Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Еххххххх, страшна закуска много благодаря!

За Никулден аз се отървам с готвенето, че моя мъж много обича да приготвя рибни деликатеси, пък и вкусни ги прави  Rolling Eyes да си оближеш пръстите.
Делтичка не можеш с това да ме разплачеш по скоро се посмях доста благодаря за което и стига си ни разплаквала вече  Naughty  Hug.

Лек и спорен ден на всички.  newsm51

# 601
Ей,мацки всички ли сте на диета бре?
Аз такова чудо не мога да спазвам!
Довечеря ще ходя да пазаря риба,че Никулден наближил Laughing!
Айде лек и мързелив ден на всички!
Аз се гътвам с дребното да спя

# 602
  • Varna
Сисето-
кака ти Делта не е на диета newsm47
Моя сутритЪ ранУ, ранУ цъфна у Бургаса. От години не е бил тук за Никулден. Тъкмо ще помага за софрата. Той приготвя шарана у дома. Но пък няма да имаме шаран. Аз ви казах вече какво ще мятам във фурната.
Хайде скоро радост и на останалите като моята newsm10
По едно кафе лате, че много ми е сънливо, ама пък от радост немога да се люсна и да спя- адреналииииин, многу адреналииииин и не ми дава да заспя newsm47

# 603
Супер Делти, много се радвам за теб. Дойде и твоя ред  да ти пожелаем "весели очички"  Hug .
 luvbed и по полека че да не ме разтресе чак в Ямбол  smile3521

# 604
  • Varna
Споко Лукрецийка, няма да ви разтресе.
Пея химна - Тече Марица окървавена Joy Така, че ако на някоя друга ако е дошъл чиляка може да раздруса от там. Laughing

# 605
  • Варна
Здравейте!!! Hug
Делта,много се радвам за вас! и благодаря за вкусното кайвенце!

За Никулден сигурно ще сме на лаврак,че по-го харесваме от шарана, а пък е и с люспи , тъй че ще спазим традицията.
Темичката ни е станала страхотна newsm10,имаме си нови попълнения,радвам се!

# 606
И при нас така се получи Делтичка. Първата вечер го озъптих мъжо, щото на него не му пречи ама на мен ми е кофти, но втората вечер нямаше озъптане и с гумичка става работата  Joy.

# 607
Лелеййй писали ама много бе.Здравейте мацета и от мен.Какеее много се радвам за вас .Чак на мен ми е хубао.Кака вече е хепи нали Hug .Айде радвайте се един на друг .Сгуми или без важно е че си е вече у дома бате.На всички останали казвам СТИГА С ТЕЗ ДИЕТИ БЕ МАЦКИ.Каквито такива ,ааа абе аз се чудя как да качвам че съм егати манекена .Ама и моя мъж маана не намира слаба дебела обича си ме и дебела бях  ама нищо по различно.Яжте пийте и си носете новите дрехи .Празници идат никви пости  Hug аиде целувки прегръдки на всички отивам да копам у фермата Joy Joy

# 608
А  нещо към кафето няма ли кой ще сложи?Нека съм аз .Делти-веселити очички в Бургас.Аз пък спазвам много хубава диета-яж колкото,каквото и когато ти се иска.Още нищо не съм си харесала като риба,но утре трябва купувам.Имам именник и моряк.Купон ше права мацки.Купонът ще е у нас в неделя.Запрятам ръкави да творя вкусотий на хуните.Лек и приятен следобед.

# 609
DELTA_DELTA, страхотна изненада ти е направил мъжът ти! Hug

# 610
  • Varna
МИЛИ МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРА ВИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За сега и у нас ще е купона за Никулден. Освен моряка, незнам дали съм казала, че и курбан правихме на нашият дом преди десет години когато бяхме вече се настанили и подредили. Така се случи, че първия хубав, че и голям празник се падна Никулден. Няма нищо случайно на тоя свят.
ЛУКРЕЦИЙКА Joy
вие големи палавници със мъжО ти бееее. Е кака Делта не сЪ дава у тоя мУмент. Що са дни пред нас са WinkЩе устиска още някой и друг ден Батето Joy
МАРКА-  Hug
аз във Бургас, Душе не отидох. Сутринта като пристигнаха и като ги метнали едни проверки, освен тях хора които ще наемат параОдЯ и още много други служби. Звъни му сина той не вдига. И чак към 18 часа се обади да каже, че е изпратил всички. Но пък след това седна да подписва и да оправя бумаги. Така, че по добре, че не отидох. Аз знам какво настава там и затова по добре у дома, че да се продготвя за утре. А и да се притеснява, че съм там някъде и скучая не ми е приятно.

# 611
  • Бургас
Здравейте

Делта айде весели ти очички.И весело посрещане на празника.
 1dating
Ние с бебо днес се разхождахме нищо че е студено.Сутринта ходихме на мола и му купихме памперси и мляко.
После като се прибрахме нахранихме се и излязохме с количката. Направихме една обиколка, при което една баба ми направи забележка че щяло да му изстине челото на детето защото е само с качулката на космонавта и няма шапка Laughing
Утре ще ходя да му взема тортата на бебо че съм я поръчала още от понеделника.

Това е от мен
Лека и спокойна вечер

# 612
  • Варна
Здравейте и от мен !

Отдавна не съм писала(че ме помръзва ) ,но пък редовно си ви чета.

Е не мога да не се включа специално да поздравя Делтито за "весели очички".
Ей , настъпи дългоочаквания ден да си посрещнеш Батето. Радвам се за теб.
 Hug Hug Hug
Хайде приятна вечер на всички от мен. Heart Eyes

# 613
  • Varna
ДЖУЛИ-
Благодаря  bouquet ама то момента дойде изневиделица да ти кажа, не беше дългоочаквано, защото мислехме, че ще е по дълъг реса.
ЛУЧКЕ-
другия път като отиваш на Мола, вземи да купиш на детенцето дрешка като на нинджа, че и челото му да не се вижда. ТЪз баба акъл няма #Crazy Благодаря ти  bouquet и на тебе за поздравите Grinning

# 614
Привет момичета!
Делта, весели ти очички!!!Не само за Никулден ще си имаш мъж, ами и за Коледа и Нова година - това са ми най-тежките празници когато мъжа ми го няма, особенно Коледа. На този свят празник,когато цялото семейство трябва да е заедно ние години наред сме били все разделени. За сега моя мъж е тук и имам усещането, че няма да тръгне преди Нова година. Дори снощи си говорихме, че от доста години не е бил като си украсяваме елхата, а тази година ще си я украсим заедно на Никулден. Laughing
luchkata, разхождайте се, калявай бебчо, все пак ти си му майка и си знаеш как да постъпиш!
Марка падам от смях кат о ти чета постовете, големи сте терци у вас Laughing
Днес ни зарадваха на работа- послединия ни работен ден е 23 и след това чаак до година Wink Така ако измислим нещо за среща аз съм на линия Simple Smile
Хубава вечер и прегръдки на всички Hug 

Общи условия

Активация на акаунт