Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?

. Нахално влизам в темичката ви но имам въпрос на които може би някоя от вас ще ми отговори. Накратко -приятелят ми е от Бурма, но от тази част близо до Бангладеш. Вече 3 год не си е ходил в страната му, чака си документите тук- живеем в Копенхаген от 4 месеца заедно. Та искам да го изненадам с Коледен подарък под елхата- за първи път ще му е- мюсюлманин е и исках да му е нещо любимо, нещо на което ще се зарадва. Обожава да чете - основно книгите са ни на английски, но скоро му попаднаха 4 книжки на бангла и ги прочете на един дъх. Беше супер доволен. Мислех си за книги, но незнам от къде да поръчам на бангла
. Някоя от вас ако знае ще бъда много много благодарна
. Може да ми дадете и друга идейка за подарък
. Лека вечер на всички
все пак приятно прекарване на празниците
. Най- хубавото е че до Коледа ще пристигнат

: Викам и аз да Млъкне,а тя не ще да млъква,не ме слуша
и си седи спокойно до нея на възглавницата възмутен