Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Мацки, ха здравейте и от нас!

Вече се прибрахме след гостито на родата в София. Екстра си изкарахме, а Александрина просто се накефи тотално всеки да я носи, мачка, гушка. Аз си оправих зъбите, имам още няколко кариесчета, но на фона на вадене на нерви, изграждане на зъби и прочие това си е направо детска игра. Добре че зълва ми е печен зъболекар, та всичко мина по най-безболезнения начин за мен. Александрина пък вече си избра професия детето - ще става стоматолог  Mr. Green, няма такъв кеф като в кабинета на леля си, вози се на стола, пипа машинките, разните там бурканчета...ще пусна снимки да я видите  Wink. После ходихме в офиса на сестра ми, там направо събра овациите - раздаваше усмивка на всички, бърбореше и кокетничеше много сладко.
След това програмата ни продължи в клиниката на Щерев, където аз бях на профилактичен преглед, а Александринка да я види д-р Ганева, все пак с нейна помощ имате това слънце, а също така тя я изроди. При мен всичко е ок на този етап, нещо явно хормонален дисбаланс съм получила този месец, че ми дойде на 15 дни, иначе яйчници и матка са наред. Микробиология и цитонамазка ще вземем следващия път, че сега още кървях и нямаше как. Ако се повтори това с по-ранното идване, ще пуснем и хормони. За болките - не ме боли, но пък сега ми е доста по-обилно кървенето.

Дони, Зари, честити коледни костюмчета на Гого и Рафа. Имаше ли такива за момиченца, че да пратя сестричката да купи на бебка, да не останем по-назад ние  Laughing.

Сиси, ами наистина варианта да се видим е, като останем за повече от 2 дни в София, защото все задачи имаме и то докато се видим с роднините, станало време да се прибираме. ама ще се видим де, живи и здрави, ние често пътуваме до Софето, та ще се организираме. Кало добре ли е вече? Гушки за вас  Hug

Накри, много сте хубави на снимките от кръщенето на малкия сладур. Чудни сте!

Сиситу, бързо да оздравявате и вие!

Леле, момичета, какви са тия пити, торти, ама много сте добри, браво на вас. Ще се пробвам и за с някои от рецептите ви, но определено няма да си снимам аматьорските изпълнения  Wink. Аз ентусиазъм кулинарен имам, ама какъв ще е резултатът - това е въпросът  Thinking. Сега направих ябълков щрудел, утре съм замислила едни коледни сладки.

Ето и снимките от кабинета на леля:

И една от вчерашната разходка:

# 691
  • Русе
Добър вечер! Опитах се да ви прочета, но нещо ми се губи концентрацията /защото съм снощна/.
Дони, браво, душата! Аз съм 71-72 кг. и така си мечтая да съм поне 69, само да е под 70. А като си помисля, че съм била 56-58 на същия ръст /174см/..ех мечти, мечти. Но при мен не е виновно раждането- аз преди това си ги качих. През бременността качих само 13кг. Влязох да раждам 82,6 и излязох минус 10кг. от РД. За агнешкото - днес посетихме Метро и купих на малката на Хипп агнешко с картофи и моркови. Ще видим дали ще го хареса.
Много хубави костюмчета сте купили. И аз мислех за нещо такова.
Ели, Александринка е голяма красавица, но ти си го знеш!
Ягодка, страхотен аватар!  Heart Eyes
nakri, много сладки снимки. Peace
Сега да ви покажа днешните покупки от Метро:

това й го купи майка ми. Тя беше с нас. Ето как го "ползва"

малката автомонтьорка  Wink
А това от нас с баща й:

Освен, че е пиано, издава и звуци на животни.
Хайде, че звярът заспа и да ида да изпъна морни кокали на дивана. Tired Лека вечер!

# 692
по добре късно Wink честити месечинки на всички а едно от тях е и моето съкровище.живи здрави да са да спинкат повече и да папат повече.

# 693
  • София
Здравейте, момичета
Аз съм тук и ви чета, ама не ми остава време да се включа.
Накри- страхотни снимки Hug
Дони- браво за кг и да кажа, че са страхотни костюмчетата Heart Eyes
Сиситу- да се оправяте бързо Praynig
Ели- страхотна е Александринка Heart Eyes
Любито- доволна ли си от тази играчка за Кари, че и аз се замислям за нещо подобно за ЙоЙо newsm78
Ягодка, Усмихнато, Еспа- успокоихте ме, че не съм само аз, дето не си влиза в дрехите от преди, с тази разлика, че вие все още кърмите, а пък аз вече не Confused, не знам точно колко тежа сега, че кантара замина на боклука, ама си съдя по дрехите, обаче, заела съм се със задачата да си вляза пак, упорита съм, все някога ще стане Naughty
Ягодка- наистина е страхотен аватарът ти- а аз много харесах шапката на Ивка, сега се оглеждам за някаква подобна за ЙоЙо Hug
Мини- благодаря ти още преди за съвета за ДМ, да търся ечемичени ядки, днес точно там намерих, най-накрая да открия, издирвам ги от много време, а там видях и други неща на много прилични цени Grinning
Моят цикъл преди да родя беше кошмарен, болеше зверски /след като контракциите ми се сториха много по-леки от тези болки Rolling Eyes/, а и ми идваше през 45 дни, ама аз имах и поликистозни яйчници, та това беше причината Tired, затова последните две години преди ЙоЙо пиех хапчета, хем да са чисти яйчниците и д ане правят кисти, хем да е редовен цикъла. Сега след раждането не ме боли така, а и сега не пия хапчета и аз само се моля така д абъде- с не такива зверски болки, но пък все още ми е много нередовен- идва си когато си иска.

# 694
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Много са хубави малките мушмуроци и мушмурочки!Ралче не се притесняваи,а се радвай,че не те боли толкова! Wink
Надявам се и Алчо да е добре! Simple Smile
За килата-аз свалих 14 килограма до сега..10 месеца!Голям зор е,но по-добре по-бавно! Wink
А и това е най-малкия проблем! Stuck Out Tongue

# 695
Привет и от мен!
Времето е направо разкошно!!! Днес наистина приличаше на майски ден и бяхме цял ден в един комплекс "Барите" до Суворово, на 20 км някъде от Варна. Който живее наблизо- препоръчвам го!
Относно костюмчето на дядо Коледа и аз съм намислила да купувам на Андрей. Казаха ми, че има някакви в Пикадили за 15 лв. ще мина тези дни да ги видя. После съм намислила да му направя една фотосесия под елхата и снимките да ги направя на календари и да ги подарим за Коледа на роднините. Това е перфектният подарък предвид финансовата ни моментна семейна криза:) и предвид липсата на други оригинални идеи. Пък на Коледа той ще ни раздава подаръците:)
Другото, което ме вълнува в момента е предстоящото кръщене на Андрей. Решихме да го кръстим на Андреевден, да го закриля неговият светия, на 30.11 се пада. Притеснявам се да не е студено много, да дам ли или не на попа да го изкъпе целия или само крачетата, да го обличаме ли официално или да поръчам на кръстницата да избере нещо по-практично, трябва ли да бъде облечен в бяло или не е задължително. Вие какво мислите?
А имам и още една дилема- да ходя ли на тийм билдинг с колегите в Боровец или не. От една страна малко разнообразие и почивка, а от друга още не съм отбила съвсем Андрей, свикнал е да заспива с мен и ме търси нощно време и сърце не ми дава да го оставя 3 дена и се вкарах в драма от няколко седмици да го мисля:) Незнам как да го отбия?? Мъча го да пие от шише, понякога пие,понякога не, като второто надделява. От всички млека, които пробва пие на Хумана едно с вкус на банани и ванилия, ама днес например и него не искаше...
А ето ни и нас:)
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2931544&l=0ec4a0eed9&id=771901811

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:43 от babyboy

# 696
  • София
babyboy , напълно те разбирам...Бях в подобна дилема, когато Хриси беше на 9 месеца...и съжалих, че не отидох, защото точно в дните, в които трябваше да бъде тийм билдинга, той се отби #Cussing out Сложен избор.
За кръщенето - ако е топло в църквата - да си го изкъпе попа - ще си прецениш на място.
И ние ще подаряваме на баби и дядовци календари. Говорих с госпожите в детската градина да заведа и бебе на снимките.
Лубито - това ли уолкъра за 40 лв от Метро? Че щях да ходя да го гледам там. В брошурата го даваха и като масичка - става ли?
Ели, май леля ще има медицинска сестра на помощ  Wink
Тази вечер за пореден път се уверих в ползата от пригасяването на вода. Бе от една седмица реве та се къса туй дете на заспиване. Тази вечер също. Пригасих му вода и заспа като застрелян. Дано не ме вдих=га и на час, както последните нощи.
Хайде лека ви вечер, че днес се улях - нова тема трябва да стягам  Rolling Eyes

# 697
Доника, какво е да "пригасяваш вода", че и моето зверче се дере от няколко дена. Целият блок го чува...

# 698
Честита единайста месечинка на Цветомира и десета на Гери и Борис
BubolecheMeche, гуш и за вас Hug. Как е малката прекрасница? Пусни малко снимки
Много са ви сладки на всички мъниците. Heart Eyes
Ягодке, съвсем сериозно го казах това за камерите в детската градина. Малко 1984 е, признавам. Даже намерихме вече такава детска ясла, в общи линии покрива 100% от изискванията ми и във вторник ще отидем и на място да видя, мъж ми вече е ходил и живот и здраве от февруари малчо ще ходи за по час-два първо с мен или баща си, после сам и ще удължим времето на престой. Няма начин за жалост, ще трябва да се върна на работа...а как не искам... SadУсмихнато как се казва немската детска градина дето си я открила, че и аз открих една – Увекинд се казва и може би ще отидем и до нея на посещение другата седмица да разгледаме
nakri, много хубави снимки
Сладурче, честито столче на Никола
СиСиТу, да се оправяте всички в къщи бързо
Ягодке, какво ме направи ти с тея питки. Страхотна майсторка си. Сега ще ги сънувам Crazy
Сега събирам идеи за коледни сладки, бисквити и сладкиши и точа лиги, но скоро ще трябва да се захващам
Ангелче, ограда за вратата на стаята взехме от Премама, там ако не се лъжа имаше и многокомпонентни които ставата като кошара. Тази която купихме я нямаше в магазина, но я поръчаха и ни я доставиха за около седмица
monick, определено смятам, че поне Сами има нужда от каската. Много си удря главата, не се спира, хлъзга се, залита...мисля че е малък за да се учи да се пази сам. Просто моториката му още не е на такова ниво, че и да успява да се пази. Иначе по повод неспането – ами от както изби последния зъб, разреди буденията по веднъж между 12 и 6, но за сметка на това между 9 и 12 се буди по 100 пъти ooooh!
Дони, Сиситу, страхотни костюми
Zolla, много се радвам, че наминаваш тук Hug

Вчера гледахме много сладък и мил филм – Пайжината на Шарлот – препоръчвам го с две ръце. По този повод сега имам вето от мъж ми да почиствам пайжините в къщи. Laughing

Хубава и спокойна нощ  bouquet

# 699
  • София
Моничета,
Благодаря ви за отговорите Hug
Сладурка, страхотно столче  bouquetТочно на това съм хвърлила и аз око, ама малко скъпичко ми се струва Confused, въпреки, че съм убедена, че си заслужава парите Simple Smile
Дони, Зари, страхотни костюмчета-представям си ги колко е са сладки в тях слънцата Peace
Сиситу-бързо оздравяване Praynig
Любито, играчката изглежда чудесна и е с много приложения, както се вижда Wink
Ели-g- Peaceза новинитв от прегледа, дано всичко е наред при теб и нямаш повече проблеми с хормоните Hug
ЕспаHeart Eyesнадявам се скоро да си отспим за всичките безсънни нощи
babyboy, сигурна съм, че кръщенето ще мине много добре Hug Относно тиймбилдинга,според мен,ако има кой да се грижи за рожбата и няма да се тревожиш кой-знае колко, може би е добре да се разтовариш, пък туко-виж си решила и проблема с отбиването Grinning.Макар, че е много лесно да се дават съвети отстрани Sad, при мен е същия случай - много искам вече да почна да го отбивам, а все не ми дава сърцето да го гледам как се умилква около най-доброто средство за заспиване и се замислям, че едно заминаване някъде за 3 дни би било перфектния вариант, особено, ако мога да го оставя на човек съсъ здрава психика и добри съседи Laughing LaughingИ все пак, ти най-добре знаеш, кое е най-правилното за теб и детето ти Hug
Золаааааа, липсваше ни много Hug Hug
Хубава вечер  bouquet

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 23:20 от monick

# 700
Здравейте и от нас.
Заспиването вечер нещо е тежичко напоследък. Няма още зъби - сигурно я мъчат. Събужда се по няколко пъти на нощ - кога ще спре това се питам и отговор не искам Joy ?
Още кашля - сега пък сме на АЦЦ сироп. Сиси, Кало как е?? Аз съм по - добре, утрепах го синузита с АБ.  Mr. Green
Ние като търсихме столче краш тестовете показваха марка Romer  на първо място.... Тези Киди не ги  знам какви са, но обслужването и нашето удобство също не са за подценяване. Аз също местя столчето в колите и това ми беше едно от изискванията. Успех на всички с избора.
Днес бяхме на разходка цял ден, героите са уморени и аз начело на тях, и се дразня, че вися в нета... еййй, егати крастата. гася компа!!!!

# 701
Добър вечер на всички!
Първо искам да благодаря на Кокоса, за образователната играчка - Делян много й се радва. Още ден - два и със сигурност ще счупи кинескопа на единия  телевизор /добре, че имаме два и единият е на високо/. Да видим каква ще му е следващата цел  Sad . Добре, че главата на баща му е твърда, точно колкото дървото на въпросната играчка, че за момента не е ясно кой ще оцелее /за протокола, надявам се да е таткото  Praynig /.
Хора моето бебе е Бам-Бам - разрушителната сила в него взема превес над всичко останало /както нееднократно съм подчертавала/.
За пазара в "Джъмбо" почти нищо не си купих /даже съм пропуснала едни закачалки за вратоврзки и много ме е яд/ . Успях да накупя подаръци за Коледа на моя Бам-Бам и другите дечица на близки /и не чак толкова близки/ роднини.На мен си купих пижама с Мики и Мини Маус - много яка, ама добре, че Виолетката ме порица за размера, щото бях помъкнала XL, та взех М, който се оказа, че също ми е леко широк ама пак бива.
Та по този повод да ви кажа, че си влизам във всички дрехи - друг е въпросът, че не ми стоят както преди- просто структурата на тялото е различна, ама се надявам все някой ден да разпозная себе си в огледалото...
По повод коледните костюмчета се прецаках зверски, щото поръчах това за скромната сума от 16 паунда. Но пък за сметка на това е от mothercare  smile3533
Хайде лека вечер, че добре оспамих темата  Hug

# 702
Здравейте и от нас , добре сме ,ще се опитам да пиша по-късно.Много ми липсвате. Hug Hug Hug

# 703
  • Ловеч
Добро утро!
 Heart Eyesза Дели!
Моето тигърче за сега само разтребва играчките- от леглото на пода,но за сметка на това имаме 2 успешни падания с паяка и добре, че са два та се наложи да извадя резервния.
Сега е по- безопасно но той се нерви ,че трудно се движи hahaha
За кг - 56, но тези дни пак се мъча с този камък в бъбрека та може и да поотслабна от зор- важното е че се движи и има признаци да излезе сам а аз #Crazy
Ивко се сдоби с това за Коледа и евентуално това и подаръците свършват до тук.
Отивам че си иска закуската . baby_neutral
Слънчев ден на всички  bouquet

# 704
  • Русе

Това е за нашата 10-та месечинка. Да са живи и здрави всички родени на днешната дата и да слушкат повече  Wink
Дони, Ралче, тази играчка струва 54лв. Няма я в каталога. Видяхме я на място. Първо харесах уолкъра в каталога за 36лв., но на Венци му се стори по-нестабилен и взехме този. А и нали майка ми съобщи, че ще е от нея  Wink Вчера го сглобихме и Кари почти веднага разбра какво трябва да се прави с него. Засилва се мн. бързо, обаче и трябва някой да я пази да не се изпързулне по брадичка. Най-много хареса слушалката- голямо гризане и лигавене. Дори заспа с нея. Ще видим колко ще трае радостта. Нека да минат няколко дни и тогава ще ви пиша дали й е омръзнала като всички други играчки.
babyboy, аз лично бих отишла на въпросния тийм билдинг. Така ми липсва социалния живот..
Хайде, че беба се събуди  Crazy Голям сън удари!

Общи условия

Активация на акаунт