ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 205
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Linet, дадохме глас за вас
Марулка, Джиджи, Hug, идеята е,ама супер добра. Най-добре е да се организирате на едно място по едно и също време. Тогава ще се види кой с воля, кой без воля, кой иска да слабее, кой само езика си вее smile3534 Джиджо, ти можеш ли да водиш ако ти мирише на кюфтетата на Марулка, а, а?!?!
Лени, аз ще имам нужда от майки-гледачки Mr. Green в неделя, защото мисля да си взема детето, че да ми го наглеждате с Драга, ако не ви е много нахално така.
Мама Диди, братчето като го започнете, имай си едно на ум за ашладисването, Радина скоро го припомни.  Wink
Сафо, дано наистина си по-добре Hug. Можеш ли да ми изпратиш и на мен тази компилацийка Peace, Ния често се успокоява от нежна музика.

Как се оцъклих посред нощите Shocked, докато спи детето....отивам да си пусна филм.

# 361
  • USA
Рени80,честит рожден ден,бъди здрава и много щастлива.

# 362
  • Видин
Добро утро!
Рени,честит рожден ден!
Забравих да ви се похваля  Party Соц.грижи са ми превели еднократната помощ за мами-студентки-2880лв,както и ще взимам соц.майчинство-100лв/месец и детски  Money Money Money Много съм доволна и ви черпя :
Днес вали и ще си седиме вкъщи  Tired Лек и спокоен ден

# 363
  • София
Рени, Честит Рожден ден!!!Да си жива и здрава, всички други неща се нареждат!!!

Момичета , благодаря ви за милите пожелания за Мишето!!!  bouquet
Аз влизам по малко , но не пиша, просто съм изпаднала в някакво тъпо положение.Мъжа ми е през ден-два командировки, дядото дето ми помага се разболя и сега няма кой да ми води детето на училище и да го взима, всеки ден различни хора из блока ми помагат, само звъня на г-жата да знае кой ще вземе детето и няма да ви казвам колко ми е притеснено SadКажете колко вървят почасовите услиги за водене и взимане на дете, ако някой знае.У-чилището ни е на 5 минути пеша от блока.Мислех днес да сложа Калинка в кенгуруто и да отидем, но пък то вали и духа...

# 364
ЧРД на Рени!
ЕлиГ, нямам представя, но ако искаш разгледай подфорума за помощ с децата и домчакинството, може да има инфо.
Линет, гласувах още първия път и няма как втори, но доколкото разбирам рамката ти е в кърпа вързана?
Абе мен ме е подгонил един етимологичен въпрос и си викам при толкова много преводачи не може да не го разрешите. Та въпросът ми е: отивам аз да търся "лактогенен чай" и аптекарката ме поправя - "лактогонен" - и наистина така пише на опаковката. А  аз искам да генерира кърма, не да я гони Joy Та каква е тука е тука етимологията newsm78
А за захранването - поредния въпрос и от мен - защо се почва с обедното хранене, при положение, че притокът на кърма е най-слаб в късния следобед - ранна вечер? (За мен е най-добре с обедното, де, за да мога скоро да го пропускам и да поработвам, но си питам)
И относно тандема - Марулка ако ще ги правиш толкова красиви тортите аз съм застрахована - просто не мога да си представя как ще я разрежа тази красота, за да я изям. Simple Smile
Още нещо се сетих, т. е. Миласара ме подсети - още не съм го изпробвала, но съм чувала от приятелки с деца, че страшно ефикасен за подсичане бил правен в аптеката крем. Мисля, че съм срещала рецептата на същия във форума, ще потърся.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:20 от инкс

# 365
Рени-честит РД!  bouquet
Тази нощ малката за първи път рева около 20 минути като се буди за храна-направо се уплаших;преди се размрънкваше,цокнеше и хайде пак заспива,а сега рев и не ще да суче-пях,показвах играчки,даже на терасата на хладно я изведох-дано не я простудя Praynig
Цветен прашец-не си писала нещо,къде си
Карелия-относно таткото-спри да готвиш,да му переш-ако те пита защо-кажи-е,много се глезиш;и аз да се изкажа,некомпетентно разбира се-ти работиш нали-дали не му липсваш на малчо
ЕлиДж-дано се оправите,няма ли някой от другите Ви близки да помогне
Аманита-ехеееее,браво
Линет-и аз гласувах

# 366
Момичета, току що разбрах за случай на свински грип във Варна на 5 год.детенце от градина в Чайка... В тази връзка, който има възможност може да спре детенцето си от градина!

А в Бугас бременна жена в 6м. е на командно дишане с опасност за живота от този смотан грип.  ooooh! Малко ме е страх и днес ще питам в яслите дали има много болни и да знам дали да си я прибирам в къщи.

Нашия татко заминава за три седмици командировка и ще се оправяме самички- той наистина много помага и ще липсва  Sad

Линет,опитвам се да гласувам ама нещо ми спича сайта
 newsm78

Рени,честит рожден ден - да си много обичана мама и уважавана съпруга   bouquet

# 367
Добро утро и от мен Hug.
Врабчето още не се е събудило и използвам да се включа.
Рени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди здрава и много щастлива!
Честита месечинка на всички бебчета, празнуващи днес!
Аманитка, браво за постъпленията.Усещам как Габко ще се сдобие с нови подаръци Hug
Емили, Лилчо, баш в центъра съм Laughing.Но мафията от Кичука наистина си е много стабилна Laughing
ЕлиГ, не мога да ти помогна много, защото в Сф е друго положението. Но тъй като и аз проучвам за детегледачка, в агенциите редовно се предлага тази услуга Peace.
Карелия, имаш виртуална прегръдка и от мен Hug.
Моето дете е в другата крайност и вече започва да ми става криво- не обича да го гушкат Sad.Когато е в количката или до мен на спалнята, ме засипва с усмивки и може по един час да си гукаме, но щом я взема на ръце, става една сериозна и най-много след 10 мин започва да мрънка.
Снощи се случи нещо много странно.Малката си заспа нормално, с настроение и след 2 часа се събуди с писъци.Рева към 5-10 мин, но много силно, направо пищеше.Това е много нетипично за нея, защото се случва с дни да не се разплаче, а когато го направи е като мрънкане.Накрая си засмука бибата и заспа.Много се притесних, но след това си спа нормално и сутринта си яде добре.Ваксината я сложихме преди 2 дена, та не ми се вярва да е от нея.Ужас, никога не я бях чувала да плаче така, а нито се присвиваше, пипах краче, коремчето- на нищо не реагира конкретно Sad

# 368
Момичета, моля, спешно да ми кажете ноемра на Врагалева, Сигридов или на друг добър диагностик, тези имена са ми по спомен, докато бяхме бременни, че ходехте при тях!!!!!!!! Не мога да ги намеря в нета нещо.

# 369
Amanita и аз ги взех паричките за студентките преди месец и половина и започнаха драстично да намаляват  Rolling Eyes
Рени80, Честит рожден ден smile3525
Малкото гъзенце още спинка и аз гледам да закуся и да обърна малко внимание на себе си Crazy

# 370
Драга - д-р Марков 9460795 или 0899130550
ЕлиГ ние сме си все така - дъжд, сняг водя Лъчи  Hug -кураж Heart Eyes

# 371
Юлско бебе, честита ви месечинка, да е все така усмихната и послушна малката голяма Андреа.

Мога да дам телефон на Славкова от Вита, други нямам.

Честити месечинки и на бебчовците на Usmivka123, natali_sl и lina_prima  bouquet
Честит рожден ден и на мама Рени, много здраве и всичко най-хубаво да е за теб.

ЕлиГ, защо не метнеш малката в кенгуру под якето, и с едно чадърче, не би трябвало да е проблем, щом училището ви е толкова близо. Аз мисля да отида на магазина след малко така, какво като вали? Дано се оправи дядото скоро, да нямаш грижи.

# 372
Здравейте юлски мами и бебоци! Ние сме о августовските и нахлухме във вашата тема, за да ни дадете съвет. От две седмици Иван не ака без помощта на термометър. Реве пъне се пищи и аз хващам термометъра. Няма видима причина за това - кърмата ми е достатъчно - съдя по мокрите памперси, акото му е меко и кашесто, а той не може да се изходи, а аз се тъпча със всякакви разхлабителни храни. Ако някоя от вас е имала подобен проблем да пише.

# 373
ЕлиГ, и аз съм на същото дередже като теб. Нашите ми я вземат понякога каката, но днес например нямат възможност и ще ходя с Марти. Опаковам го добре и тръгвам. Има разлика, че ходя с колата де, защото училището не е толкова близо, както при вас. И си мисля, че днес е "прилично" времето. А когато стане лют студ с виелици, тогава ще е по-кофти.
Та мятай малката в кенгуруто, както medula те е посъветвала и взимайте кака. Peace

П.С. Да е жива и здрава Лени, че ми препоръча това училище! Много съм доволна!

# 374
  • Видин
инкс, за етимологията по късно ще поровя.Сега да ти обясня защо се захранва на обяд - за да може да се види ако има някаква реакция.Т.е. има повече време докато легне да спи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт