Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
Ако видиш ЛФЛ в следващите ми публикации, да знаеш, че теб визирам.
.Хващаме такси и отиваме във Външно за заверка на справката ,чак след като свършихме и се запътихме към моловете ,среднат се сети за фактурите ,та званя по телефона и от там ми казват ,че са ми объркали сметката и трябва да се върна в понеделник да доплатя.Аз обаче заявявам -не,взимам такси и идвам.Това е лесно ,оабче попаднахме в задръстване-но пък успяхме малко преди да затворят посолството,след това пък се забихме в една градинка за радост на дребната.

Най-убавия ми е
. Тази седмица беше просто ужасна, дано уикенда да е по-добър! Да ви почерпя закусчица: 

нещо съм много отвеяна тези дни и хич нямам желание да сядам пред компа или да правя каквото и да било...така че може да влизам по рядко докато ми се пооправи настроението...

. Тя още малко ще направи месец
.