Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!

Ели, така е - ще се видим като останете за повечко време Wink. А Александрина няма да я коментирам вече, за нея само влажни целувки от Калоян пращаме  Laughing  Heart Eyes Ама на последната снимка колко сърдито гледа само  Laughing

Сладурчеста, аз определено ще я разгледам тази ясла, няма да го записвам само защото на някого много му харесва Wink Благодаря ти за инфото!  Hug

Еспа, я сподели коя пък е тази ясла с камера  Shocked За сефте чувам... А за немската ясла - тъкмо днес щях да звъня в Увекинд да ги разпитвам  Laughing Я сподели на теб какво ти казаха от там? А немската ясла, за която аз говоря, е Веда (аз не я ли споменах в предишен пост  newsm78). Яслата им е на Кукуш и на нас това ни е сравнително близо.. Само дето аз си мислех, че сигурно ще е много по-добре яслата да е по-близо до офиса ми или този на Митко, че като свърша в 18.00 да имам достатъчно време да си го взема (ако те работят до 18.30 де). Но ще трябва да го доизкусурим това, да намеря първо сносни цени и условия, пък тогава ще доизмисляме организацията...

Babyboy, за мен твоята чуденка въобще не е дилема. За мен нещата стоят така - ще отбия, за да отида да изкарам 3 дни сред хората. Еми съжалявам, ама това не е причина за отбиване  Naughty Дори моят ум не го побира, честно. Сигурно съм плиткоумна, но си мисля, че можеш преспокойно да се повеселиш без да се налага да се спира кърменето. Но това е само моето мнение. Как може въобще да се чудиш, ей това не разбирам. Не се заяждам, недей да си мислиш така.  Peace

Калоян вече е добре (уж) - чисти са му гърдите, покашля да кажем 1-2 пъти на ден, тази сутрин му беше последната доза АБ, дано сме изгонили болестта  Praynig Сега пак се почваме със захранването, брей, така хубаво ми беше пак само на цицата. Голем мързел ме гони  Whistling.

П.П. Днес ще стане ясно кога точно ще бъде операцията на Петя. Нека всички пратим кураж и прегръдки на Гери и Милен, имат нужда от това!  Hug По-късно като знам повече, ще пиша пак!

# 706
Здравейте момичета!

Силно стиснати палци на Петенцето. Дано операцията да мине по възможно най-лекия начин за малкото слънчице. Гери, кураж на вас, от нас имаш подкрепата, дай Боже всичко да приключи благополучно  Hug Praynig.

Сиси, радвам се, че Кало е добре вече. Благодарим за целувките! А на последната снимка Александринка не е сърдита, просто много и се спеше, обаче аз нали съм досада голяма  - та как да не я снимам с този премрежен поглед  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Тоби, много е сладко костюмчето за Ивко, представям си какъв сладур ще е с него. От къде го купихме, че ми хареса понеже става и за момиченце.

Люби, страхотни са новите придобивки на Кари и много е хубаво, че си играе с тях. Ние имаме подобно пиано, бебка много си играе с него, натиска копчетата, даже от вчера казва " ко-ко", нали има звуци на животинки на него, та едно от тях е кокошка и сега тя повтаря  Wink.

Бубче, опасен бандит е твоя момък, ама нека си дивее детето, само дано увардите покъщнината и главата на татито ви  Mr. Green.

# 707
Честита единайста месечинка на Марио, Калоян и Далия и десета на  ЙоЙо, Алек, Карина,Преслав и Калин

Гери, всичко ще е наред! С теб сме! Hug Целувки за слънчевото Пете Heart Eyes

Усмихнато, ми казала си, че се казва Веда, ама аз съм го проспала. Обаждах се в Увекинд преди малко, оказа се че: нямат ясла, не работят лятото по 2  месеца и разни други неща, които не ми допаднаха – като например на сайта пише, че играчки се носят само в петък, защото това е деня за игра. Питах, през останалото време не се ли играе – играело се, но не се носели играчки, за да не се дразнят децата от играчките на другарчетата, т.е в петък е ден за дразнене, щото тогава може Mr. Green.
Видях сайта на Веда – изглежда много просторно и слънчево
Тази с уеб камерите се нарича Лапину. Имат камери из детската градина, дават ти код за достъп и през интернет може да наблюдаваш детето. Това ми харсва, защото първо виждаш какво се случва и второ когато перосаналът знае, че може да е наблюдаван отношението със сигурност е различно. Имат и транспорт - взимат и карат детето - разбира се за това се плаща допълнително. Предполагам, че няма да я ползваме тази услуга - аз ще го карам сутрин, мъж ми ще го взима следобед или на обед като свърши с неговата работа и така
Бубче, Тобито, страхотни костюмчета

Времето на вън е страхотно – направо не вярвам, че е края на ноември
Приятни разходки и до после  bouquet

# 708
  • София
Здравейте, да почерпя и аз за 10-я месец на ЙоЙо, да ми е жива и здрава, и все така прекрасно дете Heart Eyes
http://www.sallys-place.com/food/columns/zonis/7%203%20chocolates_zonis.jpg
Нека всички други дечица, родени на същата дата също да бъдат здравички, послушни и все така прекрасни Heart Eyes Hug Heart Eyes
Стискам палци за принцесата Петя и изпращам много кураж и сили на Гери и мъжа й, с вас съм Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Любито- мерси за разяснението за играчката Hug
Бубченце- много ми хареса как казваш на Дели, явно наистина е разрушител Heart Eyes
Тобито- сигурно е много неприятно с този камък, дано излезе по-бързо Praynig
Еспа - и на мен ми стана интересно за тези камери Rolling Eyes
Золла- радвам се, че пишеш от време на време, наминавай по-често, аз много ти се радвам, като пишеш Heart Eyes

# 709
  • София

Кажете ми как може това ангелче да е разрушител. Това са долни инсинуации от страна на майка му (Велкова  Rolling Eyes)
babyboy - пригасяване на вода се прави по следния начин - в една чашка сипваш вода и палиш 5 клечки, очертавайки кръст. Даваш на детето да отпие 3 пъти и му измиваш очичките 3 пъти...Някои го смятат за бабини диветини, но аз си го прилагам от време на време.
Иначе за камерите в ясли и градини е много важно за мен поне, поради причините, които Еспа е изброила вече...Дано не ми се налага да прибягвам до услугите на частна само че, че ще се наложи да работя само за да покривам яслата и разходите, че ходя на работа...Малии и като гледам обявите - ми тия работодатели се подиграват с хората направо #Cussing out

# 710
Здравейте и от нас  Hug
Гери стискам палци всичко да мине по най-добрият начин  Praynig
Ние от 1 седмица сме на кухня но манджите още не може да им свикне и ги отказва наполовина, но упорито продължавам да давам дано да свикне  Peace
За Коледа му взехме онази дървената играчка мисля че Доника беше показвала линк, а от бабите от метро тази занималнята 4 в 1 дето се бута и една музикална кутия
лек ден на всички

# 711
Хей, пак почнахте с вкуснотиите  smile3512 newsm62 Ягодке, така ми се дояде питка! Дай рецепта за някоя по- лесна, като за аматьори  Grinning
Много са сладки коледните костюмчета на всички! Аз още не съм купувала нищо коледно.
Много прегръдки за Петито и Гери!  Hug Всичко да мине леко!
Накри, хайде разкажи нещо повече за вас, че и на мен ми стана интересно!
Сладурче, толкова съм ви умислила за наближаващия рожден ден на Никола.  smile3521 Вълнувам се сякаш Анастасия ще има рожден ден  Grinning Grinning Grinning
За цикъла - още нямам . Но не винаги е вярно това, че след раждане вече няма болки.  Naughty Аз така се надявах на това, но след първото ми раждане пак си имах болки  Sad
elli_g , няма лошо Александрина да стане стоматолог  Simple Smile
Кажете ми как може това ангелче да е разрушител. Това са долни инсинуации от страна на майка му (Велкова  Rolling Eyes)
Аз не вярвам  newsm62
Буболече мече, много прегръдки за малката кукла!  Hug Heart Eyes
Зола, радвам се, че пишеш! Hug Включвай се по- често!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 12:55 от pepi_slanchogledche

# 712
 Laughing elli_g, Александрина и Ивайла сигурно колежки стоматоложки ще стават - Ивайла отсега тренира, като упорито бърка в устите на хората - я в моята, я в на баща си устата или в тази на брат си. Laughing
lubito, благодаря ти за комплимента! А 71-72 кг не са много за тая височина. Аз съм 176 см висока и преди няколко месеца бях 76 кг. Сега не смея да се кача на кантара, да не го счупя. Mr. Green Честита месечинка на малката чаровница! Heart Eyes
Ралче, сигурна съм, че ще успееш с упоритост скоро да ги свалиш излишните килограми! Честита месечинка на ЙоЙо! Да е здрава и много послушна!
Еспа, Усмихнатото Сиси, успех с избора на ясла! За камерите е чудесно, че има такива, аз просто не бях чувала. Знам от опит колко е важно да знаеш, че докато си на работа, детето ти е в сигурни ръце! Така можеш да си и по-концентриран и по-ефективен! На мен даже ми се се случвало да се връщам инцидентно вкъщи, защото нямаше детска градина за някакъв период и прабаба му го гледаше. Звъня аз - дава постоянно заето - уплаших се да не е станало нещо и се прибрах бързо-бързо през работно време, а то синчето си играло със слушалката на телефона и не я затворило. #Crazy
Пепи, ето една рецепта, по която са правени две от питките. За 600 гр  брашно е горе долу - по-лесно се меси на ръка. Може да направиш няколко топки и да ги наредиш в тавичката, щом ще ти е за първи път - така е най-лесно. Питка "Слъ& … 84;ма. Хлябът с домати и маслини, за който съм дала линк по-горе, също не е сложен, а е много ефектен и вкусен. Вкъщи ни е любим. Успех с месенето, и да покажеш как е станала питката! Wink Hug
Ето ви и едно позабравено детско, Ивайла много му се кефи: Барбароните. Нека отсега да свикват с чуждите езици малките януарски сладури. Simple Smile

# 713
  • Варна.....
Гери, изпращам много и положителна енергия на теб и Петя  Hug
Ягодке, с тия питки ще унищожиш ефекта от тренировките ми  newsm78
Виолетовото, ми какво да ти жговоря за йога- най- малкият ефект, които ще получиш е физическото усещане за тялото си. От там нататък, ако искаш да надграждаш, моля заповядай!!! Незивисимо от домашните занимания обаче, бих ти препоръчала да опитваш да намираш време и да ходиш някъде "на живо" /знам, че с Рафа ти е трудно да намираш време/.

# 714
Стискам палци и се моля всичко да мине благополучно с голямата сладурка малка Петя  Praynig  Heart Eyes

Два дена поддържах Т. Ту 37,5-7-8... ту 38,3-4... Имах кашлица, отпаднала бях. Малкия по същия начин с кашлица, разтройство и Т. В събота звъня на педи, тя ми казва, че е извън града и да отидем при дежурния на кабинет. Звъня на медицинската сестра на моя личен лекар и тя ми казва, че са мнооого уморени и едва ли личния ще се съгласи да ни посети  #Cussing out  #2gunfire Моя мил с бронхит и на инжекции, кашлящо с Т бебе и аз кашляща и с Т цъфнахме пред кабинета на дежурния доктор в събота преди обяд да чакаме ред. В преден пост бях споменала какво ни предписа въпросната "лекарка" затова ще пропусна... но това което бе предписала тя- нищо не сме приемали. И така... два дена ходя като ударен самолет, защото педи е извън града, а личния си почива и никой не смее да ги притисни. Слава Богу малкия от вчера е пушка, но аз... снощи вече не издържах... 39 Т и без капка сила. в 19:30часа се вига лудия скандал на мед. сестра по телефона, че личния е длъжен да мине на визитация, че съм с 10 месечно дете и кърмачка. След 30мин. пристигат и моя милост е поставена на система у дома  Tired Продължаваше да ме втриса поне час още. Диагнозата беше пневмония  ooooh! Предписаха ми една шепа лекарства плюс АБ. Днес все пак реших да си направя снимка и се оказа, че съм с бронхит. Е, пак по-малкото зло  Tired Най- важното е, че се чувствам сравнително по- стабилна и мога да се грижа за малкия. До вчера се бях отчаяла, добре, че майка ми ми помагаше. И така... благодаря на всички вас за загрижеността  Hug Болни сме, но сме сравнително по- добре.

# 715
Бърборанче, стискам палци бързо да минава всичко и бързо да се възстановява сладкото Петенце Hug

Ягодкеее, направо ме върна в детството с тези барбарони. Много обичах да ги гледам!

# 716
Дария пролази. Мисля да направя пролазник. Mr. Green Joy

# 717
Еспа, Лапину е в Драгалевци...ти да не си комшийка някъде из района, че ще ходите в тази ясла? Я кажи каква е таксата и работното време, че и на мен май ще ми потрябва...

# 718
Дария пролази. Мисля да направя пролазник. Mr. Green Joy

Joy   Joy   Joy

Е нямаше как да не се засмея на това  Laughing Хайде честито и вярно вземи направи един пролазник  Party

# 719
  • София
Привет от голямата бяла птица...Кажете ми има ли по-тъп, разсеян, заблеян и който се сети за по-подходящи епитети човек, да добави...Приказваме си днес с Бубчето сладко сладко на едно грубо казано кафе  на поляната до нас. Решаваме да станем и ставаме...Да, ама съм си забравила портмонето на масата...300 лв вътре и сите документи. Имаше само един човек, който не е местен и 1000% го е "прибрал" мамицата му. Щото ако беше от "нашите " цигани нямаше да посмее да го вземе или най-малкото щеше да го даде на мъж ми...Е, ударих му един рев, щото 300 лв са си 300 лв все пак...Отидоха коледни подаръци и други екстри дето си бях наумила. Сега, понеже мъжо е нощна, съм решила да си пийна едно хубаво, че валериана вече на действа...и да заспя. То безсънието си оказа влиянието де. На всичкото отгоре щях да загубя и телефоните в детската градина докато се разправях дечурлигата....Ха наздраве, че нещо много ми дойде тия дни  Wine Glass
А , Гери, Сиси,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт