За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Не цялото, само парченце от страната, където има разстояние между предните две зъбчета и сега разстоянието изглежда още по-голямо, синът ми казва, че сега прилича на зайче, а малката племенничка /на сестра ми дете/ плака повече от Анита като видя счупеното зъбче, много се притесни.

# 331
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Марина, нали не го болеше много детенцето? Пък Шилан е права, нали е млечно , ще го смени.

Шиланче и аз преди ядях много и не ми се хващаще. И сега ям де, но ми се лепи много бързо.  Embarassed.

Лютеничке, съчувствам ти, ама ще се справиш, няма начин.

Принцеске,   bouquet.

И на мен ми се иска да ви видя, но си нямам профил във фейсбука . Не влече нещо. Ако искате мога да ви пратя снимки на лични.

Делтичка, радвам се да те "видя" поне тук  Simple Smile

Мактуб, така е, спинкай когато и бебка спи и да я целунеш от мен.

Поздрави на всички пакитки и много любов днес

# 332
Маринка, малката сладкишка наистина ще е като зайче сега. Дано да не я е боляло много милата. Кажи после как мина при зъболекаря.

# 333
Шилан-абсолютно си права,къде дремахме и се закотвихме с тия араби,дето ни перат,нито нищо...и едно чорапи на руло ги мързи да сгънат Joy
алхамдулилла за всичко!

Лю и Тесс-ами мактуб.Нито съм искала да се женя за чужденец,нито за еджипшън,нито за никой...ама се влюбих и той ме откара в съда да подписваме:или подписваме или се разделяме.И аз рев,рев и подписах.Поне ми е голямата любов,колеги бяхме ама можеше да поизчака да порастна малко- наложи се татко да прави писмено разрешение за брак,защото не бях пълнолетна  Embarassed
и така,нищо особено,обикновено отвличане,чули сте думата ,,арабин,,предполагам.
Пакистанец поне звучи по-загадъчно и не толкова страшно. Laughing

хайде Лю казвай след като оправихте прането какво стана   Flutter

Тухмари-аз заради приятелки питам,виждаме се тука с две-три пакитки.Две от тях са как да кажа:от богати семейства.Те са по-различни от другите ,говорят английски на много високо ниво,изискани са,образовани.Малката ми щерка на 3 г е влюбена в едната:постоянно иска да си играят и да се гушкат,рисуват си.Другата ми приятелка е от бедно семейство,но е чудесен човек,вдъхновяваща така да се каже  Heart Eyes

дайте пак снимки на парка,моля виииии!

# 334
Момичета минавам на бързо,после ще чета и пиша ,Александър благодаря  Hug  bouquet -изчисти си кутията,че не приема лични. bowuu

# 335
Ехооо, пак съм тук!

Маринче, много съжалявам за малката! Надявам се всичко да мине добре при зъболекаря днес! Аз изпитвам ужас от зъболекари, ама никак не обичам да ходя, дори за едно обикновено почистване пак ме свива стомахът.  Close

Water_Lily, радвам се, че имаш приятелки пакистанки. Те учат ли те на урду? Надявам се да са те разбрали, ако си им казала това, за което питаше.

Делте, мари моме убава, страхотни снимки с твоя мъж! И аз искам да посетя тези места някой ден!

Алверче, моят имейл е: dd_pavlova@yahoo.com. За да ти изпратя снимки, трябва да знам твоя. Така че пиши, ще намерим начин да направим обмена!:)

Лютеничке, Лили, Мактубче, Сашко (много ми харесва Сашко Laughing),  Шиланче и Рени, искам и вас да видя! Надявам се да нямате против. Нали не пропускам никого? Аз също ще ви изпратя снимки.

Вещичке, имаш невероятно красиви щерки! Да са ти живи и здрави и много да те радват!

Шиланче, аз имам много за разказване, мила, и обещавам, ще го направя, но днес съм малко заета.

Но пък ето с какво мога да оплътня времето Simple Smile Намерих 2 видео промоцийки на предаването, което снимахме миналата година в България за Пакистан. Ето ги тях, надявам се да ви харесат. Аз да са пофаля, всички кадри са заснети лично от мен, ама този опит само ми доказа, че като операторка не ща никога да работя отново!   Crossing Arms Не че Зак става за водещ де! Той други неща по ги умее, ама нямаше как, наложи се предаване да правим и трябваше да го издокараме от някъде!

http://www.youtube.com/watch?v=bq5DKL4-2_E&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1cZkbBXAT0Q&feature=related

Айде, приятно гледкане! Аз пак ще се включа, но по-късно, днес имам много работа беее!  #Cussing out

# 336
DELTA_DELTA
дам морят я коликите милата - аз продължавам да давам капки...те самите капки казват хората са много добри - на растителна основа са,съдържат все неща които облекчават болки и спазми в корема и улесняват отделянето на газове...но от това което аз се убеждавам - гушкане му е цаката  Rolling Eyes (даже и сега е в мене беба)

Гледам сте се разфукали тука кой колко яде  Laughing
Аз пък не съм от много ящните...лютичко хапвам от време на време колкото така да ми се отвори апетит...и хляба не ми върви много,така по налитам на манджичка..но наи вече си падам по сухи храни - пици,сандвички,дюнерчета  Whistling
Е като го има мъжа ми да сготви неговите вкусни гозби си похапвам с удоволствие  Party

Лютеница
дано да ти бъде лесно с малчуганите и да са послушни  Peace

MarinaZh
неприятно,но не се притеснявай ще и порасне ново зъбче...сами знаете че децата нямат мира и все някоя беля става.Аз като бях малка и баща ми ме возеше на неговото колело - бях седнала на рамката и по невнимание си заврях крака в спиците...и така се озовах в Пирогов със счупен глезен  Tired
Иначе и аз не харесвам зъболекари и каквито и да е лекари,но като се налага - няма начин.

alvera

хубаво казваш да спя когато и малката спи,ама точно когато легна и след малко тя се е събудила   Crazy
цунках я  Heart Eyes

tumhari_shahzadi
ще ти пратя снимки на пощата  Simple Smile

Я кажете вярвате ли в това за 40-те дена и че не трябва през този период бебето да се оставя само?

# 337
  • Varna
SHAHZADI Hug
шЪ мЪ прУщаваш ама твойтУ либе си е много добър водещ. Голям пич бе мацкаааа newsm10 Еййй, изгледах ти филмчетата и ми харесаха наистина, обаче ако моя можеше да види първия филм щеше да се изкефи тотално. Защото във първото филмче когато се дава картата на България и веднага след това първо се появява името на Стара Загора. Много ще е горд newsm62
Пък за тези места които си харесала, дай ни знак и сме ready to go smile3503 Много обичам да пътувам ама многУУУУ newsm47
АЛВЕРЧИК- в темата съм от самото и основаване Simple Smile
ЛЮТЕНИЧКОВА- Батето е одило много, много пъти във Пакистан, само на мене ми се размина. Ама то няма пълнУ щастие де Simple Smile
МАРИНЧЕ-
радвай се, че не се е случило по лошо. Казвам ти го това защото на моето момченце му се случи много лошо. Казвам момченце защото беше на 10 месеца като падна и тъкмо са тръгвали горните му зъбчета да излизат и като падна плътта на горната  му челюст се държеше на милиметри плът. Спирам да говоря защото го преживявам наново. И бях абсолютно сама, зима, сняг, дъжа. Няма телефони, няма таксита.........на никой не го пожелавам и на врага си дори...... Пожелавам ти от сърце всичко да се оправи.
МАКТУБЧЕ Hug
Душе, докато е във тебе и чатиш и само ако не е яла например наскоро, слагай я със коремчето и към коленете си отвреме на време. На моето детенце му поолекваше така поне мъничко. А иначе такива колики го моряхааааа CryИли му слагах ръчичката си на тумбачето му. Копърчето сякаш му помагаше на моето бебе. Но незнам дали имате там. Сигурно има много по добри неща от копърчето, но това се сещам във момента. По мое време имаше един бебезан и той помагаше. Ама то беше преди четвърт век. Кой знае колко по добри неща са измислили.  Гушния силно и от мене и я намуцкай Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 19:43 от DELTA_DELTA

# 338
Ето ме. Днес мъжът ми е имал неприятна сцена с един таксиметров шофьор-расист. Много ги мразя по принцип такситата и се качвам само в краен случай, особено ако съм сама.
На Анитка зъбчето е добре, но трябва да мине една седмица след травмата, за да не я боли, да и го загладят малко. Защото в момента има едно остро ръбче и я боде. Иначе, зъбчето може да се изгради, но тя е малка и едва ли ще стои мирна, за да и го направят.
Тумари шезади, голям красавец твоя мъж!

# 339
tumhari_shahzad,  сега ти изпратих покана по фейсбука, моя профил е без снимка, и има само 2ки снимки в албум  Laughing  иншалла, ще кача още няколко някой ден.

ставам сега, че съм изморена.

Къде е нашата  Летяща лютеница?

# 340
принцеса много сте хубави и много любов има във снимките   Heart Eyes bowuu

марина  Hug Неприятно е ,дано да не се повтаря случката.А за зъбчето -горкото дете  Hug

мактубче и аз даван на дребната капи за колики,но най се успокояваше когато я вземех в мен и я слагах по корем.

шило ти си за завиждане -толкова ядене къде го слагаш  newsm78 newsm78 newsm78 и аз искам така и да ям и да кльощавея  Sad

лю как мина с децата  newsm78

Момичеат молете се утре суртин за мен- че вече май ще си взема дом под наем до посолството  Mr. Green ,за един документ на голямата ходих поне 8 пъти ,2 пъти го заверявах във Външно ,и пак ми го върнаха ,та сега го вадя за 3ти път.Освен това и преди 2 дена ходихме да подаваме документи за подмяна на паспорти-върнаха ми заради снимките-не отговаряли на изискванията-та сега съм заредена с 2 комлекта снимки и с готовност утре евентуално да търся друго студио  #2gunfire ,а и ще си купувам дънки -нали съм нестандартен размер не винаги си намирам ,но сакнирах едно магазинче -там имат  Laughing

# 341

Добро утро момичета,тази сутрин закуската е от мен-и за да не я омахат незнайни гости и пазач съм сложила  Laughing

# 342
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро
Вещи, това куче много зло! Как посегнах към яденето и започна да ръмжи  Laughing. Обясни му , че съм от знайните гости.

Мактуб, на моите бебета им беше добре да ги гушна с гръбче към мен, свити почти на две и коремчетата да се притискат от ръката ми. По цели нощи съм се разхождала така.Помагаше, ама като ги оставя в креватчетата почваше един рев....
Принцеске, ще ти пратя снимки на мейла от моя.

Днес много ми се спи и ме мързи още повече, така че за сега това от мен.
За всички  Hug Hug Hug

# 343
Брей, имало по-ранобудни и от мене, аз снощи крайно изхабена и изтощена от бейбиситинга заспах рано като никога досега, и само едно нещо ще коментирам; Свалям шапка на всички многодетни майки, като под 'многодетни' визирам с повече от едно дете. Mr. Green

Някой ще ми даде ли рецепта за кир (khir, kheer), това е като нашето мляко с ориз, ама те пъхат и други неща вътре, но по възможност искам да не е нещо с двайсет екзотични съставки, ми нещо по-лесно за изпълнение.

Шахзади, разбрах кой е благоверния, ами ти коя си, има ли те на тия записи...аз много съм завеяна беее...браво на вас за добре свършената работа   bouquet

Лили, историята ти никак не е интересна, само някакво си отвличане от арабин, не ни  губи времето, моля.

Аз какво да ви кажа...след като сгънахме прането и направихме чорапите на топки, започнахме да излизаме, да се опознаваме. Голямо кръстосване на улиците беше, защото тогава нямахме терен. Той живееше при сестра си, а аз с едни китайки, които не позволяваха мъжко присъствие в квартирата. На една от първите разходки, аз се спънах на абсолютно равен терен и се пльоснах в легнало положение на тротоара.

Да ви поясня, това беше преди около 7 години, а моят е със 7 години по-млад от мен, значи тогава беше хептен лапе, много ме дразнеха разсъжденията му, в началото нямахме нищо общо, той се заинтересува от мен защото година преди това бях станала мюсюлманка без никакво мъжко влияние и това май беше единственото ни общо нещо, ама аз дори не практикувах тогава. Кой знае защо обаче като ми сподели плана си да замине скоро за Белгия, да се установи там ми стана много гадно...да, мактуб, мактуб...приятелят от Белгия, който щеше да му дава рамо, наскоро след това почина и плановете бяха променени.

Моят първи  подарък за него беше едно великденско яйце. Той го скрил в гардероба си да не го намери сестра му и го пазил поне една година докато станало кухо и замирисало на запъртък. Наскоро го питах помни ли първия ми подарък и той каза 'Да, едно вмирисано яйце"

Та така, за нас нещата започнаха отзад напред...без кой знае какъв романс, звезди и рози, от нямане на нищо общо към постепенно уеднаквяване, и сега не мога да си представя да имам друг мъж за съпруг, айде лек ден на всички, аз отивам да си доспивам, че съм станала неприлично рано.

# 344
Летяща, аз пък забравих, че си била детегледачка вчера  Laughing

Честито оцеляване  Mr. Green

Млякото с ориз или сутляш , както му казват е един от малкото ми омразни десерти. Сега не го ям по никакъв повод. Но като малка баба ми , а и лелките в детската градина ме преследваха и ми наливаха в шията.   Аз  смучех редичкото, но не можех да преглътна  ориза и накрая  го плювах , събитах в кърпички и бутах по джобове.  Беше наистина мъчително. Как съм ревала само.
Ох, даже сега като си го представих и ми се додрайфа  Sick

ПП. Шахзади, , много сте хубави всичките  Simple Smile  Харесват ми пакистанските одежди.  Зълвите ти са хубавици, не  не им запомних имената  Simple Smile  И свекърва ти се вижда симпатична жена  Sunglasses   Бая голямо семейство сте , машалла.

Мамо и татко
ли се казва на свекърите в Пакистан?
При кюрдите им казват леля и чичо, но в повечето случаи , те действително са леля и чичо на булката  Tired

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:27 от Shilan & Shiar

Общи условия

Активация на акаунт