За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
mactub- и аз бях останала с твоето впечатление (от разказите дотук)..... трудно е така  дори и хората да са близки, но ако на  душата й се  иска да поизлезеSimple Smile  и щях да те попитам, ако имаш време и желание да пуснеш още някоя хубава песен
летяща.филия.с.лютеница - май ти имаш нестандартен за вида  партньор  bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 19:29 от Вятър

# 181
  • Varna
Тесс Hug
аз и се заканих на баницата, ама да ти кажа аз съм свикнала да споделям вкусни неща със дружинка хубави хора. Хапнах няколко хапки, ама не ми спори. Ела хапни, ти поне си от Варна. И червено винце ще ти налея ако обичаш. То такава храна правена със мерак се яде със хора които ти са на душа.

# 182
Еее Делта, мерси за поканата! Трогна ме!  Hug А дружинка тук си имаш, сядай пред компа и мятай топлата баница и давай да обсъждаме нещо интересно  Laughing

# 183
Благодаря за пожеланията за малката   bouquet
Ама айде пък и вие,малко поне не ме ли поопознахте,че да разберете,че не се сърдя толкова лесно...а и то няма за какво...аз съм си родена и отраснала в Бг и съм свикнала като вас да си празнуваме рожденни и именни дни,така че No problem  thumbsup
Хехех чак ми стана смешно  Laughing - извинявам се,ама така звучите все едно съм някоя сърдита лелка и сега ще ви почна защо честитите имен ден  на бебата Joy

PandaKhan
ще видя може би утре ще ти пратя на пощата снимки.

Вятър
да си призная сега след появата на беба по рядко сядам на компютъра и като това стане или говоря с мъжа ми или влизам да драсна нещо из форума...
Но вчера успях да чуя една нова песен на Акшей и Кайли Миноуг от филма Blue - ето пускам и линк:
http://www.youtube.com/watch?v=M2B_lsKVw8M
и една друга пак с Акшей - сега на скоро гледах филма - заслужава си - комедийка е  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=nuc-fNCzTDo&feature=PlayList& … m=PL&index=13

# 184
хайде да ви дам тема за размисъл-КАПЕ МИ КОСАТА -лошо ама много лошо smile3511.Дайте акъл с какво да я мацкам че ми писна.Като си бях в БГ това лято я подстригах-Танвир орева орталъка-а аз само 5 см отрязах Simple Smile))Така че да подстригвам косата не е опция

# 185
Панда, пробвай зехтин, бадемово масло и ампула витамин А. На мене поне ми действа тази маска, дори и през есента, когато косата пада от времето, а не че нещо й има. И под "пада" имам предвид направо на кичури, не по 5-6 косъма. Ето я и нея - Маска против косопад със зехтин, бадемово масло и Витамин А
Много добра маска за косопад, особено през пролетта- смес от равни части зехтин, бадемово масло и ампула витамин А. Маската се нанася по цялата коса, като се втрива добре и в корените. Завива се с найлон и топла кърпа. Престоява се така поне 2 часа. Ефектът се забелязва почти веднага. Ако не разполагате с достатъчно време, можете половин час преди да измиете косата, да я намажете само със зехтин. Той е много полезен за заздравяване на корените.

Аааа Мактубче, тоз Акшей много хубав бе, и много добра песничката с Кайли Миноуг!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 20:42 от tess_of_durbervilles

# 186
добър вечер и от мен
аз незнам днес какво да пиша затова ще пратя едно линкче към новия филм на САИФ АЛИ ХАН И КАРИНА КАПУР не съм го гледала още ама ми изглежда интересен
http://www.youtube.com/watch?v=dOjOD6V3FNs
незнам ПАНДА  ти с каква вода си миеш косата топла гореща или хладка,за щото аз лично съм почитател на горещите бани докато не ми е задимено не влизам и аз преди така много ми капеше обаче ужасно много добре че има много коса та не останах плешива,и после подучух че косата трябва да си я миеме с по-хладка вода иначе от топлата вода изгаря,и аз сега я мия с по-хладка вода пак ми пада но сравнително по-малко от преди забелязва се намаление да видиме сега е някъде втори месец с хладка вода,иначе аз се и боядисвам и то пак си уврежда косъма,преди използвах КАЛА КОЛА от пакистанско ми я донасяха обаче е гот за през лятото,и аз противно на тях като се наклепам яко и то косата ми става все едно съм си слагала вакса или пяна,една такава мокра личи и блести всичките ми авери ми казват дай и на нас особено девойките се кефят много ама под много разбирайте доста си слагам,сега могеш да втриваш зехтин и други масла пак е добре ,за подхранване ама за косопад аз колко ли неща не пробвах нищо,то по-принцип аз гледах един филм че един косъм има живот 4-5 години после пак си расте,та знам ли може мойте да са поизмрели защото има доста малки нови косми ,както и да хайде за сега чао

# 187
здравейте и от мен!!!как сте всички?тес ще я пробвам тази рецепта че и мойта коса как пада направо ужас.и аз мога да си разменя с вас снимки на лични ако искате.аз не съм писала отдавна ама с какви ли глупости не се занимавам че българските закони са толкова сложни.моят мъж трябваше да замине за Ирландия и сега е там за нова виза нищо че сме женени пак трябва от там да кандидаства ужас направо а искат един куп глупости за една виза и то след като сме женени еми той преди да се ожениме взимаше визи по лесно отколкото като се оженихме.сега за капак трябва да има и здравна застраховка за 30000евро иначе няма виза  ooooh! ooooh! един поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=7XLOLR5mmr8

# 188
  • Varna
ПАНДЕ-
Това което ти е казала Тесс е вярно. Аз понеже си боядисвам косите задължително си правя подобна маска, само че аз слагам, бадемово масло и към краищата пшеничен зародиш защото там ми е по суха заради боядисването. Но последния път като ходих на фризьор , тя ми каза, че е много добре поддържана коса. Също така ако нямам такива масла слагам зехтинче само но трябва да се загрее на водна баня. А ако има кой да ти донесе Тивитаминол купува се от Ветеринарните аптеки ще видиш колко помага. Но след като го отвориш ще трябва да го държиш във хладилник и то до 20 дена. Косата трябва да я изплакваш със по хладка вода. Аз си я изплаквам със хладка вода във която има ябълков оцет защото във Варна водата е много варовита. Косата ми във момента е страхотна, много си я харасвем. Миналата седмица и аз маааалко я поостригах-връхчетата . Обаче тя сякаш нова сила придоби беее. Не мога да и се нарадвам.
А колкото за постригването, като се ожених имах много дълга коса, по дълга отколкото е във момента. И когато я отрязах , взе, че се обади мойтУ мъж и аз му казах какво съм направила. Ей тоз мъж като изрева като Усурийски тигър и като каза- Ти като си отряза косата що не си отряза и главата- ужааааааст ти казвам а той иначе е душа човек. Но косите си да не пипам- и те така Joy
Хайде кака ви Делта ще ходи да гушка възглавницата, спи ми сеееееееееееееееее Joy

# 189
Здравейте!

Как никой не се сети да отрази Седмицата на модата в Карачи 2009 !!!

от бурката до подиума,в Пакистан всичко е възможно!

http://www.hotklix.com/link/entertainment/celebs/Pakistani-hot-m … achi-Fashion-Week

Shocked Thinking

мъжките тенденции:

http://manolomen.com/images/munib-nawaz-pakistan-jacket.jpg     Wink

http://2.bp.blogspot.com/_TbAN34rK1mY/SdTrid4OmbI/AAAAAAAAAcE/4C … 52785_5123586.jpg

довиждане как е на урду?

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:54 от Water Lily

# 190
как искам да имам  подобен  нос, само че малко по-малък от този   Embarassed  като малка все си го натисках надолу, та белким приеме формата, но уви . Как се казва на тоя нос, не е баш орлов май  newsm78

я дайте снимки на носове  Embarassed  да си избера един  Sunglasses  като на индииците ми харесват, съвсем лекинко извит

А какво е това за коса дето каза Александър Велики, Кола Кало ?  Искам и мойта да е лъскава и да не стърчи на всички страни

# 191
  bouquet     mactub мерси за песничките и на Water Lily за модата

надявам се скоро да сте си заедно вашето семейство: мама, тати и бебе Simple Smile

# 192
рени застраховката е задължителна за всички  bowuu .А виза Д трябва да получи бързо,изисква се само акт за брак.

# 193
Мактуб, как сте, сутринта мъжът ми пак прочете за бомба в Пешавар?
А другите къде сте?

# 194
лили довиждане е Алла Афис Hug ох Деси сега не искат само акт за брак един куп глупости.само и само да направят виза Д трудна за даване.

Общи условия

Активация на акаунт