Примерна схема за захранване 19

• 28 987
  • 801
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Elle, не съм давала купешко пюре слива. Просто понакиснах сушените сливи да се отпуснат и да се поизчистят, после ги измих, сварих ги леко и пасирах и то си стана на пюре Grinning
То няма значение дали е сушена сливата или прясна - т.е. нали сушената слива е бивша прясна Mr. Green Пък и като гледам едни бурканчета на Гербер дето имам за зор заман - чиста слива и слива + ябълка - и двете са със сушени сливи на етикетите.

# 736
  • София
Зеленко, откъде намери ечемичените ядки, че аз баш точно тях не мога да открия?

4-те вида глутенови джвъчки намерих във вид на ядки в магазин Европа на диетичния щанд - по 66 стотинки  Whistling

# 737
Аз купих ечемичени ядки от магазин ДМ...
Елле, ами първо мисля,че беше крайно време за въвеждане на глутена вече...освен това мъжът ми не е много фен на някои млчни храни и дори малко му се гади от тях и си мислех че Вик може да е като него затова реших да изчакам, въпреки че пък аз доста харесвам всичко млечно...в общи линии чисто мои си причини..ти ако решиш направи обратното,ама май и на теб ти е време за глутена

# 738
Норчи, в примерна схема 17 на стр. 35 съм публикувала нещата, които съм планирала за въвеждане...ето ти линк  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414063.510  на първо четеше виждам че съм добавила леща, киви и повечето неща са изместени с около месец по-късно, ако имаш въпроси насреща съм Wink, ако си въвеждала нещо повече ми пиши и ти за да се подсетя и аз за нещо Wink Wink

# 739
Каква каша да дам като първа?
Чудя се между оризова и първата на бебето на ХИПП.  newsm78

# 740
оризова...на Милупа е много хубава Peace Но предполагам,че и тая на Хип я бива

# 741
  • София
Каква каша да дам като първа?
Чудя се между оризова и първата на бебето на ХИПП.  newsm78

виждам, че си от Сф и бих ти предложила да опиташ оризовата на Holle, скъпичка е, но наистина си струва Peace

Можеш да я намериш във "Фантастико". Аз лично изчаквам да вкарам глутена по-стабилно и ще си взема тази с мюсли- много я похвалиха.

ето инфо за тях:

http://www.holle.ch/Produkte/Sortiment.asp

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:24 от missence

# 742
  • Видин
Линкът не се отваря

# 743
  • София

поправих го Peace

# 744
  • Видин
Сега остава да се ориентирам и как е ориз  Crazy

# 745
# 746
  • София
Mindy вече те е ориентирала. Може би трябваше да дам и линк на engl.

http://www.holle.com.au/products/porridge_range.html

у нас се вкарват с немските опаковки Peace

# 747
И аз да питам нещо... Започнах захранването на бебка на 5 месеца и 15 дни със зелен1зеленчуково пюре на Хип- Ранни моркови. Първия ден дадох 2 или 3 лъжички,следващия ги удвоих.Обаче бебка получи запек (по памперса имаше топченца ако и много се напъваше докато акаше). Реших да купя пюре от пащърнак на Хип (дават го регулиращо).От него пак ли трябва да започна с 2-3 лъжички? Иска ми се да я захраня с морков,с картоф,обаче детето ще се побърка с този запек. Какво да правя ooooh! newsm78

# 748
  • Видин
Благодаря  Hug
Лилчо, въвежда се пак по старата схема - с нарастване на лъжичките всеки ден  Hug

# 749
Значи не се очаква скоро да хапваме цяло пюре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт