За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУ Hug
Хайде кой каквото иска да си посегне и да си вземе smile3503
АЛЕКС Hug
Душе, да ти кажа провокира ме да отговора тоя двоен European стандарт който са ти пляснали и най- вече приказките за недостатъчната женска извисеност. Всички мъжове каквито и да са, ми дрънкат едно и също, а във действителност във главите им едно и същУ. Да не ми сЪ праЯт на много изнисени щото във главите им колкото и да сЪ"извисени"все едно и същУ. Визирам дори и мойтУ БаткУ,който е really stunner newsm62 smile3503
ТЕССКА- споко бе Душе,
 той не джитка из НетО той сИгЪ се извисява духовнУ със полякинчетата smile3521 Голямо извисявЪни шЪ пада като знам полякинчетата какви са палавници ама трябва да има и такива жени. Нямам кофти мнение за тези жени ама си спомням преди много години У Варната какво наставаше през лятУтУ .smile3503
Хайде да не ти пука Hug

# 406
Добро утро! Не се ядосвай, Тесс! Ти сигурна ли си, че не е някой друг със същото име? Питаше ме за зъбчето на Анита, засега само се уговаряме как ще и го излекуват, утре ще я водя. Но съм се настроила, че ако даде, ще го оправим, ако плаче само ще изгладим ръбчето да не и пречи и ще го правим по-нататък, когато започне да разбира.  В очакване сме на рождения и ден, в понеделник е и сме поръчали торта за в къщи, но ще празнуваме в неделя с дечица в един детски кът. Вие ще разберете, защото ще кача снимка във Фейсбук. Имаме вече и коледно настроение, започнаха да ни пристигат подаръците, които съм им поръчала от разни сайтове. Аз, разбира се ги скрих, но имаме един коледен календар, подобен на тези с бонбоните, но в него има за всеки ден от първи до 24 по една малка фигурка от комплект горски животни с Дядо Коледа. Така, че единият си чака рождения ден, другия - да му дам коледния календар. А аз чакам да ми станат едни изследвания, за да се успокоя /или не/ и също да си чакам Коледа спокойно. Вие настройвате ли се вече за празниците, планове за Нова година? За Еид знам, че някои се готвят, той е по-скоро.

# 407
Добро утро, какво става с пакистанската агитка, от безсъние ли страдаме, не мога да повярвам, че всички сме се разписателствали в ранни зори.

Тесс, да ти кажа караш ме да мисля и умувам още преди да съм се разсънила...ама аз и друг път съм разсъждавала по твоя въпрос...Ами при положение, че твоят паки може да си намери сума ти момичета в Лондон, с които да се извисява духовно, всякакви разцветки, защо му е трябвало да поддържа връзка с някоя, която живее в България, че и пътешествие до там да предприеме, да носи подаръци за родата и прочие...Нещо не ме задоволява развръзката на твоята история, имало е нещо, и все още има, или си въобразявам....

Марина, аз засега се готвя за Аид...под подготовка разбирам, упражнявам някои пакистански ястия с надеждата да станат годни за ядене точно за празника. Официално е потвърдено, че аз съм най-лошата готвачка в света...готвила съм под инструкцията и наблюдението на една от сестрите на мъжа ми, тя ми е определяля какво количество подправки да слагам, и въпреки всичко манджата стана много по-зле отколкото когато импровизирам...

За Нова година имам план трепач, ама няма да ви кажа още сега да не ми краднете идеята  Laughing

Саше, ти в Лондон ли се местонахождаваш в момента, и откъде си намери цели трима пакистанци за съквартиранти? А българи, ако познаваш не те ли дразнят с коментарите си, аз не съм чула някой да каже нещо добро за пакитата, освен влюбените загубени девойки като нас в тая тема...

# 408
Много интересни неща говорите, за къщите в Пакистан, за отношенията. За съжаление обаче съм леко отпаднала и неразположена, та не мога да се включа активно с въпроси.

Шахзади, като гледах снимките от сватбите на зълвите ти, абе изобщо не ми се сторихте беднички  Laughing  Какви хубавки дрешки имаха, пък и съчетани с вкус и стил навсичкото отгоре.

С  огромно съжаление признавам, че кюрдките не са особено стилни. Те си се харесват де. Но лично на мен тоя стил- смес от кич, модерно и традиция не ми допада.

Лили,разкажи после за любопитната пакистанка, дали е дошла на чай  Simple Smile
И аз обичам да надничам по къщите  Embarassed  ама не чак така де, само вечрно време, когато се прибирам и зяпам по осветените прозорци

# 409
Лютеничке и аз не мога да си обясня това нещо - да речем примерно, че не ме е харесал като е дошъл, щото по нета е едно, ама на живо е друго - тогава защо трябваше да дава подаръците, можеше да си ги задържи, аз нямаше да му ровя в куфара я; защо трябваше да купува още хиляди подаръци от тук и да харчи сумати и пари за разходки, ресторанти и т.н. при условие, че той не е богат, има си там някакъв бизнес, но е средностатистически англичанин дет се вика и ми се струва ненормално да изхарчи 2000 паунда за 1 седмица с някой, забърсан от нета и то без да отиде на море примерно или да купи нещо за себе си. Все си ги мисля тези неща, но и постоянно си повтарям - хора всякакви има. Не искам да му измервам любовта с парите, които е изхарчил за мен, много грубо звучи, но това мога да обясня и покажа, друго беше прекрасното и това, което никога няма да забравя - моментите с него. Стига вече, че пак се натъжих, а съм на работа и ще ме гледат ей така като ревна  Shocked . Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug
За пакистанските къщи и на мен ще ми е интересно да видя, аз трябва да се разровя за снимки дето екс-а ги е пращал от у тях, ама хич пък нищо пакистанско не съм забелязвала, по-скоро си е като у нас, нищо специално.
За Нова година и аз още не съм ориентирана къде и с кого, то няма време, ама при мене всичко е в последната минута напоследък.

# 410
Тесс-чувала ли си ,,Живей за мига,,-някои мъже просто обичат да си играят Confused(както и жени де)
Има индивиди,които задълбочават:готвят сватба,къща..и в един момент.. изчезват.
така,че да кажем ,,всяко зло за добро,,ако е такъв случая с твоя пакит Naughty

Я се регни като млада полякиня,живееща в Лондон и го сгащи Twisted Evil

# 411
Ех, Лили, ако мислиш, че не съм го мислила и това, ама няма да ровя повече, и то най-вече в моите си рани, щото човека явно хич и не се сеща за мен. Виж като реших да се поровя и какво си довлякох - пак 10 дена сълзи и сополи. Само ми остана надеждата някой ден да разбера какво точно се е случило, светът е малък и се върти освен това. А и се надявам, че Господ всичко вижда.
Оф, днес пак нямам работа и ми е ужасно скучно. Писна ми вече - или нямам време да седна, или пък нищо не правя  #Cussing out .
С тези приготовления за Аида ме зарибихте и мене да готвя, та сега ще гледам в темата на Пандичка за някоя пакистанска манджа, да разнообразя менюто малко. Дано да има продуктите по варненско обаче  Praynig

# 412
Ех Тесс,ако имаш сила да сложиш точка и минеш по-натам-по-добре ще е.
пакистанци много-колкото и банално да звучи такова успокоение  spoko

Хайде прегледай тука едни рецепти,тия Пати Пури ми хаванаха окото  Grinning

http://www.pakirecipes.com/recipes/Appetizer

# 413
  • Varna
Хайде по един чай, че доста се разбъбрихме, ще ни дойде добре. А пък и приказкИтИ ще са по сладки smile3521

ТЕСС- Hug
не искам да ти обиждам Пакиткото, ама не те е заслужавал. Само ако знае, че даже за Аид се приготвяш и Пакитски манджорляци искаш да сътвориш. Той има ли си на представи колко жени биха го направили за него при положение, че ги е отсвирил. И помисли и за себе си. Лили правилно ти е напомнила, че Пакитковци има доста, ако държиш на Пакитко. Пък си поплачи да я изхвърлиш тази мъка обаче не на работното място. Бъди пич, мацка Hug Hug Hug

# 414
Делтичке, много хубав тоя чай, ма:)) Мммм представям си какъв е на вкус. Пила съм може би такъв подобен в афганистански ресторанти. Техният чай е по-различен от пакистанския, ама много хубав, а аз не съм много по чайовете по принцип. Друго си е кафенцето:)) От малка ме научиха, мама, тате и баба:)) Макар че сега от мързел на закуска, като приготвям на Зак черния чай и аз сядам с него да пия... Той разбира се, за да се отърве от задължението с чая, казва, че аз по-хубав съм го била правила-тръц, едва ли, ама само номерца ми върти, на мен да се стовари всичката работа!   love001

Теси, мила,  разбирам колко страдаш от факта, че твоето момче може да се окаже с не толкова искрени намерения към теб, но понеже спомена колко пари е тръшнал в България по теб и семейството ти, исках само да ти кажа, че всички пакистанци са такива и за тях това е нещо нормално. Ларш хора са, много са щедри и винаги те черпят и винаги те плащат сметките. Особено ако става въпрос за момче с момиче. Момичетата/жените в това отношение са много привилегировани:)) На мен този принцип страшно ми допада:)) Даже, ако да речем аз и мъжът ми да сме излезли с един наш приятел-пакистанец, традицията повелява мъжът, който е с жена си никога да не плаща сметката! По американски аз разсъждавам точно по обратния начин, ако ние сме двама, на нас ще ни излезе по-евтино да платим неговата вечеря, например, вместо той да плаща за 3-ма човека на куп. Но тъй като има дама в компанията, не се позволява. Така е с всички пакистанци, независимо къде живеят и в каква нова култура са се интегрирали. В България излизахме с един наш приятел-пакистанец миналата година, който от 15 години е в България, но човекът, въпреки че беше бедничък и аз много да настоявах да не плаща той, не можах да изляза на глава с него! Така че надявам се сега да разбереш защо си е поднесъл подаръците и защо ви е черпил толкова много.  За мъжете-пакистанци това е голяма чест и аз си мисля дори и искрена радост, ти да си им гост, независимо имат ли пари, нямат ли. 

Шиланче, вярно е, много са хубави, направо красиви са сестрите на моя мъж и наистина големи сватби им вдигнаха на тях (ама и мъжете им помогнаха доста), но въпреки всичко семейството на моя мъж не е никак от заможните. Винаги съм се чудила как и в Индия, и в Пакистан уж бедни семейства, нямат пари за храна, а дойде ли време за сватба, такива пиршиства се вдигат! От 200 до 2000 души се канят, ако е в селце, цялото село се кани на сватбата, която се празнува с дни, ако не и седмици. Ние в Лахор я правихме нашата сватба и имахме 300 души гости, като имаш пред вид, моите роднини и приятели ги нямаше. После Зак сума ти дългове имаше да изплаща, защото баща му като канил хора, не е знаел кога да спре. Половината от присъстващите на сватбата дори и Зак не ги познаваше... Абе в това отношение си е малко циганийка, ама да са живи и здрави. Друг път ще ви разказвам за сватбата. Цял ден ми трябва да опиша всичко, което се случи!

# 415
Делта, за Аида не се готвя аз, ама ми се допразнува нещо като говорите за празник тука, а пък пакистанските манджи ще ги готвя в неделя, че тогава ми е ден за готвене само, просто ще експериментирам, че много вкусни ми изглеждат.
Иначе да ви кажа честно на пакитко не държа, даже си нямам идеали, по-скоро ми се иска ако бъдещият ми е случайно чужденец, само да не е европеец, или поне да не е някой от тези снобари, със студената кръв, сещате се. Абе мъжа трябва дет се вика "силно да люби и силно да мрази", да е с гореща кръв.
Я кажете вие какви мъже харесвате, тамън сме се разговорили по женски, че и чайче си имаме  smile3521

# 416
  • Varna
Shahzadi Hug
Ама Душеее, ама тук таме са останали някои българи като тия пакистанци които черпят така. МойтУ мъж прави така. Той не обича някой да му плаща сметката. Турските мъже са така. Като ходим на Туркията, нашите познати никога не ни разрешават да плащаме независимо, че присъства само мъжа. Но там моя много се съобразява, защото знае, че е голяма чест за тях те да са ни домакини и не рискува да вади мангизорите. Имеме и тука у Варната такива познати които дори да идват от  Турция по бизнес, задължително ни хващат за ушите и ни водят някъде да черпях. Те пък умират от кеф, когато ги поканя у дома си. Голямо уважение е за тях.
А чай аз много обичам, черен, червен, зелен и лилаФФФ мога да пия само да е със поне 3 бучки захар smile3508 И каЙвЕ, тоже уважавам многУ. Голямо съм прасе, а newsm78
ТЕСС-  Hug
къде жЮвеЙш да дОда У нИделята да ти обера къщата. МногУ манджи шЪ има многУ нЯщУ smile3508 Боже, Божеее У главата ми само манджа и ЛяП smile3538
Там деТ питаш за мъжовете които силно любят и мразят- имам у дома такъв домашен любимец. Каза ми, че самУ да мЪ ФанИ да флиртувЪм и първУ ще отрежИ мойта куФалница и послЯ на лИбовника. УжааааасТ ви казвам Joy Ма източна муЙ кръФтЪ newsm03 Не саЙ Умешала многУ със славянска и тракийска. То му и личи де smile3503

# 417
И на мен така - първо главата ще ми отрежат  Mr. Green А за любенето, май покрай децата и грижите сме го оставили на заден план и на мен честно казано ми липсват предишните ни отношения, но какво да се прави...
Шезади, преди на лични си обсъждахме кой какви познати от Пк има в Бг, ако искаш, кажи и ти, може да имаме общи познати.
Ако някой има нужда от малък преносим компютър, да казва, ще му кажа къде има изгодни предложения. Ние май утре ще се уредим с един такъв, че в къщи е война за компютъра.
В петък ще ни идва гостенче от Варна, синът на мъжа ми идва за рождения ден на малката. Ако се интересувате от самолетни билети Варна-София, също мога да ви кажа от къде  Mr. Green

# 418
Аз също имах колеги пакистанци-в нашата група бяха 2ма ,единият роден и израстнал в Англия,а другият пристигнал с жена си и децата от Пакистан.Не бяха срамежливи -'англичанинът " постоянно ни четеше лекции на мен и едан рускиня с която стояхме заедно на тема -какви майки сме били ,да пушим като комини през почивките  Laughing И двамата бяха много възпитани и образовани-нямаше тема по която да не могат да се изкажат и то със завидни познания,
Този който беше директно от Пакистан веднъж доведе момиченцата си -като куклички бяха и със шалварказмиз бяха и 2те -едната на 3 ,а другата на 5-леле тези деца ми събраха очите- по време на лекциите не мръднаха ,нито издадох звук ,позле в почивката пак не се отделиха от баща си.
На мен ми се наложи да взема големите с мен ,че после щях да водя Сам на зъболекар ,а имахме устен изпиот та нямаше как да не отида-тогава бяха на 6 и 5-ужас ,те не млъкнаха,не се спряха ,най-накраят преподавателят ми заяви ,че няма нужда се явявам на изпита ,знаел на какво ниво съм.Т.е тактично ни изгони  Mr. Green
тес споко има 2 варианта-или това не той ,или пък наистина не те заслужава -в такъв случай изобщо забрави за него.

Пишете за чистотата в Пакистан-тук напротив къщите светят,но улиците................................

# 419
  • Varna
МАРИНЧЕ Hug
винаги ли може Душе да даваш Инфо за самолетните билети?

Общи условия

Активация на акаунт