За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Марина, много е сладък малкия с тези дрешки  Heart Eyes Щом  щастливото събитие е тайна, споделяй само чувствата с нас, да се радваме заедно с теб   bouquet

Щах да сложа кафенце, ама и аз ще почакам Делтичка, обичам да ми е наготово кафето. И у нас е така- мъжът ми прави сутрешното кафе, като се улучим заедно в къщи  Embarassed
А моятя мания беше простирането- простирам с един цвят щипки, като свършат- друг и т.н. По едно време така се беше задълбочила тази мания, че съм пререждала прането, защото съм изпуснала щипка от даден цвят. Казах си - стига и започнах да си взимам щипките със затворени очи. Ужасно чувство беше в началото, но се преборих с тази мания.

Мактуб, и аз съм имала проблем с коликите с децата и нищо не помагаше, нито капки, нито анасон, нищо. Синът ми ревеше денонощно до годинка и половина. Ужас беше.  Дано на бебка й мине по-бързо.

Шилан, раждай бързо 1-2-2 и т.н крайно време е  Naughty

Хайде, хубав ден днес- петък , 13-ти  Twisted Evil

# 241
Марина, от къде си купуваш хартийките за мъфини?На мен ми трябват такива, за да шприцовам горчив шоколад върху сладка фурма и орех .

Мъфини още не съм пробвала да правя.Дайте сполучлива рецепта!

Летяща, майка ми има такива "стаи-будоари", и аз редовно им правя чистка  Twisted Evil  и тя после се тръшка и реве.

Като се замисля, значи не съм лесен характер- не обичам никой да пипа мойте неща, ама аз с удоволствие пренареждам чуждите  Twisted Evil  Embarassed

ахахаха, Алвера, иди в темата за простирането. И аз съм маниачка на тема пригледен простор, ама щипките поне не подбирам  Naughty  Даже инатливия кюрд от гледане, се научи и той да простира прилично,когато се наложи  Laughing

А аз да се похваля успях с новия начин китайски ли япоснки ли му казваха, за сгъване на тениски, обаче не ми е по сърце. Свикнала съм си по обикновения начин и ми е по-удобно.

# 242
Купувам ги от един сайт за играчки http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Papierbackf%C3%B6rmche … roductsPerPage=20 , заради децата, иначе не са много евтини, тук сигурно има в Метро или някой подобен магазин. А имам и едни доста по-малки, сигурно ще ти свършат идеална работа, защото са горе-долу с размера на фурма, майка ги имаше още от леля си, когато работеше в един завод за хартия, ако искаш ще ти дам, стотици са.

# 243
Добро утрооооо,

ха, няма кафенце и закуска, ще взема да си грабна от снощните мъфини на Панда.

за тези  хартийки за сладките, едно време майка ми ги вземашеот аптеката и ни правеше кошнички ммммммммм. Използваха ги да да запушват шишетата с лекарства и имаха милиони такива на склад. Ако помните в комунистическите аптеки доста от лекарствата се приготвяха на място, всяка аптека си имаше нещо като лаборатория, обожавах да си прекарвам времеето сред везнички, грамчета, шишета с разни вещества, апарати за дестилиране на вода...

Марина, вече видях всички снимки, роднините привличаха ли погледи като бяха в БГ?

Обащах ви нещо гадничко да ви разкажа за Пакистан, че както сме я подкарали хората ще вземат да си мислят, че там има само вкусотии, красиви одежди и готини мъже с перфектни зъби в шалвар камизи...

В град Гуджрат (да не се бърка с индийския щат Гуджарат) има един храм на суфистки светец шах Дола, който е свързан с много зловеща практика...деца-плъхове...Има вярване, че бездетните майки, които се молят на светеца ще забременеят, но цената е да подарят първородното си дете (което ще е увредено според вярванията) на храма.
Децата там са с малки глави и големи уши (като плъхове), подобни на болните от микроцефалия, с увреден мозък са не могат да говорят и се използват за просене. Като просяци са много доходоносни защото хората са по-склонни да дават милостиня на инвалиди. Според запознати подарените на храма деца биват нарочно увреждани от 'духовниците' със средновековни инструменти за мъчение. Разбира се властите знаят за това, но си затварят очите, въпреки че често биват алармирани.

http://www.youtube.com/watch?v=6kxPiRcw3oc

# 244
Нямам думи...

# 245
ох какви ужасни неща има по света как може хората да имат такива вярвания.

# 246
Лютеничка, наистина гадничко това. Дано властите ги спрат скоро тези "духовници"  Praynig
Мактуб, аз не че съм много компетентна по въпроса с бебетата и коликите, но знам на моята племенница как й минаха, или поне доста и намаляха. Та значи като започнаха момата пи какви ли не лекарства, поръчани от Турция, Франция и Израел, просто защото сестра ми си мислеше, че от "нашите" няма да й мине. В крайна сметка й мина от най-обикновен еспумизан за бебета и чайче от копър (на хип е, разтворим). А този чай и досега си го пие, то хем е полезно за коремчето, хем я успокоява. Впоследствие това го приложиха още 2-3 бебета и при тях всичко беше ок! Дано и при вас помогне, ако решиш да опиташ  Praynig , че знам каква мъка е това.
А Делтичка, щом е ок и е тук защо не ни пиши?  newsm78 Да не е сърдита за нещо  Shocked
За подреждането да ви кажа и аз - то моят гардероб е ужасно разхвърлян, никога не сгъвам и подреждам като слагам (слагам е силно казано, пъхам е по-точното май  Embarassed ) там, ама пък куфарите си ги правя по конец опънати  newsm03 и мога да събера какви ли не неща вътре. И на моя човек аз му разопаковах и опаковах багажа тук, те може и по това да са разбрали техните за мене, че той горкия мамино синче  hahaha . Като слушам вашите мъже как самички се подреждат -  newsm10 . А дали могат да перат и гладят? Моя го извиках един път да види защо не иска да се включва пералнята (в стаята в хотела моля ви се имаше и пералня даже  Shocked ) и той ми вика "Ти вярваш ли ми, че аз за първи път виждам такова нещо. Дори и не знам тази в нас къде е."  #Crazy Може и да е преувеличил де, ама знам ли. Щото и бившия беше мамино синче, ама под мое влияние  Twisted Evil започна и пералня да пуска даже. Абе не че ми е тежало някога да се грижа за някой, дори напротив - обичам да го правя, ама пък жената има нужда от малко помощ у дома понякога.
На всички много  Hug  и приятна петъчна вечер!   bouquet

# 247
Не знам дали някоя от вас е гледала филма "Беднякът милионер",който си спечели доста оскари...но това което помня е че там имаше такава сцена - един мъж залъгваше деца и после ги осактяваше по някакъв начин за да ги праща да просят и да изкарва пари от тях...
Това за мен си пълна жестокост,но за съжаление има места по света където се практикува...

tess_of_durbervilles
тук едва ли има такъв чай..незнам ще се мъчим с тези капки и това е...дано да минат бързо.
Тес от това което виждам ти доста обичаш децата и особено племенничката ти  Hug

Тези мъфини много апетитно изглеждат - с удоволствие бих хапнала  Laughing

За гардеробите и подреждането - аз много обичам като подредя всичко да ми е изрядно и перфектен вид,но винаги се получава така,че бързам за някъде и тогава като потъся нещо разхвърлям целия гардероб и естествено след това ме мъзри да подреждам отново,докато някой ден не ми стане скука и тогава пак се захващам  Laughing
Аз да си го похваля моя мъж че може да готви и да глади и да пере и когато аз съм уморена или неразположена ме е замествал не ведъж   loveuuu Не е от типа мъже - "Това е женска работа и ти трябва да си я вършиш".. Naughty

Като споменах за неразположения - не знам тук бабини деветини ли са или има истина в това,но жените като са в цикъл не се къпят нито пък ядат студени неща - като сладолед или кисело мляко или плодове които са вътрешно студени - казват че всички тези неща не са полезни през този период от време защото може по натам да доведат до някакви проблеми...Хайде който е просветен да сподели  Peace

Делти къде си се изгубила днеска  Thinking

Само за протокола да спомена че днес пак имаше бомба в хубавия ни Пешавар - пак наблизо и пак вкъщи чухме БУМ,даже аз тъкмо се унасях сутринта и се стреснах като чух  шума,първоначално не разбрах какво става....на таково място беше бомбата където става голяма навалица от хора,но добре че беше рано сутринта та нямаше толкова хора още по това време..но пак има няколко убити и ранени..

Вятър
как си?  Hug
пусни и ти някоя готина песничка ако може...

# 248
tess_of_durbervilles- много хубав подпис имаш

mactub - много интересна сегрегация на студените храни по цикъл дано някой има обяснение.......с удоволствеи ще пусна стига да нямате нищо против да не са баш от региона- първата реклама на кока- кола или пепси беше тя я води мисля, че е ливанка; нещо близко дамата е много известна:

http://www.youtube.com/watch?v=9UT9JOO9xN8&feature=related
Nancy Ajram - Akhasmak Ah

http://www.youtube.com/watch?v=Wae5Vm2EuMA&feature=related

Nancy Ajram (Enta Eih (English))

http://www.youtube.com/watch?v=gQ6G1lEGTbA&feature=related

Nancy Ajram - Yay Sehr Eiono

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 19:16 от Вятър

# 249
Мактуб, в Пакистан за колики има Gripe water. Много е популярна там както и във Великобритания. На нашият бебок му помагаше в началото, нещо избълбукваше в коремчето му  и след минути заспиваше...но това беше само в началото. Като се изостриха коликите нищо не помагаше, опитвали сме средства и от трите държави ОК, БГ, ПК...според мен това е нещо, което трябва да се изживее, май няма категоричен цяр...Но пък можеш да погледнеш и темите за коликите в този форум, има много идеи...поне малко да намалеят пак е нещо.

Интересно за суеверията, аз съм чувала само че по време на цикъл някои ползват различен гребен, което според мен е пълна глупост. Но това за неяденето на студено може пък и да има някакво медицинско обяснение. А, чувала съм , че и не се мият през тези дни ...което ми звучи потресващо.

И моят пере и глади и още как...За гладене аз по принцип не гладя, само в най-крайни случаи..а той понеже ходи с ризи налага се да глади по един куп ризи и панталони....за прането сякаш предпочита неговите дрехи да са сами в пералнята...та си ги трупа отделно и пуска сам.....обаче простирането му е под всякаква критика. С това се занимавам АЗ. Готвене в специални случаи, когато съм бременна, болна, изморена...или като като съм в достатъчно лигаво настроение и успея да го убедя, че много му се готви...

# 250
Как да не я обичаш моята сладкишка Мактубче! Нали я виждаш каква е сладуранка, а и кръвта си казва думата -  всички бебчета на мои дружки останаха на заден план откакто се роди племенницата ми. Наистина обичам много децата, особено бебчетата защото са най-беззащитни милите, не могат да кажат какво ги боли или какво искат. Аз по принцип съм много жалостива и даже един ден в коридора на работа имаше една буболечка, и аз я заобикалям за да не я настъпя и един колега вика след мене "Ееее ти и на мравката път правиш вече"  newsm03 . Не че не убивам в къщи всякакви гадинки, особено като се навъдят през лятото, но това, което мога да не го  #2gunfire го пускам навън.
Мактубче, дай да измислим нещо и да ти изпратим чайчето и еспумизана, ако искаш. Или нещо друго, ако имаш нужда. Hug
Вятър, хубав ми е подписа наистина, за съжаление всичко, което пише там го чувствам сега....  Sad Дано времето да лекува наистина  Praynig
А аз да ви се похваля днес най-накрая ще изляза от моят бермудски триъгълник дом-работа-университет, че сесията ми приключи вече (за съжаление с 1 невзет изпит  Sad ) и смятам да се разнообразя с приятна компания, хубава механичка и порядъчно количество бяло винце  smile3508 !
Хайде приятна вечер отново на всички  Hug !

# 251
Пуска дрехи в пералнята да, ама предпочитам д ане го прави!  Всичко върти на 90С и слага ужасно мноог прах за пране  #Crazy  А когато аз пера, тайно отива и досипва още прах  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А така съм ядосана днес, че само да се прибере и ще се лее кюрдска кръв  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Знае, че през деня котките разбутват и влачат кво ли не по пода.А някакви помолили да си оставят багаж в нас, някакво момче и  оная коза годеницата му, дето вчера ме видя за първи път, откарахме я до университета , а тая и здрасти не ми каза  Whistling   Та днеска си ял, зарязал немити чинии, не подредил мизерията на котките, ама довлякал тия да си оставят багажа.

Бясна съм. Надутата туркиня ще има да ме разнася. Пък аз все пак работя, не съм като тая с грим и маникюри да се занимавам по цял ден.  И кво съм виновна , че котките беснеят и разхвърлят.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 252
Хи, хи, хи...Шилан ти си винаги или в цикъл, или в пмс, или в смс...
Айде забременявай, да те видим спокойна.

Ама и твоя си го бива...досипвал тайно прах   Joy Joy Joy

# 253
Тази водичка и на мен ми я бяха пратили за Деян и като видях в какво фалшиво шишенце е, много не смеех да му дам. Иначе, на мен ми миришеше малко като на паста за зъби, приятно беше и на вкус. Аз съм давала Саб симплекс, но да ви кажа в него и в Еспумизан активната съставка е една и съща.
Моят мъж в домакинската работа хич го няма, но основно той мие чинии и изключително той хвърля боклука, понякога простира, за друго даже и да иска, не умее.
Да ви кажа, мъжът ми изпраща документи с Арамекс към Пк, ако искаш, Мактуб, да ти организираме една пратка с лекарства и каквото там не можеш да намериш, а ти трябва, но трябва да питаме какво може да се изпраща. Нали ви казах, този месец и мъжът ми ще пътува, но до Карачи, а към теб не знам как може да ги препрати.

А така съм ядосана днес, че само да се прибере и ще се лее кюрдска кръв

А така, стягай го, да влиза в правия път, че...  Mr. Green
Ама ти не се ядосвай толкова! Я кажи знаеш ли от къде да купя и как да избера прилично наргиле за подарък?

# 254
Летяща, пак съм в ПМС. Ами кво да правя, като ПМС започва 2 седмици преди  МЦ. После 1 седмица МЦ. После 1 седмица съм на кеф  евентуално, ако не ме боли и след МЦ както става понякога  Crazy
А къвто съм карък сигурно някога ще карам цветна бременност и няма да се отърва от тая гадост МЦ и ПМС  Thinking

Досипва тайно прах и се хили  нагло. Иде ми в шията му да изсипя цял чувал.  Така да хаби на майка си прахта да видим дали ще го търпи ,/тя квато е скръндза, досущ като мене  Mr. Green/
И масло добавя в манджата, ако аз сложа половин пакет, минава и слага и другата половина  Tired

Няма да се промени.

Марина
  ти в СФ ли си? По арабските магазини има купища наргилета- нискокачествени и прескъпи  Rolling Eyes  Ако има начин, поръчай на някой да ти донесе от чужбина.
Има и по 20 лв и по 200 тука, ама аз не бих дала!

Общи условия

Активация на акаунт