Арлина,вчера имах едно дело в Добрич и видях свекито ти до Старирия Добрич

/. Нощта имаше Т39, но не й дадох нищо, оставих я. На сутринта имаше 37.4, а на обяд беше като нова. Аз продължавам по същата схема, и се надявам да сме овладяли настинката.
на всички и слънчев и усмихнат ден ви желая.
Ох много ми е смешно ,но не знам дали ще ми е смешно , когато се случи на мен. На чужд гръб и 100 тояги са малко. От днес в грипна ваканция излезнаха Математическата гимназия ,а ние живеем срещу нея. Децата са се уплашили ,защото има един случай на Свински грип и сега ходят с маски по улиците. Днес Марти се оплака ,че го боли ухо и отидохме до лекарката и ,ако ви кажа какъв ужас беше пред вратата .Тръгнахме си по живо - здраво . Ще го лекувам сама ,опитах вчера да взема направление на Валери за очен лекар е не можах.

..знам как е,време не остава
.Не че няма,ама като ти говорят цял ден,колко са зле нещата и колко хора се заразили и дъра.бъра....по добре няма да стане
.Незнам къде си,колко хоря умрели от този грип.Ами тя страната им десетки милиони,от обикновен грип умират много по вече...
както и да е..
Я кажи каква е,много ме заинтригува с това че има звуци като от коремчето на мама 
,но не иска да го лизне.два пъти си е близвал само и после връща всичко 

Шегичка, разбира се. Сигурно са по разходки и няма време да се включи.
Първо игнорирах, после обяснявах, че така не се говори, че са обидни, че децата няма да играят с нея ...Има резултат като цяло ама няма няма и пак изтропа някаква глупост 
То като се замисля, само него не съм изпробвала.
Има много подобни игри с карти, но капачетата задръжат интереса предполагам. 
Със здраве да се люшка Криско в нея.

особено като се тръшнат болнички...
Дано по-рядко ви нявестяват болежките оттук насетне.
Малката принцеса 
. Аман от вируси. За сега няма нито хрема (което е нормалноз а него) нито кашлици слава богу. Надявам се клея да свърши чудеса и да се разминем само с Нурофена. 

То да му писне на човек и от мъж и от всичко вече бе,и на лекции ходя само да слушам полудели изкукуригали сектанти,честно ви казвам плудявам вече,незнам кое ми е
,кое ме държи..
Да ви е честита
да взема да пръскам и аз ли

Моето Ферфи каза че чак в четвъртък ще може да ме прегледа,засега взимам последните капки. Ух,оплаках ви се,ама ме е страх за бебо
Днес и Галко заразихме 

. Идеята ми дойде от предишни писания за клея (мисля че Тиция беше казала че за ангина дъвче смесен клей с дъвка.) Е аз няма как да дам на Криси да дъвчи, но реших че ефекта ще е същия ако направим гаргара на гърлото. Понеже е външно един вид в половин чашка вода слагам 15-20 капки клеева тинктура и го карам да прави гаргара. После поне 30 мин гледам да не пие и яде нищо. Мисля че има ефект, но утре ще знам със сигурност.