Примерна схема за захранване 19

• 28 994
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
  • София
една пъпка е нииищооо, Виктор имаше поне 10 на челото и още 6-7 на гърдите и отделно на др части от тялото- има подробни описания от Косето за глутеновата алергия, да ти ги пусна ли?

да, ако обичаш:hug:
Вашите пъпки минаха ли??

# 721
  • София
Аз пък да споделя за ечемичените ядки. Намерих само обикновени, минах ги през блендера. Накиснах с мааалко вряла вода - те я попиха. Добавих още малко - стана си жива каша. Виждат се мъъънички парченца, но Калин ги прие много добре - нямаше позиви за повръщане или давене. Предложих с плодово пюре  Peace

# 722
  • София
 И аз мисля да въвеждам глутена сега в деветия месец. Чуденката ми е дали с домашна овесена каша или да взема тази на Хип. Другата е кога да въведа сиренето, преди да започна с глутена или след като съм въвела овеса newsm78

# 723
И аз мисля да въвеждам глутена сега в деветия месец. Чуденката ми е дали с домашна овесена каша или да взема тази на Хип. Другата е кога да въведа сиренето, преди да започна с глутена или след като съм въвела овеса newsm78
по-добре вземи каша, че май не се харесва много овеса...абе нека кажат др майки което не го хареса.... иначе аз сиренето след пшеницата ще го дам

# 724
  • София
Ел, аз въведох овес с плодово пюре на Сънвал - ябълки и круши с овес. Ръжта - с ръжени сухари. В момента съм на ечемик - с ядки  Mr. Green

# 725
Много ви се радвам като ви чета, как си хапват децата.. Рая пак отказва бебешка храна, за сметка на това се нахвърля на нашата...принудена съм да готвя от храните, които вече яде, че да давам и на нея...естествено без подправки. Какво ли не опитвам - сутрин и правя по 3-4 вида ядене белким хапне поне едно от тях. ooooh! Тази вечер наред с попарка от боб - без люспата и сухар успях да пробутам и половин малко пюре с различни зеленчуци. Tired

Има ли и други злояди, ама дебелки бебоци - за "зетя" на Зеленкото знам. Hug

И какво ги храните освен кърма/АМ... щото на мен вече ми се изчерпа потенциала от мисли да разнообразно меню. Tired

# 726
Мами мислите ли,че може да е проблем ако например детето не е опитвало от дадена храна да кажем до 2-3 годишна възраст и изведнъж опита от нея?И пак ли трябва да се внимава с количестоството...Просто ми е интересно newsm78

# 727
  • София
една пъпка е нииищооо, Виктор имаше поне 10 на челото и още 6-7 на гърдите и отделно на др части от тялото- има подробни описания от Косето за глутеновата алергия, да ти ги пусна ли?

Вашите пъпки минаха ли??

gundie ,

забрави ли ме?!

# 728
Здравейте и от мен
вече се включвам официално в темата
захраних бебока, но е запечен от третия месец като беше само на кърма,
сега като захраних положението се влоши  десет дена не беше  акал
Въвела бях само картоф и тиква, но се наложи спешно да вкарам круша и синя слива
и резултата е положителен.
Круша имам на кубчета във фризера пюре, но сливи не ,та въпроса ми е
мога ли сушена слива да дам след като я накисна за една нощ
и сурова ли да я намачкам и дам или да я сваря ,
досега давах само водичката в която беше киснала.

# 729

Вашите пъпки минаха ли??

gundie ,

забрави ли ме?!

ами да Embarassed Embarassed Embarassed...днес излизах ,после много не съм сядал на компа-уффф и Норчи я забравих щях да й прашам нещо ooooh!-мнооого съм разсеена от както станах майка...пъпките ни минаха мнооого бавно, все едно завяхваха около 10 дни, но при Виктор имаше и сополи и то до оня ден, започнаха на 28 и накрая беше като нещо, което хърка в нослето му- не точно сополче...а пъпките мако странни като намазани със спирт, ако се сещаш...абе явно си е баш някаква алергия, но на мен не ми се вярва много да е от храната или поне не ми се иска.Какво става с вас?? Как е положението? Сори още веднъж  bouquet
Норчи , утре ще ти пратя инфото

# 730
  • София
Зеленко, откъде намери ечемичените ядки, че аз баш точно тях не мога да открия? Да имам в глутеновите резерви като тръгна да въвеждам, а и да посея на котака, че не е пасал трева от векове Mr. Green
Анелия, съвсем спокойно можеш да дадеш сушена слива, да. Аз освен накисване първия път ги сварих лееекичко, но вече месец и половина след захранването давам плодовете сурови, сливите също Peace

# 731
  • София
 Да, Гунди, точно след като прочетох, че първо ще въвеждаш глутена, а лед това сиренето се зачудих. Би ли споделила на теб каква ти е логиката, за на си направя сметката и аз Simple Smile
 Стелфи, ти беше ли захранила с пюре от слива преди да дадеш сушената?

# 732
  • София

Вашите пъпки минаха ли??

позавяхнаха, но имаме лек обрив по бузките (забележим само на светлина) и затова сега не вкарвам нова храна, а яде вече вкарани храни като му давам към кашата овес заради глутена. Да видим. Тези на гърдите се поскриха. Ще поизчакам да видим.

gundie ,

забрави ли ме?!

ами да Embarassed Embarassed Embarassed...днес излизах ,после много не съм сядал на компа-уффф и Норчи я забравих щях да й прашам нещо ooooh!-мнооого съм разсеена от както станах майка...пъпките ни минаха мнооого бавно, все едно завяхваха около 10 дни, но при Виктор имаше и сополи и то до оня ден, започнаха на 28 и накрая беше като нещо, което хърка в нослето му- не точно сополче...а пъпките мако странни като намазани със спирт, ако се сещаш...абе явно си е баш някаква алергия, но на мен не ми се вярва много да е от храната или поне не ми се иска.Какво става с вас?? Как е положението? Сори още веднъж  bouquet

# 733
  bouquet

# 734
Стелфи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт