Съпруги,чийто мъже пътуват 11

• 36 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАС И ВАШИТЕ СЪПРУЗИ МИЛИ МОМИЧЕТА!!! ДА НИ ГИ ПАЗИ И ВИНАГИ НИ ГИ ВРЪЩА СВЕТИ НИКОЛА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

ЛУКРЕЦИЙКА Hug
Да бе н Капитанина съм мУмичИту newsm03 Това срамИжливУтУ прИмигвЪни е заради мУмичИтУ Joy Ама аз все така си казвам, да си давам кураж. Сега съм само едно старо момиче, НО момиче. Няма да сЪ давамИ да одартявамИ Я
СИСКА Hug
мойтУ Батку пътува от 29 години. И горе главата. Важното е да не си самотна, въпреки, че си сама. Кофти е, аз ли не го знам, но гледей да се помъчиш по някакъв начин да се устискаш и да се усмихваш, да повикаш поне за малко радостта във душата си. Твоето момче не иска да си тъжна. Пък както посрещтнеш празника така ще ти върви. Аз така си викам и не се оставям да съм тъжна Hug  Нашите момчете не искат да сме тъжни!!! Сиска, незнам какво е това саворин, не съм готвила.

Нали Мъжете Не Плачат- ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЗА ТЕБЕ И БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИДВАШ ТУКА И НИ ПОДКРЕПЯШ  Чаша и за тебе- НАЗДРАВЕ!!!
ЛИЛЧЕ- и не се ядосвай душа. Аз се чудя каква им е работата на свекитета да се бъркат на младото семейство. И аз ще ставам свекърва, но не мисля, че ще се меся. Не ми е това работата. Имам си мъж, това ми е семейството, искат ли помощ ще помагам. Но да им се меся не ми е във душата. Ама и те да не ми се месят де Joy
КРУЕЛКА- Hug
Благодаря и на тебе за поздравите  bouquet Аз пък от радост, че е тука немога да спя и ще мятам и аз рибката. То тя мойта малко ще я сложа във марината. А останалото много лесно става.
Хайде момичета, най- хубавите софри да наредите и най-вкусната риба да наготвите. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 08:37 от DELTA_DELTA

# 631
Честит празник на всички моряци и моряшки момичета! Свети Николай да ги пази и късмет!

# 632
Делта, честита ти радост! Хубав подарък за Коледните празници, бравоооо!
Прочетох 2 страници назад по диагонал, ако има време после и повече! При нас все едно и също, училище, ясла.Мъжо лепи едни плочки на терасата вече цяла седмица, ама щото ни върнаха от яслата, та три дни си има малък помощник и става по-бавно, няма как!
Прегръдки на всички! Весел празник!

# 633
  • Varna
СТРЕЙК Hug

# 634
Честит празник на всички МОРЯЦИ,банкери,именници и техните семейства!
Нека всички да са живи и здрави,да пътуват безпроблемно и да се завръщат винаги при своите семейства!!!

Весело изкарване на празника!!!

# 635
  • Варна
Честит празник на Вас и Вашите моряци! Да са живи и здрави, попътен вятър и Св.Никола да ги закриля и винаги да ги връща на родния бряг!

Честито на всички именници! С чест и достойнство да носят името си, дълги дълги години!

Делти, весели ти очички! Страхотен подарък ти донесе Св.Никола. Няма нищо по хубаво от това,  да сте заедно на такива хубави празници.

Добре дошла на siseto84 в нашите редици ! Тук ще се чувстваш на точното място.

Ние днес сме на скумрия, която от вчера седи в марината и си чака скарата. Хлапетата само такава и цаца ядат. Речните само тати ги тачи. Само как табиетлийската приготвя шаранчето. Мама готви бързо, пляс на скарата скумрийката.

Хайде, момичета весел празник на всички  Hug и не плачете за това, че сте сами по празниците. Направете ги весели и приятни за вас и околните. Напук на всичко.

# 636
  • Варна
Честит никулден на всички да са ни живи и здрави мъжете и по-често да са вкъщи ,Честито и на именниците със здраве да си носят името, Разкошен ден ви желая мъжки момичета и без сълзи само усмивки, Hug Делтичка весели ти очички мила,Сигурна съм ,че това ти е най-хубавия подарък,

# 637
  • Бургас
Добро утро

Влизам да почерпя че днес много поводи да празнуваме.
Бебо има имен ден,а майка му и баща му професионални празници.Че и на града празник:)
[img]http://images08.snimka.bg/000904489.jpg[img]

# 638
  • Бургас

ето получи се
да ви е сладко

# 639
  • Бургас
Честит празник на всички моряци!
Да са ни живи и здрави мъжете,децата и ние за да ги посрещаме.

# 640

Честит празник, мили момичета, на вас и вашите любими!
Попътен вятър, живи и здрави да се връщат на брега, където вие ги очаквате с трепет!

Да са живи и здрави всички именици!

# 641
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОРЯЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
[/color]

НЕКА СВ. НИКОЛА ПАЗИ МЪЖЕ НИ, ДА СА ЖИВИ ИЗДРАВИ И НЕКА ВИНАГИ СЕ ВРЪЩАТ В КЪЩИ ПРИ НАС!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

НАЗДРАВЕ!

# 642
Делта, благодаря за почерпката...  Hug

Честито на всички празнуващи... честито и на тези, които са с мъжете си в момента, успешно завърнали се от плаване... на тези пък дето са далеч от половинките си им желая хубави вести и скорошно завръщане у дома...

Хубава и усмихната неделя...  Hug

# 643
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОЙ МОРЯШКИ СЪПРУГИ, НА ВАС И НА ВАШИТЕ МОРЯЧЕТА! НЕКА СВЕТИ НИКЛОЛА ЧУДОТВОРЕЦ ВИНАГИ ГИ ЗАКРИЛЯ И ГИ ВРЪЩА ПРИ НАС!!!! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И БАНКЕРИ!

МОЛИТВА КЪМ СВ. НИКОЛА

Преди пътуване по море, след молитвите към Господа и Пресвета Богородица, се обръщаме молитвено и към свети Николай съ следната молитва:

Предивний светителю на Христовата църква, пресветъл пример на духовна красота, утешител на скърбящите, помощник и избавител на изпадналите в нещастия, добрий пастирю на Христовото стадо, Божий архиерею, свети Николае чудотворче, който си ограждал с твоята закрила пътуващите по море и при страшна буря си ги спасявал от удавяне.

Послушай сега нашата молитва и помогни нам, които с вяра и любов прибягваме към твоята силна защита. Днес падаме пред тебе и с усърдие и вяра ти викаме: - Светителю и превидний чудотворче! Не пренебрегвай Божиите раби (имената), но обърни ни/им нужното внимание и ни/ги пази през време на предстоящото плаване, като ни/ги избавяш от удавяне и от всяка беда. Усмирявай морските вълнения и възпирай бурите, та, запазвани от тебе, светителю Николае, да избягваме камъка на препъването и да не паднем в грях, но мирно и тихо да намерим душевното пристанище, да се избавим от злополуки и в житейското море. Освободи ни от скърби, та с благодарност да почитаме твоето силно покровителство, като славословим тебе и Господа нашего Иисуса Христа сега и винаги и във вечни векове .
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
  • Варна

Честит Празник на всички моряци и на семействата им. Нека Св.Никола винаги бди над тях и да се връщат живи и здрави при нас!
Честит празник на всички именници !Да са им живи и здрави имената!
Честит празник на всички ,който имат повод за празнуване днес!

Общи условия

Активация на акаунт