Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
А е станала такъв лигльо - 1 минута не може сам.
Твоя ако е лигльо, просто няма дума, която да опише Делян тогава ...  Joy Joy Joy
А за живота, че е сУроФ, така е - да. Делян поне го научих като си тресне главата в таблите на леглото да се смее. Даже подозирам, че почна нарочно да го прави, че да му ръкопляскам, а той да се прави на герой  ooooh!

# 601
  • София
Здравейте и от нас,
Гледам обсъждате столчетата- ЙоЙо още си е в кошницата, ама определно вече е време да купуваме столче, още се колебаем с мъжа ми точно какво да е Rolling Eyes, ще прегледам пак тези, които сте показали, пък юще решим.
Иначе идята за общия РД е много хубава, само не знам ние дали ще успеем да се класираме, да не би тогава да не сме в София Rolling Eyes
Еспа, Ели, Любито- благодаря ви за хубавите думи за кичурите и за ЙоЙо Embarassed Hug
Ели- аз на сватбата си правих, после миналата година, докато бях бременна не посмях, ама сега реших пак да подновя. За мен така е по-добре, защото позволява повече време да не се занимавам отново с тях, отколкото цялостно боядисване, иначе и на мен ми излезе солено, но бях решила, че ще ги дам тези парички. Аз ЙоЙо още не съм я записала на ясла, че точно до нас, сега правят разширение на детската градина, за ясла, и още не са приключили с ремонтните дейности и съответно не са обявили и записването- като го обявяват, ще я запишем, пък ще видим дали ще я приемат и дали ще ходи newsm78
Данинце- прегръдки от мен, много ви се събра на вас, дано многооо време да не ви застигат пак болести Hug Hug
Кокосче- уникална снимка Crazy
Сиситу, Тобито- много готини снимки на малките помощници Heart Eyes
Мини- честити ходещи крачета на малката принцеса Hug  bouquet, в тази връзка да попитам, ЙоЙо като направи сама пет-шест крачки това брой ли се за прохождане, да отбелязвам тази дата, или трябва по-голямо разтояние да измине сама Rolling Eyes и смао да ти кажа- идеята с пюрето от тиква подейства, ЙоЙо се излъга да прояде така кашата от просо Mr. Green Laughing
И накрая да споделя с вас, вчера срещнах с количката едно момиче от другя блок, позната, тя е родила преди 20-та дни, леле колко малко и крехко  ми се стори бебето, все едно ЙоЙо не е била толкова малка Crazy

# 602
Мацки, оказа се че съм ви подвела за цената на каската Embarassed - в магазина била около 50 тина лева също - мъж ми ме поправи. Ми така е като не плащам сметките аз и блея ooooh!. Много се извинявам Rolling Eyes. Май е по-лесно в такъв случай от интернет магазина да се поръча
Данче, мисля че точно това е магазина
Киша, като затича детето съм намислила освен каска да му взема наколенки и налакътници Mr. Green
После пак, че малчо вика мощно  bouquet

# 603
Значи сме 3 ( ако съм пропуснала някой, сори )в отбора с небързащите за никъде бебета  Laughing Ще трябва да включим в класацията на 1-ва страничка и " най- късно проходило бебче"  Laughing
Радостчо, и на мен ми стана интересно твоето ново занимание  Grinning
Много са сладки малките помощници.  Heart Eyes Моята само седи, гледа и чака  Laughing
Мини, много е хубаво детето ти да не плаче при тръгване на градина. дай боже и нашите да са така.

# 604
за мен самостоятелни 5-6 крачки са ПРОхождане, то като почне да тича за какво ти е ПРОщапулка да правиш
направо си поръчай една за другата сряда и раздай пред блока на дечица да тичат, да може и тя да тича като големите и хайде Когато Стефания направи първите си самостоятелни крачки /отново беше вторник/ веднага в сряда направих прощъпулката и тя почна много уверено да си стъпва, има такива поверия, че като мине прощъпулката и детето му заяквали крачетата

# 605
Значи сме 3 ( ако съм пропуснала някой, сори )в отбора с небързащите за никъде бебета  Laughing Ще трябва да включим в класацията на 1-ва страничка и " най- късно проходило бебче"  Laughing

Да, бе аз чак се зачетох в нета да не би да е ненормално, толкова масово всички ходят тук, че се притесних. Rolling Eyes Laughing
Все пак само 3 на фона на 20 си е по-малкия процент.  Blush

# 606
pepi_slanchogledche, непременно ни включи в отбора на не бързащите за никъде бебета Laughing. Предполагам даже и ще водим в подобен отбор. Преди месец мисля, бях писала тук, че Яна може да седи, но не и да стой изправена. Педито на дъщеря ми, беше вдигнал грандиозен скандал, че не съм и  правила масажи, гимнастики и все неща в този дух (всичките и твърдения бяха грешни, ама кой да чуе Rolling Eyes). Тогава доста се бях притеснила, но сега след като поразпитах различни педиатри и ортопеди познати на майка ми (тя е лекар), съм значително по-спокойна. Все пак баща и е проходил на година и половина, а крушата не пада по-далеч от дървото, както се казва. По темата мога още много да напиша, но трябва да излизаме, че времето е топло и е само за разходки. Забравих да кажа, че от няколко дни Яна стои изправена, но за съвсем малко. Наистина всяко дете си има свой начин и темп на развитие. Ние например си имаме шест зъба в устата, на път е и седми. А отбор за най-зъбати бебета ще има ли  Laughing.
Желая на всички бебчовци, които са болни да оздравяват и хайде с количките в парковете и градинките. Ето и една наша снимка, че сигурно сте ни забравили.

# 607
  • София
за мен самостоятелни 5-6 крачки са ПРОхождане, то като почне да тича за какво ти е ПРОщапулка да правиш
направо си поръчай една за другата сряда и раздай пред блока на дечица да тичат, да може и тя да тича като големите и хайде Когато Стефания направи първите си самостоятелни крачки /отново беше вторник/ веднага в сряда направих прощъпулката и тя почна много уверено да си стъпва, има такива поверия, че като мине прощъпулката и детето му заяквали крачетата

Свате, ми то днес е сряда....и да кажеш каква ще стане снахата после Hug
С Тиян в събота се пусна за 2 крачки, 3 - дни затишие и на другата събота направих прощъпулника. Хич не съм чакала, а чак след това разбрах, че се правел в сряда. За Гого ще знам де...И Пасава да внимава много сега - да не "хукне" по чуждо Rolling Eyes

# 608
Темите не се ли обновяваха на 40 страници или аз съм в заблуда?
Аз пък изчаках да проходи малко по- стабилно за прощапулника... не съм знаела каква е идеята, а пък за срядата съвсем..

# 609
на 50- напънете се още малко  Mr. Green
свате, да си призная домързя ме, пък и с този нов режим който имаме
като ви казвам, че не случиха на майка тези деца ...

# 610
А що пък в сряда се прави прощъпулник?  Thinking

# 611
bisislava , включвам ви в отбора.

Наистина всяко дете си има свой начин и темп на развитие. Ние например си имаме шест зъба в устата, на път е и седми.
Анастасия няма и зъби  Laughing Laughing Laughing

# 612
Пепи, и Дария няма зъби Mr. Green Значи сме си баш в един отбор. Поне да знам кой да следя от темата, другите ясно че са напред..

# 613
здравейте мами Grinningкак сте?промених си профилът защото имах проблем с предищния /nadiamerodieva/ Cryето го и моят маник за да си спомните

целувки на вси4ки бебенца

# 614
Пепи, явно двамата - Настя и Кало оглавяват класацията на нищоправещите, нищоимащите и нищонеможещите деца  Laughing - и Кало няма зъби, няма и изгледи да има скоро  Mr. Green. Да са ни живи и здрави  Simple Smile

Кой беше коментирал запарването - да, Чикото при нас много запарваше. Естествено, може и да не е така с всички деца, но при моя недобър опит с Чико нито бих купила, нито бих препоръчала  Peace. Няма да си подлагам съзнателно детето на изпотяване я  Laughing

А що пък в сряда се прави прощъпулник?  Thinking

А де - и аз това питам! (щото в сряда не се сяда ли??  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт