Юли 2006 - тема 90

• 22 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Да е жива и здрава малката Божидара Hug Hug Hug Разкошно име,Бог да е винаги с нея  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
Диди, естествено, че няма нищо лошо една жена да е домакиня! Аз лично съм такава. Добре ми е вкъщи с децата. Но понякога ми писва, липсва ми социален живот тук. Не съм и от най-работните...Затова реших да уча вишо! Mr. Green Ще запиша малкото на ясла, ще се запиша февруари у университету, и ако ме приемат ще ходя да се образовам, ако ли не ще си се гледаме вкъщи с децата. Ми така де, тук няма какво да правя при все, че не знам език. Първо ще се образовам, а после ще търся някаква реализация ако има тук за мен. Wink
Щом човек се чувства добре от това което прави, няма нищо лошо! Радвам се, че си в хармония със себе си! Hug
Гушках го това малкото до преди мъничко докато суче...Ами няма по-хубаво нещо, това е истинското богатство! Heart Eyes

Всеки път като се чуя с баба ми по тел. тя само ми повтаря, че е най-богата на света, защото има 6 правнучета! Да ми е жива и здрава и да им се радва дълги години! Лошото е, че нито едно не е близо до нея, всички са в чужди държави. Ние Франция, брат ми-Испания, братовчедка ми-Италия. Брат ми и снаха ми се прибират за постоянно др. седмица, а по-щастлива от баба няма, защото племенника ще е близо до нея. Simple Smile

# 587
  • Варна
Ронка,много добре си решила.щом това ще те накара да се чувстваш по-добре.а ,и ще ти е полезно Peace Hug

Синеочке,и това ще мине, е от една притча много хубава. Честно казано, когато я прочетох,доста се позамисли в/у живота Peace
 Бабите,винаги са ги знаели тези неща Hug
Искам да споделя нещо с вас.Много ми харесва и си поплаках даже,дано никой не го е публикувал преди мен  bouquet

Имало едно време, едно малко бебенце, което се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено:

- Господи, аз съм толкова малко и беззащитно. Какво ще правя, как ще живея на Земята? Как ще се справям с всичките трудности там?

Бог се усмихнал и отвърнал:

- Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах най-добрия и най-верния сред всички ангели тук и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко.

А бебето пак попитало:

- Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват?

- И за това не се тревожи. Твоят ангел много внимателно и търпеливо ще те научи на техния език. Винаги ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите и ласкави думи,. Всяка вечер ще ти пее приспивни песни. И така ти много лесно и бързо ще научиш всичко...

Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И за пореден път попитало:

- Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там?

- И за това съм помислил, детето ми... - отвърнал Бог. - Твоят ангел през цялото време ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля и брани дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това...

В този момент се чул някакъв шум. Притихнали, заслушали се и разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва. Усещайки това, в последния миг бебето попитало:

- Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная?

Бог се засмял и тихо отвърнал:

- Няма значение, какво е името. Ти ще наричаш своя ангел... Мамо!

# 588
Пиги като спомена гости,отдавна не сме имали гости,нито ние сме ходили у някой на гости,вече хората не канят и ние няма кого да поканим,и все сами,ама пак 3 купчини чинии се събират,аз като готвя цапам всичко и като ядем е със по 100 чинии ooooh! ще мислим за голяма тогава хем после да си ни остане за в къщата някога..
  бабите видяли бебето показали им го,имало черна косичка и било много красиво..аз си тръгнах заради моята калпазанка да спи, а тя още се ослушва в леглото- каката, хихихи
  После като се належи в леглото отиваме за цветя и картичка и да опаковаме вече подаръците дето ги ших  Flutter
  Сега като е секцио то друго освен цветя няма да носим,нали?от утре да я затрупваме а? newsm78
 като си спомня аз като родих имах постоянно три чанти със храна,всеки носи накрая си ги върнах хихихи,ама да има плодове сокчета Mr. Green

Жоржи да много хубаво име,и Юл щеше да е Божидара ама си дойде с името и по-хубаво така това най-и отива ,а на следващото ще го мислим  Mr. Green

Нямам търпение да гушна бебето  Blush

Хайде оставям ви  Hug

# 589
  • През девет земи в десета
Ели,да ви е жива и здрава малката Божидара  bouquet

Жоржи,това съм го чела,има нещо вярно в цялата тази ангелска работа Wink

Аз щото свърших с работата,пък ми е неудобно да си тръгвам толкова рано,та затова досаждам през пет минути.Май ще сме най-бързо изписаната отчетна от родени 2006г.

Днес ще ходя във фитнес залата 'щото мъжо ходи да рита и на мен ще ми е скучно сама в нас.

# 590
Честито на стринката.Да е живо и здраво бебчето и много послушно, че да има време мама да се възстанови бързо!!!!!    bouquet

# 591
  • София
Жоржи-мисля,че Иси беше го пускала това скоро-наистина красив разказ!Ти как си?
Ели-като се прибере жената вкъщи е по-добре да И занесете дрешките-в болницата какво да ги прави?Мисля,че ще И е по-удобно така Peace.Божидара е прекрасно име,ама това май го казах.
Ние сме на гости тази вечер-на рожден ден на приятел-компания се изнасяме на китна хижа в Троян-с камина,скара,веранда ,както си е по дебелите книги и бъгита има отпред в двора.Ще останем да преспим там,а на другия ден ще се обадим на нашите съседи от горния етаж,които са при родителите си в Троян,та ще се разходим с тях.
Деси-и аз това щях да питам-не ти ли е по-интересно в зала да ходиш-има различни хора,става лафче и така..
Ронка-как така не знаеш език,а ще учиш в тамошен Университет?Или имаш предвид в български Университет там?С момченце е така,какво да се прави-Влади и досега като нещо не е на кеф реве като магаре.

# 592

Ронка-как така не знаеш език,а ще учиш в тамошен Университет?Или имаш предвид в български Университет там?С момченце е така,какво да се прави-Влади и досега като нещо не е на кеф реве като магаре.
Записвам си специалност, но първата година се учи само език, за такива като мен. Whistling

Ели, и аз мисля, че подаръците ще е по-добре вкъщи да й ги носите. Какво да ги прави в болницата, а и честно казано едва ли ще й е до подаръци. Малкото същество е най-важно и значимо в този момент. Peace
Божидара наистина е прекрасно име!

Жоржи, това съм го чела няколко пъти. Много е хуабво. Peace

Ренито се запиля нейде из UK сайтове. Laughing

# 593
  • През девет земи в десета
Диди,не ми е скучно,аз обичам да се движа,иначе в залата е по-забавно,но доста по-мръсно и мене това много ме тормози.
Преди(когато живеехме в центъра) си ходех в Спортна София в Зона Б-5 и беше супер чисто,но сега ми е много далече и не си заслужава да мина през половин София за да ходя точно там.
А в нас знам,че само ние лягаме на лежанката Peace
Аз пък съм от типа хора дето всяка свободна минута могат да търчат с парцала нагоре-надолу,просто ми е кеф.

# 594
  • somewhere over the rainbow
Ели, дочакахте я Божидара най-после Grinning Жива и здрава да е!
Мисля, че цветя в болницата не е удачно Thinking Запазете ги за изписването Peace

Диди, обаждай се са час само между 17 и 19 часа. Тогава работят, през деня няма никого Naughty

Синеоче, Дидито ти е казала - Джамбазов използва някаква клинична пътека /за изкривяване на носна преграда/, за това ринопластиката му е евтина. Тя щом е чела темите в тялото.бг, може да ти пусне линкове, да разбереш за какво става въпрос Peace

Диди, изобщо няма лошо жената да е домакиня. Но примерно аз не съм за тази работа Naughty Изключително ми е неприятно да искам пари от Павел за личните си разходи. Но кой, както му е кеф Sunglasses

# 595
Ели,честита Божидарка  bouquetЦветя в родилен дом тук не се допускат,така че първо провери този въпрос,за да не ги купиш излишно.Мен много ме хвана яд,като ми донесоха една разкошна икебана,а санитарките ми я взеха. #Cussing out
ДИДИ,щом се чустваш добре,това е най-важното.Аз специално два дена ако остана в къщи без работа и откачам.Така се чувствам по-пълноценна,иначе ще изперкам.А и като Надя не бих изтърпяла да чакам на мъжо да ми дава пари NaughtyДали ще доживеем да има български университети във френско Mr. Green Crossing Arms
Ронка,супер решение,защото няма цял животда гледаш деца,а като пораснат ще съжалиш,че не си се реализирала.Нали си те познавам Heart Eyes

# 596
Мдааа Купих цветя и излезна че не давали,ще ги дам на таткото да си ги гледа до изписването,

А аз не съм писала че ще и нося дрехи бре,вие кво разбрахте, викам сокчета плодове,кви дрехи  тя жената два дена ще лежи няма да става...

За тва си е по-хубаво нормално аз на 2рия час след раждането се разхождах,а същата вечер исках да си ходя Flutter

Ронка супер решение само понаучи малко Френския  Laughing докато кърмиш,межди другото,и докато се усетиш ще го знаеш Whistlingпосле ще е по-лесно с ученето

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:25 от ♥ Ели ♥

# 597
Диди, изобщо няма лошо жената да е домакиня. Но примерно аз не съм за тази работа Naughty Изключително ми е неприятно да искам пари от Павел за личните си разходи. Но кой, както му е кеф Sunglasses[/i]

Баш! Това имах предвид, че аз хич не съм за тая работа, по-скоро не че не мога, но не ме влече. А и май погрешно се изразих, имах предвид ДОБРА домакиня, че не ми е целта в живота. Примерно Лети е в тази категория.

Но дето вика Ронката то и работата писва. Примерно ето вече на мен ми се иска да забременявам и да гледам бебе известно време.

Иначе за парите...малко ме срам да кажа че в мен стоят по принцип вс. карти Embarassed Е, от моята сметка съм направила на Павлин допълнителна, че да не бере срам, но иначе неговата е в мен...Така че квото ще да правя, пак в мен ще са парите, но аз съм си малко зла гад, като Деси, така че не съм за пример Wink

Нанче видях че по здр. каса с направление може да излелзе с 550 лв. по-малко, но това май става само за изправяне на прегради. Пък аз съм само за естетична корекция

Ронка супер решение само понаучи малко гренския докато кърмиш,межди другото,и докато се усетиш ще го знаеш Whistlingпосле ще е по-лесно с ученето
Joy Joy Joy Joy

# 598
Aбе Ели, то ако така се учеше...
Така или иначе първата година ще уча езика. Peace Искам да го знам писменно и говоримо. Не само да дрънкам като идиот разни глупости. Embarassed

Боби, за тебе сме чували, че всичко държиш у тебе. Laughing Прибрана си ми ти! Mr. Green

Днес се сетих в последният момент, че ми трябват документи за записването на Ема в училището. В училището ми казаха, че от кметството ги издават тези документи/добре, че ми е под блока, та ги хванах в последният момент/. Отивам аз до кметството като се прибра Калин и от там ми казват, че трябва да отида до друго място/трябва да сменям 2 пъти метро/. Та утре сутрин в 8:30ч. трябва да съм там и в 9:30ч. в училището имам среща с директорката.
Всичко в последният момент...но наистина бях изключила, иначе за днес го бях планирала. Embarassed

Хайде наздраве! Ние сме на червено винце! Wink

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:28 от Ронка

# 599
Ронка Криско тази вечер ще спи щом ще е розова кърмата Wink
Стринката ни тя Simple Smile да ви е живо и здраво бебчето Божидара и Бог да е винаги с вас.  Hug
Аз май съм от тези жени дето за нищо не стават, Като съм на работа не ми се ходи искам в къщи. Като съм в къщи искам на работа няма угодия ви казвам. За чистенето е ..... ма приливи и отливи. Преди да се роди Криси ми викаха кака Дани аптеката (роднини говоря). Сега на моменти сигурно отивам в другата крайност.   newsm78
За учене вече и това не ми се прави - то и няма и какво и за кога де, 2 висшета мисля че ми стигат. Изобщо незнам от какво имам нужда.
Днес следмесец почти у дома Криси отиде на градинка. Аз си починах сутринта - кафенца мафенца и следоябд изчистих у дома. Май се замислям да прекъсна отпуската и да се върна на работа.  Thinking Дано само се е закрепил и да е по-дългичко здрав на градинката. Харесало му е, не плака отиде спокойно въпреки моето притеснение. Спал, слушал не искал да яде много но той днешното меню не го обича, нито зеле яде, нито халва няма как да е искал.
Като се прибра и вика - мамо утре пак. Аз днес ядох само хляб, а нее не само ябълка не обичам зеле и такива мазани работи не искам  hahaha
А за парите забравих. Нашите са в мъжо, но всяка сутрин си зареждам портмонето от неговото, а моята заплата стои в картата и като се наложи нещо накуп заминава по направление. Така че съм решила проблема не искам (просто отварям и си вземам колкото ми трябват).  Rolling Eyes А той не смее да протестира и аз съм злата гад  Joy

Общи условия

Активация на акаунт