Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?

но песеснта ме кефи
Радвам се, че сме адашки по шахзадски:) Ако ти си това на снимката-много ти отива ника!:) А с PandaKhan пък сме си баш адашки-и двете сме Даниели:) И доколкото видях има няколко момичета от Варна, така че имаме и много други общи неща, освен това, че сме свързали живота си с Пакистан.
), адресиран до министъра, още помня, че тогавашният министър беше Соломон Паси.
И водена и аз не знам от какво писах ли, писах (още трябва да си пазя писмото някъде из къщи) и в крайна сметка отидох до пощата, помня беше вторник, и от там изпратих факса. Колко молитви изпратих към Бога, едва ли могат да се преброят, но в четвъртък той ми се обади и ми каза, че са му одобрили визата! Понеже милото нямало пари за билет, си продал скъпия фотоапарат, само и само да не пропусне шанса си да ме види на живо.
и че нищо лошо няма да се случи, човекът просто ми идва на гости. 
", което не беше вярно, защото те много се "радваха" за мен (явно толкова са се радвали
И да на аватара е кака ти Делта. Като се върнеш у Варната може да ме видиш и на живо ако искаш. Много ви се радвам на обичта, много. Дай Боже всекиму такъв късмет!!!
)...Да вземем да направим един филм като тия, на които се преплитат историите на няколко човека, касов ще стане гаранция, ще има да делим, да делим....
голямо добро ще да е! Да ви кажа честно вярвам наистина, че има такива хора, които ти носят късмет, или пък лоши неща. Може би зависи от енергията, която ти изпращат ли, незнам, ама има нещо. Така че,
. Пък така ще е хубаво всички да седнем на една маса някой ден.... 
. А за филм няма да можем сигурно, ама някоя да седне да напише книга с историите на всички, ще е бестселър 100%