Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Момичета много сте мили наистина. Страхотни сте. Сърце не ми дава да ви напусна. Heart EyesДони не съм се обидила от твоето съобщение Wink Но получих лично съобщение на което тоби ми каза да не ползвам 4 вместо ч, пък аз имам клавиатура само на латиница и ч не мога да го намеря.Единственият начин е с проверка на правописа да взимам ч. Целувки Laughing

# 661
Добър вечер.

Вчера имахме месечинка, но тък като бяхме на детски рожден ден не успях да ви почерпя. Е, почерпете се виртуално  Wink

Момичета, благодаря ви за милите думи за моя домашен помощник. Освен с миялната машина, той се справя много добре или може бина- добре с почистването на пода... забърсва пефектно ламината, а след това е булквално облизан  ooooh! Най- голямо желание има да почисти канала в банята ама майка му все му скършва мераците и следва рев.

Иначе татко му е с бронхит, Божидар накашля леко, а от днес и аз. За сега го наблюдавам и давам от днес сироп за кашлица. Баща му от както започна вчера да кашля и той започна след него. Първоначално се чудихме дали кашля наистина или се приструва, понеже след като се изкашли и се смее Crossing Arms Ама днес наистина си кашля.

nakri,   Hug И.. страхотен сладур си имаш.
Тобито, Радостчо, Мария1986, показали сте големи сладури.
Ох, всички говорите за рецепти за торти, манджи, кексове и кво ли не, чакам вече да се застуди това време, за да се спрем вкъщи, че и аз да пробвам моите нулеви кулинарски умение. Ама току- виж съм станала някой изпечен    chef   Joy
Таис, честити проходили крачета. Нека вървят в правилната посока.

Бърборанче, стискам палци за малката Петя, всичко покрай операцията да  мине леко и успешно.

Смайлинг, айде и Калата да оздравява вече.
За общия РД на дечицата ни и аз искам да дойда, но тъй като сме на 4 часа път от София не знам дали ще успеем посред зима. Най- голямо значение има времето. Иначе с голямо удоволствие бих се запознала с всички вас  Hug
Приятна вечер на всички.

# 662
Момичета, да почерпя за 11 месечинка на Рафа!  
Целувки от нас на останалите месечинковци! Днес Рафа и Делян успяха да се поздравят с нещо като стискане на ръчички по случай месечинките си, много бяха сладки  Heart Eyes

Еспа, благодаря ти за информацията за каските! Утре ще минем да видим дали има. Киша, смей се ти, ама добре че не "населявам" щата на Наталия - щеше да се налага по-милозливите от вас да ми носят портокали. Да са ме прибрали вече заради "паважния дерматит", както му вика Доника. Той при нас е паркетен по-скоро. Единствено ме притеснява да не го запарва каската? А и дали ще иска да стои с нея. Ще издирваме и ограда. Натали, не правят доставка до БГ на тези оградки, за които ти пусна линк! Оказа се, че не са на Фишер-Прайс, така че и вносителят не може да ми помогне  Sad Има нещо подобно на Бертони, ама хем е по-малко и нефункционално, хем по -скъпо!

И да дам отзив за Кидито-прекрасно е за детето, но в чудо ще се видя аз! Много трудно се обслужва - докато закопчая колана през възглавничката и от другата страна на седалката свят ми се завива! Опитвам се единствено да се утешавам, че в полза на сигурността, обаче определено е неудобно и изнервящо по сравнение с петточковия колан! С умиление гледам снимката на Рекарото Янг, която е сложила Еспа и което беше другият ми избор  Crazy  Така че, пробвайте я първо и си преценете! Ние уж я пробвахме в колата, ама аз не се сетих аз да сложа детето и сама да извърша манипулациите. И като го видях той колко е щастлив....

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 21:01 от Angelviolet

# 663
Сколасах и аз днес да намина за почерпка по случай десетата месечинка на моето сладко чудовище  Sunglasses . Ама като погледна колко е часа, какви сладкиши да ви сервирам  Naughty.
Така, че  
Нямам повече вдъхновение за писане, за това ви оставям, пък и утре ще трябва да ставам рано, тъй като една банда луди майки /няма да споменавам имена/ са ме вербовали да ги карам рано сутринта по магазините  Laughing . Аз не исках, много се дърпах, защото по принцип не обичам обикалянето по магазините, ама те ме принудиха, та нямам избор  Tired
Лека вечер от мен  Hug

# 664
честито bubchenceto целувки на Дели Wink честито и на СиСиту и малкият Божидар Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 22:32 от nakri

# 665
Сиситу, Ейнджъл, Бубченце честити месечинки!

Бубченце, хич не се оплаквай! Да имаше и около мен такива мами с желание за обикаляне по магазини и кафета...Ама не, само за памперси и пюрета мислят Sad И най-многото на което мога да се надявам е компания до някой хранителен магазин, и то ако е в подходящото време на деня, и при подходящите климатични условия, и ако майката и бебето са в подходящото  настроение... Mr. Green  Мечтая си аз за такива приятелки като твоите... Heart Eyes

# 666
Аз такова... само да ви гушна! Simple Smile Чета ви и ви гледам снимчиците редовно! Много сте ми мили да знаете! Живи и здрави да са ви дечицата.. Цункам ви много всички!!!  Hug

# 667
  • София
Честити месечинки на Катерина на Лорини, на Анна на mimitutu, Делян на мама bubchenceto, Денис на бебчето, както и на Рафа на Виолетка Hug Hug Много радост да ви носят Peace
Смятате ли наистина, че детето има нужда от каска?Гледам повечето сте взели, а като се замисля вече главата на Преслав заприлича на войнишко канче Rolling Eyes, но все си мисля, че така ще се научи, че трябва да внимава, защото в противен случай вечно с цицини ще ходи ConfusedИли съм прекалено жестока?!?
Накри, не се отказвай-и аз се чувствах точно така в началото-пишех в стари теми, не знаех как да се оправям снимките, ама само търпение трябва. Тук всички са много мили и смятам, че има какво да научиш, както и ние от теб Peace
Аз искам да споделя: днес за първи път след раждането ми дойде цикъла. Много странно се чувствам, като се има предвид, че бях забравила какво е #CrazyКазват, че корем вече не би трябало да ме боли(в сравненеие с преди да родя) Laughingи силно се надявам, да е така, защото умирах от болки. Засега има нещо вярно Praynigтака да продължи. Какави са ви наблюденията по въпроса Sunglasses
Тайс, адаша е разкошен Peace
Имаше и някой кашляше, ама забравих кой беше newsm :oops:78Бързо да оздравява, който беше #Crazy
Най-специални поздрави за прекрасната Петя Praynig Praynig
И още едно въпросче:Продължават ли все така да не спят децата на някои от вас?Преслав е меко казано нетърпим нощно време. Направо не знам, кога най-накрая ще спя цяла нощ,макар, че вече не знам, дали си спомням как ставаше това ooooh!
За зъбките смятам, че е малко рано (поне за Преслав), защото има 1 зъб и две половинки Shocked, та мисля да поизчакам Sunglasses
Желая ви спокйна вечер  bouquetИ много целувки Simple Smile

# 668
Ейнджъл ,  не е на Фишер Прайс , редактирала съм  си поста . Аз още не съм си поръчала оградката, на мъжа ми му се сруват много 100 $  Cry. Ще чакам намаленията по Тенксгивинг , дано го намалят  Praynig , ако  не -пак  ще си я купя , защото имам голяма нужда от " затвор " за бебета  ,както го нарича комшийката  Laughing.

Моник , и мен първите два месеца не ме боля , ама после....... същите болки  Sad . Дано при теб не е така . На мен ми помага само течен аналгин . За спането - ами  не спим и ние , сега чакам 6- ия зъб , защото венеца много се е подул  ooooh!

Приятен ден на всички  и  честито  на месечинковчетата днес  Hug Kissing Heart

# 669
nakri,  на моята клавиатура ч е най-горното, ляво копче -  с една дъгичка горе (~ ) и една запетайка или ударение (`)долу.  Peace

# 670
Добро утро. Grinning Как са бебоците? JoyНие се приготвяме да излизаме.Тук времето е прекрасно...

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 13:30 от nakri

# 671
Добро утро! (този пост го пиша от сутринта)

Смайлинг, гледам, че питаш за частните детски градини и ясли. Наскоро едни приятели записаха детето си на частна ясла в Люлин. Много са доволни. Работното време е от 8 до 18 ч. Общо 10-11 деца, като на всеки 2-3 се падат по 1 гледачка. Лелките били педагози и мед. сестри доколкото разбрах, а иначе е в нещо като голям апартамент с няколко помещения. Не го разбрах точно какво е. Цената е 350 лв. на месец. Това обаче е най-евтината цена, която съм чувала до момента. Иначе варират от 500 до 1600 лв. месечно.
Интересното е, че детето им е на 2 години и досега беше казало само 5-6 думички. В яслата за 1 седмица вече казва изречения, пее песнички, танцува, а иначе е доста срамежлив и неконтактен. Там ги учат да ходят на гърне и т.н. при това с голям успех. Просто децата гледат едно от друго и се учат.

Накри,  аз покрай форума се научих да пиша и без кирилица на клавиатурата. Ха, ха, още едно много полезно нещо  Laughing. Даже вече почти не бъркам  Sunglasses.

Буболече, радвам се, че се включваш при нас.

Бубченце, хайде похвалете се какво сте си купили  Simple Smile

Моят мъж сега се върна, разгеле купил столче. Решихме да не се чудим прекалено много, всуко си има предимства и недостатъци. Понеже ние ще го местим от едната на другата кола та накрая взел това, че му се видяло, че най-просто се инсталира. И ураа, не му е тясно  Joy.

Отивам да ям, че Никола заспа разгеле. После пак ще се включа да досаждам  Laughing

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 16:13 от sladur4esta

# 672
Сладурчеста, честито му нетясно столче на Никола!!!  Grinning Май и аз към Киди ще се насоча Wink. Ама имам още мноого време да му мисля Wink. А можеш ли да ми кажеш зя коя ясла в Люлин става дума? Ние нали сме в Люлин, та много полезно инфо би било  Grinning. А като е хубаво времето къде ги изкарват тия деца като е апартамент?  newsm78 Както и да е, ако можеш поне име да ми дадеш, ще е супер! Щото и цената верно е добра. Аз си харесах досега една с немски език (то май в яслата няма, но и да има - все тая - те тия бебоци още бг не знаят, та кво остава за немски  Laughing) - Веда, ама там е годишна таксата, та повечко пари трябват накуп.. Ама имам още доста да проучвам, че и на огледи да ходя.. А за гърнето - аз затова не си давам зор - като го пусна някъде те ще го научат  Laughing  Blush.

Накри,  аз покрай форума се научих да пиша и без кирилица на клавиатурата. Ха, ха, още едно много полезно нещо  Laughing. Даже вече почти не бъркам  Sunglasses.

Хаха, и моята клавиатура има само латиница. А аз пиша не на фонетичната, а на другата - БДС ли се казваше. Та и аз нямам букви, ама се научих доста бързо, че и с 1 пръст мога вече  Laughing Тия деца на много умения ни научават  Laughing

Буболече, много гуш за вас с Преслава  Hug Да ти е жива и здрава бебката  Grinning  Hug

Кой питаше за старите дрехи - и аз още не си влизам. Ама то май скоро няма и да вляза (ако въобще някога настъпи този момент)... Обувам някои от панталоните, но абсурд да ги закопчея. Но имам чувството, че ми е от кокалите това. Верно, че и дупе имам да свалям, ама все ми се вижда, че в костите съм доста по-широка  Thinking. Явно и за нов гардероб пари ще трябва да давам...  Tired

За менструацията - мен не само, че не спря да ме боли, ами почна и по 2 пъти месечно да ме боли - усещам си вече и овулацията  #Cussing out. Първият път като ми дойде, място не си намерих от болка, такова чудо само при съвсем първата менструация помня..  ooooh!. Сега болката намалява с всеки месец, но пак си е тук и пак ми причинява дискомфорт. Ама кво да правиш - орисия.  Rolling Eyes

# 673
Снощи като лудите до три през нощта правих пита. Нямам снимки, защото я изядохме, но препоръчвам рецептата на любителите на мазничко и вкусничко. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15579

Буболече Мече   Hug

# 674
Браво, Радостчо! И аз да покажа една питка от миналата година: http://media.snimka.bg/1213/008682264.jpg

Ето и една рецепта за бърза пица, която пробвах напоследък, а утре сигурно пак ще я правя: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

Smiling_Sisi, колкото по-малки, толкова по-лесно учат езици, вЕрвай ми! Grinning А за кокалите: тазовите кости при раждането се разширяват, около година им трябва да се наместят отново, по принцип.
За намъкването в старите дрехи: при мен скорошни изгледи няма. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт