Юли 2006 - тема 90

• 22 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 360

Диди,аз от моята миална не съм доволна.Хотпойнт аристон е Naughty
И аз имам забележки към пералнята-Аристон Хотпойнт. За тези пари които се изръсихме можеше и по-добро да вземем. Peace
Май е до късмет. А и всеки с неговите си изисквания и разбирания за добро.

Аз пък имам лоши новини. Обадиха ми се да ми кажат, че няма място за Ема в училището до нас и трябва да я водя в друго...което не ми е най-близо. 1 спирка с метрото е. Искаше ми се ако ще използвам транспорт то да я водя в старото й училище. Но ми казаха, че не може, защото сме сменили адреса и трябва да я водя в най-близкото до нас. Sad Много тъпо, не трябваше да я местя. Да си бях мълчала, че сме сменили адреса и толкоз. Но нали първо ми казаха, че има място тук до нас, след това, че няма...Ако знаех, че е така...Уфф голяма патка съм. Тъпото е, че Ема ще смени 3 училища. Дано се справи с адаптацията. Има деца които и на 1 място трудно свикват, какво остава за повече. Има и трети вариант, да си я оставя вкъщи тази година. Но тя ще се побърка вкъщи, иска да ходи. А и там определено ще й е по-добре, отколко тук при мен и аз само да й навиквам "НЕ, НЕ, НЕ". ooooh!

Малкото ми виси по ръцете от 9:30ч. като изключвам 30-те минутки спане към 11ч.
Преди малко заспа, сега поемам щафетата с ЕМа. А къщата ми е кочина, не мога да се оправя...

Отделно и по тв. няма какво да се гледа.Не, че имам време де...ама да слушам.
Какво ни нападнаха с тези турски сериали. ooooh!

Поне в това време си пускам френската телевизия...да ми влиза по някоя дума в главата. Crazy

# 361
  • Варна
Ели,мила вярвам в това че,каквото му е на човек в главата-това му е и в ръцете Peace Laughing

Не вярвам в сеуверия,но искам да видя първо сърчицето и тогава да казвам.вчера след двата теста,бях толкова ентусиазирана че трябваше да кажа на някой.на кой друг,ако не на вас Heart EyesУринарния тест го правих в 4ч сутринтта ooooh!,щях веднага да пиша,ама си викам,ще ме сметнете съвсем за куку hahaha

А свекърва ми ме заподозря,защото на село,отказвах да пия алкохол и се пазех да не вдигам тежко.Фолиева пия опреди месец и половина някъде.много здравословно се хравя,много плодове, зеленчуци,добавки...абе  Mr. Green.и една вечер исках да стана от масата,а то народ и викам ще мина отдолу,и тя жената като скочи "Неееееееееее".раздигна народа.хахахаха подозира тя,ама ще я измъча.няма да казвам Stop

Димитър полудя с този Мики Маус,направо чак се ядосвам.не иска да излиза,само вика тука Миска,Муска-Микии Маус Crazy

Рони,много съжалявам за училището.щеше да ти е  по лесно Hug.така са момчетата,само на ръце искат Crossing Arms

# 362
Вкъщи вече е спокойно.
Ема пожела да гледа филмче, Криско заспа, а аз ще яхвам прахосмукачката, че такава кочина не понаям. ooooh!

Като заговорихте за филмчета, Ема е луда по Скубу Ду, Розова Пантера, Ягодов сладкиш, Том и Джери...и още имаше но не ги помня.
Сега гледа Скуби Ду.

Айде докато ви се похваля, малкия пак се размрънка.
Това мъжете мрънкат откакто майка ги роди беее. ooooh! Wink

# 363
  • София
Ронка-много жалко за училището,ама че кофти се е получило!Иначе с момченце е така наистина-искат цялото ти внимание и с времето не се променя,а стават още по-привързани към мама.
Ели-фолиева киселина е,аз пих малко преди да забременея и по време на цялата бременност.Препоръчвам на всички бъдещи  
майчета!
Жоржи-защо не си доволна от миялната?Аз имам същата,недей така!Вярно,че не слагам тави,защото изобщо не ги мие,но иначе за чинии и чаши съм доволна Peace.
И аз мразя тия ми ти турски сериали,гледам ВИП Денс и HBO някое филмче,това ако успея да се вредя за тв,иначе сутрин и аз само слушам-харесвам ''Денят е прекрасен","На Кафе" вече хич не го гледам,откакто го промениха-преди ми харесваше много повече.

# 364
  • Варна

....Вярно,че не слагам тави,защото изобщо не ги мие,но иначе за чинии и чаши съм доволна Peace.
Ей за това не съм доволна Naughty.Другите миялни мият тави,а тази не може Crossing Arms.мен това ми е зора,аз чиниите и на ръка мога да си ги мия Peace.А тави имам постоянно,защото на мъжа ми му харесва във фурна да му е сготвено Crazy.
Аз докато не пиша и после се уливам.ще ме прощавате  bouquet

# 365
  • София
Нищо де,пиши си.И аз така вечно готвя на фурна ,ама нали съм си свикнала и не ми прави впечатление да мия тавите.Иначе много се изненадах,че има миялни,които го правят.Нищо де,пак ми е в помощ.Бели кахъри са това Grinning!

# 366
  • София
Момичета, да се включа и аз за малко за мияли, перални, сушилни  Wink
Миялната ми мие тави, тя иначе за какво е, да мия на ръка това и онова. Всичко мие, горение е  Peace
Но ще си сменям пералнята, щото е само 600 оборота и не плакне хубаво. Но искам и сушилня, пък нямам място за отделни уреди. Та ще си купим 2 в 1, знам, че не е най-доброто, но няма къде да я сложим. Някой има ли? Да кажете нещо? Каква марка, ей такива неща  newsm78

И Цеци много гледа детски, ми сега зимата особено, като не сме навън и аз докато шетам, какво да прави детето. Играе си, ама иска и телевизора да работи.

Жоржи, радвам се за теб, ех ех сякаш аз го преживявам отново този момент с двете чертички  Heart Eyes

# 367
Верно фолиева,ама отдавна не съм пила де, Crazy

Юл още рисува,изхаби боичките Crazy
Иначе  колко филмчета гледааа,дай и филм,най обича том и джери,франклин,цар лъв,не я закачам като гледа

# 368
  • София
Направо ме разбихте с тоя Аристон!Аз мислех,че е добра марка,нали и Арлина много беше доволна и изобщо и не питах за други марки.Иначе имам пералня Горение и е желязна-много съм доволна,защо не погледнах за такава миялна да ме пита човек!Сега взех да обмислям вариант да продам тази и да купя друга,която да мие тави.Честно казано аз си мия половината на ръка Embarassed.
Ивка-знам,че не е добър вариант две в едно,защото изкарва дрехите влажни Confused,така че виж-огледай се за местенце на терасата Wink.
И Влади е фен на детските.Като беше хубаво времето от сутрин до вечер бяхме в парка,ама сега няма как.И В детската градина постоянно им пускат,явно да не се занимават с тях.Е това вече не го разбирам.Аз го изпратих уж да им четат приказки,да ги учат на стихчета и песнички,да рисуват и да играят,а те по цял ден детски гледат Confused.Хубаво,че го записах на танци,приложни изкуства и английски,та да ги занимават другите госпожи.Ама той ходи само седмица,така че се надявам по-нататък да намалят телевизията за сметка на нещо полезно.

# 369
И аз бутам всичко в миялната. За какво е, ако не мие всичко?! Тази тук ни е Бош, стар модел е, но няма грешка. В Бг. имам Блумберг, е няма такъв кеф. Невероятна е, съжалявам, че и пералня не си взех на тази марка/ много се колебах/. Немско производство е, и е едно от малкото които все още се сглобяват там, а не в Турция или Китай.

Ивка, ако пералнята ти е в мокро помещение, можеш да сложиш сушилнята върху пералнята. Peace

# 370
Запалихте ме за сушилня и миялна,писна ми да мия чинии,и все си викам то няма място- ще ги накича на терасата Crossing Arms

# 371
И аз съм с миялна на Аристон и не съм доволна #Cussing outТази седмица ако ми остане време ще викам техник да види ккаво става и защо не мие добре Thinking
Иначе пералнята ми беше на Бош със сушилня и е ужаснаааааа...Налагаше се да вадя,та да суши.В крайна сметка я метнах на вилата и купих наАристон с компютърно управление и 1400 оборота и е перфектна...Дава ти колко време има до края на операцията,кога да започне да пере ако те няма в къщи и т.н. общо взето безсмислени неща,ама моя мъж си пада по разни такива неща Mr. Green
Жорка,и аз не казвам предварително NaughtyОсобено след първото ми помятане съм съвсем  суеверна Cry

# 372
Ние пък нямаме нито миялна, нито сушилня, но пък пералнята ми е 1400 оборота. Вадя ги почти сухи и не ги мачка.

Ето, да ни видите петънцето, след като го мазах със сребърната вода 2 пъти:
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870547
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870553

А ето го преди това:
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870494
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870503
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870512
http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.15870524

# 373
Нани, от какво е това петънце на Кико?

Какво е това с което сте го хванали във ваничката?

И моята пералня е 1400 оборота и вади всичко почти сухо. Вкъщи сме с парно, което вече пускаме, защото във всекидневната сутрин без парно е 14 градуса. И всичко съхне много бързо. Peace

# 374
Тази е луда чак и гайка му завила  ooooh! цццц, ooooh!

Не ми хареса филма ooooh!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 19:01 от ♥ Ели ♥

Общи условия

Активация на акаунт