За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Летяща филия с лютеница, да си избереш по-кратък ник  Grinning Ако видиш ЛФЛ в следващите ми публикации, да знаеш, че теб визирам.
Ние това чудо кир сме го приготвяли от полуфабрикат, в едни пликчета се продава готов и само трябва да се свари в прясно мляко, без да се добавя нищо друго. А сега като написах в Гугъл "how to prepare kheer", излезе ето това http://www.indobase.com/recipes/details/rice-kheer.php , вижда ми се, че не е с много съставки или поне не е с някакви странни, които не можеш да намериш. И още едно http://www.fivetastes.com/dessert/kheer.html

# 346
Да се отчета-документите са приети ,без да ходим да се снимаме пак  Laughing ,справката на голямата е извадена и заверена -виж тук не смея да се радвам,че и предният път уж беше готова-ама я върнаха  Mr. Green .Най смешното обаче следва-след като вече сме оправили бюрокрацията ,чиновничката ни праща да се разходим навън ,за да прием следвашите,а през това време ще са ни готови фактурите за паспортите -да обаче хлапетата заявиха че са гладни,та ги водих да ядат,после си купих и дънките и изобщо забравих ,че трябва да се върна . ooooh! .Хващаме такси и отиваме във Външно за заверка на справката ,чак след като свършихме и се запътихме към моловете ,среднат се сети за фактурите ,та званя по телефона и от там ми казват ,че са ми объркали сметката и трябва да се върна в понеделник да доплатя.Аз обаче заявявам -не,взимам такси и идвам.Това е лесно ,оабче попаднахме в задръстване-но пък успяхме малко преди да затворят посолството,след това  пък се забихме в една градинка за радост на дребната.

# 347
Здравейте, пакитки!:))

Радвам се, че одобрявате мъжо:)) По принцип е чаровник, ама кат' не е на кеф, много кисел става! Лютеничке, мен няма как да ме има на тези записи, мила, аз съм зад камерата...
Омаляха ми ръцете да ви кажа с тая камера, ама за 30 дни трябваше да се науча, няма как.

Делитчке, ние в Стара Загора така и не отидохме, но аз много го обичам този град. Много хубави хора са старозагорците:)

За пакистански рецепти ползвам два сайта: http://www.pakirecipes.com/ и http://www.khanapakana.com/. Има и други, ако не намеря това, което търся. Кхир много обичам, но обикновено го купуваме готов.

Благодаря на всички, които ми изпратиха покана за ФБ и на тези, които ми изпратиха снимки. Всички сте абсолютни бонбони:))

Лютеничке, твоята история много ме впечатли. Интересно ми е какво точно е предизвикало интересът ти към исляма, преди дори да си срещнала мъжа си! Защото нали обикновено така става? Не познавам много хора, които да са така активни в духовно отношение. Това само ми говори, че си търсила отговори на своите въпроси и си ги намерила в ислямската религия. Възхищавам се на хора като теб, които знаят какво търсят и съответно го намират!:)

Момичета, понеже много от вас също са сменили религията си, бихте ли споделили как се чувствате сега? Кои са хубавите и кои са лошите страни (ако намирате такива)?

Моята религия е религията на Любовта. Тази религия не дели хората на никакви касти, раси, полове, слаби и силни. Доколкото знам и ислямът, за разлика от хиндуизма, не дели на касти, а при него всички са равни. Така ли е?

# 348
Много хубави хора са старозагорците:)

С това изказване съм ти вечен фен  Hug  bouquet bowuu

Да, в Исляма всички са равни -независимо от произход ,материално състояние,пол и раса. Негативните страни-  за мен се усещат най вече в отношението на хоратаизвън ислямските страни към мюсулманите като цяло.

# 349
здравейте момичета как сте?тумари и всички други и аз искам да се видим на снимки.аз направо съм бясна на българското посолство в ирландия по всякакъв начин искат май да не му дадат виза на моя съпруг.преди да отиде в ирландия питах какви документи трябва тая уж всичко ми каза и после какво на всяко ходене нови документи тя какво си мисли че куриерските услуги са безплатни.оня ден се сетила че трябвало декларация от майка ми пред нотариус че била съгласна да живеем в нейния апартамент ужас.вчера реши че и трябва нотариалния акт за апартамента ужас.а днеска му казала на моя мъж сега вече имаш всички документи но по закон мога да ти дам виза чак след 6 месеца от последното ти ходене в българия ама аз ще ти взема за разглеждане документите на 4 декември това било един месец след като бил дошъл от българия.сега ако на 4 декември не му вземе документите тук външно министерство ще ги вдигна във въздуха ако трябва ще дам държавата на съд.също не му одобрява паспорта който е издаден в пакистанското посолство в ирландия трябвало да отиде в пакистан да си извади нов че те парите за самолетни билети да не растат по дърветата.много съм бясна.Деси браво ти поне успя да се справиш с посолството.

# 350
reni, молитва му е майката! Аз всеки път, като се сблъсквах с всички тези простотии по посолства и нотариуси, само с молитви съм си решавала проблемите, иначе няма как. Напълно ти съчувствам, защото знам какво е. Майка ми, милата, по колко опашки е чакала, колко такси е плащала и колко документи е заверявала, не ми се говори. Чак веднъж й станало лошо в жегата да я разкарват насам-натам и са я откарали в болница, защото злите змии в тия административни офиси не знаят нищо друго освен да си измислят нови правила всеки ден!
Не се отчайвай, ами се моли следващия път, като отидеш при тях, да ти говорят неща в твоя полза. Иначе искам да те попитам, мъжа ти с какво гражданство е? Ако е с пакистанско става трудно, иначе с ирландско би трябвало да няма проблеми да пътува, нали?
Можете ли да му подадете молба за жителство за временно пребиваване в България (докато стане европейски гражданин) или там пък се изисква задължителен престой в страната от най-малко 6 месеца?
Абе и ние сме в същото положение! Всеки път като ще се ходи в България, се почва едно ходене по мъките. Дано след 3 години моят вземе американско гражданство, че да не ни правят повече проблеми.

Иначе за снимки, ами давай. Аз съм си оставила координатите вече, ще чакам:)

Не се къхари много, всичко ще се оправи!

Вещичке, и ти ли си от Стара Загора? Супер!

# 351
ще ти пратя на лични снимки тумари.еми той моят мъж е с пакистанско гражданство.сега аз съм в българия той в ирландия.

# 352
добър вечер иот мен мили дами аз само влизам да се разпиша че днес не съм измислила за какво да говоря,леле всеки има някакъв проблем ще се моля за всички ви да сте добре и без проблеми   Peace

# 353
tumari много хубави снимки който иска можем да си разменим фейс бук аз там съм reni chan Hug

# 354
  • Varna
РЕНИ Hug
големи проблеми, голям ужасТ бе мацка. Имам чувството, че във консулствата  ни и посолствата ни ги избират със кОнкУрс такива. Бе всички като еднояйчни близнаци бееее #2gunfire
ШАХЗАДИ- ми то и на мене ми сЪ падна от УбавИтИ Заралии smile3503 Най-убавия ми е newsm47

# 355
ох Делта така е взимат ги все едни нито закони знаят нито нищо но ако трябва ще осъдя държавата не може така.днес пак в пешавар е имало бомба как ли е Мактуб.

# 356
Добро утро пакитки!!! Ейййй доживях да дойде петък  newsm44 . Тази седмица беше просто ужасна, дано уикенда да е по-добър! Да ви почерпя закусчица:

Рени
, миличка, много кофти ситуация, но пък щом има любов, всичко ще се оправи! Само дано да е скоро  Praynig
Делта, очаквам кафенце и слънчево настроение от теб! Сега морячето като ще се връща скоро сигурно си още по-нахилена  Hug

# 357
  • Varna
ТЕСКААА Hug
Тогава очите ми светят като сфетофари newsm03 Joy
Ето едно весело маймунско кафенце, заредено със усмивка и настроение.
А на тебе Теска, благодаря за закусчицата Hug И една слънчева усмивка от слънчева Варна. Така ми е и във душата във момента. Дай Боже така и със вас да е
Отивам да простирам сега и да мятам къщата де каквото има. Не, че има много де. Ама така да си кажа аз newsm47

# 358
Рени положението не е никак леко...имаше бомба и през деня и в 12 през ноща пак...тука само това слушаме и хвърчащи линейки....хората ме съветват да не изизам никъде,то и аз без това не ходя навън.....
 Tired нещо съм много отвеяна тези дни и хич нямам желание да сядам пред компа или да правя каквото и да било...така че може да влизам по рядко докато ми се пооправи настроението...
очаквам поне за празника да се съберем доста хора и да си прекараме добре  Simple Smile
и аз чакам документи да пристигнат и след това да мръдна до посолството в Исламабад поне да пусна документите за пасаван,че така без развитие на нещата се сдухвам от време на време....
Но ще се оправя,хайде стискайте палци престоят ми тук да бъде вече към края си  Peace
Прегръдки и поздрави на всички   bouquet Лек ден.

tumhari_shahzadi още не съм пратила снимките...но  ще гледам да го направя,че ми е интересно и теб да те видя  Wink
рени не помня с теб разменихме ли или не  Rolling Eyes

# 359
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ох, Мактуб, страшно е, да ви пази Господ само   Praynig. Как е бебка, успокои ли се, усмихва ли се вече или аз много бързам  newsm78. Тя още малко ще направи месец  Heart Eyes.
Рени, изпращам ти малко положителна енергия, да имаш сили да се пребориш с бюрокрацията.

Принцеске, , аз реално нямам нищо общо с Пакистан и арабския свят, само съм им голям фен вече.

Кафето и закуската  добре ми дойдоха, ама да сложа обяд , че окъсняхме. Малко родопски гозби.

Общи условия

Активация на акаунт