ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Видин
Цветен прашец,гладих, бе душа, гладих  Mr. Green А другото е мираж от 5 месеца  Crazy
Евита, не ми се пробва с лъжица, то на мен ми е гадно да го пипам, някак ми се струва че го боли  ooooh!
А за поверието - ок, ще гледам все някой заможен да му проверява устата  hahaha

# 46
Тъй вярно, полицай Миласара, бъркам, бъркам HugЩе се върна да го редактирам, за да не озадачавам дамите. Честита ти оперна певица.

# 47
  • Кърджали
Това за поверието не го знаех... Ще си избирам внимателно кой да и проверява за зъбчето.
А какъв е тоя намер с лъжицата? Питам за обща култура... Пък може и да влезе в употреба...
Кати заспа точно когато реших да ходя на вън... Щяхме да излезем по- късно следобед, за да може баща и като се прибере от работа да ни прибере и нас... Е да, ама мъничка се разплака за ядене, и заспа докато се хранеше /пък се събуди преди час, и такъв рев му удари/... Сега вече и да излизаме няма смисъл..То баща и ще се прибере до час...

# 48
  • София
Аманитка колко ме разочарова. Пък то другите работи се правят и със съквартиранти не е задължително да е с мъжа ти. Я да спирам, че ще кажете, че ви развращавам. Сега спамя ли, да не ни се "карат"?

# 49
  • Видин
Да уточня - става дума за Генгигел бебе, защото има и за възрастни  Naughty
Цветен прашец, ах тииииииии  #Crazy

# 50
Привет,

Stef, sarnichka, pepche и  чочо-сан, благодарим за поздравите по повод нашият напредък. Hug

sarnichka, преди я миехме през ден, защото се омазняваше много и имаше корички. От скоро, обаче, започнахме да я мием по - рядко, 3 пъти седмично.  Peace

nellyr, хахаха Дария е много сладка и ми изглежда много голяма. И каква коса имате, нашата доста оредя. Rolling Eyes

Честито на всички спечелили от Windows. Ще се заформи май и една зелена Windows мафия.  Wink

Хахахахаха Цветен Адвокат, направо ме уби с този списък.  Joy Предполагам, че Жана съм аз. Хубаво име, но съм Яна ( отбележи в тефтера  Naughty ) Jaana е финският вариант на името ми.  Hug

MAMA MISHE, звучи интересно това, с което се занимаваш. Честито дипломиране !   bouquet

Черешке, честито кръщене. Да ти е жива и здрава малката сладурана.

Safo, браво на бебчето ти. Забелязала съм, че май момичетата се развиват по-бързичко от момченцата. Wink

Марулка, много са сладки и Неви и тортичката. От къде взимаш идеи ? Ти ли измисляш рецептите ? Май взех да се запалвам и аз.  Embarassed

Сиси, браво на супер Влади. Голям мъж е вече.  Hug

djidjito, йеее ще си имаме спортна среща  newsm44 ( Аз каквато съм нередовна по срещите, ще се опитам поне на тази да се класирам  Rolling Eyes)

A4, и ние имаме обривче около устата. Май е нормално при толкова лигавене и хапване на ръчички.

Я да спирам, че ще кажете, че ви развращавам. Сега спамя ли, да не ни се "карат"?
Joy Е то тези прекрасни бебчета не са станали без известна доза разврат (хихи)  Embarassed

ПП: за всички еко-мами.

# 51
  • Видин
Нашето "кандидат"-зъбче се намира отгоре-2или 3 от ляво.Чувала съм,че първо избиват долните newsm78 Да се притеснявам ли?Да го заведа ли на стоматолог?
Цветен прашец, какво стана с Катрин?Мерихте ли я пак?Ще се захранвате ли по-рано?Все забравям да питам
Габко и тази вечер е неспокоен, явно и аз ще тичам за Генгигела  Joy Тъкмо го приспах,спа 5 мин,събуди се и като не ме видя ревна  Cry Сега пак го приспах! Tired
Ръчичките на бебоците ви миришат ли на кисело?

# 52
Честито дипломиране мамо Меше Hug
Ние бяхме да ни бият Пентаксима . Тежим 6750 и сме 58сам. Педито каза де чакам съвсем скоро зъбки.
Зори,не съм усетила да и миришат ръцете на кисело. Grinning

# 53
Ани_1981, в кой съд работиш? Ясно,че е районен щом си в Бюро "съдимост". Аз също работих в бюрото допреди три години в районния съд в Карнобат.Толкова много си обичах работата но трябваше да се преместя в Административния съд в Бургас.Няма начин да не се знаем поне по фамилия от справките по ел.пощата  Laughing

Аманитка ,по принцип е долно зъбче първо но не мисля,че има нещо притеснително- просто сте с характер явно и не си падате по традиционното  Laughing

# 54
Лени и Роси-не чакахте ли резултати от изследвания-стискам палци

A4 благодаря ти, че ни мислиш  Hug утре би трябвало да ги взема, както и най-накрая да ми махнат конците  Confused Rolling Eyes

Стеф - благодаря за хубавката темичка  Hug

Цветен прашец, какъв е този списък? Я светнете кака къде да гледа, че пак не съм в час нещо  Mr. Green Heart Eyes

3des вече и аз се замислям, че май за зъби говорим. Влади от няколко дни пак стана ревлив. Вчера вечерта се дра... драаа и най-накрая заспа в 8 без 10 и така до 11 Shocked Shocked Shocked нито къпан, нито нахранен - нищооо!
А преди това на няколко пъти през деня като му предложа да яде се дърпа и реве - независимо дали предлагам цица или шише  Cry много ми беше мъчно, но накрая просто не издържах и го оставих да си поплаче  Confused Tired

МамаМише - честито ти дипломиране и много успехи по пътя напред  Peace
Миласара - хай честито може пък да стане някоя видна оперна примадона девойката  Flutter Hug Heart Eyes и ние ще сме и най-верните фенове  Heart Eyes

И на финала - пробвах онзи ден да храня Влади с шише на Авент с биба -2, дави се до  такава степен, че не ядохме изобщо. Наложи се спешно да се прибираме  Tired
И второ - все още не иска да се обръща  Sad чудя се да се притеснявам ли? Все пак той е от най-бебешките бебета в темата, но май вече им е време да се въртят  от корем на гръб. Оххх отивам, че пак се дере  ooooh! Tired милинкия.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 19:26 от Lennyh

# 55
  • варненка от София
Аманита, ако искаш се притеснявай, твое право е  Wink, заведи го и на стоматолог, ако имаш желание за това. Сравнително скоро бях писала, че първият зъб на Стефи изби на 13 месеца и беше горен и то не резец, а зъба до кучешкия който е. По учебник излизат долните два резци, но не всичко става по учебник  Peace

Утре потегляме за София, ура, ура. Ще сме там до края на другата седмица, та може и да се включим в някоя среща, ако има такива.

# 56
Зори, и аз мислех да ти припомня споделеното от Марулка, че не е задължително първото зъбче да е предно долно, нито да е по това време. Спокойно Hug Ръчичките на Иво миришат, да, аз отдавна бях питала, мислех, че е заради това, че само ги стиска и събира разни съкровища и чудеса вътре, та нормално е да се завъди миризма..понякога така му мирише и на вратлето, ако се е стекло ляко и не съм видяла. та - и това е нормално явно. Мерси за генгигела, ще го имам предвид Simple Smile
Марулка - предполагам не си видяла питането ми за захранването - намерих 2 противоположни информации, и двете от достоверен източник - за месото иде реч, дали да се дава до годинката или след това. дано не досаждам Hug приятен престой в София! И аз ще се завръщам у дома за 2 седмици, пътуваме в събота, та ми е сладко като си помисля.
Лени - явно много му тече от двойката, така че си стойте на единичка. По-добре да цока бавно, вместо да се дави. Ти ли точно ще се притесняваш за обръщането, две деца си изгледала, сега и трето - ние какво да кажем с първото Crazy Тук са малко дечицата, които се обръщат от корем по гръб, има малко повече от гръб по корем, а има и доста, които не правят все още нищо. При юнките има също такива бебчета - така че спокойно, като му кефне да се обръща, ще го направи, ти просто му давай възможност, като го слагаш на широко и твърдо да си рита на воля. Успех с резултатите, макар че не знам за какво са, дано са добри Praynig Hug
Диди - все се каня да ти пиша за правото...в Бургаския свободен е всеизвестно, че приемът става с пари, но за качеството на образованието няма смисъл да говоря, не мисля, че си струва. Но ако решиш да записваш - няма къде другаде, освен там, което е пак по-добре от никъде, а и правото е специалност, която иска яко четене, зависещо от теб - няма кой да ти го налее в главата или да те научи на практика.  Hug Какво става с кърменето?

Ние сме добре, горе долу, снощи Ивайло се размрънка около 1.30, но заспа бързо и стана чак в 6, което ме зарадва, дано са му минали среднощните лудости. Днес излезнахме за 3 часа, беше супер времето, свърших и малко работа. Обаче Ивчо като е заспал в 4 - стана в 6 с рев за да яде, наплюска се и заспа, май и къпане ще изпусне, а сигурно ще се ококори към 12, гладен, това ще му е 6-тото ядене за деня...но няма да мога да му откажа, много ясно. Когато стане сутрин в 8-9, си спазва целия режим за деня, но стане ли в 6 като днес - последното му ядене се пада пак към 6, а къпането е малко след това и съответно докато заспи пак си огладнява или се буди нощем за ядене Rolling Eyes
В събота отиваме в Смолян, ще остана там 2 седмици, да направим малко белодробна терапия на синковеца Crazy

П.П. Пловдивчанки - имам спешно и важно питане: знаете ли къде в Пловдив се продават туристически обувки, конкретно Salomon? Без магазин Ексел на Гладстон, там няма каквото ми трябва, а и ме лъжат вече трета седмица...

# 57
  • София
Аманитка тази седмица сме качили 230 гр. и отлагаме захранването с още една пак ще се мерим и ще видим тогава. така остискваме ние със захранването. За зъбите нищо незнам, така да се каже, консултирай се ако искаш, за собствено спокойствие.
Лени направих списък с професиите ни на 46 стр. в миналата тема е, не помня дали те има, ако искаш ще те добавя.

# 58
мама Диди, на двойката трябва да си да, Андреа яде по 150- бавничко понякога, от няколко дни сме на 2- та, но споко моята приятелка едвам пробутва 120, понякога яде даже по 60 нейното зверче, а е на 4 месеца.
Емили, може и да е истина това на етикета, но тук няма никакъв контрол, така че е на късмет, мен ако ме питаш.
Мама Мише, мерси, не бях чувала за такова нещо Blush.
Бубулече, Бобито и аз вече преди да влезна във форума, поглеждам фермата, за съжаление и виртуално успявам да убия растенията Joy.
Марулка, айде чакаме те, да те потормозя на живо Grinning.
Аз днес съм гроги, моята приятелка ми остави нейното дете да ги гледам двечките, имаше един момент, в който ми идеше да се метна през балкона Joy. Това дете така се дере, когато е кисело, раздразни и Андреа и тя така се дра, както никога досега, чудех се коя по- напред да успокоявам, накрая трепереща и хълцаща заспа, а онова диване го метнах в кенгуруто и направих пътечка из апартамента, откърти и то най- накрая така както си я носех, едвам го откачих и със все кенгуруто я метнах в кошарата.Голяма лудница, вече не искам близнаци Joy.

# 59
Stef - има тема "Къде в Пловдив"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434800
Аз сега пека хляб, стискайте палци да стане Simple Smile
Лени - и Бени не се обръща още

Общи условия

Активация на акаунт