ЛУКРЕЦИЙКА

Да бе н Капитанина съм мУмичИту
Това срамИжливУтУ прИмигвЪни е заради мУмичИтУ
Ама аз все така си казвам, да си давам кураж. Сега съм само едно старо момиче, НО момиче. Няма да сЪ давамИ да одартявамИ ЯСИСКА

мойтУ Батку пътува от 29 години. И горе главата. Важното е да не си самотна, въпреки, че си сама. Кофти е, аз ли не го знам, но гледей да се помъчиш по някакъв начин да се устискаш и да се усмихваш, да повикаш поне за малко радостта във душата си. Твоето момче не иска да си тъжна. Пък както посрещтнеш празника така ще ти върви. Аз така си викам и не се оставям да съм тъжна
Нашите момчете не искат да сме тъжни!!! Сиска, незнам какво е това саворин, не съм готвила.Нали Мъжете Не Плачат- ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЗА ТЕБЕ И БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИДВАШ ТУКА И НИ ПОДКРЕПЯШ
Чаша и за тебе- НАЗДРАВЕ!!!ЛИЛЧЕ- и не се ядосвай душа. Аз се чудя каква им е работата на свекитета да се бъркат на младото семейство. И аз ще ставам свекърва, но не мисля, че ще се меся. Не ми е това работата. Имам си мъж, това ми е семейството, искат ли помощ ще помагам. Но да им се меся не ми е във душата. Ама и те да не ми се месят де

КРУЕЛКА-

Благодаря и на тебе за поздравите
Аз пък от радост, че е тука немога да спя и ще мятам и аз рибката. То тя мойта малко ще я сложа във марината. А останалото много лесно става.Хайде момичета, най- хубавите софри да наредите и най-вкусната риба да наготвите.