Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
тук, тук ама няма никой Sad(

# 586
аз съм тук  Sunglasses

# 587
Ей Десдемона аз съм тук  smile3503.

Делтичка прощавам ти бе мила то на тебе човек може ли да ти се сърди   love001.
Сисито добре дошла. На моята дъщеря първата и дума беше тата и съответно него също го нямаше за да я чуя, но когато си говорехме по тел. тя му каза тата и познай какво се случи  smile3518 от негова страна.

Айде чакаме включване от другите русалки.

# 588
Добър вечер.Нахраних дзверовете и  сега да ви сложа нещо и на васбиричка и ли винце.Да ви е сладко.Аз днес записах дребната на Коледно математическо състезание.Само за 6 лв.Купих си "антуриум"на промоция-пак 6лв.Навиках момчетата-оставили къщата с краката на горе,аз да чистя #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Сега са по тихи и от водата.Делти-наближава Бати да си идва,а ти с такова минорно настроение.Приятна вечер на всички.

# 589
  • Varna
Ей, мЪ на и менИ Hug
Прибрах се преди двадесетина минути от тренировки и са пляскам на ПС-то да ви видя. Пия вино и ям черен хляб. Кой знай със каква боя са го боядисали Joy
МАРКЕЕЕЕЕ WinkДушоооо Wink
Ти случайнУ да знаеш Бате кога си идеееее newsm78. ЗнаЙш мЪ каква сЪм палавница и алармаджийка и си кюткам, нали smile3521
Ами наближава, ама мълчи и не казва кога пристигат.  Благодаря ти, че си ни поднесла такива вкусотии Hug Значи момиченцето със математически наклонности. На моя синковец му казвам, дано бъдещата му жена да разбира от математика, че аз съм пълна дупка rotfImao Да ти е живо момиченцето и да се гордеете със нейните успехи а и ние покрай вас. Ще се тупаме по гърдите и ще казвамИ, че го познавамИ това талантливо детенце newsm10 Марке- ония бесове синковците не може ли да им изревеш докато ти имат още страха, да си оправят дармадана? Ама вашия котарак вино ли си пийва бееее Shocked Нашия неще. ПробвахмИ smile3521 smile3503
Аз да вЪ разрИва ли още малко Hug Моят съпруг имаше една снимка голям формат и си я бях сложила на видно място, хем да го вижда и детенце и да знае, че това е неговия тати. Отиваше при снимката, взимаше я и я цункаше и гушкаше. Беше я намачкал от това. Някой път го виждах, че пляска снимката и го питам какво прави. Връща се баща му и му се радва и пита къде е тати, кажи къде е тати. Нашия тогава малък още и не може да говори. Отива при снимката и със пръстче показва- Тати. Еми те това е- снимката е тати, а оня живия дето се е прибрал преди малко не е тати.   Joy А малко преди да се върне, бяхме във един магазин и детенце видя един мъж със брада, а на ония години рядко имаше брадати мъже. Някъде около годините на нашия тати. И детенце като го видя и вика- Тати. Малеййй оня побесняяя. А аз викам- синеее, сопоко, нашия тати е много хубав а виж го тия колко е грозен. И оня ме гледа ей така Shocked И детенце вика- Дааа, тати хубав, Joy

# 590
Делти-то математическите наклонности имат и тримата.Средният и той е на състезание но си плати таксата сам,а на малката трябваше аз да се бръкна в джоба.Бесовете са без компютър за 2 седмици и глоба по 10 лв от джобните.Няма хък-мък,тишина и плащане.Котето раста,прави бели и яде много,а е дребна и слаба като концлагерист(къде го слага това ядене).То изглежда у нас въздуха е виновен.Вчера на върши 3 месеца и ми събори саксията с минзухарите от прозореца като подарък,гледа ме умно и ми мърка,дано да ми мине.Тц не стана замисъла.Сега е на рамото ми и наднича какво права,да не изпусне нещо.Голяма клюкарка е.Пълно въздаржателче е миличкото-ни алкохол,ни цигари,ни друго.

# 591
Публикувана от: DELTA_DELTA
А аз викам- синеее, сопоко, нашия тати е много хубав а виж го тия колко е грозен. И оня ме гледа ей така Shocked И детенце вика- Дааа, тати хубав, 35

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 592
  • Varna
МАРКЕЕЕЕЕ- Душеее
бравос, само така, че иначе тия тримата щяха да тЪ смажат. Хубу си им взела страхО. А нашия котарак като твойта котарачка. Любопитен отвсякъде, ама много беееее. Във момента е постриган, същи лъв е. Ама козината му много, много голяма, аз бях писала май. А и не дава да го вчесваме и се степва на гърдичките, че там козинката му е страно мекичка. Хем е смешен, хем е хубав, ама са го направили наистина на лъв. Много смешен лъвър Joy Като беше малък като вашата котаранка скачаше зад мене докато чатя и ме дърпаше за косата. Нали мърдам от време на време и косите ми се движат и ток скок, скок и ми беше надрал гърба.
Поне няма да имаш проблеми със математиката на децата. МойтУ беше добре но не е определено математик.  Хуманитарен тип, от мене го е взел мам-----мУ rotfImao Карай да върви, такъв сме си го направили. Неможем да го хвърлим на боклука  Joy
Хади бе де са ревлите дето рИваха, че няма Ора във темата smile3521

# 593
  • Бургас
Здравейте

siseto84 добре дошла.
Делта историята със снимката ми е много позната.Моя баща беше в русия да работи,и като се прибрал една от отпуските взел ме да седна в него, и баба ми ми викала дей тати? пък аз съм сочела снимката във витрината на буфета.
Тъй кат гледам и при моя мъник положението ще е същото. Sad
Абе да сме живи и здрави пък другото ще се нареди.
Аз днес се боядисах най накрая че бях побеляла кат една баба.Викам си не мога аз за Никулден да одя кат плашило.Все пак детето прзник има нема го плашим я Laughing
Ама как ша обикалям да пазаря за празника че го дават да вали , дано тука на подмине.
Айде лека вечер

# 594
  • Varna
LUCHKATA Hug
МойтУ мъж у БургаЗ шЪ пристига. На Никулден трябва да си хубава винаги. Голям празник е за нас дори и детенцето ти да няма празник тогава. Значи и ти си побеляла. Аз на 18 почнах да побелявам А тука вече почна да вали. Не е силно но от 20 часа започна, тъкво се връщах от тренировките. Един такъв никакъв дъжд, но е тихичко  и топличко. Тихичък дъж Аз вече напазарих филе от бяла риба. Не ми се готви шаран, че може да ми се падне някой миризлив. Пляскам филето във алуминиево фолио. Хем вкусно хем сарая на кака ви Делта не се овунява smile3503

# 595
  • Варна
Добро утроооооооооо,     ,Да ви е сладко и да ви е лек деня,

# 596
  • Brokenpromiseland
tutune, благодаря много за сутрешното.
От мен предиобедното

Днес е ден за шетня. А така ми се мързелува на фона на мрачното и влажно време.
Времето обаче тече и трябва лека-полека да се организирам, че да съм готова за неделя.
Похода на преселението да мине, да ушетам, че да се разкрася малко   Crazy Flutter (от много нямам нужда  Mr. Green hahaha) и да съм в очакване.
както се казваше в едни стари, стари вицове - вече съм с чилата, каската и чакам  Heart Eyes

# 597
Божкееееееее ква закуска, ма аз, съм на диета бре хора  #2gunfire
на тези, на които мъжете им си идват едно голямо БЛАЗЕ ВИ от мене  Stop
Пък аз съм на работа, ще шета у дома мама ми ... и пак при тях ще си посрещаме Никулдена иначе, в неделя привечер ще съм на линия, то пък, баш на празника  Sick

# 598
  • Brokenpromiseland
Абе то не се знае черното бяло ли е, или бялото черно...
Ще се разбере след 2-3 месеца,когато започна да мърморя.. bowuu Joy

# 599
здравейте на всички в това мързеливото студено време,
моят моряк още свиква  с часовата разлика и все заспива в странни часове Simple Smile
то и аз съм на диета, или по-скоро се ограничавам от някои храни. Вечер си хапвах салатки само, обаче сега с моряка вечер няма как.Хапва си сериозно той и аз не издържам и аз хапвам с него Simple Smile) И съм решила през деня -плодове и салата на обяд,а вечер  сериозното хапване  Joy

Общи условия

Активация на акаунт