582
Аз винаги съм тук! Crazy

# 583
Здравейте готини мацки и мацко/но той скоро не се е изевявал май/.Бравос на вас то много писане много нещо.Да не ви остави малко човек и опааааааааа не мога ви изчета брей.
Добре дошла на Сисито!
А бе така съм се смяла -Рачева благодаря.Последно време само сериозни работи около мен ,малко смях ми дойде добре.Тая Мента Мандра или там каквото беше кораб виждала ли е ?От страни да се говори е супер.Да вземе малко да попътува ама да си напазари първо хубавичко и да се качи -30 дни никакъв бряг.Да и замирише дупището на морска водица ама с телената четка и боята да побоядисва малко и после от 24,00 на вахта до 4,00 часа.
Споко нали трябва да има и такива смешници в Парламента не може само сериозни работи да си говорят я ..
Не можах да не се намеся четах, цъках ама това като че ли най силно ме впечатли да ви кажа.
Иначе много работа ама ви чета де .От мене много  Hug Hug Hugза всички ви.

# 584
Ей,мацки много сте готини!
Днес ви попрочетох по диагонал,че дребното не ме оставя много много да се ширя из нета!
На мен какво ми става мъчно като казва по цял ден "тата",ама няма как требе да свикваме!А уж още се учи да говори и не казва кой знае колко много думички!Викам ако може от някъде мъжо да го погледне как го търси направо сигурно ще се разреве!!!
Да не вземе някой сега да се разчувства!
Кажете сега каква рибка ще купувате за Никулден?Аз съм в голяма чуденка  newsm78
Желая лека и спокойна вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт