За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
MarinaZh
добре сме  Hug
то тука бомби има през ден - така че нищо ново  Tired

reni31
правилно си казала,но също чувам че използват и "Ходафис" за довиждане  Wink
 мерси за песничката,аз и преди съм я слушала и е хубава...

Water Lily

Аз дори не знаех че правят модни ревюта в Пакистан  Crazy

tess_of_durbervilles
не случайно си го харесваме повечето тоз Акшей Кумар  Simple Smile

PandaKhan
аз мисля че ако наистина много ти пада косата освен да си правиш маски да вземеш и някакви витамини да пиеш допълнително...

Върколак
на мен ето такъв нос ми харесва http://4.bp.blogspot.com/_iUBTzmbKVHY/SK3rZwz1qKI/AAAAAAAABW4/7c … 20/image_nose.jpg

Ние днеска махнахме косата на мойта Анджи и сега ми е странна  Laughing Ама този пъп още не ще да пада...

# 196
  • In a surreal moment!
ALEXANDER THE GREAT  ,  Рени31 , PandaKhan  -  аз като препатила да кажа за косопада какво мисля , пък , ако вие прецените спазете съвета ми . Косопада е свързан с някаква нарушена функция на жлеза с вътрешна секреция. В темата за хипофункция на щитовидната жлеза и Хашимото всички момичета споделят за упорит косопад . Като сложите и наднорменото тегло, йо-йо ефекта при диети , безплодие или трудно забременяване......мисля , че е крайно наложително да направети едни изследвания на щитовиден хормон , антитела , тат и мат. Не е толкова скъпо.

Панде - ти си медицинско лице, но и аз съм ходила преди години при проф. Малеева -ендокринолог и тя не се досети , че може да е щитовидна , всичко ми изследва само не и FSH-то . Пусни хормона и пак действай с маските , но ако има нещо сериозно само маска няма да свърши работа.

Аз особен проблем с косопад, като при другите нямах , но някакси повяхна, стана суха, не така жива и лъскава. От март пия тироксин редовно и вече е много по-добре , даже взе някакси по-бързо да расте , а така не обичам да ходя на фризьор...и стана направо мазна , както в детството ми. Налага се да я мия на 2дни....има нещо , дано не си внушавам...

Момичетата преди време ,а сега Файма , слагат тривитаминол от ветеринарната аптека и споделят за страхотни резултати.

Мактуб и Анджи
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
лили довиждане е Алла Афис Hug ох Деси сега не искат само акт за брак един куп глупости.само и само да направят виза Д трудна за даване.

Мда,изпуснах че моят всъщност има постоянно пребиване ,което не е отнето ,но е с изтекъл срок,така че лесно и бързо получава виза .
рени-а твоят няма ли пребиваване в ЕС  newsm78,би трябвало това да окаже влияние при издаването на визата

мактубче е вие поне коса сте имали ,моите и 3те бяха много късокосмести  Grinning Нищо косата бързо ще порасне.

# 198
деси има пребиваване в ирландия ама и това не го спасява просто казаха да се върне в ирландия и от там да кандидатства за виза Д ама искат един куп документи но почти ги събрахме. Hug

# 199
рени мъкаааааааааааа ,но дано скоро вече да сте заедно,че и 3ма да станете  Praynig Praynig Praynig

мактубче вие вече сте 3ма,но и вие дано скоро да се съберете  Praynig

# 200
Мактуб, моя нос е нещо подобно, ама е много ....обикновен. Харесвам извити носове  Mr. Green

Къде е Летящата филия  с лютеница ?

# 201
добър вечер и от мойта светла личност
мили принцеси надявам се да сте добре и да се чувтсвате щастливи както съм аз   newsm47
аз сега като се позамислих мила МИГ НЕЗАБРАВИМ преди винаги съм имала много здрава коса сега пак не ми е зле има гъста коса,но самата ми коса е много мека,та преди да влезна болница никога не ми е падала косата,след туй започнах да я ръся навсякъде,но добре че имам много та не си личи,т аможе и кососопада да се дължи на някакъв стрес или пък на диета,при мен може и да има нещо с някой хормон но определно не ще да е от наднормено тегло,абе незнам не съм специалист да поставям диагнози,както и да е да отговоря само на запитаването що е туи КАЛА КОЛА това е един зелен елексир,произвеждан в ПАКИСТАН ,мирише на фризиорски салон и по принцип като си го сложиш ефекта трябва да е потъмняване на косата и един брилиянтен отенък се получава,но е доста мазен,аз като искам да си нанеса на косата после ръцете трудно се измиват така че първо трябва да сте подготвени за мазнотията,то е олио за след къпане като се слага савсем малко,но мойта особа незнае какво е малко и заради туй аз го използвам като маска за коса,нанасям яко и то седи гот аз обичам косата  ми да изглежда мазна и мокра,сигурно защото по принцип ми е суха,ама се кефя много.даже пак през лятото използвам ДЖОНСЪН БЕЙБИ ОЙЛ и пак се клепам яко,иначе от слънцето и майта суха коса става катастрофа,ама после косатата ми става много яка,а използвам бебешко олио защото ги правят с най-малко консерванти и тем подобни заради бебета,хайде стига за тези коси ,а?   smile3521
МАКТУБ как е малката принцеса?

МАРИНКЕ а твоята прицеска   newsm51
лека и спокойна нощ от мен мили дами приятни сънища във вашите покои

# 202
ама с бебешко олио ли си мажеш косата? и се получава мазен и мокар ефект? и аз това искам, щото ми е мн къдрава и стърчи като на Тина Търнар  Sick  с обикновено олио съм я мазала, със зехтин, сега значи бебешко олио да пробвам  Laughing

само с ла*на не съм се мазала досега , и то не задруго, ами щото никой не ми е препоръчал още   Crazy

# 203

само с ла*на не съм се мазала досега , и то не задруго, ами щото никой не ми е препоръчал още   Crazy

Опитай с чесън  bowuu ,ако не друго поне по -добре ще мирише  hahaha hahaha hahaha

# 204
  • In a surreal moment!
ALEXANDER THE GREAT -  косопад се наблюдава и при упойки след операции , дори и от стреса от престоя в болницата и манипулациите .

Аз давам база за размишление като споделям при мен какво се оказа.
Смятам , че наред с мазането на косата с подхранващи в-ва е добре да се погледнат и жлезите - проблема с косопада не е толкова безобиден ....така мисля аз , не задължавам никой с нищо  Peace

При проблеми с щитовидната пак е мн. индивидуално - някой имат силен косопад , но наддават по-малко на тегло и забременяват без проблем, други като мен - наддават много , не им пада косата толкова , но пък имат кистозни яйчници и трудно забременяват...вариациите са много, за жалост и лесно се объркват при диагностициране.

# 205
Алекс
добре сме и двете - гледкаме се  Heart Eyes

Панда
пратила съм ти снимки на пощата...

Тя мойта коса пък много се къса...

За всички останали  Hug Hug Hug

# 206
Вие се шегувате за чесъна, обаче леля ми точно с чесън си мажеше главата, когато и беше окапала косата на цели кръгове, докато беше бременна.
Моята принцеска е много своенравна, докато ми каже "Мамо, ти си гупава", поглежда за реакция и после "Не, ти си фатка", та ту съм глупава, ту сладка. Поръчала си е торта с пони за рождения ден и каза, че много обича подаръци, много подаръци. Мързи я да ходи, постоянно ме кара да я нося навън, а е много тежка.
Ако ползвате бебешко олио, бих ви препоръчала Нивеа, има най-малко съставки, без консерванти и е много приятно. Аз на моята коса много и се ядосвам, на следващия ден след като е измита, вече започва да се омазнява, мия я през ден и пак не е достатъчно, а си мисля, че ако всеки ден я мия, ще стане още по-лошо.

# 207
Марина, мойта пък е суха, и препоръчват да се мие на 10 дни веднъж  #Crazy  но с всеки изминал ден става по-суха, и никога не мога да издържа 10, дори и 7 дни!
взех си бадемово масло , това от жожоба също ми допада, и не ги отмивам  Laughing

ЗА мазна коса, май миене с отвара от коприва препоръчват. Купи си от аптеката и пробвай  Peace

# 208
  • Varna
Момичета,
за косата аз преди няколко месеца бях написала на Файма какво да прави и какво да и занесат ако при тях няма. Нейна позната и е купила тривитаминола. На лични и писах какви масла допълнително може да слага  към него и така нататъка. Да не оспамвам темата. Който иска на лични ще му пиша и ще му обясня. Но това е когато капе коса.
За суха коса препоръчвам пшеничено масло, изпробвано е действа.  Когато си правя маска за коса може да нямам например тривитаминол, защото трябва да се почива и от него а него го ползвам ако имам косопад- но винаги слагам пшеничено масло. Но аз го слагам само към краищата защото там ми е проблема. Когато се третира редовно нямаш такъв проблем. Косата ми е такава във момента каквато я виждате на аватара ми. Стига да не ви мързи да си правите маските. И да за мазна коса препоръчват копривена отвара thumbsup
А иначе пляскам бадемево масло за жива, лъскава коса. И от алое е добро и от жожоба но ви казвам аз във момента със какво съм. На мене алоето страхотно ми действа.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт