За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Varna
ДобрбЮутрУУУУУУУУУУ
Хайде на закускатаааа хайде и на айранчето
ШАХЗАДЕ- еййй, имам си една адашка тогава по прозвище. Но у дома ми го плясна това Пренцеса синковеца като беше малък и от там пое баща му. Питали го какво работи мама ти а той отвърнал ми тя е като Принцеска. И тай остана. Само има варианти на принцесата са-като се моткам със едни турски чехли съм Османската му принцеса, като съм със Арабските съм Арабската а като съм със Мароканските съм Магребската принцеса. Абе занася ме моя, че той голям майтапчия.
И аз знам, че на наследника на Османската Империя, титлата му е Шахзаде- от книжките разбира се Wink
А тези от консулствата и посолствата ще ме учудят ако се държат човешки. Тогава ще гледам неадекватно ако има наистина Човек който да е там за да помага на хората. Незнам защо ги назначават все такива муньовци там newsm78
Някой пита за кИфтетата по френски- като се върне Бате ша питам. Тях аз не ги готвя и не им знам рецептата за срамотиите Embarassed
ПРИНЦЕСО- хайде на хайрлия да е и да има бебенце newsm10
А на всичките ви историите са много романтични. Аз поне така ги виждам. Аз съм много романтичен човек и така усещам Hug

# 286
Вещица
тенкс  за линковете   bouquet

Лютеничка
Твоето запознанство с мъжа ти определено кефи  Wink
Аз не помня бях ли писала някъде или не  - та ние бяхме колеги,магазините ни бяха един до друг.Моя приятелка ме уреди там на работа и ме запозна с него..аз първоначално бях много скептична към него...но като го опознах си промених мнението  Heart Eyes

УжасТ  ooooh!

Лили

И аз искам да го гледам този филм Курбан,ама нещо ми се развали сайта с торентите и сега няма от къде да тегля  Tired
За агнета ще се колят Инша'Алла.Едно ще бъде специално за малката....
Аз си чакам дрехите да ми станат готови преди празника  Whistling

Принцесо
За кървенето при имплантиране..ето какво намерих по другите теми:
"Онзи ден , както и днес, забелязвам съвсем бледо кафеникаво зацапване, освен това вече от 3 дена някъде имам наболявания долу ниско като яйчниците, това какво ще рече, дали не е ранен признак на бременност или нещо друго? Защото като чета тук форумите , доста вече забременели жени казват че има някакво имплантиране на яйцеклетката и благодарение на това се получава някакво подобно зацапване. А сега на 23 ще си направя първия тест , за ранна диагностика и ще видя резултата и вече ако не ми дойде до 29-ти правя и втория. Ще се радвам да ми отговориш, че съм много развълнувана!:)
През всичките си бременности имах зацапване в следствие имплантиране.
За съжаление не помня точно на кой ден след акта, може би 7-8 ден "
"Аз имах такова зацапване 4 дена преди цикъла и не последва цикъл, а бременност..."

Успех  Peace
Аз лично нямах зацапване през бременността си.
Ето и една песен която мъжа ми много  харесва и същевременно го натъжава...
http://www.youtube.com/watch?v=XZZFlHVqz3o

Делта
не отказвам айряна - много обичам и таратор също и кюфтенца  Laughing

# 287
много от рано сутрин сте на музикална вълна  Laughing

Летяща, какво още знаеш за децата-плъхове? На клипчето сякаш хората им искат благословия, целуват ги, дават парички. Защо имат обеци? А тоя суфистки учител, какво проповядва?

Мислех да правя палачинки, но нямам брашно.. Довечера така или иначе трябва да спретна блатове за торта, но тях ги правя без брашно , мн са леки и  въздушни. Само яйца, захар и какао. Ох, и какао нямам.

# 288
Аз малко като изгорял реотан -късно се включвам по един въпрос-нали се подстригах и перхидлорирах ,та станах блондинка ,в резултат косата ми взе леко да капе-та си купих ,подхранващ крем на Ватика със зехтин и кактус -за едно измиване и косопада спря.Та ,който беше питал -ако има около вас пробвай.

# 289
Летяща, какво още знаеш за децата-плъхове? На клипчето сякаш хората им искат благословия, целуват ги, дават парички. Защо имат обеци? А тоя суфистки учител, какво проповядва?

бърррр,къде е този линк,да погледна?

tumhari_shahzadi -не знам,на мен и двата теста ми показаха ясно,че съм бременна ,а бях на по-малко от две седмици от зачеването,обаче всичко е индивидуално при бременност,убедила съм се.С второто ме боляха яйчниците много-като силни бодежи с нещо остро,течения никога не съм имала,но много жени споделят,че имат.
А ти помагаш за биснеса ли,звучиш ми като ПА на твоя пакитко Simple Smile

Мактуб-раздаването на агнето ,дето се коли,когато се роди момиченце му казват хакика.Ние едва тази година правихме на децата,после мъжа ми кла и за мен,че се прави и за нови муслими,не само за деца   Blush

какви са и дрехите,модел,цветове,плат?

Вещица-а мазен ли е Ватика,като отмиеш после стои ли мазно.И аз съм перхидролче Laughing

рекламата на Ватика за Индия:

СТЙЛ кха ка га кхога Я!Тра ла лалаа ла ла!клипче на реклама на олио Ватика:

http://www.youtube.com/watch?v=GNddjdG58rw&feature=player_embedded#

момичета,искам повече снимков материал в темата Naughty

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:06 от Water Lily

# 290
Лю-вярно е за Инд,пропускат изворите  Rolling Eyesа може би когато ти си ходила на уч-ще държавата Пакистан още не е съществувала  Mr. Green (майтап)

А твоя пакит разби всички класации по необичайност,маша'Алла!

Интересно какво си говорихте в тая пералня   Crazy

Ако си ми наблизо как ще те трясна по главата, то ясно че не съм в първа младост, ама чак пък преди образуването на Пакистан......

Един от първите ни разговори в пералнята....ами аз се опитвах да сортирам куп почти еднакви чорапи и мъжът ми ми помагаше да намеря съответния нюанс и да ги направя на топка...Помня че английския му тогава беше точно като по учебник, звучеше като кралицата, личеше си че нямаше опит в разговорния англ. и аз само се подхилквах на някакви класически изрази дето ги употребяваше.

Хайде стига, че ще ви стане прекалено романтично на душите...

Шахзади, мъжа ти като напише сценарий за моята история какъв процент ще ми даде?

Да, Нусрат е голямо име в Пакистан, много талантлив, нищо че на външен вид е толкова неприятен.

Шилан, не съм търсила повече инфо за децата плъхове...неприятно ми е. Да, молят им се и на тях самите и има дават подаръци и пари...За светеца също нищо не знам.

Мактуб, вие не правихте ли акика на малката на седмия ден? Ние за курбаните изпращаме пари да колят там овца, или понякога крава, защото там има бедни хора, и има повече полза там да е курбана...

Ти с какъв шалвар камиз ще бъдеш за ида...? Сега като го няма вече коремчето ще можеш да се докаросаш, ама не забравяй и да се цъкнеш да та видим.

Шахзади, и аз не съм забелязала прокървяване, но може при теб да е така, надявам се да си бременна.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 12:51 от летяща.филия.с.лютеница

# 291
лили като се отмие не  е мазна ,но и след това сложих малко -тогава се от омазни.Така че следващият път ще сложа само преди баня.

# 292
Лили,  ти руса ли си ?  Sunglasses

С масла се мажа след баня и не ги отмивам. Сега съм с бадемово. Супер лъскава седи косата. Ама на 2-3ти ден слепва корените.

А къната дали вреди на бременните?

# 293

що ,да не си бременна  newsm78 Shocked

# 294

що ,да не си бременна  newsm78 Shocked

Не, ама една приятелка иска да й дам от мойта къна, та се чудя да не й стане нещо  Simple Smile

# 295
Аз имам това олио на Ватика , не знам колко подхранва ама мирише супер  Crazy

Дрехите ще ги цъкна да ги видите като станат готови  Wink
За акика никой не ме е питал,а и никой не е изявил желание да се прави,така че.... Rolling Eyes
направиха и само халва на седмия ден и раздадоха тука по съседски.

# 296
тази Ватика само в региона ли се намира? има ли в Бг?

# 297
брей , че съм нервна тая вечер, не ме свърта на едно място  Rolling Eyes

Вие с какво се занимавате, та ви няма?

Навремето мечтаех да ме отвлече пират, черен с обици и дълга коса / ама без дървен крак и кука вместо ръка/ и да се влюбим и аз да стана пиратка и да нападаме кораби и тръпаме съкровища....
 Crazy

# 298
Пък на мен ми е скучно Шилан, както всяка неделя вечер де. Ама сега гледам един филм, който Айа беше препоръчала - за пътя на тамяна и се мотам в нета естествено. Аз като малка си мечтаех да съм принцеса, или поне придворна дама, ама идеята беше да имам от онези рокли огромните и да шия гоблени по цял ден. И сега си падам по такива филми и книги, ама за гоблени все нямам време.
Къде са пакитките наистина?  newsm78
tumhari_shahzadi и колко време си писахте със съпруга ти, къде се видяхте, разкажи по-така, че ми е много интересно, щото нали и мене интернет любовния вятър ме довя тук  Mr. Green

# 299
Тес, и аз харесвам тия рокли, ама трябва бюст за тях  Crazy  а под обръчите можеш цяла армия да скриеш  Mr. Green

Аз гледах един бг филм "не се мотай в краката ми", има го в Замунда. За едни дечица, дето родителите са мн заети. Много сладко филмче!

От 1 час се каня да влизам в банята и все се мотая, ужасно съм неорганизирана.

Общи условия

Активация на акаунт