Вече се прибрахме след гостито на родата в София. Екстра си изкарахме, а Александрина просто се накефи тотално всеки да я носи, мачка, гушка. Аз си оправих зъбите, имам още няколко кариесчета, но на фона на вадене на нерви, изграждане на зъби и прочие това си е направо детска игра. Добре че зълва ми е печен зъболекар, та всичко мина по най-безболезнения начин за мен. Александрина пък вече си избра професия детето - ще става стоматолог

След това програмата ни продължи в клиниката на Щерев, където аз бях на профилактичен преглед, а Александринка да я види д-р Ганева, все пак с нейна помощ имате това слънце, а също така тя я изроди. При мен всичко е ок на този етап, нещо явно хормонален дисбаланс съм получила този месец, че ми дойде на 15 дни, иначе яйчници и матка са наред. Микробиология и цитонамазка ще вземем следващия път, че сега още кървях и нямаше как. Ако се повтори това с по-ранното идване, ще пуснем и хормони. За болките - не ме боли, но пък сега ми е доста по-обилно кървенето.
Дони, Зари, честити коледни костюмчета на Гого и Рафа. Имаше ли такива за момиченца, че да пратя сестричката да купи на бебка, да не останем по-назад ние

Сиси, ами наистина варианта да се видим е, като останем за повече от 2 дни в София, защото все задачи имаме и то докато се видим с роднините, станало време да се прибираме. ама ще се видим де, живи и здрави, ние често пътуваме до Софето, та ще се организираме. Кало добре ли е вече? Гушки за вас

Накри, много сте хубави на снимките от кръщенето на малкия сладур. Чудни сте!
Сиситу, бързо да оздравявате и вие!
Леле, момичета, какви са тия пити, торти, ама много сте добри, браво на вас. Ще се пробвам и за с някои от рецептите ви, но определено няма да си снимам аматьорските изпълнения

Ето и снимките от кабинета на леля:
И една от вчерашната разходка: