За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
покажете някоя снимка де!

нито река в Пк ми показахте,нито шалвари,нито шапки  Crossing Arms

ето тука четете за модата в Пк:

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2560191

# 226
И аз да честитя на патерици рожденният ден на Лютеничка! Да си жива и здрава мила!
Мактубче, как си ти? Как е Анджи? Спокойно бебче ли е? Действат ли и лекарствата за колики, които й бяхте взели?
Аз направо съм се депресирала с този изпит и само ви чета, ама като мине ще започна пак да ви разпитвам  smile3508 .
Делта не е слагала май кафенце отдавна? Всичко ок ли е Делте?
Марина дай да го видим малкия с шалварките  Hug
Айде,  Hug на всички!

# 227
Отивам да сканирам, какво да ви правя  Wink  Готово, проверете си личните съобщения. Днес ми се случи нещо прекрасно и съм много щастлива. Обаче е тайна и не мога да споделя  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 19:31 от MarinaZh

# 228
Видях гооо! Много е сладък наистина, страхотен е с тези дрешки, а и не само с тях де  Laughing !
Да ти е честито хубавото нещо Марина,радвай му се от сърце, ама да кажеш като вече не е тайна  Peace

# 229
Марина , не се измъквай по търлъчки , ами разкажи  Sunglasses  Поне след това де  Simple Smile

И на мен ми беше хубав деня- чак следобяд отидох на работа, и много бързо се претърколи времето  Mr. Green

Като видях малкия шалварест пакистанец и си помислих- няма начин, ще трябва да раждам мома  Wink Така де, кюрдския генофонд има нужда от обновяване

# 230
марина прекрасен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

шило хайде ,да не вземе някой да те изпревари Grinning

# 231
хелоу дами
първо и аз да честитя рождения ден на ЛЮТЕНИЧКА  да си жива здрава усмихната най-добро в живота и да продължаваш да ни радваш винаги с твоето приятелство    bouquet   bouquet   bouquet
относно националните носии  мога да ги приема като съм в такива държави макар че аз трудно бих си сложила шалвар и камиз ,не ми харесват ,пък и на мен не ми отиват аз харсвам едно друго нещо обаче не мога да намеря снимка ,като бях малко имах такава носия то си беше отдолу шалвар ама аз не го позлвах но горното беше много хубаво вталено но кръста и после се спуска много готино и като се завъртиш става като чадър  Embarassed   Embarassed
МАКТУБ  как сте с малаката ? Heart Eyes
но и аз като МАРИНКА  не харесвам мъже в шалвар и камиз  Peace,дори моят баща само по някога е носил само в къщи,за Пакистан е добре ама аз съм любител на дънките  Wink
ЛИЛИ аз доколкото знам в Пакистан от синд тръгва реката ИнД  и тя после се разделя на 5 други в Панджаб  и после си минава в Индия,зна4и тя е първоначално ИНд после става РАВИ,ЧИНАБ,ДЖЕЛАМ  и още едно ама незнам кое беше,трябва да ровя и схтре намеря материал ето намерих
На изток и на юг се простират двете обширни равнини Пенд
жаб и Синд, напоявани от река Инд. В плодородните земи на Пенджаб стотици метри наноси са довлечени от петте реки: Инд и четирите и притока отляво (Джелум, Ченаб, Рави, Сутледж).

а ето и още едно интресно материалче намерих
http://www.protobulgarians.com/Kniga%20za%20etnonima/7-Balh%20i%20Balhika.htm
хайде за сега чао от мен
члека вечер   Heart Eyes    bouquet

# 232
Леле какъв красавец сме си имали.Марина да ти е жив и здрав. Аз отивам да правя муфини-Танвирчо си ги е поръчал.Не съм правила досега че да видим какво ще стане .Айде до после

# 233
Алекс
За таково нещо ли става дума:

tess_of_durbervilles
Hug
Ние сме добре с малката като изключим коликите - незнам уж и давам капки,ама нещо май няма много ефект...

PandaKhan
какво е това муфини? - аз за пръв път чувам  Rolling Eyes

Water Lily
Аз не разбрах за какви шапки питаш - нещо подобно ли:

alvera   Hug
малей колко алкохол си сложила...ама за мен не може - религията ми забранява,така че съм на безалкохолни  Wink

Къде е Делта,нещо цял ден я няма май...

# 234

Марина , не се измъквай по търлъчки , ами разкажи  Sunglasses  Поне след това де  Simple Smile
И на мен ми беше хубав деня- чак следобяд отидох на работа, и много бързо се претърколи времето  Mr. Green
Като видях малкия шалварест пакистанец и си помислих- няма начин, ще трябва да раждам мома  Wink Така де, кюрдския генофонд има нужда от обновяване

Ааааа, тайната си е тайна - и сега, и после! Ами раждай мома, нави ли се вече? А от тази шапачка имаме, Мактуб, обаче е в червено.

# 235
Ами раждай мома, нави ли се вече?

http://vbox7.com/play:a9ac5c0c
ами преди да родя искам да схвана как се сгъват тениски по тоя начин, че да я науча и нея, да сгъва така на мъжа си  Laughing

от 15мин пробвам и не става!!! не схващам, хем гледам клипа, хем слушам разясненията! и ми стана много тъпо, че не мога  Crossing Arms

Пакистанки,
как сгъвате дрехите на пакистанците???  До днес си мислех, че сгъвам хубаво, даже свеки и сестрите ми завиждали , като видят как е подреден куфара на сина им  Mr. Green А  когато се връща, гледам мъчили са се и те  да достигнат мойте умения  Mr. Green  Embarassed

Та сега искам да изуча тоя засукан начин и да им взема акъла  #Crazy   Mr. Green

ПП. Не ми обръщайте внимание, днеска четох 19 страници мании за подреждане, микроби и и т.н, та съвсем превъртях.  В нас разподреждам дрехите на майка и ги сгъвам , така както на мен ми харесва  Rolling Eyes Embarassed  И й правя забележка "не така, а иначе", като някакво свекървище съм явно. На снахата се въздържам да преподреждам  Embarassed ама като видя нещо дето ми дразни погледа и мислите ми все там вървят  Embarassed  Та от темата дето четох днес, разбрах , че имало и други като мене кукувици  Embarassed

Поне 1 седмично преподреждам целия гардероб и искам всичко да е под конец, после го разбърквам и пак наново. От дете съм така, постоянно пререждах гардеробите на бабите, в търсене на интересни неща и се превърна в мания  Embarassed

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 21:18 от Shilan & Shiar

# 236
А, и аз сгъвам по определен начин и майка като ми помогне някой път, разгъвам след нея и отначало, кърпите също по определен начин сгъвам. И простирам по определен начин. Ми обичам реда, какво да се прави. И някой като ми го развали, цял ден ми е криво.

# 237
# 238
Марина, виждам само две от снимките, другите се падат някак встрани и не мога да изместя картината и да ги видя. Малкият е страхотен с тия тоалетчета, същински принц на изтока.

Хм, имам интересно лс от 'колежка'. Още една бг женена за пк, която естествено си е мислела, че е единствена  Grinning  Всички май сме минали през тоя стадий, надявам се да се включи тук скоро  bouquet. А аз ще отговоря на съобщението в някой по-нормален час  Laughing

Да ви питам как така мъжете ви позволяват да им сгъвате и подреждате дрехите  newsm78 Моят си има свой начин на подреденост, пардон разхвърляност, в която не ми дава да се намесвам. В Лондон имахме една излишна стая, която се явяваше негов своего рода 'будоар', в който нямах право да пипам и пренареждам...всичко нахвърляно хаотично (според мен), но на него така му било лесно да си намира нещата...

А като предприехме голямото пътешествие към Пакистан как си беше подредил куфара...всичко натъпкано в найлонови торбички заели топчеста форма, торбичките на свой ред тръшнати в куфара, който заприлича на барбарон. Е, ще не ще, позволи ми да го пренаредя, то си беше наложително...освободи се още място, плюс коригирахме формата на куфара....

Делта, ако сутринта не намеря закуската сервирана сериозно ще се притесня за теб.

Лека нощ

# 239
Ще опитам да ги изпратя отново, за да ги видиш. Не се притеснявайте за Делта, вчера пратих снимките и на нея, отговори ми така, че не е изчезнала съвсем.
А мъфини хич не ми показвайте, че ме беше обзела голяма мания и цяло лято правех ту с боровинки, ту с шоколад. Даже си купувах хартиени формички, имам и коледни - бели и червени, с Дядо Коледа и със снежни човеци. Така, че преди Коледа никакви мъфини, а за тогава съм приготвила една рецепта за мъфини с портокали и шоколад. Обаче дали да пробвам предварително как ще се получат, да не се провалим за празника и да си съсипя чашките само.

Общи условия

Активация на акаунт