Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
БЛАГОДАРЯ МИМ Hug
и на тебе.
Дааа от години не сме били заедно а аз съм била винаги сам самичка на тия празници- Коледа и Нова Година.  Но аз съм весел човек и винаги съм се старала дори и сама у дома да ми е весело и хубаво. Ако щете ми вярвайте ставам и си танцувам и си пея. Защото както посрещтнем Коледата и Новата година такава ще ни е следващата година- поне така мисля аз. Така, че дори да съм самa на тези празници не се чувствам самотна. Някак си се научих, духа ми е такъв. На някоя прабаба трябва да съм благодарна за него.
Хайде да си лягам и аз вече. Лека нощ момичета и сладки сънища  bouquet

# 616
Добро иииииииииииутро ппоспаланки.Закуската е сервирана,кафета е налято.Аз отивам да играя баскетбол.Следва голчмото шетане около печката за утре.Лек и причтен ден на всички.

# 617
Алооооооооо къде сте бе булки? Единствено Делти има основателна причини да я няма, а вие другите каквоо правите?
Всички от днеска ли се приготвяте за празника, щом не сте тук значи  е така.

Айде тогава приятно чистене и готвене  Hug

# 618
Здравейте, девойки! Много активни сте станали напоследък  Wink
Гледам, има изпратени, има и посрещнати мъжове, то колелото се върти....
Весели очички на посрещналите, лек и спокоен рейс на заминалите!

За утрешния ден - ами хубаво е от днес да се поподготви човек, че утре не се чистело, не се шетало....
Осигурихте ли рибата и морските дарове вече?
Всяка година обикновено си приготвяме шаран /най си го обичаме пържен обаче/. Този път се сдобихме с лефер, тъй че утре ще е лефер на скара.

Хайде по едно следобедно кафенце от мен

Весел и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 619
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮ, компанията Hug
Тука съм но нали знаете последни приготовления. Къщата малко, това онова. Излязох да понапазаря още нещо. Тъкмо изключих фурната. Сърмичките на Негово величество са готови. За утре ви бях писала вече какво ще готвя. Става лесно, бързо и вкусно.
Тущо що говирих със съпругата на старши помощника, чакат само моя, че много бумащина трябва да сдава на колегата си който сега се качва на нашия кораб и трябва да тръгват всеки момент. Но няма да ви оставя на мира, че да не спрете да пишете. Много ми е мило като видя, че темата върви, ама много. Много гушки за вас Hug Hug Hug И да ви поднеса едно от любимите ми вина, че ми е радостно точно като за такова вино newsm47
Хайде де са ви чашитеееееееееееееееееее???

# 620

Етоо гииии! Сипвай Делтичка да пием за ваше здраве!Предаде ми от твоето еуфорично настроение - с теб сме!!!

# 621
Каке тук сме .Дай и насам от винцето.Така се радвам за теб предаваш и на мен от твоето щастие още повече ,че и моя мъж го чакам към 12 декември.Изживявам твоята радост вярвай ми. Hug Hug гуш и за теб  страхотен човек си.Да ви кажа и аз сама си правя купоните кат съм самичка ,даже и в момента пея си пийвам си винце малко нищо че е маи за кафе време но това ми се пие.И аз сама съм карала  Нова Година гадно е ,но де поплаквах де си танцувах сама и така.Без тъга булки усмихвайте се празници идат .А друг път ще ви пиша квоми е днес на душичкаа и защо, но не сега .Сега искам всички да сте щастливи и усмихнати Hug Hug

# 622
  • Varna
МИМ, Лиленце Hug Hug
Голяма сте ми компанияяяяя, милички душички вие.
Лиленце, кажи бе, кажи си мъката. То все има идващи и заминавищи моряци. Кажи си мъката. А твоя съпруг до седмица знам, че ще се връща. Братчето ми има приятел там, че стана вчера на въпрос за вашия кораб и той ми каза, за вашите. А моя брат днеска се качва. И така.....Няма пълна радост, само да ни се връщат живи и здрави.

# 623
вярно е каке до 1 седмица е тук живот и здраве.имах малко ядове вкъщи със свеки ,но по скоро аз сама се товаря с тях.все си казвам няма да обръщам внимание ,но съм си такава и аз искам както давам от себе си и да получавам уважението което ми се полага,но  не  се получава така .абе др път ще пиша.чао за сега

# 624
Лилче не се коси душа те свекитата са за това да нервят, ама на мен най ми е кеф аз като ядосам моята, като започне да си сменян цветовете и аз винаги го правя сина й като е там че и той да се покефи малко  Joy.

Делтичка ти капитанша ли си?  Thinking не че има значение де ама да питам че незнам  Simple Smile
И аз напазарих днес изготвих менюто  и моя мъж   chef ще готви рибните истории аз другите и десерта  Simple Smile.

Hug Hug на всички

# 625
  • Бургас
Здравейте момичета

Делта познала си че днес всички шетаме.
Ние днес с Ники ходихме да му вземем тортата, да пазарим и хемда си го разходя преди да завали.
Като се прибирахме бяхме като катъри натоварни:в коша на количката продуктите, върху количката тортата а в ръката ми торбата с безалкохолните и бирата.Голяма картинка бяхме
Добре  че пред входа имаше мъже че да ми помогнат да кача количката до асансьора.
После шетане, чистене и готвене.
За утре направих едни много ефектни пингвини от маслини,едно момиче от форума я каза и много ми хареса.
Това е от мен
Лека вечер

# 626
Здравейте мацки!
Аз утре ставам ранко и тръгвам първо на църква,после на пазар с детето и се прибирам да готвя!
Вчера си купих саворин,ама някой да има идея как да я приготвя?Никога до сега не съм купувала такова чудо newsm78
Лека вечер на всички и весело посрещане на празника!
Между другото за първи път ще посрещам Коледа и Нова година сама.До сега винаги мъжо е бил тук!
Той пътува от 3 години!Вашите мъже май отдавна пътуват!

# 627
  • Варна
Честит празник, момичета!
Да са ни живи и здрави момчетата, Господ да ги пази и винаги да се завръщат при нас! Честито и на именниците!

# 628
Честит Никулден,дами!За здравето на всички именници,именнички  и моряци,кафенце,нещо безалкохолно.И не искам да чувам:"Аз съм на диета,не пускай картинки че ме изкушават".Днес по обяд ще ходим на църквата"Св.Никола"да запалим свещички и се прибира ме да купонясва ме.Лек ден и големи купони във вас.

# 629
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НАШИТЕ МОМЧЕТА И СВЕТИ НИКОЛА ДА ГИ ПАЗИ !Делти добре дошъл на Бати.Супер,че си имаш радост в къщи.Отивам да правя рибата.Ще пълня щука

Общи условия

Активация на акаунт