Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?

и намен като на Делтичка първо ми стана смешно но после се разтъжих за магаренцето,аз много обичам магаренца даже да си призная бях щракнала едно магаренце в един парк много сладко и си сложих снимката в яху месенджера
и всички много харесаха снимката ама а дали някой смее да каже нещо лошо а ,аз като отворя една уста и хората млъкват 

. Един от най- големите производители на ориз в света са, но заради диктатурата имат ембарго и нищо не се изнася. А имат и някакво много здраво и скъпо дърво, което аз така и не разбрах как се казва, но се използва в корабостроенето. Тайно се изнасяло това дърво и ориз в Тайланд и от там с етикет произведено в Тайланд се продава по света. Официалният им език е Бурмиз , но имат много наречия. По голямата част от населението са будисти, а само около 5 % са мюсюлмани. Те живеят предимно в район близо до Бангладеш и говорят Бангла - официалният език на Бангладеш. Положението е доста зле за тях като малцинство и той по доста сложни пътища пристигнал преди година и половина тук в Дания. Сега си чака документите от имиграционните . Всички интервюта минаха остава само дългоочакваното писмо и стискаме палци. Та моят приятел е мюсюлманин от този район и говори и чете Бангла. За това търсех и сайт за книги от Бангладеш и на бангла. Малко дългичко стана обяснението и се извинявам ако сам оттегчила някого.