Юли 2006 - тема 90

• 22 368
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Даа искам тя нацията си загива и без мен Rolling Eyes като родих Юл ме беше жал че я раждам в тази държава(не казвам страна защото България си ни е родна страна и майка и най- любима) Но държавата ни с нищо не заслужава тези деца( и какво стана в Ямбол застреляха едно дете,казаха го по новините и до там,много повече тръбяха за грипа,за Боби цанков за каруцаря циганин и който и да било друг,а едно дете убиха и нищо,а иначе 50 полицая гониха някакъв пиян наркоман на язовира, незнам но за децата Бг какво прави?Едни детски градини няма  на лице хубави и уютни има 30 годишни бараки) ето примерно аз ОЩЕ не съм получила майчинството, получи го един КЕЛЕШ вместо мен и с нищо не се чувства сега наказан,дреме му на някой за мен,не ми е до майчинството но давам пример Peace   Ама в сферата на мечтите само, бих родила още 4-5 деца но в Канада,когато знам че няма да ги мъча,няма да  имат елементарни трудности и бих се заклела, че всяка една от нас би го направила  Whistling Ама няма да е в тоз живот, айде в другия Whistling 

# 631
В другия ще е  Whistling

(преди 2 дни бяхме на гости на Нан)
Разговор между Дая и Криси:
Дая- Ти гледаш ли Перла?
Криси - Аз не ги знам какви са тези Терли.
 Joy Joy Joy
Тази вечер ми идва на ум и му подхвърлям - Иакаш ли да ти пусна Перла? А той - не искам никакви Ферми  Naughty

# 632
  • Варна
Ели,да ви е жива и здрава Божидара.Бързо възстановяване ма майка и. Hug

# 633

Иначе в САЩ дават още с раждането - само имаха изискване детето да носи "американско" име. Те затова всички китайци се кръщават вече Джордж Дрън-Звън Mr. Green
Joy Joy Joy
Tова не го знаех. Добре ме разсмя.

Диди, Криско има френски акт за раждане. Още не е регистриран в Бг, и няма Бг акт за раждане. Трябва да го направим в рамките на 6м. Сега обмисляме дали да пращаме док. в Париж и те да го регистрират и да извадят акт за раждане-което ще отнеме минимум 3м!!! Shocked Или да отидем до там да извадим пълномощно на свекърва ми и тя да регистрира детето и да му извади бг акт. Бяха доста нелюбезни от посолството днес и утре ще звъня пак да доразпитам.

Майра, я кажи вие къде вадихте на децата паспортите?

Дани, големи сладури са Дая и Криси!

Ели, няма втора скица като тебе! Hug

# 634

Та, Арлина, взимаме я малката бузанка щом я даваш! Heart Eyes  Айде и Криско го обзаведохме с убавица, пък и Варненка...ще ме благославя той някой ден като порасне. Wink

Аааа Ронка,не бързай да се радваш,защото Лора само по местожителство е варненче WinkИначе си е селянче детето Joy Joy Joy

# 635
  • Варна
Ааааа ама много пишете Shocked не мога да ви изчета.

Минавам само да се обадя,че ние пак стягаме саковете  car003.Отиваме на Свинска смърт eat eat eat
Прасето си изяде малките и си подписа свъртната присъда ooooh! Мдааа

Днес пак имах ужастно главоболие сутринта,и кръвно 90/60 и пулс 90 Rolling Eyes Повдигаше ми се мнооого.Не можеше ли и този път да мина без това,но това да е.Наливах се със солен айрян,и Хомеопатични илачи.и Водорасли и какви ли не чудесии Crazy На Хаджиева краката трябва да и целувам.успокои ме,3 месеца тъй щяло да е.Не че не ми се изясни де Tired
И така...днес си взех направлението и в понеделник ,с нетърпение чакам срещата с доки Whistling

Майра
прочетох да поданството.Честито  bouquet

Ами това е,да не тъжите много за нас,скоро се връщаме Heart Eyes Hug

Любов и спокойствие ви желая  love001

# 636
Охаа Жоржи,супер .Ама що така на мен всичкото свинско месо наполседък ми мирише на прасе бе.  Confused Объркаха ми се вкусовете.Пък кайма неща да видя  Rolling Eyes

Майра честито ви германчета!

Ронка аз вече не работя в магазин за телефони и съответно не съм наясно с всички модели.Но щом искаш скайп трябва да си вземеш задължително телефон с операционна система.Моят е Е51,голям е,но на мъжо му го дадоха подарък от Глобул и каза ползвай го/той си пада по сони ериксоните/ Сложи ми операционна система,скайп и т.н.Не см пробвала да говоря по скайп,само съм писала.Хубавото му е че като звъни и ми казва кой ме търси гласово/моделът е такъв/
Имам и друг,който изполвам много повече за разговори,отваря се като мидичка,но е по-елементарен.Брат ми ми е обещал сега един IPhone,как ще се оправям,незнам  Tired

Отиваме на градинка..

# 637
Но държавата ни с нищо не заслужава тези деца( и какво стана в Ямбол застреляха едно дете,казаха го по новините и до там,много повече тръбяха за грипа,за Боби Цанков за каруцаря циганин и който и да било друг,а едно дете убиха и нищо,а иначе 50 полицая гониха някакъв пиян наркоман на язовира, не знам но за децата Бг какво прави? 
вчера цял ден ми беше криво за това ,но не посмях да споделя с вас ,защото се беше заформила една весела дружинка. Криво ми е не само ,защото са от Ямбол , а защото става дума за невинно детенце. когато работих в БТК бях на смени и една вечер ,когато се прибирах към 10и 30 вечерта един идиот си седеше с друг идиот пред един магазин поркаха нещо и стреляха с въздушна пушка по котки. Когато минавах покрай тях един от куршума мина на сантиметри от главата ми. Бях толкова уплашена ,че едва се прибрах. Иван ми се скара ,че не съм го повикала и не съм повикала полиция . В такива моменти не можеш да мислиш адекватно. За сетен път се страхувам за децата си и за семейството си.
Извинявайте за писанията ми ,но ми е много криво.

# 638
Ронка, можете да извадите акта за раждане и ЕГН с пълномощник - ние така правихме. Обаче после не можете да извадите паспорт с пълномощник (за Ясмин можеше, но малко преди Ноеми да се роди сменили някакъв закон и вече се подава декларацията ЛИЧНО от двамата родители в БГ! или чрез посолството) Rolling Eyes

Та ние извадихме акта за раждане и ЕГН чрез свеки, тя ни ги прати и после си подадохме тук в посолството декларацията за паспорт. Те ги пращат с дипломатическа поща в Бг, пък после връщат паспорта ..и затова може да отнеме дълго. Другия вариант ви е да имате акта и егн и преди да си ходите в Бг да вадите пасаван.

# 639
Боже Иси какво става незнам. Аз нали и не гледам новини и не съм чула, но това е ужасно.  Сега прочетох. Да пази господ всички ни.  Praynig

# 640
Мерси Майра!
И на мен така ми казаха, че може и с пълномощно! Но и в двата случая ни се връзват 2 ходения до Париж. Та ще изпратя док. да го регистрат от посолството, а после ще минем от там за пасаван/че и той лично се издава/.

Иси, наистина е тъжно... Confused Това е една от причините да се бутаме тук.
Сутринта четох в Стандарт за Бг училища и кои са гамените вече. Не момчетата, а момичета на висок ток и много грим се бият за мъже!!! Shocked http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-11-20&article=302631 Училищата и учениците ни са под всякаква критика, и съм далеч от мисълтам, че учителите са виновни за това. Вината е най-вече в родителите. Толкова агресия има в бг по детските площадки дори, че се плаша... Да, прясна е и случката от онзиден в училище...дете баръгано с нож! Confused

Аз ходих да оправя здравните ни осигуровки. Свърших чудна работа. Справих се с 2-те деца...не е толкова страшно. Whistling
После се разходихме с една позната. Времето тук е разкошно.
Сега децата спят, а после отиваме пак навън.

Хубав ден ви желая! Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 13:53 от Ронка

# 641
Не момчетата, а момичета на висок ток и много грим се бият за мъже!!!

Хихи, и аз съм била от тях значи, защото като тинейджърка съм се била, даже единия преден зъб ми е отчупен леко Laughing Абе бях доста нахакана, не мисля че съм била в категорията добро момиче.

Но така след време виждаме в малко по-различна светлина нещата!

# 642
Не момчетата, а момичета на висок ток и много грим се бият за мъже!!!

Хихи, и аз съм била от тях значи, защото като тинейджърка съм се била, даже единия преден зъб ми е отчупен леко Laughing Абе бях доста нахакана, не мисля че съм била в категорията добро момиче.

Но така след време виждаме в малко по-различна светлина нещата!

Може и да си права. Но сега това е масово. И каквото и да си говорим "днешната младеж" е доста вулгарна... Говоря за цялостното поведение на тийнейджърите.

# 643
  • София
Привет.Спят и двете ми момчета и аз използвам да си правя каквото си искам.
Диди,завиждам ти за почивчицата,която си изкарахте.Ама точно ей така ми се иска и на мен да поразпуснем за няколко дни.Хайде Като наредите хола тези дни да пуснеш снимки,да се порадваме и ние.
Жоржи и на теб завиждам за  свинската смърт,на която отивате.Ама то прасето вярно си го заслужило,ще си изяде прасенцата.Свинска му работа.А ти хапни си порядъчно пържолки,пък дано ти мине главата.И малко червено винце пийни,че много ти ниско кръвното.
Рени,много смешно ми стана,че свинското ти миришело на прасе.
Аз се каня да пускам Люси на градина др.седмица,ама да видим.Още се влачи с едни суполи и покашля малко.
Мале какво слънце е на вън,направо пролет.Обърка се това време.И ние гледахме 2012.Страшно много се разстроих,глава ме заболя,чудо.И днес като гледам какви наводнения има във Великобритания и още повече ме хваща шубе,защото май наистина предстоят да се случват разни катаклизми.Дано не е само толкова скоро.

# 644
Здравейте мамета!
Ние се приготвяме да ходим до градината че като вземем дребоса ще ходим тримцата при доки  Heart Eyes Галко да види и той бебето,ние ходихме веднъж с него,но той беше болничък и с Т.Сутринта му казах,той пита ще го вади ли доктора?  Joy Казвам не още,първо трябва да порастне достатъчно,още е мъничко.

Крис ами мирише ми не както преди,незнам как да се изразя та да ме разберете.А уж прясно го купувам.Повредата е в моят приемник  Rolling Eyes

Ронка много бумащина,много нещо тц,тц..

Общи условия

Активация на акаунт