Евита, не ми се пробва с лъжица, то на мен ми е гадно да го пипам, някак ми се струва че го боли

А за поверието - ок, ще гледам все някой заможен да му проверява устата

Предполагам, че Жана съм аз. Хубаво име, но съм Яна ( отбележи в тефтера
) Jaana е финският вариант на името ми. 

( Аз каквато съм нередовна по срещите, ще се опитам поне на тази да се класирам
Е то тези прекрасни бебчета не са станали без известна доза разврат (хихи)
за всички еко-мами.
Да се притеснявам ли?Да го заведа ли на стоматолог?
Тъкмо го приспах,спа 5 мин,събуди се и като не ме видя ревна
Сега пак го приспах! 
утре би трябвало да ги взема, както и най-накрая да ми махнат конците 

много ми беше мъчно, но накрая просто не издържах и го оставих да си поплаче 

и ние ще сме и най-верните фенове 

чудя се да се притеснявам ли? Все пак той е от най-бебешките бебета в темата, но май вече им е време да се въртят от корем на гръб. Оххх отивам, че пак се дере
милинкия.
, заведи го и на стоматолог, ако имаш желание за това. Сравнително скоро бях писала, че първият зъб на Стефи изби на 13 месеца и беше горен и то не резец, а зъба до кучешкия който е. По учебник излизат долните два резци, но не всичко става по учебник 
Ръчичките на Иво миришат, да, аз отдавна бях питала, мислех, че е заради това, че само ги стиска и събира разни съкровища и чудеса вътре, та нормално е да се завъди миризма..понякога така му мирише и на вратлето, ако се е стекло ляко и не съм видяла. та - и това е нормално явно. Мерси за генгигела, ще го имам предвид 
приятен престой в София! И аз ще се завръщам у дома за 2 седмици, пътуваме в събота, та ми е сладко като си помисля.
Тук са малко дечицата, които се обръщат от корем по гръб, има малко повече от гръб по корем, а има и доста, които не правят все още нищо. При юнките има също такива бебчета - така че спокойно, като му кефне да се обръща, ще го направи, ти просто му давай възможност, като го слагаш на широко и твърдо да си рита на воля. Успех с резултатите, макар че не знам за какво са, дано са добри

Какво става с кърменето?
.
.
.
. Това дете така се дере, когато е кисело, раздразни и Андреа и тя така се дра, както никога досега, чудех се коя по- напред да успокоявам, накрая трепереща и хълцаща заспа, а онова диване го метнах в кенгуруто и направих пътечка из апартамента, откърти и то най- накрая така както си я носех, едвам го откачих и със все кенгуруто я метнах в кошарата.Голяма лудница, вече не искам близнаци
.