Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 698
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Фук, Преслава се пуска да ходи от днес, кака й също проходи във вторник на 10 месеца и 10 дни, тук малката леко изпревари  Laughing

да похваля нашата ученичка, много слуша, днес я оставиха да яде там, много я похвалиха, че е възпитана и научена на ред  Mr. Green от кой ли с такава майка  Rolling Eyes

# 586
Добро утро.

Айде да ви покажа моя домашен помощник  Mr. Green

Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 587
Виолетово ангелче, нашата каска е същата. Поръчахме я на този адрес http://family-bg.com/prX_1634.htm, донесоха ни я до вкъщи и при доставката я платихме. 50 лв. е обаче. Ползвахме я около месец. От месец и нещо сме без нея, защото Рая си е доста стабилна и рядко се удря. Като проходи обаче нищо чудно пак да се наложи да я  слагаме...

# 588
Добро утро.
Хубаво е, че оздравяват децата - все така да бъде.
Моят син не ще за 5 минути да седи сам щом е решил, че иска аз да го забавлявам.  ooooh!
Докато направя един бърз тутманик, се скъса да реве, чак почна да хълца и после 20 мин не мога да го успокоя  #Crazy.
Как ще я караме не знам. Аз все се съобразявам с него, но той с мен - не. Истината е, че от бебе е така, не получи ли вниманието, се скъсва от рев /даже и сега хълца хем съм го гушнала/.
Ще видим "завал" дето се вика.
Мини - честито ви ученичка и прохождаща дама. В нашия случай, той все ме държи като иска да ходи, не смее сам да се отпусне.
Сиси - чудесен помощник /и при нас така особено като пускам прахосмукачка/.
Еспа, децата са мнооого умни. Жалко е, че повечето възрастни забравят това и се опитват да налагат тяхното мнение и виждане  ooooh!.
Дани бързо да се оправяте и повече без болести.
Ама вие какви чудесни столчета сте накупили - браво. На мен сестра ми даде тяхното, което си е обикновено, пък и толкова го ползваме.
Аз колата не я карам, защото стигам пеша навсякъде и се разхождам. Но май ще е хубаво да си опресня знанията.
Хайде лек ден.

# 589
Радосчо, а децата в количките как възприемт иницитивата  Laughing Разкажи повече, че ми стана хем интересно, хем смешно.
Данинце, да минават вече болестите при вас  Hug Много ви измъчиха Sad
Еспа, магазина да не е Прима папа ? Представители са на кам и пег перего ? Че взех да се замислям и аз за каска, вчера така тупна, че още ми е свито сърцето и го мисля  Cry
Сиси, Иван ми беше голям помощник, разтоварвахме миялна, пускахме/ разтоварвахме пералня, после ми подаваше дрехите да простирам  Heart Eyes това към годинка и 3-4месеца, като се пусна и стана стабилен.
Стола на Иван е такъв - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=2378. Същия мисля и за Спас да вземем, но към годинка и 2-3 месеца  Peace
за общ рожден ден съм 'за', само здрави да сме. според мен да е февруари месец, като минат всички рождени дни.

# 590
Добро утро!
Мини, честити ходещи краченца на кукличка Преслава! И разбира се браво на послушната, възпитана и дисциплинирана Стефания  Wink. Чудесно е това, че се представя така добре в яслата. Аз от сега съм се замислила за това как ще тръгваме на ясла  Thinking, явно е стресово за децата, на повечето ми приятелки децата се скъсваха от рев, отказваха да ядат и пр. Може би е много важен и моментът, в който са готови за ясла/градина, разбира се и самия характер, навици и темперамент на детето. Аз между другото още не съм записала бебка на ясла, но мисля до края на месеца вече да свърша тази работа, че и тука е станало като в София - многоооо се чака, особено за едната ясла, която минава за най-добрата в града като база и персонал. Другото което си мисля е - дали да я пускам въобщо на ясла или на 2 и 8-9 месеца, живот и здраве, есента направо на градина. А дотогава най-вероятно гледачка. Вие имате ли вече идея за ясли, градини и т.н.

Кокосче, снимката е наистина уникална, а теб съм те признала за специалист по заснемането на такива сполучливи кадри.

Данинче, радвам се, че оздравявате, измъчили сте се цялата рода. Дай една снимка на Йоанка-калпазанка да й се порадваме. Бързо възстановяване на всички у вас  Hug

Ралче, честита прическа, чудесно ти стоят кичурите, а Йойо е сладурана.
Аз още не съм си направила кичурите, каня се от 2 месеца. Лятото като си бяхме на Разлог ходих да ми правят кичури. Обаче точно след 2 седмици нямаше и помен от тях, а моята коса все пак е много светло кестенява и хващат веднага, стоят много естесвено и доста време. Няма да ви казвам какви пари ми взеха, сигурно и в София минават по-тънко. Ама аман от прехвалени и набедени за добри фризьори  #Cussing out Обаче тука в Свищов ми е по-трудно организирането на такъв тип мероприятие  Wink - все пак отнема поне 2-3 часа, а татито ни е многооо зает, свекърът пък още не е свикнал с навиците на Александрина, хранения, приспивания и пр., та май пак ще чакам да си отидем на Разлог, че да се приведа в добър вид  Wink Та да обобщя с две думи гореизложеното  Mr. Green - искам пак да съм блондинка  Mr. Green Laughing.

Катериче, страхотни снимки. Барселона наистина има уникален дух, съчетание на история и доста авангарден и модернистичен стил.

Сиси, опасен помощник си имаш в къщи, голям сладур е  Heart Eyes! Сега остава да го научиш да пуска пералнята и прахосмукачката  Laughing

Свате, как е Кало днес? Надявам се, че се оправяте вече. Цунки на сладкото момченце  Heart Eyes Hug
Аз да се оплача, че в събота на изпита в Русенския беше кучешки студ и аз естествено на другия ден бях с хрема. За сега е само хремата и леко подути лимфни възли под ушите. Вземам парацетамол, витамин С, чайове, капки да нос и разни смучащи се бонбони. Ходя постоянно с маска, дано се размина леко и най-вече да не лепна нещо на бебка.

В петък сме на София, да си оправя най-после пустия зъб при зълвата и между другото още 3 кариесчета  Sick, никак не обичам това занятие, но няма как, и след това съм на профилактичен гин.преглед при нашата докторка в клиниката на Щерев. Та ще водим и Александрина да я види докторката, че откога се каним, пък все не остава време.

Гери, Петенцето е такова слънчице, много е нежна и миличка. Красавица е тя  Heart Eyes Hug

За столчетата - ние още сме с малкото от 0-13 кг., но трябва да купуваме. Харесах едно на Бебе Комфорт, но цената му е доста солена близо 800 лв., та ще избираме между Рекаро и Чико, като аз лично клоня към Чико, а мъжът ми е за другата марка.

Спирам, че напрово се олях този път от писане. Отивам да гладя, че пак какъв куп дрехи се е събрал  ooooh!.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:54 от elli_g

# 591
  • Русе
Здравейте! Вчера обиколих Русе за тая каска, но естествено в нашия провинциален град никъде я няма. Дори на един магазин, който по принцип е по-зареден откъм "маркови" /ако може така да се каже/ артикули не бяха и чували за каската. Но какво се чудя? Не можах едни прости колани на Чико да намеря, какво остава за каска. А свеки за гърнето на Чико, което струва 7,20 обикаля 2 седмици и накрая го намери. Направо сме много зле. ooooh! Тази каска навсякъде в онлай магазините е от 50лв. нагоре. Дори в Кикиморско царство е 60! И като сложа доставка 6-7лв. ще ми стъпи поне на 57. Е, не ми се дават. Еспа беше писала, че я е намерила в София за 30лв., което ми се струва прилично, но за съжаление нямам път натам..
Наоплаках се  Mr. Green
Идеята ви за общ РД е чудесна. За съжаление няма да можем да се включим.
Гери, малката Петя е прекрасна! Тя ми е голяма слабост. И другите дечица, които сте показали са много сладки.
Дани, оправяйте се по-скоро! Гушки на Йоанка-калпазанка от нас!  Hug
Мини, честити първи стъпки и честита ученичка!
Ралче, честити кичури! Много ти отиват.
Хайде от нас приятен ден!

# 592
Добро утро и от нас!

Свате, Кало още кашля и свисти, но пък послушно си пие антибиотика, та дано помогне. Утре сме на гастроентеролог, а в петък на нашто педи на контролен да каже дали ще удължаваме приема на АБ. Иначе вчера излизахме за сефте от 100 години насам. Разпиля ме от ходене  ooooh!. Вечерта като се прибрахме - същата работа, без кръст останах. Да видим днес как ще е...

Данинце, и на вас много ви се насъбра  Hug

Мини, честити крачки на Пасава  Grinning Купонът почва вече  Laughing (не че при вас е спирал де Wink)

Свате, и аз още не съм записала Кало, т.е. не сме кандидатствали още, ама то тук системата е .... (налагам си цензура)  Rolling Eyes. Аз доколкото разбрах трябва през март месец да кандидатстваме за набор 2009. А дотогава уж планирам да разгледам яслите наоколо, да се запозная с базат. Всъщност, я по-запознатите да кажат - имаме ли право да разгледаме яслите от вътре, да се запознаем с персонала, да зададем въпроси, които ни вълнуват? Въобще как и по какъв критерий ще подредите яслите?

За столчетата пак - абе гледах в youtube за теста на Киди и ме впечатли Simple Smile. Та, Зари, верно ме убеди, пък даже и не искаше  Laughing. Представяш ли си какво щеше да е, ако искаше?? Wink  Hug

Аз пък Чико не бих избрала  Naughty. Това ни столче сегашното е Чико, еми ужасно спарва. То сигурно всичко ще спарва през лятото, но пък това лято беше просто ужас  #Crazy Тъй че, свате, подкрепям свата в чуденката между марките  Laughing А вие като идвате насам за колко време стоите? Дай да спретнем набързо една срещичка, да се запознаем с красавиците Алекс и мама Ели  Heart Eyes. Е, ако сте само за един ден напред-назад няма как да стане, но пък ако ще оставате и за уийкенда...  Simple Smile

Хайде, че нещо не мога да си подредя мислите, отивам да ям  Laughing

# 593
Аааа, моля, моля, и на нас Барселона ни е любима. Бяхме за моя РД (25.11) преди вече 2 години май , а Виктор се изкъпа в морето. Еее, той ако може и в локва би се изкъпал, но наистина не беше безумно студено.Simple Smile) Пихме вино при пристанището на едно одеалце Laughing (ние си падаме по таквиз неща Mr. Green, правили сме си пикник и пред Айфеловата кула, ама в таз чужбина това е в реда на нещата) и гледахме яхтите до към 3 -4 през нощта, беше уникално приятно. В Бари Готич слушахме един пич свиреше на саксофон и акустиката беше невероятна. Уфф, много готини спомени имам и аз оттам. А Гауди няма да го коментирам...
За срещата - вчера ме осени една идея, но си мисля, че няма да ви хареса, но пък ще я споделя, а вие ще четете къде ще ходите  Mr. Green Моят скромен опит от подобен род забавления не е много положителен. Децата са още малки и не разбират РД ли имат или са на цирк заведени. Wink КОй му се спи, кой му се яде, кой се нас...л, кой пък зъби му растат.... и това умножено по 10 - 15 деца минимум + още по 1 -2 родители за купона, става егати какафонията. В общи линии само си гледаш детето, ако не реве и можеш да си кажеш нещо със някой друг, то неговото дете реве и така....Излизаш изтощен и се молиш да не си лепнал някой вирус  Mr. Green Лично мен и грипавото време също ме притеснява.... В смсисъл, нали даже затова обсъждахме, че е добре колкото се може по-малко хора на РД вкъщи... Не знам, аз лично не се кефя много на идеята (това не значи, че трябва да се съобразявате с мен), та ми хрумна - Защо пък не си направим купон само за нас родителите???? Ще може да се видим, да си поговорим, може да забраним темата за децата ( Дони ти си ми обещала), за да починем истински - (шегувкам се) и така, пък който може ще си пийнем, който не може, ще гледа отстрани ... и така. Какво ще кажете -  идейка само?? Party
Сиси, Пепи слънчоглед, успокоихте ме - и Дари е така, за никъде не бърза , самото спокойствие, да не би направи някое излишно движение....А това да нарежда миялната..... Shocked ние сме на светлинни години от такива умения. Изумява ме каква разлика има в децата, които уж са набори и колко после всичко се размива като граници...
ееее, това сигурно ми е най-дългия пост през живота, ще си го пусна и в новата тема, ако я заключите сега , да знаете. Crossing Arms
За столчето - и ние се бяхме засили за Чико, но сигурно от 5 места, включително и в магазина на Чико ми казаха че запарява и се отказахме.
Минии, честити ходещи крачета - да бъде все така устремена напред в живота и да постига целите си.

# 594
Сис, ако намериш не-спарващо се обади. Аз за такова не съм чувала. Нямам оплаквания от Чикото, Иван не се поти повече отколкото и вкъщи като спи. Колата е с климатроник, и не съм усетила нещо фрапиращо по въпроса.
Като цяло съм фен на Чико и оплаквания нямам  Peace

Любито, ако купувам мога да взема и на теб и да ти пратя по пощата. Но пък още не съм убедена в тази покупка и незнам дали и кога ще направя. При теб май, ако отидеш до Румъния ще ти излезе по-бързо и може би евтино Simple Smile

# 595
извинете ме, ама с тази каска за прохождане ме уморихте от смях hahaha hahaha hahaha.....а за тичащи деца сигурно има бронежилетка Joy

# 596
Киша, аватарът ти винаги ме кара да се усмихвам.... Mr. Green

# 597
  • Русе
Любито, ако купувам мога да взема и на теб и да ти пратя по пощата. Но пък още не съм убедена в тази покупка и незнам дали и кога ще направя. При теб май, ако отидеш до Румъния ще ти излезе по-бързо и може би евтино Simple Smile
hahaha То и аз не съм съвсем убедена. Най-вече защото моята хубавица не търпи никакви шапки вкъщи. Дори като излизаме на разходка й слагам шапката чак като слезем пред блока.

# 598
  • Ловеч
Аз търся бебешки белезници Laughing, а за главата разчитам да е дебела като моята и да издържи Wink
Столче нямаме - защото нямаме кола, но мисля че всички столчета които се предлагат на пазара са с цел  защита от не дай боже......така че за сега съм пас.
Иначе сме ок - Ивко е като бебето беглец ,лази ,ходи  като се държи за мебелите и добре ,че не стига дръжките на вратите ,че като нищо ще отиде на вън Grinning
Вече казва мама , баба и най любимото айди+дъръ ,бъра и подобни.
отивам wash hang 1dishes
ЕТО И МОЯТ ПОМОЩНИК

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 11:15 от tobito

# 599
  • София
А не - кое вре е е вече, а аз още не мога да закуся от това мрънкало #Cussing out
Свате, е щом снахата ходи вече се поуспокоих - ще има кой да носи дистанционното Joy Пък на голямата - да я вземат на щат(то за тия заплати кой ще се и върже) и да забавлява децата Joy
Кви каски за прохождане, кви 5 лв, както е казал народа. Аз като видна майка садистка съм против - нека се учи , че живота е сУров и кУров Ми тъй де - как ще се научи да се пази сам...
А е станала такъв лигльо - 1 минута не може сам. Ей сега се е изправил на фотьола и реве, защото го е страх да дойде до бюрото.... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт