За нова пакистанска тема ред е вече- да я изпишем заедно със малкото човече

• 47 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Varna
Много мили пожелания за Байрама момичета Hug Hug Hug
Честит Байрам и на вас и да ви се връщат двойно пожеланията  bouquet

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 09:35 от DELTA_DELTA

# 436
a добър вечер и от мен да благоадя за пожеланията отправени от вас за предстоящия Байрам и ХЕР МУБАРАК и от мен нека прекараме един незабравим ден изпълнен  с  красиви моменти в една прекрасна обстановка кой от приятели кой семейна   bouquet   bouquet    bouquet
Тумхари хубаво видео си направила все пак понякога когато не е по сценарий е доста по-добре,незнам какво е било заложено в оргиналния сценарий,но видеото е добро.аз незнам някоя от вас дами опитавала ли е да играе крикет ама аз имаше 3-4 лета леле спортувах понякога ама разбира се когато ми подават топката на мен специално не е толкова бърза както за тях защото си признавам не мога да я уцеля ама въобще,иначе горе долу ми харесва но не съм запален фен на крикета,аз обичан да играя бадмингтон леле кви турнири е ставало,но не федербал а точн със забивки,охх обичкам да се занимавам с нещо но вече не съм толкова силна колкото бях на млади години  пък и болежки  Joy,но не се отказвам
хайде лека от мен до утре и още веднъж приятно изкарване на празника  Peace   Heart Eyes

# 437

чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ -НЕКА ДОНЕСЕ МИР И щАСТИЕ НА ВСИчКИ

Лю моето стоеше до 4 сутринта,без да спи през деня,сега вече заспива по-рано към 1-1,30  Laughing

# 438

Весел и мирен празник!
Лютеничке, аз предположих, че съседите от добро възпитание, а не от грубост, така се държат, за това и гледам да не им досаждам  Peace Wink

Тумхари, много е готин твоя паки  newsm08, и аз обаче не разбрах защо си му се карала. 3а непрофи водещ, доста добре се справя (с уговорката, че не разбрах за какво си говорят в 70% от времето)

Крикет никога не съм играла, нямам идея и от правилата на играта  Blush но ми наподобява на бейзбол, или греша  newsm78
Но в миналото ми общежитие, лятото, всяка неделя всички пакита и индийци от околията се събираха и играха в двора, точно  под моя прозорец.  Crazy Каква шумотевица бяха, не е истина  smile3516

# 439
  • In a surreal moment!

# 440
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ДА ДОНЕСЕ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСИЧКИ!!!

# 441
Честит празник на всички! Много здраве, мир и късмет на семействата ви!

# 442
  • по пътеката
4естит празник на празнуващите! мир и разбиратеслтво за този разнороден свят!   bouquet  bouquet  bouquet

# 443
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН   bouquet  bouquet  bouquet

при нас е утре,така че ние ще си дочакаме днешния ден да свърши  Simple Smile
Нашите тука донесоха две овце - леле да ви кажа като ги видях и ми стана жал,горките утре ще ги заколят,но такъв е обичая ....

# 444
# 445
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
честит праЗник на всички
бЪдете живи и Здрави мир по света Лубов и светлина в сЪрцата на всички.

# 446

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 18:23 от babeli

# 447
# 448
Ехооооооооо, покрай Ийд всички изчезнахте... Хайде похвалете се кой как изкара празника!
Ние ходихме на зъболекар, точно за 1 минута малката стоя мирна и резултатът е опит за залепяне на зъбчето, колкото да не драска, само по ръбчето имаше напластяване, което според мен падна изцяло след това. Но за тази възраст толкова, като порастне още малко, за да разбира и стои с отворена уста, ще отидем да го изградят цялото. Защото процедурата е безболезнена, изисква се само да не затваря уста и да мокри зъбчето. Обаче се хвали на всеки и показва как са и направили зъбчето. А аз като и казах, че се е отлепило, тя ми казва "Тига гавоиш, ти ъжеш"  Laughing
Весел празник и слънчево настроение!

# 449
Добро утро! И аз чакам разкази от празника  Laughing
Маринка, твоята кукла голяма героиня бе - 1 минута е седяла, че и се хвали  Mr. Green душичка сладка, много ми е хубава, да ти е жива и здрава. Нямаше ли рожден ден скоро?
Дайте някакви изпитани бабешки рецепти за пневмония, че майка ми вече месец е болна и нищо не помага, може и на лични, че да не спамя темата.
Слънчев ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт