За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 210

Тес-честит  рожден ден,желая ти много сбъднати мечти

# 211
Вещица обичаща чесън , за мен ли са поздравленията? Защото аз нямам рожден ден днес. То ако имах щеше да има голяяяяма почерпка  smile3521 Незнам какво съм писала като рожденна дата в профила си, дано не съм те объркала  Hug
Пакитките, къде се скрихте бе??? Аз уча за един много гаден изпит, но време за форума и фейса имам  Embarassed така че се включвайте да ме разнообразявате поне, че да не изпуша скоро  smile3515.
За мазната коса знам, че не трябва да се мие много често, като всеки ден или през ден например. Моята е мазна и съм я свикнала 2 пъти на седмица миене, без балсами, 2 шампоана само ползвам и ги редувам, преса много рядко, сешоар почти никога, не се боядисвам, абе натурална работа дет се вика. Единствено маската, която дадох си правя и то 2 пъти в годината - есен и пролет. За тривитаминола и аз съм чувала добри отзиви от приятелки  thumbsup

# 212
ами аз с тоя тривитаминол не смея да експериментирам, че да не взема да се окосмя навсякъде  Confused  знам ли го кво е, щом мажат овцете с него   Rolling Eyes

Тес,да знаеш колко се радвам, че приключих с изпитите! Просто не издържах накрая. Не , че съм учила ,ама гадно да знам, че иде сесия, подтискащо едно такова.

Марина, за много свежарски детски си дала линкчета  Simple Smile

Деси, дай и на мене някакъв подарък бе Embarassed

# 213
тес одъртяваме бавно,неусетно почти  Wink ,така е като не съм догледала  ooooh! ,тази съфорумка има р.ден

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=159395

шило това е за теб  Hug да не се сърдиш  Laughing

# 214
Здравейте пакистанки, да се включа преди да ми дадете черна точка, че напоследък не съм много активна.

Аааа, преди два дена аз одъртях, не Тессчето, но си мълча, че то кво да споделям, само като си представя цифрата лошо ми става....

За косопада, на мен ми падаше много след раждането, но майка ми забърка някаква смес, май като тази която сте дали с витамин А, но мисля че имаше и жълтък, а може и нещо друго, ще я питам....намаза ме 2 или 3 пъти, и край на косопада, сега колкото и да се дърпам и скубя с четката нищо не остава по нея...а бях скептична че ще се оправя толкова бързо.

Марина, много ми харесват детските песнички особено първата, толкова е нежна и сладка.

Та след като ги слушах, взех да кликам на другите хинди видеота и попаднах на клип от Хаати мере саати (Слонът мой приятел). Почнах да гледам разсеяно и по едно време усещам че разбирам текста на  песента ....Викам си, бре, кога проговорих хинди ... newsm78 И се усещам че клипа е с български субтитри....всъщност има доста клипчета от този филм с бг превод, качени от някой си потребител Рахманчо.

За който се кефи на подобни:
http://www.youtube.com/watch?v=5CS4nLI2ZX8

Вятър, наистина може би моят партньор, както го наричаш, е малко нетипичен за тяхната култура, поне доколкото съдя от критиките, които постоянно си навлича от семейството си. Всички са убедени, че той не е съвсем наред. Едвам преживяха, че като отидохме в Пакистан се отделихме сами, а не при родата, то ъслъ това там е почти нечувано. Първите няколко седмици бяхме под постоянна атака да се местим при тях...

Я да ви питам, вие харесвате ли мъже в традиционни одежди? Аз много се кефя на всякакви роби, камизи и т.н, става въпрос за мъже, жени в шалвар не обичам, освен ако не са много слаби. Но мъжа ми за съжаление не носи шалвар камиз.

# 215
лю под одъртяваме ,визирах не Тес ,а себе си  Laughing Това е за теб

А тук много рядко някой ходи с традиционно облекло ,после ако осакте ще пусна снимки,защото където живея аз са били основно турци и местното традиционно облекло се различава от арабското-ходили са спотури и елечеат подобни на тези в БГ.
Иначе мъжо си пада по костюмите,за разлика от мен .

# 216
В Абу Даби откриват Фестивал на пакистанското приятелство с ОАЕ,в Пакистанския културен център.
не знам дали ше е интересно.

днес се запознах с още една пакитка,ама баш-пакитка,не като вас:половин пакитка  Joy
та питах я пащунака ли е,почти бяйх убедена,че е в предвид инструкциите,които ми дадохте.
Обаче не:кади е или нещо такова,отдавна нейния род се изселва от Афганистан в Индия,после идват в Пакистан,знаете историята.
И тя е от Карачи,но не знае за Седмицазта на модата и беше възмутена като я питах Confusedказа,че се излага управата на Карачи.
новия лаф е :Карачи-града на буркините  Crazy (от бурка и бикини ,т.е. бански на части)

Лю-аз ти казах,че твоя пакистанец не е оргинален,щом не носи ш.камииз,също както моя еджипшън не е ,защото не пуши шиша и не обича да седи на кафе,късмнетлийки сме  тебе,няма що  Crossing Arms  Wink
иначе харесвам и мъже и жени в носии.Напр.много се кефя като видя брадат мъж с кандура и жена с никаб,почернена  Heart Eyes
а пък за саритата и другите искрящи и блестящи източни красоти да не говорим,и деца харесвам в носийки.В Пк едни шапчици им слагат,метни една снимка ако може!

# 217
Лили, а твоят като не пуши шиша поне на тебе разрешава ли ти? Аз съм пушила шиша само в Емирствата и Египет...демек когато го раздавам ваканционно...но веднъж изявих желание да си купим за вкъщи и пакистанеца ме изгледа много страшно.

А галабия не носи ли твоят? Аз като се върнах от екскурзията в Египет навсякъде ми се привиждаха мъже в галабии...толкоз бях очарована...

# 218
нц,нали ти казвам,че не е оргинален моичкия и фатир не яде  Rolling Eyes
няма галабия,само дънки и ризки(ама по-добре,че как се глади толкова плат Laughing) пфу,не можа да се уредиш да гладиш ег.галабия,хамдуля!

преди да се появят дечурлигата сама си пушех шиша-роза и шиша-ябълка в кафене,а той не щеше да си дръпне даже.Сега вече не бих се тровила,поумнях Flutter

сега ми кажи,че твоя пакит не дъвче тютюн ?!

# 219
Мойто гълъбче носи бяла гълабия  през лятото, ама само вътре де lol:  2-3 пъти излиза да нагледа колата само и народа така заяпа  #Crazy #Crazy   Аз го насърчавам да носи, щом му е удобно, ама ми е притеснителен.  В Сирия си носи на воля, дядо му също носи гълабия със сако отгоре за по-официално и онова на главата агал ли беше  Laughing  Даже племенника му като малък имаше снимка , мн сладък с гълабията  Sunglasses

А иначе кюрдската носия е с шалвари и пояс,мъжките ми допадат  http://tomgpalmer.com/wp-content/uploads/legacy-images/Suleimani%20Merchant.jpg, женските са кичозни  Sick

Наргиле не съм пушила от години! Кюрда не дава, че не е прилично за жена. Пък и после така ми се вие свят и се чувствам в безтегловност  ooooh!

# 220
Лили, ми не, не дъвче тютюн, даже и ОРИЗ НЕ ЯДЕ. Ние с теб се съревноваваме май коя е намерила по-неоригинален мъж.  

Те и шалварите трудно се гладят, много плат бе, много нещо...в това отношение съм късметлия.

Шилан, може ли да ми изпратиш снимка на твоя в галабия, да го погледам малко, че определено чуствам липса на мъже в носии около мен Mr. Green...пък са ми фетиши..носиите де

А такива с потури и пояс не ми харесват много, обичам шалвара да е закрит от дълга риза отгоре.

Другите, къде се скатавате?

Моето синче е открило нова форма на бунтарство. Като кажа 'Не' за нещо и се навежда и ме захапва за ръката...вчера ме охапа почти до кръв, едва се сдържах да не го нашамаря.

# 221
  • Varna
ЛЮЕТНИЧКЕ!!!
За тебе и твоето ковчеже. Помня, че ги обичаше но най обичаш да са във ковчежето Wink

# 222
Лютеница
Честит рожден ден и от мен на патерица   bouquet
Ето донасям и тортата да се подсладиме пък коййто иска да донесе напитките  Wink

Аз харесвам мъже в шалвар камииз,но не в тия обикновените,ами малко по украсените.Моя като беше сега тук обличаше,че му беше удобно,но в други страни не носи...

# 223
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Лютеничке, честито и от мен!!!
Сервирам напитките - алкохол, за който пие

и безалкохолни за останалите

Шилан да си купи кока кола  hahaha

Радвам се, че сте добре.
Мактуб, целувки за бебка и за теб   bouquet

# 224
Честито помъдряване и от мен, Лютеничка! Аз пък не обичам мъже в шалвар камиз, хич не ми изглеждат мъжествено, а особено моят е като грамада с такива, нали е по-едър. Иначе, имам няколко снимки на сина ми с такива дрешки и една от онези шапки, които коментирате, после даже баща му беше донесъл за себе си и за малкия еднакви, но с тях не съм го снимала. Някой път като имам време, ще сканирам снимките и ще ви покажа, че не ми се търси по дисковете къде са тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт